- Konu Sahibi snowflakeN
-
cnm ikinci bebegi geliyormus arkadasin
nasil oyle anladiysam
ikisi zor olacak demis
ben 17 aylik iki oglum var diye okumusum
olur bole seylerrrrrr
7 mayis yokmu uleynnn bnm oglanlarin yas gunuuu
anam simdi cin takvimi ile hesap yaptim oglanmi kizmi diye erkek cikti ya bide gercekseeee
hosgeldin
oh ne guzel iki oglusun mu var Allah bagislasin
tebrik ederim saglikli bir hamilelik dilerim
arkadaşlar panoya nasıl yazacağız adımızı,tahmini doğum tarihi vb. ben bilmiyorum da anlatır mısınız?
bu mide bulantıları deli edicek beni ya geçen yıl bu zamanlarda aynı şeyleri söyleyip şikayet ediyordum çok garip bir his yaa....ama buda ilk hamileliğime benzerse yandım ben ilkinde doğuma gitmeden 2 saat öncesine kadar bööööööög böggggggggg diye geziyordum ortada
ahhhhhhhhhhh cnm uzerinden zaman gecmeden hamis kalinca zor olur
arasi yok Allah kolaylik versin
henuz bende bulanti yok 6. haftayi bekliyorum ancak o zaman basliyor bnm bulantilar
evet arası pek yok umarım herşey güzel ilerler ve yolunda gider ......İsteyerek yaptık ben fazla yaş farkı olsun istemiyorum aralarında birlikte büyüyüp giderler diye düşünüyorum
bnde istemistim ole buyusunler aralari 4 sene hepsinin
maşallah senin kuzucuklarada canm
sende benim gibimi düşünüosun ben çocuklarımın yalnız büyümesini istemiorum çok kalabalık bi ailede büyüdüm ablalarım abilerim çocuklarımda öle olsun istiyorum şimdi hepimiz kocaman olduk ama birimizin dişi ağrısa hepimiz birden koşturuyoruz
evet arası pek yok umarım herşey güzel ilerler ve yolunda gider ......İsteyerek yaptık ben fazla yaş farkı olsun istemiyorum aralarında birlikte büyüyüp giderler diye düşünüyorum
bu mide bulantıları deli edicek beni ya geçen yıl bu zamanlarda aynı şeyleri söyleyip şikayet ediyordum çok garip bir his yaa....ama buda ilk hamileliğime benzerse yandım ben ilkinde doğuma gitmeden 2 saat öncesine kadar bööööööög böggggggggg diye geziyordum ortada
Yok gulum 4 tane evladim var birisi cennette bni belliyor
4. Gelecek ins kuzum
hayır canım SAT :2 ağustos benim döngü aralarım çok uzun değil dün regl olmam gerekliydi olmadım bir haftadırda mide bulantılarım vardı psikolojik oldunu düşünüyordum ama değilmiş aşırı duygusal bir hal bürümüştü beni eşim bile geçen hafta sen kesin hamilesin dedi çünkü hiç duygusal bir insan değilim..dün evde test yaptım ve hiç beklemeden ikinci çizgiyi gördüm ilk gebeliğimde yaptığım testte belli belirsiz bir çizgi vardı ama bunda öle değil oldukça net bu durumdada henüz 3+5 günlük oluyo :) bugün kan testi yaptırmaya gidicem
Merhaba arkadaşlar,bende mayıs annesi olacağım son adet tarihim 1 ağustos ..dün test yaptım çift çizgi :) 1 tane oğluşum var 17 aylık ikisi zor olacak ama olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?