2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Dün burada süt muhabbeti olunca canım çekti içeyim dedim sonra saatlerce midem ağrıdı ama bulantımı hissetmedim bu sayede, Allahtan hepsi bir anda gelmiyor:)))

Günaydın herkeseee

Birşey soracağım ben uykumda hep geriliyorum, sizlerde böyle bir durum var mıı?
Hatta dün gece ayaklarımı çapraz yapıp belimi germeye çalışıyor-muşum ki sancıyla gözüm acıldı,sol tarafım cok sancıdı
Birşey olur mu yaa:26:

Onu ben de yapıyorum cnm yaa nereden çıktı anlamadım karnımı sıkıyorum filan o sırada uyanıyorum birşey olmaz umarım, hayır eskiden yoktu böyle bir huyum

Merhaba 2013 mayıs annesi adayları...
Sizleri böyle heyecanlı heyecanlı yazışırken görünce aklıma geçen yıl ki heyecanım geldi.Geçen yıl bu zamanlar 10 haftalık hamileydim.Sizler gibi bebeğimi görmeyi iple çekiyordum.Ultrasona gireceğim zaman kalbim daha hızlı çarpardı...
Tarif edilemez bir mutluluk...
Hamilelik gerçekten çok ama çok özel.Bu günlerinizin tadını çıkarın çünkü çok çabuk geçiyor..
Benim hiç mide bulantılarım olmadığı için çok rahat bir hamilelik geçirdim.11.haftada ikili test için ayrıntılı ultrasona girdiğimde bir oğlum olacağını öğrendim.
Toplamda 16 kilo aldım ve bu kiloların 10unu doğum sonrası vermişken süt azlığından sütüm olsun diye bol bol yedim ve sonuç olarak o verdiğim 10 kilonun 8ini geri aldım.
8 mayıs son tarihim iken 38.haftada sezeryan olarak nisan annesi oldum.Bebeğime kavuştuğum o anı ömrüm boyunca unutamayacağım...
Şuan 5 aylık kıpır kıpır bir oğlum var.Emzirmeydi,gazdı derken ek gıdalara bile başlayıp bu günlere kadar geldik...
Umarım sizlerde sağlıklı ve güzel bir hamilelik döneminin ardından sağlıkla yavrularınızı kucaklarınıza alırsınız..

Aklınıza takılan herhangi bir sorunuz olduğunda 2012 mayıs annelerinin bölümüne yazıp tecrübelerden faydalanabilirsiniz...

Son düzenleme:

bende dün gece yaptım aynısını daha doğrusu yapmışım karnım taş gibi olmuş ağrıyla uyandım akşama kadar ağrıdı çok korktum..benim kasıklarımda batma çok oluyor o yüzden doktora gidip sorucam..

Onu ben de yapıyorum cnm yaa nereden çıktı anlamadım karnımı sıkıyorum filan o sırada uyanıyorum birşey olmaz umarım, hayır eskiden yoktu böyle bir huyum

Aynen canımm daha öncesinde böyle bir durumum yoktu
Belkide bel ağrısı şuan iyice tavan yaptığı için sürekli gerilme hissi yaşıyoruz ve bu uyku halinde istemsiz yapıyoruz
Ama bugünki sancı çoktuu, ki gözümü açtım o acıyla
Resmen yavruumm hooopp duurrr duuurr insan var burdaa sıkıştırma beni dedi

Son düzenleme:

Offf sorma o taş olma durumunuu
Busefer ne sağ yatabiliyorum ne sola
Korkudanda kaskatı kalıyorum ben, düz yatıncada belimin sancısına duramıyorumm
Netten araştırdığıma göre kalsiyum eksikliğinden kasılmalar,gerilmeler bunun akabinde kramplar oluyormuşş
Şuan ben gerilme aşamasındayım, doktora sormak lazımmm
Yakın zamanda doktora gitcek var mı arkadaşlarr?

Bide zaman geçsede tekmelerini hissetsek, böyle hep endişe ve korku oluyor:18:
Acaba birşey oldu muu? Yanlış yattım-yanlış kalktım,eğildim-büküldüm hala içerdemii,kordonu koptu mu:18::18:
Şu krtik ayları bian önce hayırlısıyla geçelim Allahın izniylee

Son düzenleme:

