2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

valla biz 120 ay aldık.. alabildik. gönül isterdi tabiiki daha kısa vadeli olsun ama şartlar işte...ben jpy ile kredi aldım yapılandırmadan da yararlanamadım.. şu an aylık taksidim 3000 lira.. biter inşallah diyorum

Kızlar benim aşağı tarafımda bi ağrı oluo arada,neden ki acaba,böle olan var mı?baskı gibi sanki,ağrı olup geçio hemen

benimde oluyor.. normal bu zamanda..fakat azalmıyorsa doktoruna söyle

saolasın canım,geçio hemen,haftaya randevum var,orada yine de sorarım

Allah sabır versin. O metrobüslerin hali nedir öyle, ara sıra kullanıyorum cehennem kazanı gibi tıklım tıkış... benim yolum da 3 saat civarında sürüyor. yürüme, bekleme, otobüs yolculuğu, sabah tam tersi bir daha :)) karşıya geçmiyorum ama köprü trafiğinden azıcık nasibimi alıyorum güzergahtan ötürü. bir gün (özellikle sabah) sallana zıplaya gitmeye dayanamayacağım bir bakacağım otobüste bir ben varım herkes kaçmış :) çoğumuzun derdi bu yollar...

yalnız değilsin üzülme... yollardaki haline bakarken hepimizi hatırla bak yalnız değilsin.... benim eşim serbest çalışıyor, evde oluyor hatta çoğu zaman :) kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim, ben de sevdiğim bir işte ve daha rahat kendi halimde çalışmak isterdim doğrusu. ne yapalım şimdi böyle...

merak etme hele bebeğine annen bakacaksa yollar çocuğa eziyet olur, babası da kıyamaz. bu durumdaki bir kaç tanıdığım özene bezene aldıkları evlerini bile bir şekilde satıp annelerinin semtine taşındılar.

Kızlar nası gidiyo hamıleliğiniz benım bulantılarım arttı artık fazla yıyemıyorum inş. bebişime zararı dokunmaz aynı durumda olan var mı acaba

sana yarım sayfa yazdım, işe dalınca silindi. şimdi toparlayarak yazıyorum...

öncelikle Allah bağışlasın ikinci hamileliğinmiş :) oğluna bir kardeş düşünmekle en güzel adımı atmışsın. benim çocuğum kızkardeşimin oğluna kardeş olacak, çünkü ikinci çocuğu düşünmüyor. ben de herhalde ikinciye fırsat bulamam.

kafa yorgunluğunu çok iyi anladım, ben tek kişiye patronuma bağlıyım. bulunduğum katın tek sorumlusuyum ve her iş benden soruluyor. bazı sorumluluklar kafama fazla takılabiliyor, detaycılık var malesef, evde dört dönebiliyorum bazen şimdi işyerim kapanıyor, yeni bir iş kuracaklar. iş kurulana kadar ben doğum iznine ayrılmış olurum herhalde...

ameliyatımı olduğum çağıner hastanesi'ne gidiyorum 2 seferdir. doktorum Timuçin Bey, başhekim. önceki doktorum bir hanımdı ancak ayrılmış. kardeşim göztepe medacal park'ta doğum yaptı. doktorundan kaynaklı maceralı bir doğum oldu, bebek 10 gün yoğun bakımda kaldı ve sonrasında meme emmedi. kardeşim çok zor günler geçirdi ve hastaneye karşı bizde bir tavır oluştu, ancak şimdi o hanım hastanede değil, kendi muayenehanesini açmış. tanıdıklarsa yine o hastanede erkek bir doktor tavsiye etmişler, ismini hatırlamıyorum. belki giderim, bilemiyorum çok ilgili bir beymiş. işyerime yakın diye başkent üniversitesi hastanesi'ne baktım, bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş sanırım vazgeçtim. kesin kararımı vermedim sonuç olarak :) senin tavsiye edebileceğin bir hastane-doktor var mı?

