- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.401
sen bak bakalim cin takvimine rus takvimine
ultrason resminde sagda mi solda mi
onlar da eglencesine tutabilir de
sahsen benim hersey kiz ciktigindan kiza alistirdik kendimizi biraz
lınk atarmısın canım bnde merak ettım :)
ben cinsiyetini öğrenmeyi düşünmüyorum doğunda süpriz olsn istiyorum
güüüüüüüüüüNayyyyyyyyyyyyyDınnnnnnnnnnnnnnn
dıyorum acaba yarınkı kontrolde soylermı bellı olurmu cınsıyetımız offff yıne kalbım atmaya basladı cok sukur gunler gectı yarın sabaha bırseycık kalmadı sabah 8:30 da erkenden cıkıcam evdenbebegımı cok merak edıyorum
canım devamı gelmedıyse telaş etme ama doktoruna ulaşıp bılgılendır ne olur ne olmaz..
oh maşallah :)
banada elevit verdi sadece acaba nekadar kullancaz 1 ay sonra bıtıcek doktor 5 hafta sonra gel demıstı 1 hafta onceden ılac bıtıcek ..
ay kızlar yemeden , duramıyorum , 4 kilo almışım şoka girdim , ay çok fazla ,
belki o siskinliktir ve ertesi gun baktiginda normal kilona donersinBenimde iştahım kapandı 3.ayın gecmesını 4 gözle bekliyorum
hosgeldın aramıza gozun aydınMerhaba mayıs annelerı bende ucundan mayıs annesı olacagım ınsaalah 30 mayıs ile:))
Dha onceden gırıp yazılarınızı okuyordum ama resmılesmedıgı ıcın yazmamıstım. Artık resmı olduguma gore aranıza kaynayayım dedım
Gunaydin hanimlar,mutlu bir haftasonu gecirmek dilegiyle
doktoru aradım sımdı amelıyattaymıs 10:30 da gıdıcem pfffffffffff
hosgeldın aramıza gozun aydın
gunaydın canım
doktoru aradım sımdı amelıyattaymıs 10:30 da gıdıcem pfffffffffff
Merhaba mayıs annelerı bende ucundan mayıs annesı olacagım ınsaalah 30 mayıs ile:))
Dha onceden gırıp yazılarınızı okuyordum ama resmılesmedıgı ıcın yazmamıstım. Artık resmı olduguma gore aranıza kaynayayım dedım
Bugun doktorum bana dırekt ılk 3 ay kılo ıstemıyoruz, toplamda 12,5 kg ye kadar yolun var dedısonucu yasayıp gorecegız tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?