2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yaa benim boğazım yine ağrıyor
Yutkunamıyorumm
Zaten wbcde yüksekti oda boğaz enfeksiyonuymuş
İlaçta kullanamıyorum
Ben bunu nasıl kurutacağım yaa:2:
Sirkeyle gargara yapıyorum ama boğazım tariş olduu bide onun acısı ayrıı

merhaba kızlar , hayırlı Cumalar herkese
hatırlarsanız size tahlil sonuçlarımı yazmıştım TSH değerim 7,62 çıkmıştı normalden yüksek çıkmıştı yani.
dr gittim diğer sonuçlar için normal dedi , TSH içinde biraz yüksek dedi ve günde 1 aç karna euthyrox 25mcg verdi.
2 hafta sonra tekrardan tahlil yapıcaz dedi.
anlıcanız iyiyiz çok şükür , değerleri benim gibi çıkan arkadaşlar endişelenmesin lütfen :)

bak demiştim cnm
geçmiş olsun

cnm sen bunun için dr a görünmüşmüydün ya da konuşmuşmuydun
belki tavsiyeleri veya ufak çapta tedavi verebilir
bazı zaman bazı şeyleride zorlamamak gerekir ya

slmlar güzel anneler,
ne yapıcam artık bilmiyorum ben bulantı hapı hiç bir işe yaramıyor korkarak yemeye çalışıyorum bişeyleri..

bu arada benim kızım 2 hafta önden gidiyordu gelişimi 2 şubattı 40 haftanın dolduğu tarih ama ne suyum eksikti nede rahim kirekçenmeye başlamıştı, 11 gün sonra sezeryanla anca doğdu yoksa çıkası yoktu pek :)

cnm sen bunun için dr a görünmüşmüydün ya da konuşmuşmuydun
belki tavsiyeleri veya ufak çapta tedavi verebilir
bazı zaman bazı şeyleride zorlamamak gerekir ya

Sormuştum canımm
Oda sadece kuşburnu-bal-limon üçlüsünü verdii
Ama 5 gün rahatlıyorum 2 gün çekiyorum yine
Ihlamura bile izin vermemişti benim doktorum
Ki ilaca karşı
Rabbim sağlık versin

Bide bu kk giriş sayfasında 10 haftada cinsiyeti öğrenin diyor
Bu kaba idrar yapıyormuş yeşilse erkek, turuncuysa kızmış
Denemeyi düşünen var mı?

cnm geçmiş olsun hamileykende kullanılabilen ilaçlar mutlaka vardır, doktorunla mutlaka görüş mence doğal yollarla boğazını rahatlatabilecek şeyler vardır..

Sormuştum canımm
Oda sadece kuşburnu-bal-limon üçlüsünü verdii
Ama 5 gün rahatlıyorum 2 gün çekiyorum yine
Ihlamura bile izin vermemişti benim doktorum
Ki ilaca karşı
Rabbim sağlık versin

evet bitki çaylarınında çoğu yasak :/
benim de kronik faranjitim kuduracak diye ödüm kopuyo
bu havalarda kışlıklara başladım neredeyse :)
bide suyunu ılık iç oda yumuşatıyo

sanırım %80 doğruluk payı oluyomuş emin değilim pek..
çin takvimide çoğunlukla tutuyor.. benim ilkte tuttuda 2. nolcak bakalım..

kızlar hamile olupta hala sigaraya devam edenler varmı? varsa eğer yakın bir tanıdığımız hamile ve bebeğinin şu anda ciğerlerinde sorun varmış ve doğumdan sonra ameliyat olacak ve ömür boyu hastalıklı olacak.tabiki Rabbim bilir sağlıklı olup olmayacağını ama neden bile bile kelebeğin kanadı kırık doğsunki.
lütfen içen varsa içmesin , yavrunuz sizin yüzünüzden sakat doğabilir , dikkat edelim içen varsa uyaralım.