Kızlar nası gidiyo hamıleliğiniz benım bulantılarım arttı artık fazla yıyemıyorum inş. bebişime zararı dokunmaz aynı durumda olan var mı acaba

görmüşken şu bulantı konusunu hemen yazayım: midemin bulanacağını hissettiğim an birşeyler yiyorum, tok kalmaya çalışıyorum. elbette çok zorlanıyorum ama tek çare bunu bulabildim, çünkü tokken çok iyiyim. ne başım dönüyor ne başka birşey... yediğim birşeyin aynısını yakın zamanda aklıma getirmemeye çalışıyorum, çeşitli ve sık beslenmek beni kurtarıyor.

bluebitter yakın oturuyoruz herhalde..

bizde şu aşamada düşünmüyorduk bu kredi taksitleri bu iş yoğunluğu derken fakat sürpriz bir bebek oldu bize... ama kardeşi olsun ama ilerde olsun diyorduk şimdi hayırlısı diyorum

Medicalde Gökmen İyigün olabilr mi o doktor.. Ben ilk doğumumu onda yaptım.. Normal doğum yaptım.. Şimdide ona gidiyorum.. ilkinde ki riskimi de o farketmişti zaten.. güven veren bir doktor. ben kendimi ona teslim ettiim doğumda :)) ehuehhe

kızlar ağrılar bebeğin oynaması ile ilgiliymiş ben de 8 buçuk haftalıkken doktora sordum bebeğin oynuyor sen onları ağrı gb hissediyorsun demisti sıkıntı yok yani minikleer gezintiye çıkmış :))

midem cok fena yanıyor dısarda yemekteydık malum agrılar geldı sonra gıttı
eve gıdıp yatayım dedım bu seferde mıde yanması

kızlar ağrılar bebeğin oynaması ile ilgiliymiş ben de 8 buçuk haftalıkken doktora sordum bebeğin oynuyor sen onları ağrı gb hissediyorsun demisti sıkıntı yok yani minikleer gezintiye çıkmış :))

ben bazen pıt pıt bısey hıssedıyorum sankı ıcımde ama bu kadar erken hareket etmez bana oyle gelıyor dıyorum hep

ne guzel bulantım yoktu dıye sevınıyordum ama 2 gundur ne yesem (salcalı) cıkıo bende kahvaltılıga dondum
cok agrım oluyo arada sanırım daha bebegı hıssedemem degıl mı?

arkadaşlar bişey soracam.benim böbreğim ağrıyordu bu gün doktora gittim enfeksiyon varmış.antibiyotik verdi ama benim içim rahat değil hamileyken ilaç kullanmak zorunda olan varmı.kadın doğumcum güvenle kullanabilirsin dedi ama korkuyorum yinede.

yat dınlen canımm bel agrısı gercekten cok or ben ozellıkle her sabah yasıyorum ...mısafır bayagıdır gelmyıordu erteleyemedm yokk gelmesın kımse
merhaba kızlar nasılsınız, bugün annemle hamile pantolonu yaptık nette izlmeiştim gerçekten pantolonların değerlendi, hemde gayet güzel oldu , ben uzanıyorum bakkalım hayırlısı
sağlıkla kalın
bende anneme vermıstım o da bugun ugrasmıs yapmıs saolsun cok ta guzel olmus ama pantolonum dusuk bel di bel kısmını kesınce bıraz asagıda olmus gıyemıcem sanırım
Yaaa kızlar listede benim adım yok beni de eklermisiniz????

sat 17 ağustos - tahmini doğum - 24 mayıs- ilk gebelik - yaş 29
hosgeldın cnm ekledımm
ev temizligi kendiniz yapiyor musun kizlar ?

ben bu zaman kadar basit seyler yaptim esim cok yardim etti sagolsun
simdi yavas yavas baslasam mi diyorum
cnm ben ev supurme dısında bırcok ısımı kendı basıma yapmaya calsııyorum.gecenlerde supurım dedım karnım agrıdı
midem cok fena yanıyor dısarda yemekteydık malum agrılar geldı sonra gıttı
eve gıdıp yatayım dedım bu seferde mıde yanması

senınde mıden cektırecek sanaınsallah bıran onc gecer cnm

kizlar netten gezerken bir ürün buldum gebeligin 10u haftasindan itibaren evde uygulanan bir test ve cinsiyeti soyluyomus renge gore cok kolaymis bi kaba idrar koyup o urundende koyuyormusuz sonra calkaliyormusuz renk cikiyormus ona gore yorumluyormusuz cinsiyeti hic duydunuzmu boyle bir testi? burda adini yazmam yasakmi bilmiyorum ama ismi Intelligender test.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nder-10-haftada-cinsiyet-belirleme-testi.html

yanılma payı cok bende pek guvenmıyorum boyle seylere ama karar senın canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…