- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.221
Kızlar benim aşağı tarafımda bi ağrı oluo arada,neden ki acaba,böle olan var mı?baskı gibi sanki,ağrı olup geçio hemen
bnimde aynı canım
zaten haftamızda aynı
rahim genişlediğinden oluyor o ağrı
geçen ağrıda sıkıntı yok geçmeyen ağrı problemli
valla kızlar zaman çok çabuk geçiyor. bizde 72 aylık ev kredisi almıştık 6 sene önce, kredi faizleri düştü, yapılandırmadır derken 5 senede bitirdik allaha şükür. darısı başınıza inşallah.
Kızlar benim aşağı tarafımda bi ağrı oluo arada,neden ki acaba,böle olan var mı?baskı gibi sanki,ağrı olup geçio hemen
valla biz 120 ay aldık.. alabildik. gönül isterdi tabiiki daha kısa vadeli olsun ama şartlar işte...ben jpy ile kredi aldım yapılandırmadan da yararlanamadım.. şu an aylık taksidim 3000 lira.. biter inşallah diyorum
benimde oluyor.. normal bu zamanda..fakat azalmıyorsa doktoruna söyle
Merhaba kızlar,ben de çalışan anne adayıyım,istanbuldayım,metrobüsle işe gidip geliorum,yolum 1,5 saat sürüyor,aktarma ...vs bi de dönüş toplam 3 saat yolda geçio,inince yürüorum da,işimiz zor allah yardımcımız olsun
kendimi yol konusunda yalnız hissediyodum ama değilmişim bende sabah 6 'da kalkıp servise binip günde 2 saat yolculuk yapıyorum gerçekten yol biizi çok yıpratıyo bu konuda eşime çok kızıyorum benim işyerimle annem aynı semtte diyorum taşınalım diye ama tınn tınnn 2 yıllık evliyim çook ağladım yol yüzünden şimdi daha da üzülüyorum doğumdan sonra işe başladığımda bebeğimin yanında hemen olamamak beni şimdiden mahvediyo Allah yar ve yardımcımız olsun kızlar...
Bende İstanbuldayım.. Avrupa yakasında çalışıyor, Anadolu yakasında oturuyorum.. sabahları erken kalkamadığım için servisi kaçırıp 3 araç ile işyerine gelebiliyorum... Şubat 2009 doğumlu bir oğlum var. Bende Şubat 1981 doğumluyum.. :) İşim ağır mı sorusuna gelince kafa yorgunluğu sanırım vücut yorgunlugundan daha fazla yoruyor.. Oturarak çalışıyorum fakat akşam eve gittiğimde kafamı kaldıramıyorum çok yoğun çünkü işim.. bugün pek bir çalışasım yok buralardayım :)
Zorlu bir süreç sonrası hamile kalmışsın. Umarım karşılığını görür ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın..
Hangi hastane ve doktora gidiyorsun?
Kızlar nası gidiyo hamıleliğiniz benım bulantılarım arttı artık fazla yıyemıyorum inş. bebişime zararı dokunmaz aynı durumda olan var mı acaba
valla biz 120 ay aldık.. alabildik. gönül isterdi tabiiki daha kısa vadeli olsun ama şartlar işte...ben jpy ile kredi aldım yapılandırmadan da yararlanamadım.. şu an aylık taksidim 3000 lira.. biter inşallah diyorum
benimde oluyor.. normal bu zamanda..fakat azalmıyorsa doktoruna söyle
kızlar ağrılar bebeğin oynaması ile ilgiliymiş ben de 8 buçuk haftalıkken doktora sordum bebeğin oynuyor sen onları ağrı gb hissediyorsun demisti sıkıntı yok yani minikleer gezintiye çıkmış :))
yat dınlen canımm bel agrısı gercekten cok or ben ozellıkle her sabah yasıyorum ...mısafır bayagıdır gelmyıordu erteleyemedm yokk gelmesın kımsegecmıs olsun canım bende dun doktoruma hava atıyorum ne guzel ıyıym artık yorulmuyorm dıye
senmısın bunu dıyen belıme bır agrı gırdı eve zor attım 2 saat kıvrandım acıktım yemek yemeye halım yoktu
mısafır agırlamaya ara verdım yakın zamanda bı annemlerı cagırırım ancak sende ara ver canım su 3 ay bı saglıkla atlatalımda
hıc sormak aklıma gelmedı doktoruma :)
merhaba kızlar nasılsınız, bugün annemle hamile pantolonu yaptık nette izlmeiştim gerçekten pantolonların değerlendi, hemde gayet güzel oldu , ben uzanıyorum bakkalım hayırlısı
sağlıkla kalın
hosgeldın cnm ekledımmYaaa kızlar listede benim adım yok beni de eklermisiniz????
sat 17 ağustos - tahmini doğum - 24 mayıs- ilk gebelik - yaş 29
cnm ben ev supurme dısında bırcok ısımı kendı basıma yapmaya calsııyorum.gecenlerde supurım dedım karnım agrıdıev temizligi kendiniz yapiyor musun kizlar ?
ben bu zaman kadar basit seyler yaptim esim cok yardim etti sagolsun
simdi yavas yavas baslasam mi diyorum
midem cok fena yanıyordısarda yemekteydık malum agrılar geldı sonra gıttı
eve gıdıp yatayım dedım bu seferde mıde yanması
kizlar netten gezerken bir ürün buldum gebeligin 10u haftasindan itibaren evde uygulanan bir test ve cinsiyeti soyluyomus renge gore cok kolaymis bi kaba idrar koyup o urundende koyuyormusuz sonra calkaliyormusuz renk cikiyormus ona gore yorumluyormusuz cinsiyeti hic duydunuzmu boyle bir testi? burda adini yazmam yasakmi bilmiyorum ama ismi Intelligender test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?