kızlar hamile olupta hala sigaraya devam edenler varmı? varsa eğer yakın bir tanıdığımız hamile ve bebeğinin şu anda ciğerlerinde sorun varmış ve doğumdan sonra ameliyat olacak ve ömür boyu hastalıklı olacak.tabiki Rabbim bilir sağlıklı olup olmayacağını ama neden bile bile kelebeğin kanadı kırık doğsunki.
lütfen içen varsa içmesin , yavrunuz sizin yüzünüzden sakat doğabilir , dikkat edelim içen varsa uyaralım.

evet bitki çaylarınında çoğu yasak :/
benim de kronik faranjitim kuduracak diye ödüm kopuyo
bu havalarda kışlıklara başladım neredeyse :)
bide suyunu ılık iç oda yumuşatıyo

Ilıktan çok; hafif soğuk içiyorum ki mikroplar ölsün
Doktor öyle demişti
Mikroplar sıcakta daha cabuk ürermiş
Yeme-içmeyede okadar dikkat ediyorum
Ama işte ofis ortamı
Aksıran tıksaran hep birlikte nefes alıyoruz
Bende kurtulamıyorum bir türlü
Neysee ben sağlıklıyım ben sağlıklıyım diye olumlu düşünme seanslarına geçtim

Çin ve rus bende kız diyor
Bıçak makasta erkek çıkıyor
Saçıma tuz attılar kız çıkıyor
Göbeğime yüzük tuttular erkek çıkıyor
Evlenirken ilk kucağıma kız verdiler
Gören kimisi erkek kimisi kız diyor
Benim içimede erkekmiş gibi doğuyor
Rabbimm sağlıklı,hayırlı, tüm organları sağlam evlat versinde hiç farketmez
Herşeyden öte Rabbim uğraştırmadan verdi bana, bunun için milyonlarca şükürr

Bazı yorumları okudum bu test için onda da hep erkek çıkartıyor demişler ama erkek çıkıpta kız olanda varmış :44:

Kızlar sîmdi doktordan geliyorum 9+6 olmuş doktor çok iyi balık gibi hareket ediyor hersey normal dedi

Ayy maşallah canım kocaman olmuş, Allah iyiliğini versin emi ben de kötü haber deyince başka birşey sandım, sağlıklı olsun da nisanda doğsun zaten burada birçok insan nisanda doğum yapacak, ama sen burada takılmaya devam et sende geleceğimizi görüyoruz:))

Boğa Burcu Bebeği 21 Nisan-21 Mayıs

En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı
Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi azgınlaşarak cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.

Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

İkizler Burcu Bebeği; En sık kullandığı ve en sevdiği kelime:"Sıkıldım"

Olumlu Yönleri: Becerili, doğal içten ve samimi, oldukça zeki

Olumsuz Yönleri: Tez canlı, hiperaktif, seçimleri arasında tutarsız, maymun iştahlı

Bu burcun özelliği fazlasıyla sabırsız olmasıdır.Daima sorgular ve herşeyin nedenini bilmek ister. Bu sebeple sizde ona sonuç üretebilmek için ansiklopedilerle haşır neşir olmak zorunda kalabilirsiniz.

En çok sorduğu soru NEDEN ? Daima neden soruları ile herşeyin sebebini öğrenmek istediğinden dolayı sorgulama yeteneği de gelişmiştir. Hayal gücünü kullanma becerisi oldukça gelişmiştir.Sizin için uydurduğu masallar ile daima şaşırabilirsiniz ve şaşkınlıktan doğan bir eğlence de keyfinize keyif katabilir.

Özellikle rutin eğlenceler, oyunlar ve olaylar ikizler burcu bebeğinizi çabuk sıkar.Daima ilgisini çekebilecek farklı şeyler arayışındadır. Kitap ve puzzle ( yapboz oyunları ) ikizler bebeğini fazlası ile eğlendirir.

Yaşıtlarına göre entüllektüel açıdan daima birkaç adım öndedir.
Bu nedenle onun yoğun ve dinamik temposuna yetişmeniz biraz zor ve zahmetli olabilir.

Daima konuşan , ve olaylar karşısında heyecanını saklayamayan ikizler burcu çocuğu esprili ve güleçtir."Başınızın tatlı belası" ile işiniz biraz zor ama oldukça eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…