- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
nilaycimm nasil haberlerrr
anca gelebıldım ordan arkadasa kahvaltıya gıttım
idrar tahlılım ıyı cıkmıs kan sonucunu cuma alıcam bızım doktor ızındeymıs baska doktor baktı pek sevmedım sadece karnımın arada agrıdıgını soyledım baktı gaz sancısı o dedı bu donemlerde cok normal dedı..baska da bırsey demedı pek ılgılenmedı....
umarim karsina iyi sevdigin bir doktor cikar hep ve onla devam edersin canim
ben de sizlamanin gaz sancisi oldugunu kanisina varmistim kendimce alt taraf dolgun ve agriyor sizliyor benim de arada
su siralar nedense kisa sureli kramp da var bende
bizde 5 kardesiz cnm bizde oleyiz siki siki sarilmak ne guzel ailede kimsey muhtac olmadan yasamak sadece ailenle her derdine kosarlar bin yabanci yanina gelene kadarmaşallah senin kuzucuklarada canm
sende benim gibimi düşünüosun ben çocuklarımın yalnız büyümesini istemiorum çok kalabalık bi ailede büyüdüm ablalarım abilerim çocuklarımda öle olsun istiyorum şimdi hepimiz kocaman olduk ama birimizin dişi ağrısa hepimiz birden koşturuyoruz
cnm henuz erken bunlari dmeek icin 6. haftada anne ben buradayim diyecek valla bende kan tahlili de yok iki tetsle idare ediyom isteeeya ben de hic belirti yok sadece goguslerim agriyor uykuya hemen daliyorum bazen kasik agrisi o kadar!kan tahlili olmasa inanmayacagim hamile olduguma valla
anca gelebıldım ordan arkadasa kahvaltıya gıttım
idrar tahlılım ıyı cıkmıs kan sonucunu cuma alıcam bızım doktor ızındeymıs baska doktor baktı pek sevmedım sadece karnımın arada agrıdıgını soyledım baktı gaz sancısı o dedı bu donemlerde cok normal dedı..baska da bırsey demedı pek ılgılenmedı....
canım bu ilk hamileliğimde banada olmuştu şuandada var hafif hafif doktor beyin vücuda artık adet ol diye sinyal verio demişti ilk 3 ay olabilirmiş birde rahime yerleşme durumları var ondada adet ağrısı gibi ağrı ve hafiften bir kanama olabiliyor ......peki benimki ne
son 20 dkdir kivraniyrum
adet olacakmisim gibi agri olur ya o oluyor sizliyor kasiklar yani rahmin oldugu bolge benim agriyor
karnim degil sizin herhalde yukarisi agriyor
benim alt tarafta sizlama oluyor
su an baya yokluyor beni
canım bu ilk hamileliğimde banada olmuştu şuandada var hafif hafif doktor beyin vücuda artık adet ol diye sinyal verio demişti ilk 3 ay olabilirmiş birde rahime yerleşme durumları var ondada adet ağrısı gibi ağrı ve hafiften bir kanama olabiliyor ......
