2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kendimi yol konusunda yalnız hissediyodum ama değilmişim bende sabah 6 'da kalkıp servise binip günde 2 saat yolculuk yapıyorum gerçekten yol biizi çok yıpratıyo bu konuda eşime çok kızıyorum benim işyerimle annem aynı semtte diyorum taşınalım diye ama tınn tınnn 2 yıllık evliyim çook ağladım yol yüzünden şimdi daha da üzülüyorum doğumdan sonra işe başladığımda bebeğimin yanında hemen olamamak beni şimdiden mahvediyo Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar...

evet kızlar bende bankacıyım ve gişedeyim...doğum izinine çıkmayı 4 gözle bekliyorum :44: ama o da çok kısa... ücretsiz izin kullanamıcam sanırım ev kredisi ödüyoruz çunkü... :26:

al bendende o kadar ücretsiz izin alamam ev kredisi ödüyorum. 4 yıl doldu kaldı 6 yıl :)))

evi aldığımızda oğluma hamileydim.. yani şimdi olduğum dönemde 8 haftalıkken sokak sokak ev arıyordum... hamileyken ev buldum taşındım ve ödemeye başladım.. ve doğum sonrası izin kullanamadım.

bir de ilkinde bende öyle diyordum 37.haftaya kadar çalışacam kesin diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Erken doğum riskimden dolayı 26.haftada izne çıkmak zorunda kaldım..erken doğum yaptım 36.haftaya girdiğimde doğum yaptım.. O zamanlar erken doğum yaptığında doğum sonrasına eklenmiyordu.. Sonradan çıkan torba yasada bu konu düzenlendi.. Erken doğum yaptığında bu süre doğum sonrasına eklenebiliyor.. Yani Oğlum 1 ay erken doğdu..Ben ise doğum sonrası 8 hafta sonra oğlum 2 aylıkken iş başı yaptım. Yani oğlum 1 aylık gibiydi

Kızlar ben de bankadayım,bireyselciyim,bizim de konut kredimiz var,ücretsiz izin kullanmıcam

canım Allah bidaha yaşatmasın Inşallah bu sefer bebeğin zamanında gelir
birde kızlar doğum izni 6 ay olursa o kadar güzel olur ki, yatıyorum kalkıyorum onun hayalini kuruyorum

bizde kredi ödüyoruz, 1,5 sene önce evlendik 1,5 senedir ödüyoruz kaldı 8,5 yıl:)))

eee şimdi çalışmıyormusun neden? kim bakacak olayı önemli valla arkadaşlar..

evet düşününce çok zor tabiiki.. şu anda kimler neler yaşıyor ne hastalar var hayatta.neresinden bakarsan bak üzülecek çok durum var
ona bakarsan iğne ipliğine bağlı hayatlarımız...
biz burda bu topikte konuştuğumuz şeyler çok farklı fakat prematüre doğum yapanları falan okusanız ne acılar yaşanıyor.. of offf

nerden nereye gidiyorsun... benim işe gitmem minübüs metrobüs sonra yine minübüs 50 dk sürüyor akşamları servis kullanıyorum valla..

Allah tan evim merkezi yerde yürümüyorum

ev temizligi kendiniz yapiyor musun kizlar ?

ben bu zaman kadar basit seyler yaptim esim cok yardim etti sagolsun
simdi yavas yavas baslasam mi diyorum

sızınde çokmuş yaa

Nisan1983 sizin ne kadar var?

Valla okul çağına geldiklerinde diyorsunuz ama ben ilk oğlumu istediğim anaokuluna gönderemiyorum bak. bu haftasonu okul arayacağım çocuğa

benim düşük tehdidim olmamasına rağmen yapıyorum valla mecburen yapıyorum yemek bekleyen bir oğlum var akşamları onu yıkamak bile bir olay.. mecburen çamaşır bulaşık temizlik yapıyorum valla..
benim belkide 12.haftada doktora gittiğimde rahim ağzına dikiş atılacak yani serklaj işlemi yapılacak.. doktor bakalım gerekirse yapacaz dedi :2:

evet canım çok haklısın...çok şükür halimize...ben harbiyeden avcılara gidiyorum.metro,metrobüz yapıyorum

sızınde çokmuş yaa

Nisan1983 sizin ne kadar var?

