2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşalllah

çok geçmiş olsun canım benim üzülme alan allah veren allah inş kısa sürede yeniden hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..

bebeğini düşün keyfin yerine gelecektir:) 5,3cm benim fasulyem:)

Son düzenleme:
kızlar benim uykuyla başım dertte yaaaaaaaa dün gece 11,30 da yattım sabah 7 de ilaç içmeye kalktım 7,30 gb yine uyudum taaaaaa 2 de ancak kalkabildim o da eşimin ısrarlıtelefonları üzreni ondan sonra oturdum ağladım beni niye uyandırıyor diye :) hep uyuyasım var herşeyim normal şeker tansiyon vb sanırsam benim fasülyem uykucu olacak (

yok cnm şimdi farketmesekte çok haraket var bünyede
bende çalışma dışında hep uuyorum
hatta çalışırken de kimi zaman sızıyorum :)
ama 4 aydan sonra geçecek diyorlar..

o kadar muhtacımki cnm uykuya
gün akşam üstü bulantıdan pertim çıktı az uyuyayım dedim saat 6 dan 9 a kadar yatakta döndüm durdum uyuyamadım deliricem sonra tekrar bulantı kalktım şu andada aynı napıcam ben yaaa bebişim güccücük kalcak bu gidişle açlıktan..

yok cnm şimdi farketmesekte çok haraket var bünyede
bende çalışma dışında hep uuyorum
hatta çalışırken de kimi zaman sızıyorum :)
ama 4 aydan sonra geçecek diyorlar..

ayyy ben daha bebek yapıcam dediğim an bıraktım çalışmayı.. kariyerimin zirvesinde bıraktım hemi de iyi ki de bırakmışım yoksa şimdi zaten kovulurdum uyuyarak geziyorum :))) Allah kolaylık versin canım sana hem çalışmak hem hamile olmak çok zor Allah yardımcın olsun

canım senin haftalarında bende öyleydim ama ilerledikçe mı ne anlamadım uykuya doğru eğilimin başlıyor... dert etme sende de başlar :) bulantın için ilaç kullanıyor musun

valla onu daha önce sağlık nedenlerinden yaptım
ama 2 yıl boyunca içinde kaldı hatta hala içimde uhtedir
ama hala sağlık ve çocuk yüzünden dönmedim eski şirketime
şimdi saatleri yoğunluğu daha iyi ve mantıklı bi işteyim allaha şükür
evde de yapamıyorum çünkü çalışmam lazım

ev çok sıkıcı gerçekten ... ama bebeğim 3 yaşına girene kadar karar aldım evdeyim :)) bende şantiyede olduğum için saatleri uygun olsada çalışma şartları ağırdı ...

Rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın canım inşallah tez vakıt anne olursun.. kader olucağı varmış

ılk 3 hafta aynen bende böyleydım aksam 10 11 dıyınce yatıyorum sabah 9 da alarmı kurmasam kalkamıcam
kendıme enfazla 8 saat uyuma ıznı verıyorum alarmı ıkı uckere kuruyorum yoksa dedıgın gıbı gunduze kadar uyuruz :)

cok cok gecmis olsun Allah sabir versin
ve yeniden hamile kalip saglikla dogurmani dilerim canim
ve dusuk yaptin diye diger hamileliginden korkma tamam mi, o bambaska bir sey olacak cunku
çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşalllah
çok geçmiş olsun canım benim üzülme alan allah veren allah inş kısa sürede yeniden hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..
Rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın canım inşallah tez vakıt anne olursun.. kader olucağı varmış
çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim hayırlısını versin inşallah sizler yavrularınızı hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşalllah ama inanın çok zormuş başına gelmeyince bilinmiyomuş allahım birdaha böyle acı yaşatmasın hiçkimseye

Son düzenleme:
canım senin haftalarında bende öyleydim ama ilerledikçe mı ne anlamadım uykuya doğru eğilimin başlıyor... dert etme sende de başlar :) bulantın için ilaç kullanıyor musun

evet cnm metpamit kullanıyorum günde 2 tane ama banamısın demiyo halbuki kızıma hamileyken 4 aylık kabusumu 3 tane metpamit hap sonlandırmıştı

bulantı bileziği denen bi şey duydum oldukça faydalıymış üstelikte yan etkisi yokmuş ben de de yemek yedikten sonra hazımsızlık sorunu oluyor.az yesem de çok yesem de rahatsız ediyor geçmiş olsun..

Merhaba arkadaslar ben bu kulube cok cok yenı olan bır uyeyım... Ilgı alanlarımız aynı oldugundan dolayı suan bende bu topiçte yer alıyorum ..:) Siizin heyacanlı yazılarınızı okudum.. çogunuzun ılk hamılelıgı, 3. gebeliği yasayan bırı olarak sızden daha denıyımlı oldugumu dusunsenizde okudugum kadarıyle hepınız en az ben kadar bılgı sahıbı olmussunuz k.k Sayesınde ..:) Bende mayıs ayında 3. çocugumu kucagıma alacagım kısmetse.... Rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…