- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.461
ay kızlar yemeden , duramıyorum , 4 kilo almışım şoka girdim , ay çok fazla ,
ben de her hafta düzenli olarak tartılıyorum.. hamile kaldığımı öğrendiğim gün 57 kiloydum. bugün ise tartı 59,5 i gösterdi. 2,5 kilo almışım. bakalım nasıl devam edecek??
Merhaba mayıs annelerı bende ucundan mayıs annesı olacagım ınsaalah 30 mayıs ile:))
Dha onceden gırıp yazılarınızı okuyordum ama resmılesmedıgı ıcın yazmamıstım. Artık resmı olduguma gore aranıza kaynayayım dedım
gözün aydın, hoş geldin aramıza..
teşekkür ederimmmmm
ben bu hafta çok zor bir hafta geçirdim. daha önceden bir kez boş gebelikten dolayı düşük yaşamıştım, o yüzden bu sefer adetimin üzerinden 10 gün geçmeden gitmedim. bu pazartesi ilk doktor muayenem vardı ve gittiğimde ultrasona bakıp doktorum evet kese oluşmuş ama önünde kanama olduğu için içini göremiyoruz herşey yolunda da gidebilir düşüklede sonuçlanabilir dedi, ben tabi salya sümükdedi ki cuma gel o gün belli olur, şu an rutin testleri de yaptırtmıyorum dedi
uzun upzunun 4 günün ardından dün sabah eşimle hastaneye gittik, ben sürekli dua etsem de kendimi hazırlamıştım kötü ihtimale ve ölüp ölüp diriliyorum oturduğum yerde, muayene kısmına aldılar, doktor gelip ultrasona baktı ve doktor ben ve eşim olmak üzere hepimiz şokkkkkkdedi ki evet kesemiz büyümüş ve iki tane olmuşşşş o kanama keseleer ayrılırken olan bi kanamaydı demek ki şu an hiç bir problem yok dedi, keselerden büyük olanda yolk kesem oluşmuş, ikinci bölünende henüz birşey gözükmüyor, boş kalıp kendi kendine yokta olabilirmiş,yada oda dolacakmış, bu cuma tekrar çağırdı ikiz gebeliklerde böyle gecikmeli gidebiliyormuş tek yumurta olduğu için
kadıncağızda diyorki ben düşük ihtimali diye geldim sabah sabah şok ettiniz bi dahaki geldiğinizde 3-4e çoğalmış olursa şaşırmayacağım
eğer o da dolarsa aynısından iki tane bebişim olacakkkkkkkkkkkkkkkk, dünden beri eşimle şoktayızzz
canım, tebrikler hayırlısı olsun. benim de 2 tane kese (biri büyük ve içi dolu diğeri küçük ve içi boş) görünmüştü 2 hafta önce. geçen hafta gittiğimizde boş ve küçük olanın içinde hala embriyo yoktu.. büyük ihtimal gelişmeyeck, kaybolacak dedi.. bir dahaki kontrolde tekrar bakılacak.. ben de merak ediyrm ama akıbeti az çok belli oldu..
2 hafta önce kanamam başladı 1 haftaya yakın sürdü dr.gittim progestan ve iğne vurdurdu ama hiç bişi engel olamadı düşmesine dün kontrolum vardı gittim bana içerde hiç bişi olmadıgını söyleyınce beynımden vurulmuşa döndüm bebeğimi kaybettim çok üzgünümbenide listeden silebilirsiniz artık
canım, geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı bir zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin..
ya sormayın ben de öyleyim.. uyku uyku.. dün akşam 21.30-22.00 gibi yattım, 12 saate yakın uyudum. kahvaltıdan sonra, yine uzandım ve uyudum tabi 2 saat falan öyle geçti..hafta içi uykumu alamıyorum heralde.. önceden olsa haftasonu evde durmazdık hele cumartesileri.. 2 haftadır evde pinekliyoruz.. bir yerden kalkıp başka bir yere yatıyrm ya..kızlar benim uykuyla başım dertte yaaaaaaaa dün gece 11,30 da yattım sabah 7 de ilaç içmeye kalktım 7,30 gb yine uyudum taaaaaa 2 de ancak kalkabildim o da eşimin ısrarlıtelefonları üzreni ondan sonra oturdum ağladım beni niye uyandırıyor diye :) hep uyuyasım var herşeyim normal şeker tansiyon vb sanırsam benim fasülyem uykucu olacak(