2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sen bak bakalim cin takvimine rus takvimine
ultrason resminde sagda mi solda mi
onlar da eglencesine tutabilir de
sahsen benim hersey kiz ciktigindan kiza alistirdik kendimizi biraz

bnm de kız çıkıyo takvimlerde babasının rüyasında da kızdı yavrum bakalım hangisi.ben kızım diyorum eşim de nerden biliyosun diyo.
çin takvimine göre yaşınızı düzgün hesaplıyosunuz dimi onun da hesabı var.

çarpıntın oluyo demekki bak haberm yoktu bnm geçmiş olsun canım teklemeye başladık benm de iştahım acayip kapandı
anaaam söyler mi acaba cinsiyetini

sagol canım sıze de maasallahben de kasımda gıdecegım aynen bır hafta falan onceden bıtıyor benım de ılacım

Merhaba mayıs annelerı bende ucundan mayıs annesı olacagım ınsaalah 30 mayıs ile:))

Dha onceden gırıp yazılarınızı okuyordum ama resmılesmedıgı ıcın yazmamıstım. Artık resmı olduguma gore aranıza kaynayayım dedım

Benimde iştahım kapandı 3.ayın gecmesını 4 gözle bekliyorum
belki o siskinliktir ve ertesi gun baktiginda normal kilona donersin
ilk hafta bende de oldu birgun bir baktim 4 kg fazlam var
ertesi gun yok olmus :) cidden oyleydi belki seninki de gider

ay kızlar yemeden , duramıyorum , 4 kilo almışım şoka girdim , ay çok fazla ,

ben de aynen
yemek fikri bile cok itici geliyor
canim hicbir sey istemiyor cekmiyor
ben de bir an once duzelmek istiyorum
ben 10. haftaya kadar boyle degildim tam olarak simdi ciddi boyutta
umairm uzun surmez

hosgeldın aramıza gozun aydın
Gunaydin hanimlar,mutlu bir haftasonu gecirmek dilegiyle

gunaydın canım

gunaydınnnnnn

dun gece hıc uyuyamadım cok heyecanlıyım bırde hangı arada gorduysem bebegımleılgılı kötu ruya gordum allahım hayra cıkarsın

eşim uyanmadı hala onu beklıyorum hemen cıkıcaz evden doktorumuza gıdıcez ınsallah guzel haberlerle gelırız nasıl bırsey oldu acaba buyumustur de

Son düzenleme:
doktoru aradım sımdı amelıyattaymıs 10:30 da gıdıcem pfffffffffff

canim gunaydin
cok az kalmis az daha sabir
insallah iyi haberlerle donucen
kotu sey aklina getirme tatlim kocaman olmustur bebegin gorunce sevincten ucacaksin eminim
elini ayaklarini gorunce hareketlerini sevincen heyecandan titrersin eminim
ben de gecenlerde ultrasonla ilgili kotu ruya gordum bebegimi goremedim ama kotu seyler oluyordu ruyada ama cok sukur gecen gun gittigimde hersey yolundaydi
endiselerimizden dolayi bazen kotu seyler gorebilirz

günaydın bebişler ve anneleri :)
bende akşam yatmadan önce 1 kadın 1 erkek in gebelik bölümünü izledim
çook güldüm ama son sahnede dr kalbinin durduğunu ve bunun sık görüldüğünü söyledi
o kadar keyifliyken tabi ağlama moduna geçtim :/
hemen arkasından yattım ve sanırım bu yüzden çok keyifsizim
neysee gününüz muayeneleriniz güzel geçsin
bebeişler kaç cm olmuş bizede söyleyin bakalım :)

hosgeldın aramıza gozun aydın

gunaydın canım

teşekkür ederimmmmm

ben bu hafta çok zor bir hafta geçirdim. daha önceden bir kez boş gebelikten dolayı düşük yaşamıştım, o yüzden bu sefer adetimin üzerinden 10 gün geçmeden gitmedim. bu pazartesi ilk doktor muayenem vardı ve gittiğimde ultrasona bakıp doktorum evet kese oluşmuş ama önünde kanama olduğu için içini göremiyoruz herşey yolunda da gidebilir düşüklede sonuçlanabilir dedi, ben tabi salya sümük dedi ki cuma gel o gün belli olur, şu an rutin testleri de yaptırtmıyorum dedi

uzun upzunun 4 günün ardından dün sabah eşimle hastaneye gittik, ben sürekli dua etsem de kendimi hazırlamıştım kötü ihtimale ve ölüp ölüp diriliyorum oturduğum yerde, muayene kısmına aldılar, doktor gelip ultrasona baktı ve doktor ben ve eşim olmak üzere hepimiz şokkkkkk dedi ki evet kesemiz büyümüş ve iki tane olmuşşşş o kanama keseleer ayrılırken olan bi kanamaydı demek ki şu an hiç bir problem yok dedi, keselerden büyük olanda yolk kesem oluşmuş, ikinci bölünende henüz birşey gözükmüyor, boş kalıp kendi kendine yokta olabilirmiş,yada oda dolacakmış, bu cuma tekrar çağırdı ikiz gebeliklerde böyle gecikmeli gidebiliyormuş tek yumurta olduğu için

kadıncağızda diyorki ben düşük ihtimali diye geldim sabah sabah şok ettiniz bi dahaki geldiğinizde 3-4e çoğalmış olursa şaşırmayacağım

eğer o da dolarsa aynısından iki tane bebişim olacakkkkkkkkkkkkkkkk, dünden beri eşimle şoktayızzz

şimdi bu topikte mi okumuştum bilemiyorum burada okuduysam da kusura bakmayın

Bir bebeğin ilk 3 ay anne karnındaki büyüme hızı 9 ay boyunca aynı hızda devam etse 9 ay sonunda 4 tona ulaşırmış:53

ay kızlar yemeden , duramıyorum , 4 kilo almışım şoka girdim , ay çok fazla ,

bır gunde bıranda 4 kg fazla gosterdıyse o rakam dogru dgıldır ama yedım aldım dıyorsan canım
bende tatılden geldıgmde 2.5 kg fazla gosterıyordum ıkı ucgun dıkkat ettım hemen eskı kg ındım
daha yolun basındasın canım son aylarda ıstemesende alıcaksın sımdıden ısın ucunu sıkı tutmak lazım

hosgeldın aramıza canım bende kalp atısını duyana kadar ımza yapmamıstım :)

Bugun doktorum bana dırekt ılk 3 ay kılo ıstemıyoruz, toplamda 12,5 kg ye kadar yolun var dedı sonucu yasayıp gorecegız tabı

senınkı ınsaflı cıkmıs benımkı 10 kg ızın verdı ultrasona gırıcem dıye gun boyu 2 lt sıvı ıcmıstım nerdeyse wc bıle cıkmamıstım
tartı 2 kg fazla gosterdı doktor yınede o rakamı esas aldı yanı 12 kg alaıblırım doktora caktırmadan :)
ama tabıkı saka ılk 3 ay hıc kg almayıp 2. uc ay az kg alıp son 3 aya kg hakkımı kullanmak ıstıyorum ınsallah oyle olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…