2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım bneım annemde 9 ay kusmus hatta sureklı hastaneye gıdmek zorunda kalmıs serum takıyolarmıs sureklı ve 9 ay cekmıs anlatırdı hep bende bulantılar baslayınca cok korktum bende oyle olcam dıye hatta ben fitil kullanıyodum bulantıla ıcın . evet bende 9 ay her sabah kustum ama sonra gun ıcınde hıcbırseyım olmadı merak etme senınde oyle olur

Evet ya aynı durum bende de var :S yattığım zaman sürekli gerinmek istiyorum hatta gece fazla gerindiğim için uyanıyorum... Karnımız genişlesin diye farkında olmadan vücudumuz dışardan yardım mı ediyor acep

bende baktım çin ve rus takvimine kız çıkıyor

teyzemin arkadaşı da ben daha hamile olduğumu öğrenmeden önce fal da yeni evlenen birinden kız bebek haberi alacaksın demiş

Tabii Allah bilir, ikisinin de başımın üstünde yeri var

Olabilir bak bu açıdan bakmadım
Ben gerilirkenn bide göbişimii titretiveriyorumm
Bildiğin bebişimle oynaşıyoruz
Ama önemli birşey değilmiş, burdaki doktor öyle diyor

kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm :)) bi iyi bi kötü haberim var
iyi haberim bebeğim çok iyi.. boyumuz 5,3cm kılomuz 13gr:) kötü haberim ben galibA mayıs annesi olamıcam çünkü bebeğim bir hafta önden gidiyormuş 1 mayıs olanı 23 nisan dedi ve böyle giderse doğum sezeryan olacakmış ayın 15 ikili testim var folık asit günde 2 tane düştü :) önumuzdeki hafta tamamen bırakacakmışım benden haberler böyle firdirdek bi çoçuğun var dedi dur durak bilmiyor :)))))))))) mutluluktan çığlık atasım geliyor yaaaa Allahım hepimizin bebişleirni sağlık sıhhat versin hiç bir anneye acısını göstermesin

maşallah bebişine rabbim sağ sağlim doğduğu günleride göstersin seni hiç bi yere bırakmayız mayıs anasısın sen

Öyle güzel dile getirip yazmışın kiii
Okurkenn benim içim kıpır kıpırr olduuu
Maşallaahhh subhanallahh sizee canımm
Rabbim korusun kollasın ikinizidee
Kötü haber diyince de korkuttun Tekk derdin nisan doğumlu olması olsun canım benimmm

maşallah bebişine rabbim sağ sağlim doğduğu günleride göstersin seni hiç bi yere bırakmayız mayıs anasısın sen

bende kendimi mayıs anası hissediyorum ya :)) hiç biryere gitmem bebişin keyfi için hep ben mı ona uycam şimdi de o bana uysun :))) dimi ben burdayım çivi çaktım vallaaa:)))))))))))

canım ne guzel bebeğin gelişmiş hayata gelmek ıcın acele edıyor:)
sezeryan olucagını bu kadar erken nasıl anlıyor doktor onu anlıyamadım ?
ve erken dogsada sen mayıs annesısın bırakmayız senı :) aramzıda en erken cınsıyetı sen öğrenıceksın ozaman :)

neden dolayı sezeryan olacakmıssın buyuk ıhtımal ?

sen bi beni görseydin ağla ağla şiştim mutluluktan ALLAH ıma binlerce milyonlarca şükürler olsun ... bebeğime dedim boşuna erken gelmeye kalkma sen mayıs çoçuğusun :))

bende kendimi mayıs anası hissediyorum ya :)) hiç biryere gitmem bebişin keyfi için hep ben mı ona uycam şimdi de o bana uysun :))) dimi ben burdayım çivi çaktım vallaaa:)))))))))))

bebişlerin keyfine uyarsak ayda bi topik değiştirmemiz lazım :)nerde mutluysan orda kal canımm

Son düzenleme:
neden dolayı sezeryan olacakmıssın buyuk ıhtımal ?

bebeğin gelişiminden dolayı bebek büyük dönmeme ihtimali çok yüksek dedi.. birde ben 58cm doğmuşum kardeşim 64 cm eşim 59cm doğmuş bunu da göz önüne alarak dönmeyeceğini söyledi ama tabi ilerleyen haftalarda daha net konuşuruz dedi

canım ne güzel bebeğin hızla gelişiyor 41 kere maşallah

ama böyle giderse sezeryan olursun demesini garipsedim doğrusu çok erken değil mi bu konuda yorum yapmak için?

canım hem genetik bi durum hemde bebek büyükmüş muhtemelen dönmeyeceğini söyledi.. benım için sezeryan normal fark etmıyor sağ salim kucağıma alayımda bu yeter bana ... tabi gönül normal ister:)) bende kendimi mayıs annesi olarak görüyorum :)))

aman iyi olsunda bırak erken gelsin :)
ama sizde uzunsunuz normal bebeğin böyle olması akalım bizimki ne olcak ?
bnm ailemde de herkes sırık, eşimin aileside öyle sayılır
ammaaan uzun olsunlar gösterişli olurlar :):):)

canım ne güzel bebeğin hızla gelişiyor 41 kere maşallah

ama böyle giderse sezeryan olursun demesini garipsedim doğrusu çok erken değil mi bu konuda yorum yapmak için?

bana da tuhaf geldi ama sonra düşünce normal geldi bebek büyük olduğu için dedi benım doğumdan korkum yok ailemden de bılıyorum anamın doğurdukları dönmüyor daha doğrusu boy uzun olduğu için dönmeye yer bulamıyor :))) bekledığim birseydi zaten bu durum ama kesin değil dedi bekleyip görcez artık

maşallah canım ailece uzunsunuz galiba :) ya bence boya bakmıyo benım kızım46 cm dogdu kılosda 2.600 du ve donmedi :) hersey kısmet sağlıklı doğsun bebeğinde gerısı onemlı deıl

hepımız merakla nedne sezeryanı sormusuz :)
hayırsıyıla kucagına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…