- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi snowflakeN
-
gurbetguzeli
sen tecrubelisin kendin daha iyi bilirsin
bir hamile nasil hissediyorsa onu yapmali ne hissediyorsa o dogrudur zaten
daha onceki hamileliklerine benziyor mu yasadiklarin ?
ben bugun 2,5 kilo tasidim marketten eve cok korktum ne diyorsun bu duruma
kasik agrim oldu kisa sureli ama tesaduf de olabilir
en cok kasik batmasi yani kramp gibi seyleri bugun yasadim acikcasi
test yaptim tekrar ve oleyyy koyulasmiss
ah cnm bilirim o mutlugu 5 sefer yatasatti guzel Mevlammm haayirla saglicakla alalaim ins kucagimiza
bnde surekli okuyorum gecenlerde sayfaya yapistirdimya dualar basladim onlara sirayla bitiricem ins
guzelim sakincali uzak tut derim ben
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
leynnn hic 5 mayissss yaokkkk
burada 6, haftada gidiyon hem keseyi hemde kalb atisini goruyon yada adet gelmesse gidiyon olcuyo biciyor ve eve yolluyor bidahaki randevuyu bekliyon
bu arada ben 26 eylule randevu aldim ins bebesim 9. haftasinin icinde olacak o zaman herseyi rahat gorebilecegim insAllahhh
kızlar herkese slm benide ekleyin lütfen listeye 3+4 günlük ayrıca 2012 şubat annesiyim 6 aylık oğlum var
ah cnm bilirim o mutlugu 5 sefer yatasatti guzel Mevlammm haayirla saglicakla alalaim ins kucagimiza
[/COLOR]
ay bisy sorcam 5 tane çocugunmu var????? benmi yanlis anladimAllah bagislasin öyleyse eger MasAllah
kızlar herkese slm benide ekleyin lütfen listeye 3+4 günlük ayrıca 2012 şubat annesiyim 6 aylık oğlum var
tatlim akinti var
kasik agrisi var ben birsey tasimadim mesela sandalyeden iki buklum kalktim az once kasik agrisindan
meme uclari hashas
uyku henuz yok
yorgunluk yok¨
idrarda rahatliyamiyorum
gaz var karninda sis degil senin deigin gibi ikinci test benide rahatlatti cumaya 3. yude yaparim ben 5 tane trden test almistim onlari kullaniyorum burada cok cok pahali testler
yanliz camasir asmak uzanmakta bir yerlere iyi degil cnm cok cok agirda kaldirma
2,5 kilodan birsey olmaz benim oglum 3 yasindaydi diger ogluma hamile iken 15 kiloyu kaldiriyordum
ayagimda sallardim ve tepiklerdi bebegi karnimdayken
serbest birak cok agir islerden kacinin
sancim olmadikca ins kan gelmedikce gitmiycem ins
ben randevuyu 9. haftanin icine aldim
hosgeldınn aramızaa mayıs annelerı cogalıyorr satını ve yasını da yazabılırmısın....
ve tahmını dogum tarıhınıde:)
merhaba hosgeldin aramizasaglikla gelsin yeni bebisin kucagina
Hosgeldin cnm bebegim yasasaydi 2012 1 subat bebehi olacakti
cnm 2temmuz mu? yoksa batını mı yazdınhoşbulduk canm ....
SAT: 2 Ağustos
Tahmini Doğum :9 Mayıs
cnm 2temmuz mu? yoksa batını mı yazdın
hadi canim guzel haberler gel bizegunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben sımdı gıdıyorum saglık ocagına tahlıllerımı yaptırmaya hemde doktorumla konusayım en son gıttıgımde hemsıteyle konusmustum persembeye debırsey kalmadı
sen de erken ogrenmissin bizim gibihayır canım SAT :2 ağustos benim döngü aralarım çok uzun değil dün regl olmam gerekliydi olmadım bir haftadırda mide bulantılarım vardı psikolojik oldunu düşünüyordum ama değilmiş aşırı duygusal bir hal bürümüştü beni eşim bile geçen hafta sen kesin hamilesin dedi çünkü hiç duygusal bir insan değilim..dün evde test yaptım ve hiç beklemeden ikinci çizgiyi gördüm ilk gebeliğimde yaptığım testte belli belirsiz bir çizgi vardı ama bunda öle değil oldukça net bu durumdada henüz 3+5 günlük oluyo :) bugün kan testi yaptırmaya gidicem
gunaydin sana da canimgunaydin kizlar her gunumuz boyle mutlu gecsin gobisimin buyudugunu gormek istiyorum artk
Merhaba arkadaşlar,bende mayıs annesi olacağım son adet tarihim 1 ağustos ..dün test yaptım çift çizgi :) 1 tane oğluşum var 17 aylık ikisi zor olacak ama olsun..
biz ilk fotomuzu cekindik ablasi her ay cekicem insAllahgunaydin kizlar her gunumuz boyle mutlu gecsin gobisimin buyudugunu gormek istiyorum artk
hayirli haberle gel ins gulumgunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben sımdı gıdıyorum saglık ocagına tahlıllerımı yaptırmaya hemde doktorumla konusayım en son gıttıgımde hemsıteyle konusmustum persembeye debırsey kalmadı
hosgeldin
oh ne guzel iki oglusun mu var Allah bagislasin
tebrik ederim saglikli bir hamilelik dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?