- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
tesekkur ederiz destegin icinmerhaba kızlar ben 2012 mayıs annesiyim formu görünc birden biz geldik aklıma heyecanla beklediğimiz sonuna doğru safak saydığımız günler büyük bir heyecannla bekliyorsunuz biliyorum ama daha cok basındasınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallh sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olabiilirm kendinize ve bebişlere cok iyi bakaın
Günaydınn hepınzeeeeeeeeeeeeenasılsınızzz bu sabahhh
Doktorumu aradım bıraz once yarın 30 agustos belkı calısmıyordur dıye asıstanı yarın calısıyor dedı yoksa bugun gıdıcektım
çok gazım var saancı gırıyor karnıma artık
merhaba kızlar ben 2012 mayıs annesiyim formu görünc birden biz geldik aklıma heyecanla beklediğimiz sonuna doğru safak saydığımız günler büyük bir heyecannla bekliyorsunuz biliyorum ama daha cok basındasınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallh sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olabiilirm kendinize ve bebişlere cok iyi bakaın
Günaydınn hepınzeeeeeeeeeeeeenasılsınızzz bu sabahhh
Doktorumu aradım bıraz once yarın 30 agustos belkı calısmıyordur dıye asıstanı yarın calısıyor dedı yoksa bugun gıdıcektım
çok gazım var saancı gırıyor karnıma artık
tesekkur ederiz destegin icin
biz de bebisimize saglikla kavusuruz umarim
senin de bebegin saglikli uzun omurlu olsun
hicbir sey kalmadi hadi gozun aydinilk guzel haber senden gelsin
tesekkur ederiz destegin icin
biz de bebisimize saglikla kavusuruz umarim
senin de bebegin saglikli uzun omurlu olsun
hicbir sey kalmadi hadi gozun aydinilk guzel haber senden gelsin
cnm belirtiler basladimi testler disindaaa bende su an hic birsey yok sadece mide eksimesi var meme uclari hashas baskada su var diyemiyorum idrara sik cikiyorum rahatliyamiyorum bide kasiklar ara ara batiyorrr
merhaba kızlar ben 2012 mayıs annesiyim formu görünc birden biz geldik aklıma heyecanla beklediğimiz sonuna doğru safak saydığımız günler büyük bir heyecannla bekliyorsunuz biliyorum ama daha cok basındasınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallh sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olabiilirm kendinize ve bebişlere cok iyi bakaın
iki saat sonra ogrenicem kan testini lutfen yuksek ciksin:)dr belki cuma goruruz keseyi dedi ay insallah kizlar dua edin de goreyim bebisimi
iki saat sonra ogrenicem kan testini lutfen yuksek ciksin:)dr belki cuma goruruz keseyi dedi ay insallah kizlar dua edin de goreyim bebisimi
ben de gun sayiyorum hadi bakalim az kaldi
ama dayanmak cok zor
simdiden sabredemiyoruz 8 ay daha nasil beklicez kuzularimizi
evet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel
tebrik ederim
cok guzel bir haber bu
ya ben de cok sabirsizlastim benim de sat senden bir gun sonraydi
ben de doktorumu beklemeden baska doktora mi gitsem cok sabirsizlasmaya basladim
keseyi bir an once gormek istiyorum saglikla
dr un ne zaman goreceksin?bence bekle ayni dr la yola devam et memnunsan.sunun surasinda ne kaldi di mi!diyorum da bende de heyecan dorukta yani biraz sakinlessem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?