2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

tatlim akinti var
kasik agrisi var ben birsey tasimadim mesela sandalyeden iki buklum kalktim az once kasik agrisindan
meme uclari hashas
uyku henuz yok
yorgunluk yok¨
idrarda rahatliyamiyorum
gaz var karninda sis degil senin deigin gibi ikinci test benide rahatlatti cumaya 3. yude yaparim ben 5 tane trden test almistim onlari kullaniyorum burada cok cok pahali testler
yanliz camasir asmak uzanmakta bir yerlere iyi degil cnm cok cok agirda kaldirma
2,5 kilodan birsey olmaz benim oglum 3 yasindaydi diger ogluma hamile iken 15 kiloyu kaldiriyordum
ayagimda sallardim ve tepiklerdi bebegi karnimdayken
serbest birak cok agir islerden kacinin
sancim olmadikca ins kan gelmedikce gitmiycem ins
ben randevuyu 9. haftanin icine aldim

kızlar herkese slm benide ekleyin lütfen listeye 3+4 günlük ayrıca 2012 şubat annesiyim 6 aylık oğlum var

aminnn saglıkla alalım hepımız ınsallahhh

1 mayıs ta yokk ıscı bayramıı

kızlar herkese slm benide ekleyin lütfen listeye 3+4 günlük ayrıca 2012 şubat annesiyim 6 aylık oğlum var

hosgeldınn aramızaa mayıs annelerı cogalıyorr satını ve yasını da yazabılırmısın....

ve tahmını dogum tarıhınıde:)

Son düzenleme:

benim de aksama dogru basladi surekli kasiklara batma kramplar oldu durdu
yataga girdim yine oldu
uykuya da gec daldim
ama simdi normal yok birsey
akintim da bitti gibi birsey benim ya adet doneminde coktu
bir daha dikkat edeyim esime aldiriyorum herseyi ama dun sabredemedim agir olacagini da hesap edemedim
aslinda abarti kilo degil de insan takiyor aklina ilk zamanlar oldugu icin
neyse iyi dusuneyim iyi olsun
3.testi yaptiginda iyice koyulasinca cok rahatlarsin
ben dun yapinca koyu cizgilerle derin nefes aldim doktora gidene kadar beni idare eder dedim

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben sımdı gıdıyorum saglık ocagına tahlıllerımı yaptırmaya hemde doktorumla konusayım en son gıttıgımde hemsıteyle konusmustum persembeye debırsey kalmadı

cnm 2temmuz mu? yoksa batını mı yazdın

hayır canım SAT :2 ağustos benim döngü aralarım çok uzun değil dün regl olmam gerekliydi olmadım bir haftadırda mide bulantılarım vardı psikolojik oldunu düşünüyordum ama değilmiş aşırı duygusal bir hal bürümüştü beni eşim bile geçen hafta sen kesin hamilesin dedi çünkü hiç duygusal bir insan değilim..dün evde test yaptım ve hiç beklemeden ikinci çizgiyi gördüm ilk gebeliğimde yaptığım testte belli belirsiz bir çizgi vardı ama bunda öle değil oldukça net bu durumdada henüz 3+5 günlük oluyo :) bugün kan testi yaptırmaya gidicem

ben sımdı gıdıyorum saglık ocagına tahlıllerımı yaptırmaya hemde doktorumla konusayım en son gıttıgımde hemsıteyle konusmustum persembeye debırsey kalmadı
hadi canim guzel haberler gel bize
persembeye hicbir sey kalmadi

sen de erken ogrenmissin bizim gibiben de 3.hafta icindeydim ogrendigimde simdi gun sayiyorum doktora gitmek icin

gunaydin kizlar her gunumuz boyle mutlu gecsin gobisimin buyudugunu gormek istiyorum artk
gunaydin sana da canim

Merhaba arkadaşlar,bende mayıs annesi olacağım son adet tarihim 1 ağustos ..dün test yaptım çift çizgi :) 1 tane oğluşum var 17 aylık ikisi zor olacak ama olsun..

gunaydin kizlar her gunumuz boyle mutlu gecsin gobisimin buyudugunu gormek istiyorum artk
biz ilk fotomuzu cekindik ablasi her ay cekicem insAllah

hayirli haberle gel ins gulum
hosgeldin
oh ne guzel iki oglusun mu var Allah bagislasin
tebrik ederim saglikli bir hamilelik dilerim

cnm ikinci bebegi geliyormus arkadasin

esraqcakan cnm hosgeldin hayirli gebelik ve digumlar diliyorum sana ve herkese

Bu yiyecekleri abartmadan tüketmelisiniz:

Fast-food ve konserve yiyecekler

Bunların içeriğinde çok fazla oranda şeker, tuz, yağ ve gereksiz tatlandırıcılar bulunuyor.

Rafine edilmiş şeker:Vücut için gerekli olan kalsiyumun görevini yapmasını engelliyor. Gereksiz kaloriler almanıza ve diş sağlığınızın bozulmasına yol açıyor.

Kahve, çay ve kafeinli içecekler

Kafein, gebelik süresince vücut için gerekli olan demirin üretimini kısıtlıyor. Ayrıca gerekli olan kalsiyum emilimini de azaltıyor.

Bunlardan kesinlikle kaçınmalısınız!

Alkol

Bira, rakı, şarap gibi alkollü içecekler, karnınızdaki bebeğin kanındaki alkol oranını yükseltiyor. Bebeğinizde zihinsel ve bedensel bozukluklar hatta sakatlıklar görülebilir.

Çiğ et ve tavuk

Tüm bu yiyecekler enfeksiyonlara yol açabilir.

Salam, sosis, sucuk

Çiğ et toksoplazmaya neden olabiliyor. Bu hastalık bebeğinize onarılmaz zararlar verebilir.

Ciğer

Aşırı derecede tüketilen A vitamini bebeğin sağlığına olumsuz etkiler verebiliyor. Bu nedenle çok fazla ciğer tüketmemeye dikkat etmelisiniz. Son olarak gebelik süresince aş erdiğiniz her şeyi yiyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…