2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende yurt disindayim, elle kontrol derken?

arkadasimda gormustum ona dilde yardim etmek icin ben de iceri girdim
once utrasona girdi kiz adet gunuydu neyse o gun bile keseyi gorduler nasil olduysa
sonra diger doktora gecti ve cengel masada elle kontrol yapildi ve herhalde rahim agzi durumuna falan bakiyorlar
umarim bana yapmazlar ama herhalde burda prosedur
neredensin

ben hiç duymadim öyle bisey.. Rahzim agzina spekulumla bakti doktor ama elle muayene etmedi Allah korusun ya..

aaa bana ılk karından baktı aslında normal olanı bu dıye bılıyorum her doktor farklı ıste cnm

Bende öyle sanmistim, ama ürktüm o öyle söyleyince, daha yeni ama zarari olmazmi dedim dediki zarari olsa yapmazdik fln.. aman ya ne blm acil gittigim için jinekolog asistani bakti.. Bidahaki gittigimde güya en iyi doktorlardan bitanesine gidecem.. ins öyledir çok methini duydum..

cnm dun ınternette okudum sakıncalı fln degılmıs sehır efsaesı yazıyordu alttan baktırması ıcın:)

çok agladım ılk ogrendıgımde kolay degıl 4 sene beklemısım bu anı....allah ısteyen herkeze aratmadan nasıp etsın ınsallah
ah cnm bilirim o mutlugu 5 sefer yatasatti guzel Mevlammm haayirla saglicakla alalaim ins kucagimiza
bnde surekli okuyorum gecenlerde sayfaya yapistirdimya dualar basladim onlara sirayla bitiricem ins
Kizlar bisey sorcam acaba laptopun bi zarari olurmu bebise?? uzandigim yerde karnimin üstünde duruyo :44:
guzelim sakincali uzak tut derim ben
İnşallah ben de 3 mayısta mayıs annesi olacağım. :)
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hosgeldin
ben de ben de 3 mayisssssss
leynnn hic 5 mayissss yaokkkk
ben yurt disindayim burda hamileyim dedigin anda direk alttan utrason
ve hatta cengel masaya yatiyorsun ve elle kontrol yapiyorlar bir de

burada 6, haftada gidiyon hem keseyi hemde kalb atisini goruyon yada adet gelmesse gidiyon olcuyo biciyor ve eve yolluyor bidahaki randevuyu bekliyon
bu arada ben 26 eylule randevu aldim ins bebesim 9. haftasinin icinde olacak o zaman herseyi rahat gorebilecegim insAllahhh

gurbetguzeli
sen tecrubelisin kendin daha iyi bilirsin
bir hamile nasil hissediyorsa onu yapmali ne hissediyorsa o dogrudur zaten
daha onceki hamileliklerine benziyor mu yasadiklarin ?
ben bugun 2,5 kilo tasidim marketten eve cok korktum ne diyorsun bu duruma
kasik agrim oldu kisa sureli ama tesaduf de olabilir
en cok kasik batmasi yani kramp gibi seyleri bugun yasadim acikcasi
test yaptim tekrar ve oleyyy koyulasmiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…