- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.241
kizlar netten gezerken bir ürün buldum gebeligin 10u haftasindan itibaren evde uygulanan bir test ve cinsiyeti soyluyomus renge gore cok kolaymis bi kaba idrar koyup o urundende koyuyormusuz sonra calkaliyormusuz renk cikiyormus ona gore yorumluyormusuz cinsiyeti hic duydunuzmu boyle bir testi? burda adini yazmam yasakmi bilmiyorum ama ismi Intelligender test.
Cinsiyetler merak edilmeye başlanmış,maşallah büyüdük dimi epeykk da bi topik açmışlar bebeğin kesedeki durumuna göre cinsiyet tahmini diye.7-8. hafta ult görüntüsünde
karından ult bebek soldaysa erkek sağdaysa kız
vaj ult bebek soldaysa kız sağdaysa erkek demişler.ilgimi çekti paylaşmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...nder-10-haftada-cinsiyet-belirleme-testi.html
yanılma payı cok bende pek guvenmıyorum boyle seylere ama karar senın canım ..
90tl :) ona o paraayı vereceğime 2 hafta bekler renkli usg girerim öğrenırım hemde yüzde yüz gb.. yada beklerim bır ay bebeğime birşey alırım:) bana inandırıcı gelmedi:)
Cinsiyetler merak edilmeye başlanmış,maşallah büyüdük dimi epeykk da bi topik açmışlar bebeğin kesedeki durumuna göre cinsiyet tahmini diye.7-8. hafta ult görüntüsünde
karından ult bebek soldaysa erkek sağdaysa kız
vaj ult bebek soldaysa kız sağdaysa erkek demişler.ilgimi çekti paylaşmak istedim.
ben cinsiyetini öğrenmeyi düşünmüyorum doğunda süpriz olsn istiyorum
günaydın arkadaşlar bugün kontrolüm var :) ayy yine bebeğimi görecem :)
günaydın arkadaşlar bugün kontrolüm var :) ayy yine bebeğimi görecem :)
Gunaydin herkese,bu ikili test sonuclari kac gunde cikar bir fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?