- Konu Sahibi snowflakeN
-
ben yurt disindayim burda hamileyim dedigin anda direk alttan utrason
ve hatta cengel masaya yatiyorsun ve elle kontrol yapiyorlar bir de
Bende yurt disindayim, elle kontrol derken?
arkadasimda gormustum ona dilde yardim etmek icin ben de iceri girdim
once utrasona girdi kiz adet gunuydu neyse o gun bile keseyi gorduler nasil olduysa
sonra diger doktora gecti ve cengel masada elle kontrol yapildi ve herhalde rahim agzi durumuna falan bakiyorlar
umarim bana yapmazlar ama herhalde burda prosedur
neredensin
ben hiç duymadim öyle bisey.. Rahzim agzina spekulumla bakti doktor ama elle muayene etmedi Allah korusun ya..
bilmem bir bildikleri vardir
hep oyle yapiyorlarsa:44:
ama umarim bana bakmazlar oyle
nekadarliksin bu arada? yazmayi unutmusum belçikadanm sen?
ben kknin gebelik takvimine gore 5.haftadayim
ama sata gore 4.haftadayim
rusya
Anladm randevu aldinmi ordada 8. haftana mi veriyorlar ilk randevuyu
Bana hiç karindan bakmadi direk daha çok erken en az 10 hafta olmalisinki karindan bakalim dedi direk vajinal ult. bakti :44:
yok ne zaman gidersne bakiyorlar
iste arkadasim adet gunu ogrenir ogrenmez gitmisti
ama ben bir hafta sonra gidecegim
aaa bana ılk karından baktı aslında normal olanı bu dıye bılıyorum her doktor farklı ıste cnm
oh öyle olsa ben her hafta giderimduramam.. bencede bi hafta daha bekle
cnm dun ınternette okudum sakıncalı fln degılmıs sehır efsaesı yazıyordu alttan baktırması ıcın:)Bende öyle sanmistim, ama ürktüm o öyle söyleyince, daha yeni ama zarari olmazmi dedim dediki zarari olsa yapmazdik fln.. aman ya ne blm acil gittigim için jinekolog asistani bakti.. Bidahaki gittigimde güya en iyi doktorlardan bitanesine gidecem.. ins öyledir çok methini duydum..
yok sonucta erken gidip stres cekmek var yoksa dayanamaz ogrenir ogrenmez giderdim
doktoruma ozellikle sordum o zaman gel cok erken dedi
cnm dun ınternette okudum sakıncalı fln degılmıs sehır efsaesı yazıyordu alttan baktırması ıcın:)
Bende arastirdim ama insanin içi yinede rahat etmiyo, ordan burdan söylenenler varya :) Sen daha iyi bilirsin hayatimizi alt üst edenler varya :)
onlar cok sey bılıyor bılıyorsun bıldıklerını zannedıyorlar sadece ama zafer bızım
ah cnm bilirim o mutlugu 5 sefer yatasatti guzel Mevlammm haayirla saglicakla alalaim ins kucagimizaçok agladım ılk ogrendıgımde kolay degıl 4 sene beklemısım bu anı....allah ısteyen herkeze aratmadan nasıp etsın ınsallah
bnde surekli okuyorum gecenlerde sayfaya yapistirdimya dualar basladim onlara sirayla bitiricem instasımasan ıyı olurmus ama boylede nereye kadar yat bı sure kalkma allah buyuk bebısımız sımsıkı tutunmustur bıze ınsallah elını göbegıne koyup dua oku ben hep nas suresını okuyorum fatıha fln okuyorum...allaha emanet bebişlerımız
guzelim sakincali uzak tut derim benKizlar bisey sorcam acaba laptopun bi zarari olurmu bebise?? uzandigim yerde karnimin üstünde duruyo :44:
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnİnşallah ben de 3 mayısta mayıs annesi olacağım. :)
leynnn hic 5 mayissss yaokkkkhosgeldin
ben de ben de 3 mayisssssss
ben yurt disindayim burda hamileyim dedigin anda direk alttan utrason
ve hatta cengel masaya yatiyorsun ve elle kontrol yapiyorlar bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?