bu bende adet donemim icinde oluyordu canim bu ay hamileligimi ogrenince
ama bitmedi ara ara yarim saat 1 saat suruyor
gun icinde 2 kere falan yokluyor
sadece adet zamni degil de sonra da olabilir yani di mi
gerildim bir anda oysa cogu kisiden duydum adet olacak gibi sancilar olur diye
4 ay suren varmis
simdi adet donemim gecti ya ara ara sizlamalar yine normaldir di mi
tam rahmin oldugu yerde adet baslamadan onceki sizlamalar gibi
ilk 3 ay mutlaka oluyor öle hemende kesilmiyor bazen aniden bi giriyor özellikle yattın yerden aniden kalkınca yada çok gülünce ee kolay değil rahim duvarı kalınlaşıyo kendini hazırlıyo yer açıyo ee bide yerleşme mevzusu var dediğim gibi....sen içini ferah tut rahatla korkma psikoloji çok önemli beyinle tüm vücudunu etki altın aalabiliyorsun bilirsin insanlar psikolojik gebelik yaşar ve karınları bile şişer ama hamile değildir öyle düşün....şunuda söyleyeyim ilk gebeliğimde 7. haftada düşük tehlikesi geçirdim içten rahim etrafında kanama olmuştu inan ağrısı adet sancısı gibi bişi değil daha farklı üstelik ağrıyla birlikte kanama başlıo öle ağrı oluyo sonra kanama falan diye bişi yok ........lütfen sen biraz gevşe ve rahatla bence hemen ılık bir duş alll inan çok iyi gelecektir ama ılık suyla sıcak su kasılma yapar
bizde 5 kardesiz cnm bizde oleyiz siki siki sarilmak ne guzel ailede kimsey muhtac olmadan yasamak sadece ailenle her derdine kosarlar bin yabanci yanina gelene kadar
cnm henuz erken bunlari dmeek icin 6. haftada anne ben buradayim diyecek valla bende kan tahlili de yok iki tetsle idare ediyom isteee
bos ver be gulum kiz bana deseydin sancilari derdim gazdan diye gii valla gazmen gibi habire dolaniyom kacaka yer ariyommmm
kızlar ya bi konuda kararsız kaldım ben bugün kan testi yaptırmaya gidicektim fakat gidemedim bi taraftanda diyorumki acep gitmesemde 1 hafta daha mı beklesem yada 2 hafta çünkü şuan ne kese var ne bişi en azından 2 haftaya kadar kese oluşur ilkinde 5 haftalıkken gördük keseyi sonrasında herşey önden gitti cinsiyeti öğrendiğimde 13 haftalıktı :) bayada önden gidiodu boyu falan hepte öle oldu normalde 18 martta doğum yapacaktım ama 7 şubat gecesi suyum geldi ve doğum yaptım şubat annesi oldum umarım bu sefer herşey normal seyrederhikayemi okumak istersiniz belki link vereyim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...nneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri-2.html
peki benimki ne
son 20 dkdir kivraniyrum
adet olacakmisim gibi agri olur ya o oluyor sizliyor kasiklar yani rahmin oldugu bolge benim agriyor
karnim degil sizin herhalde yukarisi agriyor
benim alt tarafta sizlama oluyor
su an baya yokluyor beni
cnmm komsu kankicanimmm bendeeeee bu topikte olmakk istiyorumm amaaaaaaaaaaaaa denemeler gecen hafta bittiiii lutfen-lutfen bendeeeee buraya girmek istiyorummm yaaaaaaaaaa
dua edin banaaa lutfennnnnn cnmmmmcmlarrrr
allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhhhhh
bebislerinnnnnnnn sansi bahti tahti acikkk omtuuu uzun huzurlu mutlu olsunnnnnnnnnn
opuyorummmmmmmmm
kızlar ya bi konuda kararsız kaldım ben bugün kan testi yaptırmaya gidicektim fakat gidemedim bi taraftanda diyorumki acep gitmesemde 1 hafta daha mı beklesem yada 2 hafta çünkü şuan ne kese var ne bişi en azından 2 haftaya kadar kese oluşur ilkinde 5 haftalıkken gördük keseyi sonrasında herşey önden gitti cinsiyeti öğrendiğimde 13 haftalıktı :) bayada önden gidiodu boyu falan hepte öle oldu normalde 18 martta doğum yapacaktım ama 7 şubat gecesi suyum geldi ve doğum yaptım şubat annesi oldum umarım bu sefer herşey normal seyrederhikayemi okumak istersiniz belki link vereyim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...nneleri-dogum-listesi-dogum-hikayeleri-2.html
tatlımmm yazmstım ama gormedın sanırım aslında burda sana sormak lazım en tecrubelımız sensın ...
kızlaaarrr ben hala regl olmadımmm her dakka gıdıp bakıorm ama yok bugun 4.gun belım agrıyr ve kasıklarımda cok agrı var karnımda cok hashas ve akıntım var ..cok korkuyrm persembeye kadr sure verdım kendıme persembe gıdıcem bakalm ...
hakkında hayırlısı cnm haberlrını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?