2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar kısmetse bende mayıs annesi olma ylunda ilerliyenlerdenim :) benim şu anki en büyük sorunum dehşet mide bulantıları geçen hafta sabah bayıldım kan testi yapıldı aç olduğum halde glukoz değeri 110 çıktı serum falan takıldı ama hala mide bulantılarım geçmiyo zofen verdi dr. ama oda ancak 1 saat falan rahatlatıyo sonra yine aynı uyku falan sıfır yok midemin ve bağırsaklarımın yüzünden uyuyamıyorum açım ama yiyemiyorum midem bağırsaklarım birbirine geçiyo sanki ( çok kusuyorum ve kramplar giriyo salı günü randevum var ve şeker testlerim erken yapılacak benim bakalım ne çıkıcak

şekeri veya bulantısı olan varmı benimle paylaşın ne olur :26::26::26::26:

90tl :) ona o paraayı vereceğime 2 hafta bekler renkli usg girerim öğrenırım hemde yüzde yüz gb.. yada beklerim bır ay bebeğime birşey alırım:) bana inandırıcı gelmedi:)

Sağlık ocağına kayıt olmayanlar varsa olsun arkadaşlar,ilgileniyolar.yarın kan testi yapacaklar.doktor benden hiç bişey istememişti doktorlar bu konuda pek ilgilenmiyomuş zatn.burda da vardı bnm doktorum gibi doktoru olan özellikle onlar vakit kaybetmeden gitsin.

kızlar ya bnm gbı kramp ve halsızlık kalp carpıntısı sorunu var mı bugun braz kalkıp temızlık yapaım dedım ne zamndr yapmıorm kndımı zorlamamk ıcın bugun zar zor yaptım 5 dk temızlık yaptım 10 yattım kalbıme oyle bır carpıntı gelıo kı elım ayagım keslıo sankı hc ıs yapamıcm gbı ıkı merdwn cıkayım baslıo kalbım carpmaya.SAG AYAGIMA DA BIR KRAMP GRDI resmen yururken batıo cok fena ya sızede oluomu bunlar

Cinsiyetler merak edilmeye başlanmış,maşallah büyüdük dimi epeykk da bi topik açmışlar bebeğin kesedeki durumuna göre cinsiyet tahmini diye.7-8. hafta ult görüntüsünde
karından ult bebek soldaysa erkek sağdaysa kız
vaj ult bebek soldaysa kız sağdaysa erkek demişler.ilgimi çekti paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

lınk atarmısın canım bnde merak ettım :)

90tl :) ona o paraayı vereceğime 2 hafta bekler renkli usg girerim öğrenırım hemde yüzde yüz gb.. yada beklerim bır ay bebeğime birşey alırım:) bana inandırıcı gelmedi:)

ben cok sabirsiz ve asiri merakliyimdir surekli arastirmadayim herseyi

bu durumda benim bebis erkek olursa cok buyuk supriz olacak bize
cunku rus takvimi, cin takvimi ve bu ultrason resmi yontemi de KIZ diyor :)
ucu de ayni olunca kiz fikrine alisiyor gibi insan ama tabiki yanilabiliriz de, icimde bir yerlerde hep erkek cocuk sevdasi vardi ama hamile olunca anladim ki icinde tasiyinca kiz olsun erkek olsun gercekten bir onemi yok, saglikli olsun yeter ikisi de ayri guzel geliyor insana ikisinin fikri de cok guzel

güüüüüüüüüüNayyyyyyyyyyyyyDınnnnnnnnnnnnnnn

dıyorum acaba yarınkı kontrolde soylermı bellı olurmu cınsıyetımız offff yıne kalbım atmaya basladı cok sukur gunler gectı yarın sabaha bırseycık kalmadı sabah 8:30 da erkenden cıkıcam evdenbebegımı cok merak edıyorum

günaydın herkese
yine iş başı yapıp ancak pc nin başına geçebildim
gününüz güzel hızlı ve sorunsuz geçsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…