Sağol cnm inş biz de o günleri görebiliriz ama kendi adıma hamileliğin tadını çıkardığım söylenemez, endişeler, kuruntular hep aklımda acaba şu anda kalbi atıyor mu , büyüyor mu, ultrasona girdiğimde ne göreceğim vs vs

benim ikitane olduğundan sanırım bel ağrım daha fazla oluyor her gece ağlamalık oluyorum..bende çok endişe ediyorum doktor dese gel hergün bakalım diye giderim heralde :) hareketlerini hissetmemize çok var kızımda 20 haftalıkken hissettim ama bu hem 2. hemde 2bebek daha erken hissedebilrim..ben şöyle düşünüyorum çok korktuğumda bişey olsa kanamam olur farkederim şu an oda yok öleyse iyi bebişler diyorum

Endişelerinde çok haklısın..
Ben her zaman "rabbim yavrum sana emanet" diyerek içimi rahatlatırdım.
İlk kıpırtıları 18.haftamda hissettikten sonra herşey çok daha güzel oldu...

Seninle dogum tarihlerimiz aynı gözüküyor canim ama tabiki seninki çok farklı :) benim teyzemin ikizi var yakın zamandan kolay bı hamilelik geçirmişti Cokda kilo almamıştı insallah seninkide kolay gecer bizimkilerde hayırlısına sag salim ama doğumdan sonrası icin aynı şeyi soyleyemiycem :d seni korkutmak istemem tabi Allah kolaylığını verir insallah

Endişelerinde çok haklısın..
Ben her zaman "rabbim yavrum sana emanet" diyerek içimi rahatlatırdım.
İlk kıpırtıları 18.haftamda hissettikten sonra herşey çok daha güzel oldu...

Doğru söylüyorsun zaten Allah korusun kötü bir durum olduğunda birşey de yapamıyorsun, Allah korktuklarımızdan uzak etsin

Bende hemen lavaboya gittim, peçeteye sildim gelen giden, var mı bişey diyee
Sabah yine kontrol ettim
Çok şükür birşey yokk
Rabbim korusun evlatlarımızı, sonuçta bilinçli olarak zarar vermiyoruz

çevremde iki tane ikiz örneği vardı çok zorlanıyorlardı ben bir taneyi yanıma alıp heryere gidiyordum onlar hep ev bekliyorlardı şimdi ben ev bekleyeceğim doğum sonrasını düşünmüyorum bile şu an şu hamileliği sağ salim atlatsak..sen nezaman gidiceksin doktora bidaha bize ikili test yapılmıyormuş ben 12. haftada detaylı ultrason için gidicem..

Tüm gece mide yanması sancı derken sabahada gözümü öyle açtım
dun sebze yemeği ve tavuk yedim mıdeme dokuncak bırseyde yemedımkı

herkesıde bır telaş almış cınsıyetle ilgili :) ya ıkılı testte öğrenilebiliyormu off ozaman yaptırıyım testi

Evet teyzemin çok sıkıntılı zamanları oldu onu gördüğüm icin bende korkuyodum çünkü ailede ikiz var babam ikiz eşimin tarafinda var teyzem ikiz hayırlısı benim icin boyleymis çok sukur tabi bı dahakine garantim yok.benim doktorumda rahat doktorlardan biraz çok pimpirikli degil :d oluruna bırakıyor ikili test hakkında Bişey söylemedi tahlil yaptırdım en son d vitamininin sonucunu bekliyorum uzun sürüyo çık
Ası bugun cikicak insallah yarın giderim heralde o zaman söyler ikili testi ben istemiyorum düşünmüyorum yaptırmayı ama son anda fikir değiştirir miyim bilmiyorum

Bende hemen lavaboya gittim, peçeteye sildim gelen giden, var mı bişey diyee
Sabah yine kontrol ettim
Çok şükür birşey yokk
Rabbim korusun evlatlarımızı, sonuçta bilinçli olarak zarar vermiyoruz
bence okadar çabuk bişey olmaz ben ilk hamileliğimde yaptıklarımı düşünüyorumda iyiki düşmedi diyorum çok hareketliydim ağır taşırdım yapılmaması gereken ne varsa yaptım..inşallah bişey olmaz kötü düşünmeyelim

ikili testte belli olmaz 12.haftada bazı doktorlar söylüyor ama 16.haftada netleştiriyorlar

günaydın kızlar nasılsınız, ben şükür iyiyim yatıyorum progestanın yan etkisi dışında çok rahatım

birde aç kurt gibi etrafta dolanıyorum annem yediklerime hayret ediyor sürekli açıkıyorum :)

Yaa bende ne zaman et tipi bisiler yesem çok rahatsız oluyorum bu donemde midem çok hassaslasti heralde hazmedemiyo

bizim ailede hiç yok ben ilkim :) yarın gidiceksen doktorun yönlendirir zaten ense kalınlığını ultrasonla ölçüyorlar 2li test ekstra bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…