- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.321
aman iyi olsunda bırak erken gelsin :)
ama sizde uzunsunuz normal bebeğin böyle olması akalım bizimki ne olcak ?
bnm ailemde de herkes sırık, eşimin aileside öyle sayılır
ammaaan uzun olsunlar gösterişli olurlar :):):)
kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm :)) bi iyi bi kötü haberim var
iyi haberim bebeğim çok iyi.. boyumuz 5,3cm kılomuz 13gr:) kötü haberim ben galibA mayıs annesi olamıcam çünkü bebeğim bir hafta önden gidiyormuş 1 mayıs olanı 23 nisan dedi ve böyle giderse doğum sezeryan olacakmışayın 15 ikili testim var folık asit günde 2 tane düştü :) önumuzdeki hafta tamamen bırakacakmışım benden haberler böyle firdirdek bi çoçuğun var dedi dur durak bilmiyor :)))))))))) mutluluktan çığlık atasım geliyor yaaaa Allahım hepimizin bebişleirni sağlık sıhhat versin hiç bir anneye acısını göstermesin
kızlar ya çok kötü adet sancısı gıbı sncım var ve sol tarafıma bırseyler batıyo bıde cok akıntım var korkuyorm ya
sen bi beni görseydin ağla ağla şiştim mutluluktan ALLAH ıma binlerce milyonlarca şükürler olsun ... bebeğime dedim boşuna erken gelmeye kalkma sen mayıs çoçuğusun :))
kızlar ya çok kötü adet sancısı gıbı sncım var ve sol tarafıma bırseyler batıyo bıde cok akıntım var korkuyorm ya
karnim cok accccc
mutfaga giremiyorum
girince kotu olucam
dolabi acinca kokuyor
ama kahvalti yapmam lazim
ne yiycegim konusunda hicbir firkim yok sanirim yine salatalik dogriycem cunku baska birsey yiyemem hissediyorum
umarim en yakin zamanda gecer bu dun gece aglayarak yataga girdim
benim bulantilarim aksam ve gece cok oluyor ama buna da sukur dun kizdim kendime sonra sikayte ediyorsun diye
bebegimiz saglikli olsun katlanicam bir skeilde
bende bendeeeeeee aynıyısıyım( benim çok kusmam var hiç ama hiç bişey yiyemiyorum açlıktan midemle bağrsaklarım birbirine girdi midemdeki kramplar yüzünden uyuyamıyorum gece gündüz sabah hep midembulanıyo dr.zofen vermişti ama oda pek fayda etmedi o kadar çok şeyden tiksindimki ben ne yiycem die düşünemiyorum bile sadece çok bulantım var kusmak istemiyorum artık ve açımmmm ( bende çok şey yaşadım düşündüğümde kendime kızıyorum bunca şey yaşadım bulantı neki die şükür ediyorum ama o lavabodaki halim malesef hepsini unutturuyo
Kzlar bu akintiolayini sorucam,sizde de beyaz kivamli akinti var mi?kasinti vs yok bende .vebu akinti her zaman yok,buyuk wc den sonra oluyor genellikle.normal akintine renk olmalidir,bilgisi olan yardim etsin,enfeksiyon olmaktan endise ediyorum
ayy nereme sığdırcam öyle uzun olursa ya kardeşimin ayakları ters( alt tabını üste) dogdu bı dunya ameliyat geçirdi Allaha şükür şimdi hiç birseyi yk belli bile değil :) sadece 14 yaşında 46 numara ayakkabı giyiyor bunu sorun saymazsak başka da sorun yok :)) inşallah o kadar uzun olmaz.. Allahım hayırlısı versin artık nasıl uygun gördüyse öyle olsun
Kzlar bu akintiolayini sorucam,sizde de beyaz kivamli akinti var mi?kasinti vs yok bende .vebu akinti her zaman yok,buyuk wc den sonra oluyor genellikle.normal akintine renk olmalidir,bilgisi olan yardim etsin,enfeksiyon olmaktan endise ediyorum
cok cok sevindim canim
okurken mutlu oldum
kotu haberi okuyunca korktum ama neyseki o da kotu bir haber degilmis :)
burda belki bizlerin de bisana kayabilir ben de oyle hissediyorum 3 mayis gorunuyor ama nisanda gelebilir belki diyorum
bebeginin gelisiminin iyi olmasina cok sevindimsaglikla kucagina almani dilerim
normalde vajinanin yapisini koruyan bir akinti oluyor hamilelikte
bu da krem gibi beyaz kokusuz akinti
bu sekidle olmasi cok normal ve cok bol da gorsen onemli degil bil ki bebegin icin icerde guzel bir ortam var, rahim koruma olarak olusturuyormus bunu tabi hormonlarin etksi de var
ara ara da su gibi seffaf akinti geliyordu benden ama ozellikle ilk haftalarda adet kanamasi yerine sulu akinti, bu da oalbiliyormus
eger akintin koyu sari, yesilimsi, kokulu ve vajinada kasintili yanmali gibi etkilerle olursa o zaman enfeksyiondan suphelenebiliriz
ve idrar cok koyu olmamasi gerekiyormus hamilelikte baktin koyulasti bol bol su icmek lazim ben su icerek attim lokositi idrardan
o buyuk wcden sonra en cok farkedilen zaman oluyor akinti ve yogun yogun krem gibi gelen akinti normal birsey diye biliyorumbenim bazen hafif sarimsi da geliyor ama kokusuz bunu doktora sorucam
Sagol icim rahatladi biraz ,biz yedi ay daha nasil sabredicez bilmem bu kadar pimpirikli olmak iskence gibi bazen
kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm :)) bi iyi bi kötü haberim var
iyi haberim bebeğim çok iyi.. boyumuz 5,3cm kılomuz 13gr:) kötü haberim ben galibA mayıs annesi olamıcam çünkü bebeğim bir hafta önden gidiyormuş 1 mayıs olanı 23 nisan dedi ve böyle giderse doğum sezeryan olacakmışayın 15 ikili testim var folık asit günde 2 tane düştü :) önumuzdeki hafta tamamen bırakacakmışım benden haberler böyle firdirdek bi çoçuğun var dedi dur durak bilmiyor :)))))))))) mutluluktan çığlık atasım geliyor yaaaa Allahım hepimizin bebişleirni sağlık sıhhat versin hiç bir anneye acısını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?