2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydınn hepınzeeeeeeeeeeeeenasılsınızzz bu sabahhh

Doktorumu aradım bıraz once yarın 30 agustos belkı calısmıyordur dıye asıstanı yarın calısıyor dedı yoksa bugun gıdıcektım

çok gazım var saancı gırıyor karnıma artık

merhaba kızlar ben 2012 mayıs annesiyim formu görünc birden biz geldik aklıma heyecanla beklediğimiz sonuna doğru safak saydığımız günler büyük bir heyecannla bekliyorsunuz biliyorum ama daha cok basındasınız rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallh sormak istediğiniz herseyi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olabiilirm kendinize ve bebişlere cok iyi bakaın

tesekkur ederiz destegin icin
biz de bebisimize saglikla kavusuruz umarim
senin de bebegin saglikli uzun omurlu olsun

hicbir sey kalmadi hadi gozun aydin ilk guzel haber senden gelsin

cnm cok cok sagolasin saglicakla hayirla buyut bebegini

hadi bakalim bebimizin kesesini gorde gel anasii

tesekkur ederiz destegin icin
biz de bebisimize saglikla kavusuruz umarim
senin de bebegin saglikli uzun omurlu olsun

hicbir sey kalmadi hadi gozun aydin ilk guzel haber senden gelsin

cnm belirtiler basladimi testler disindaaa bende su an hic birsey yok sadece mide eksimesi var meme uclari hashas baskada su var diyemiyorum idrara sik cikiyorum rahatliyamiyorum bide kasiklar ara ara batiyorrr

iki saat sonra ogrenicem kan testini lutfen yuksek ciksin:)dr belki cuma goruruz keseyi dedi ay insallah kizlar dua edin de goreyim bebisimi

cnm belirtiler basladimi testler disindaaa bende su an hic birsey yok sadece mide eksimesi var meme uclari hashas baskada su var diyemiyorum idrara sik cikiyorum rahatliyamiyorum bide kasiklar ara ara batiyorrr

:anlattigim seylerden farkli birsey yok bende
ama sanirim kasiklarda kramp cogaldi batma gibi birseyler artti bende de
idrarda asla rahatlayamiyorum aynisi uzun zamandir var

merhaba arkadaşlar... bende 2012 mayıs annesiyim... sizi görünce kendi hallerim geldi aklıma... zaman su gibi akıp geçmiş, vay beee diye iç geçirdim şuan... daha durun bakalım en başındasınız bu güzel ve anılarla dolacak 9aylık sürecin... hakkınızda hayırlısı olsun inşallah... sağlıcakla kalın

wallahı bence tum gunlerımı boyle heycenlı gececekkk nasıl bı duygudur yaa allah kımseyı bu duygudan mahrm bırakmasın

evet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel

evet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel

tebrik ederim
cok guzel bir haber bu
ya ben de cok sabirsizlastim benim de sat senden bir gun sonraydi
ben de doktorumu beklemeden baska doktora mi gitsem cok sabirsizlasmaya basladim
keseyi bir an once gormek istiyorum saglikla

tebrik ederim
cok guzel bir haber bu
ya ben de cok sabirsizlastim benim de sat senden bir gun sonraydi
ben de doktorumu beklemeden baska doktora mi gitsem cok sabirsizlasmaya basladim
keseyi bir an once gormek istiyorum saglikla

dr un ne zaman goreceksin?bence bekle ayni dr la yola devam et memnunsan.sunun surasinda ne kaldi di mi!diyorum da bende de heyecan dorukta yani biraz sakinlessem iyi olacak

dr un ne zaman goreceksin?bence bekle ayni dr la yola devam et memnunsan.sunun surasinda ne kaldi di mi!diyorum da bende de heyecan dorukta yani biraz sakinlessem iyi olacak

iki gun gecer canim ama tahmin ediyorum heyecanini
ben de pazartesi ya da sali gunu gidicem doktorum tatilden donmus olacak
bence de o kadina gitmek ilk defa daha iyi olacaktir sabir biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…