- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.441
2 hafta önce kanamam başladı 1 haftaya yakın sürdü dr.gittim progestan ve iğne vurdurdu ama hiç bişi engel olamadı düşmesine dün kontrolum vardı gittim bana içerde hiç bişi olmadıgını söyleyınce beynımden vurulmuşa döndüm bebeğimi kaybettim çok üzgünümbenide listeden silebilirsiniz artık
snowflakeN nerelerdesin dr haberlerini bekliyoruz
2 hafta önce kanamam başladı 1 haftaya yakın sürdü dr.gittim progestan ve iğne vurdurdu ama hiç bişi engel olamadı düşmesine dün kontrolum vardı gittim bana içerde hiç bişi olmadıgını söyleyınce beynımden vurulmuşa döndüm bebeğimi kaybettim çok üzgünümbenide listeden silebilirsiniz artık
günaydın bebişler ve anneleri :)
bende akşam yatmadan önce 1 kadın 1 erkek in gebelik bölümünü izledim
çook güldüm ama son sahnede dr kalbinin durduğunu ve bunun sık görüldüğünü söyledi
o kadar keyifliyken tabi ağlama moduna geçtim :/
hemen arkasından yattım ve sanırım bu yüzden çok keyifsizim
neysee gününüz muayeneleriniz güzel geçsin
bebeişler kaç cm olmuş bizede söyleyin bakalım :)
kızlar benim uykuyla başım dertte yaaaaaaaa dün gece 11,30 da yattım sabah 7 de ilaç içmeye kalktım 7,30 gb yine uyudum taaaaaa 2 de ancak kalkabildim o da eşimin ısrarlıtelefonları üzreni ondan sonra oturdum ağladım beni niye uyandırıyor diye :) hep uyuyasım var herşeyim normal şeker tansiyon vb sanırsam benim fasülyem uykucu olacak(
kızlar benim uykuyla başım dertte yaaaaaaaa dün gece 11,30 da yattım sabah 7 de ilaç içmeye kalktım 7,30 gb yine uyudum taaaaaa 2 de ancak kalkabildim o da eşimin ısrarlıtelefonları üzreni ondan sonra oturdum ağladım beni niye uyandırıyor diye :) hep uyuyasım var herşeyim normal şeker tansiyon vb sanırsam benim fasülyem uykucu olacak(
yok cnm şimdi farketmesekte çok haraket var bünyede
bende çalışma dışında hep uuyorum
hatta çalışırken de kimi zaman sızıyorum :)
ama 4 aydan sonra geçecek diyorlar..
o kadar muhtacımki cnm uykuya
gün akşam üstü bulantıdan pertim çıktı az uyuyayım dedim saat 6 dan 9 a kadar yatakta döndüm durdum uyuyamadım deliricem sonra tekrar bulantı kalktım şu andada aynı napıcam ben yaaa bebişim güccücük kalcak bu gidişle açlıktan..
ayyy ben daha bebek yapıcam dediğim an bıraktım çalışmayı.. kariyerimin zirvesinde bıraktım hemi de iyi ki de bırakmışım yoksa şimdi zaten kovulurdum uyuyarak geziyorum :))) Allah kolaylık versin canım sana hem çalışmak hem hamile olmak çok zor Allah yardımcın olsun
ev çok sıkıcı gerçekten ... ama bebeğim 3 yaşına girene kadar karar aldım evdeyim :)) bende şantiyede olduğum için saatleri uygun olsada çalışma şartları ağırdı ...valla onu daha önce sağlık nedenlerinden yaptım
ama 2 yıl boyunca içinde kaldı hatta hala içimde uhtedir
ama hala sağlık ve çocuk yüzünden dönmedim eski şirketime
şimdi saatleri yoğunluğu daha iyi ve mantıklı bi işteyim allaha şükür
evde de yapamıyorum çünkü çalışmam lazım
ev çok sıkıcı gerçekten ... ama bebeğim 3 yaşına girene kadar karar aldım evdeyim :)) bende şantiyede olduğum için saatleri uygun olsada çalışma şartları ağırdı ...
cok gecmıs olsun canım 2 ay once bende dusuk yaptım hafıf bır agrı ve kahverengı akıntı ıle gıttım dusebılır dedı aksamına kanamayla dusmustu bebgımama sukur kı hemen hamıle kaldım
1 hafta dıkkat et kendıne agrın cok olabılır
cok cok gecmis olsun Allah sabir versin
ve yeniden hamile kalip saglikla dogurmani dilerim canim
ve dusuk yaptin diye diger hamileliginden korkma tamam mi, o bambaska bir sey olacak cunku
çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşalllah
çok geçmiş olsun canım benim üzülmealan allah veren allah inş kısa sürede yeniden hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..
çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim hayırlısını versin inşallah sizler yavrularınızı hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşalllah ama inanın çok zormuş başına gelmeyince bilinmiyomuş allahım birdaha böyle acı yaşatmasın hiçkimseyeRabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın canım inşallah tez vakıt anne olursun.. kader olucağı varmış
canım senin haftalarında bende öyleydim ama ilerledikçe mı ne anlamadım uykuya doğru eğilimin başlıyor... dert etme sende de başlar :) bulantın için ilaç kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?