2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende euthyrox 50mg kullanıyorum bebeğimde bende gayet sağlıklıyız

kızlar bebişlerinize isim düşündünüzmü?

kız olursa zeynep nazlı erkek bilmiyorum ömer diye düşündüm ama bilmiyorum henüz aklımda bunlar var doğuma kadar bir sürü daha gelir elbet:)))doğumda aklıma gelen ilk ismi koycam :)))

benim hala kafamda bi isim yok ama eşim erkek olursa 'ahmet kaan 'kız olursa 'elif 'diyor ama ikiside pek hoşuma gitmedi bakalım eşim daha neler bulucak doğuma kadar

kızlar bebişlerinize isim düşündünüzmü?

kız olursa,
zeynep, ece, alya veya bade
arada bir aklıma tuana da geliyor ama zor bir isim mi diye düşündüm

erkek olursa
emre, eren veya kemal
aslında ben aras istiyorum ama eşim at kılı mı desinler çocuğa diyo ama cok karizmatik bence

Son düzenleme:

güzel isimlermiş erkeklere isim beğendirmek gerçekten çok zor içinde hiç biri kalmasın,, yap 7,8 tane bebiş hepsini koy

güzel isimlermiş erkeklere isim beğendirmek gerçekten çok zor içinde hiç biri kalmasın,, yap 7,8 tane bebiş hepsini koy

güzel fikir canım
önümüzdeki 10 seneyi hamile geçiririm

aslında bizim evde isimlere kulp bulan genelde benim, benzetmeler yapan
o yüzden beğendiğim isimleri o da beğensin istiyorum

güzel fikir canım
önümüzdeki 10 seneyi hamile geçiririm

aslında bizim evde isimlere kulp bulan genelde benim, benzetmeler yapan
o yüzden beğendiğim isimleri o da beğensin istiyorum

bizde de eşim benim bulduklarımı bi türlü beğenmiyo sosyete isimler koymam diyo o biraz daha geleneksel isimleri seviyo ali, mustafa, ahmet,, gibi

bizde de eşim benim bulduklarımı bi türlü beğenmiyo sosyete isimler koymam diyo o biraz daha geleneksel isimleri seviyo ali, mustafa, ahmet,, gibi

ayyyyy
aynı cümleler demekki bütün erkekler aynı
cok meraklısın sosyetik isimlere
anlamlı olsun sosyetik değil
fatma isminin nesi varmış

dedim annesinin adı sosyetik e seninki de solcu ismi cocuk nasıl fatma olsun
o zaman sustu şimdi pek yorum yapmıyor

güzel cevap vermişsinbide bizde kaynana problemi var koyduğumuz sosyetik ismleri söyleyemiyo dili dönmüyomuş

güzel cevap vermişsinbide bizde kaynana problemi var koyduğumuz sosyetik ismleri söyleyemiyo dili dönmüyomuş

biri şu kaynanaları ortadan kaldırsa
bizimki de diyo ben isterim benim ismimi koyun ama koymazsınız
yok dedim anne koymam
bu devirde olmaz dedim

kız cocuğunda Dursun isimini düşünsene

aslında oğluma DENİZ POYRAZ koyalım diyorum çok hoşuma gidiyor bakalım hele doğsun da çin takvimine göre erkek olcak abisi BAYRAM OZAN minik mercimek te DENİZ POYRAZ

biri şu kaynanaları ortadan kaldırsa
bizimki de diyo ben isterim benim ismimi koyun ama koymazsınız
yok dedim anne koymam
bu devirde olmaz dedim

kız cocuğunda Dursun isimini düşünsene

feciymiş gerçekten dursun bende hiç anlamıyorum bu kaynana kayınpederlerin sürekli kendi isimlerini koyma çabalarını bi rahat bırakın ya demi ama biz yaptık isminide biz koycaz de kaynanana

Erkek olursa ; Ali Aras, Ali Kayra, Ali Demir
Kız olursa ; Ayza Deren, Asel Mira

*Asel : Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
*Ayza : Ay gibi güzel yüzlü kız

Erkek olursa ; Ali Aras, Ali Kayra, Ali Demir
Kız olursa ; Ayza Deren, Asel Mira

*Asel : Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
*Ayza : Ay gibi güzel yüzlü kız

çok güzel isimler bizim bi tanıdığın oğlunun ismide ''ahmet kayra ''ayza'' da güzel
benim kaynanam olsa ayza''yı yanlış söyler ,,,kırpar,, ters çevirirasya yapar

çok güzel isimler bizim bi tanıdığın oğlunun ismide ''ahmet kayra ''ayza'' da güzel
benim kaynanam olsa ayza''yı yanlış söyler ,,,kırpar,, ters çevirirasya yapar

Bende o açıdan düşünüyorum ama ozamanda canım,torunum desinler diyorum :44:
Gerçi erkekteki Ali kurtarıyorda, kızda ne yaparız bilmiyorum
Ama şu var ki her ikisinde de eşim bana bırakıyor sonucu sadece erkekte Ali istedi -ki bende hep isterdim- onun dışındaki tercihler benim

akıntı beyaz ama ne yazıkkı uzanmam mumkun degıl cnm ya iş yerındeyım calışıyorm durup durup sancı gelıyo

ali ismini bende çok severim senin fikrinde iyi söyleyemiyolarsa canım torunum diye sevsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…