2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
doktoru aradım sımdı amelıyattaymıs 10:30 da gıdıcem pfffffffffff
sabır sabır :)

maşallah o ıkı bebek doktorun dedıgı gıbı 3 4 de cıkmasında hadı hayırlısı canım

şimdi bu topikte mi okumuştum bilemiyorum burada okuduysam da kusura bakmayın

Bir bebeğin ilk 3 ay anne karnındaki büyüme hızı 9 ay boyunca aynı hızda devam etse 9 ay sonunda 4 tona ulaşırmış:53

bunu esımde okusun lutfen dun cok fena oldum dıyorkı 2 gram tasıyorsun bundanmı zorlanıyorsun tabı saka dıyor o ayrı :)

10 kilo muuuuuuuuuuuu fiziken mümkün mü yaaa;P bende senin gibi düşünüyorum yürüyüşlere başlayacağım önümüzdeki hafta bakalım, bana şimdiden popom kocayıp yere sarkmış gibi geliyo

ben daha o gün söyledim, hiç bir tepki vermedi, tekrar söyledim duymadı mı acaba diye, tamam anladım niye tekrarlıyosun ki dedi, dedim çok şaşıralacak birşey çünküüü, bakalım seninki tepki verecek mi

bugün yeğenimin mevlüdü var, orada annemlere hamilelik haberini vereceğim, çok heyecanlıyımmm

görüşmek üzere, Allah'a emanet olunnn

10 kilo muuuuuuuuuuuu fiziken mümkün mü yaaa;P bende senin gibi düşünüyorum yürüyüşlere başlayacağım önümüzdeki hafta bakalım, bana şimdiden popom kocayıp yere sarkmış gibi geliyo

canım benımde hedefım bu tatılde aldıklarımı verdım yarım kg kaldı 60 ıncem
60 70 arası sınır cızdım kendıme dogumda zatı 4 5 kg gıdıcek
ıstersek mumkun canım zayıf fıt hamılelerı gorunce ıcım gıdıyor okadar yakısıyorkı gebelık
agrılarımdan yürüyüş fazla yapamıyorum 3 ay gecsın kosu bandına cıkmama ızın verdı doktor hafıf yuruyusler yapıcamsogukta dısarı cıkamadıgımda
kendını salma sakın guzel hamısler olucaz inşallah

suan horul horul uyumakla meşgül kendısı uyansın dıcem :)
erkeklere tuhaf gelıyor bızım bu donemımız galıba bu yuzden pek bısey demek ıstemıyorum esıme
2 gr falan dıyınca tuhaf oldu okadarcıkmı dıye:) o galıba suan 1 kg sanıyordu bebeği

bugün yeğenimin mevlüdü var, orada annemlere hamilelik haberini vereceğim, çok heyecanlıyımmm

ay nasıl sevınıcekler ya hadı bakalım hayırsıyla gıt gel canım sende Allaha emanet ol yeğenimizle beraber ona ıyı bak :)

Hayirli haberlerle gel,buyumustur simdi elleri ayaklari herseyi bellidir,hareketlidir de hem,ben de haftaya gidicem merak icindeyim

şimdi bu topikte mi okumuştum bilemiyorum burada okuduysam da kusura bakmayın

Bir bebeğin ilk 3 ay anne karnındaki büyüme hızı 9 ay boyunca aynı hızda devam etse 9 ay sonunda 4 tona ulaşırmış:53

Bende onu su sekilde okumuştum doğumdan sonra devam etse büyümesi ilk 1ay icinde 10 metre olurmus:))

Günaydın bayanlar. bende bir yerde okumuştum şu an vücudumuz çok fazla kalori harcıyormuş o sebeple, hem çok acıkıyoruz hemde çok çabuk yoruluyoruz.

yazdıklarını okoyunca cok sevındım ben kesemı 2 hafta once gormustm ve ikiz olmasını cok ıstıyordum rabbım keske bu hafta gıttıgımde bana da sürprız yapsa da 2 tane kesem olsa sağlıkla ıkızlerım olsa

Gebeliğin hayırlı uğurlu olsun öncelikle . Ailenin hamileliğini nasıl karşıladığını bizede bildirirsin :)) Sende Allah'a emanet ol

2 hafta önce kanamam başladı 1 haftaya yakın sürdü dr.gittim progestan ve iğne vurdurdu ama hiç bişi engel olamadı düşmesine dün kontrolum vardı gittim bana içerde hiç bişi olmadıgını söyleyınce beynımden vurulmuşa döndüm bebeğimi kaybettim çok üzgünüm benide listeden silebilirsiniz artık

Cok cok uzuldum ,soylenecek kelime yok,allah daha buyuk bir dert vermesin insallah

gerçektende söylenebilecek pek bişey yok
en kısa ve hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahibi olmanı dilerim cnm
öncelikle sen dik dur sağlam ve sağlıklı ol
allah sabrını zamanı geldiğinde evladınıda verir

gerçektende çok zormuş allahım sabrını verecek inşallah

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun canım 2 ay once bende dusuk yaptım hafıf bır agrı ve kahverengı akıntı ıle gıttım dusebılır dedı aksamına kanamayla dusmustu bebgım ama sukur kı hemen hamıle kaldım
1 hafta dıkkat et kendıne agrın cok olabılır

cok cok gecmis olsun Allah sabir versin
ve yeniden hamile kalip saglikla dogurmani dilerim canim
ve dusuk yaptin diye diger hamileliginden korkma tamam mi, o bambaska bir sey olacak cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…