Valla okul çağına geldiklerinde diyorsunuz ama ben ilk oğlumu istediğim anaokuluna gönderemiyorum bak. bu haftasonu okul arayacağım çocuğa

biz de 1 yıldır ödüyoruz,9 yılımız kaldı,evlenmeden önce aldık krediyi,7 aylık evliyiz.

bende basit şeyler yapıyorum eşimde süpürme silme
çamaşırları mak.koyma çıkarma çoğu zaman kendi kıyafetlerini ütülüyor
ama bizde durum şöyle
ben sabah 06:30 da evden çıkıp saat en erken 19:00 da eve geliyorum
eşim sabah 7.50 de evden çıkıp 17.10 da eve geliyor

bence canım biraz daha zaman geçsin sonra başlarsın şu 3üncü ayımızı atlatalım hayırlısı ile

Kızlar ben de bankadayım,bireyselciyim,bizim de konut kredimiz var,ücretsiz izin kullanmıcam

Valla bende sizdenim konut kredimiz olduğu için bende ücretsiz izine çıkamayacağım,inşallah doğum öncesi gidebildiğim kadar giderim işe Allahtan yorucu değil masa başı sakin bir çalışma ortamım var sonrasında kullanmak istiyorum iznimi bakalım kısmet tabii.

cok kolay gelsin canim
sonucta baska cocugun var tabi ev isleri daha da coktur
biz sadece esim ve ben olunca bile is bitmiyor

tamam canim tavsiyen icin saol
supurme silme isine baslayacaktim ben de
ama madem esim devam etsin biraz daha
cunku egiliyoruz yuk veriyoruz zorluyoruz bir silme isinde bile
en iyisi ben yine esime rica edeyim bugun
zaten eskisi gibi degil ev pis idare ediyoruz haftada bir temizlikle
cgu zaman da daginik ama nasilsa iki kisi yasiyoruz ve gelen giden de yok bize burda
camasirlari hep esim cikariyordu ama ben yavas yavas basladim agir olursa kazaklar falan o zaman o yapiyor, ama hafif camasirlari cikariyorum ben

ben hemen hemen her işi kendim yapıyorum yaa
Bir önceki hamileliğimde saolsun hep eşime yaptırdım adam yorgun gelip birde ev süpürüyordu sonra o bebeği kaybedince bende bunda karar aldım
siz çalışıyorsunuz ben evdeyim düşük tehlikemde vardı ama yatınca daha çok aklıma geliyor psikolojik olarak daha çok yoruluyordum
baktım olmuyo ağır ağır yapıyorum işlerimi
hamile kalmadan önce büyük temizliğimi yapmıştım bir tek camlarım vardı onlarında büyüklerin arka yüzlerini silmedim ama çok is olduğu için açılan camları gücüm yettiği kadar sildim
hergün süpürmüyorum tabiki ama hafta bir evi süpürüyorum salon hariç
salonu diğer gün yapıyorum büyük olduğu için yoruyor
biraz dinleniyorum gece yatmadan 3 günde bir banyoyu hallediyorum
bulaşıkları makine yıkıyor zaten
çamaşırda makinem ayarları gereği öyle dolu dolu çamaşır almıyor, yıkamıyo çok olunca, o nedenle 3 5 parça atıyorum onuda çamaşırlığa asıp hallediyorum

canım fırsat bu fırsat esıne yaptır herseyı 9 ay temızlık yapmadım valla sımdıde oyle toparlama ve camıs ısını yapıyorum sadece :) işten arta kalan zamanımı kızımla gecırmeye calısıyorum 15 tebır kadın gelıp koklu temızlık yapıyo. bugun ev dagınıkta esım aradı bıraz once annemler dayımlar bıze gelmıs hehe annem once gıdendır umarım evı tertıplemısdır de dayımlar gormemıstır dıye umut etmekteyım :)

valla kızlar zaman çok çabuk geçiyor. bizde 72 aylık ev kredisi almıştık 6 sene önce, kredi faizleri düştü, yapılandırmadır derken 5 senede bitirdik allaha şükür. darısı başınıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…