2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Erkek olursa ; Ali Aras, Ali Kayra, Ali Demir
Kız olursa ; Ayza Deren, Asel Mira

*Asel : Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
*Ayza : Ay gibi güzel yüzlü kız

Ayza ve Mira güzelmiş canım

Ali Aras kombinasyonuna özellikle bayıldım

Aras benimde favorim

Ayza ve Mira güzelmiş canım

Ali Aras kombinasyonuna özellikle bayıldım

Aras benimde favorim

Rabbim ismi gibi huyuda suyuda güzel evlatlar nasip etsinn
Ama zor elemeler sonucu bulabildikk, tek derdimizde inşAllah bu olur artık ismi ne olsun sorusu
İnsanın ömür boyu taşıyacağı isim bence çok önemli oyüzden ince eleyip sık dokumak lazım :44:
Bide kişinin ismini taşıması
Oyüzden ağır isimler düşünmüyorum ben

Son düzenleme:
ilk oğlumda Ali Aras ile Ali Tuna arasında kararsız kaldım.. Çoğunluk Ali Tuna yı tercih etti..

mide bulantım çok kötü ve açım ama bısey yemek gelmıyor ıcımden
salata yapıp yemeye calısıcam

ısımlerı yazmaya baslamıssınız ne güzel
ben dinen anlamı olan ısımlerı arastırıyorum
cocugun anne baba ustunde hakkı ve manasını tasır
kız olursa sevde yada serra
erkek olursa mirsad ama daha anlamını arastırıyoruz
emir cok ıstedık ama tek başına sıfat oldugu ıcın verılmezmıs bakalım erkek ısmı bıraz muhallakta

Son düzenleme:
Rabbim sağlıkla versin yavrularımızııı
İsimm en kolay iş, Rabbim o günleride gösterir inşAllahhh

amin canım işte isimdi cinsiyetti derken vakit hızlıca geçiyo sağlıklı ve hayılı evlaat olmasından başka bişey istemiyorum rabbim kucağımıza aldğımız günleride gösterir inşallah iki topiğe birden yazmak yorucu ben çıkıp biraz dinleneyim bebişim, bebişlerinizi anneside sizleri öper kendinize iyi bakın yarın bu günden dahada güzel olsun inşallah

Bunun için isim düşünmek için erken diye düşünüyorum.. Hele şöyle 6.ayı görelim diye düşünüyorum

henüz isim araştırma aşamasına geçmedim ancak bu yaz Emir Sultan hazretlerini ziyarete gittiğimizde, oğlunun ismini gördüm, onun jabri de yanı başındaydı. İsmi gördüğüm gibi çok hoşuma gitti, çok ısındım. Emir Ali.. O günden beri aklımın bir köşesinde.. nasip tabi daha araştırırız. kız için de Mehlika ismi hoşuma gidiyor..

Bende çıkar hanımlaarr

Birazz ateşim varr bol sıvı almaya çalışıyorum, Hastaneye gitsem miii? abartmasam mı? Yada erkenden önüne geçsem mi yükselmeden offff bilemedimm:26:

selam kızlar sanırım bende mayıs annesi olacağım sizler gibi herkesin bebeği hayırlı olsun

selam millet
bugün bulantıdan dolayı günüm iğrençti
akşamda misafirleri yemeğe götürecektik yer ayırttırdık ama
bakalım ne kadar dayanabilcem
çok bulantım var ve çoook yorgunum neyse pazar günü tüm gün uyurum inş :/
herkese iyi akşamlar dinlenmeye çalışın annişler ki bebeişler büyüsün..

kızlar bu bebişleriniz için yapmış olduğunuz çizelgeleri nasıl yaptınız banada yardımcı olurmusunuz lütfen

Mirsad güzel isim kopya çekebilirim :) ama ben kız hissediyorum :).. Bide biz çok arastirmiyoruz çok güvendiğimiz bı büyüğümüz var ona sormayı düşünüyoruz o yüzden çok arastirmiyoruz

kızlar bu bebişleriniz için yapmış olduğunuz çizelgeleri nasıl yaptınız banada yardımcı olurmusunuz lütfen

hosgeldın cnm aramıza gozunaydın

kullanıcı kontrol panelınde profılını duzenle den tahmını dogum tarıhı kısmına tahmını dogum tarıhını yaıp kaydedersenolacak cnm

cok sukur aksam olduuu inanılmaz heyecanlıyım yaaaaaaabugun ıs yaptım sonrada vakıt gecsın dıye uyudum sımdıde alısverıse gıdıcez gelıp hemen uyucam bıran once sabah olsun ıstıyorum

Benim bulantilar az da olsa gecmeye basladi,umarim hayirli bir gelismedir:18:

Benimde geçiyor artık insallah hiç olmadıgı gunler bile oluyo tam gecti bitti artık diyorum hemen kendini hatirlatiyo hatta gecen hafta pat diye bı anda 2 gun kesildi hiç yoktu bende çok korktum çok sukur Bişey olmadı.benimde karında ağrım sancım hiç olmuyodu şimdi 2tarafada sancı giriyo ara ara insallah olagandir...

Ne yalan soyliyim bugun kafami bebege taktim onceden takmiyordum bu kadar,kalbimi durdu vs diye korkuyorum napiim

Ne yalan soyliyim bugun kafami bebege taktim onceden takmiyordum bu kadar,kalbimi durdu vs diye korkuyorum napiim

bunları dusunme lutfen benımde sureklı aklıma takılıyor hemen baska bırseye yönelıyorum dıle vurma allah korusun ıyı dusunelım ıyı olsun ınsaallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…