- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.281
bence okadar çabuk bişey olmaz ben ilk hamileliğimde yaptıklarımı düşünüyorumda iyiki düşmedi diyorum çok hareketliydim ağır taşırdım yapılmaması gereken ne varsa yaptım..inşallah bişey olmaz kötü düşünmeyelim
Endişelenmeyin, annelerimiz binlerce yıldır gerinmesine, öksürmesine, eğilmesine rağmen doğmuşuz ve 7 milyar olmuşuz. Sağlıklı bir gebelik dilerim...
yalnız değilsin üzülme... yollardaki haline bakarken hepimizi hatırla bak yalnız değilsin.... benim eşim serbest çalışıyor, evde oluyor hatta çoğu zaman :) kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim, ben de sevdiğim bir işte ve daha rahat kendi halimde çalışmak isterdim doğrusu. ne yapalım şimdi böyle...
merak etme hele bebeğine annen bakacaksa yollar çocuğa eziyet olur, babası da kıyamaz. bu durumdaki bir kaç tanıdığım özene bezene aldıkları evlerini bile bir şekilde satıp annelerinin semtine taşındılar.
ayyy yarin di miiigüüüüüüüüüüNayyyyyyyyyyyyyDınnnnnnnnnnnnnnn
dıyorum acaba yarınkı kontrolde soylermı bellı olurmu cınsıyetımız offff yıne kalbım atmaya basladı cok sukur gunler gectı yarın sabaha bırseycık kalmadı sabah 8:30 da erkenden cıkıcam evdenbebegımı cok merak edıyorum
Gunaydin herkese,bu ikili test sonuclari kac gunde cikar bir fikri olan?
pekbiciciolmaz birsey ya
ben de hep geriliyorum
yani oyle uyaniyorum isteyerek yapmiyorum
ayyy yarin di miii
cok superrrr
cok heyecanli yaaa
ama cinsiyet icin en guzeli 16. haftayi beklemek diye duydum
cunku doktor yorum yapiyormus ama yanilma payi oluyor 12. haftada
bir arkadasa once erkek sonra kiz denilmis mesela
ama buyuk ihtimal sorarsan yorum yapar doktor
ense kalinligi olcumunu hemen ultrasonda soyluyorlarmis
kan testi sonucu da bir hafta icinde cikiyormus
bluebitter yakın oturuyoruz herhalde..
bizde şu aşamada düşünmüyorduk bu kredi taksitleri bu iş yoğunluğu derken fakat sürpriz bir bebek oldu bize... ama kardeşi olsun ama ilerde olsun diyorduk şimdi hayırlısı diyorum
Medicalde Gökmen İyigün olabilr mi o doktor.. Ben ilk doğumumu onda yaptım.. Normal doğum yaptım.. Şimdide ona gidiyorum.. ilkinde ki riskimi de o farketmişti zaten.. güven veren bir doktor. ben kendimi ona teslim ettiim doğumda :)) ehuehhe
Ama sancı korkuttuuu
İlk gebelik oluncada biraz daha ürkek ve korkulu oluyor
Kiii doktor beyden cok güzel cevabımı aldım ben
en son kontrolumde sormustum 16 ile 20. haftada bellı oluyor demıstı ınsallah bı tahmınde bulunur ona bile razıyım hay alahım yazarken bıle agzım 5 karıs acık
karnim cok accccc
mutfaga giremiyorum
girince kotu olucam
dolabi acinca kokuyor
ama kahvalti yapmam lazim
ne yiycegim konusunda hicbir firkim yok sanirim yine salatalik dogriycem cunku baska birsey yiyemem hissediyorum
umarim en yakin zamanda gecer bu dun gece aglayarak yataga girdim
benim bulantilarim aksam ve gece cok oluyor ama buna da sukur dun kizdim kendime sonra sikayte ediyorsun diye
bebegimiz saglikli olsun katlanicam bir skeilde
bebeğime kimin bakacağı henüz belli değil kayınvalidemin bakma olasılığı yüksekti ama öğrendik ki görümcemde hamileymiş kızının bebeğine mi benim bebeğime bakacak bilemiyoruz ama benim dileğim kızınınkine baksın bende anneme işime yakın taşınayım =)
herhalde kötü 1 şe istemiyorum Allah'tan inşallah bakmaz bebeğimize sırf yol yüzünden böyle düşünüyorum yoksa kayınvalideminde bebeğe çok iyi bakacağından hiç şüphem yok ama bakarsa emekli olana dek yollar benim kötü kaderim olacak =)
canım 12. haftadan sonra azalmaya başlayacak. merak etme hatta bır sabah uyanacaksın ki hıc mıde bulantısı yok :)
sen bak bakalim cin takvimine rus takvimine
ultrason resminde sagda mi solda mi
onlar da eglencesine tutabilir de
sahsen benim hersey kiz ciktigindan kiza alistirdik kendimizi biraz
ikili testte belli olmaz 12.haftada bazı doktorlar söylüyor ama 16.haftada netleştiriyorlar
Yaa bende ne zaman et tipi bisiler yesem çok rahatsız oluyorum bu donemde midem çok hassaslasti heralde hazmedemiyo
en son kontrolumde sormustum 16 ile 20. haftada bellı oluyor demıstı ınsallah bı tahmınde bulunur ona bile razıyım hay alahım yazarken bıle agzım 5 karıs acık
guldum ister istemez. guzel, rahatlatici cevaplar veriyor. ben de daha once dusuk yaptim diye korkularimi iceren bir soru sormustum, dunyanin her yerinde ne sartlarla anne oluyorlar diye aciklamisti
kız cıktı cnm:)))))
ee rus ile çin takvimi farklı çıkıyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?