2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ay kızlar yemeden , duramıyorum , 4 kilo almışım şoka girdim , ay çok fazla ,

ben de her hafta düzenli olarak tartılıyorum.. hamile kaldığımı öğrendiğim gün 57 kiloydum. bugün ise tartı 59,5 i gösterdi. 2,5 kilo almışım. bakalım nasıl devam edecek??

gözün aydın, hoş geldin aramıza..

canım, tebrikler hayırlısı olsun. benim de 2 tane kese (biri büyük ve içi dolu diğeri küçük ve içi boş) görünmüştü 2 hafta önce. geçen hafta gittiğimizde boş ve küçük olanın içinde hala embriyo yoktu.. büyük ihtimal gelişmeyeck, kaybolacak dedi.. bir dahaki kontrolde tekrar bakılacak.. ben de merak ediyrm ama akıbeti az çok belli oldu..

canım, geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı bir zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin..

ya sormayın ben de öyleyim.. uyku uyku.. dün akşam 21.30-22.00 gibi yattım, 12 saate yakın uyudum. kahvaltıdan sonra, yine uzandım ve uyudum tabi 2 saat falan öyle geçti..hafta içi uykumu alamıyorum heralde.. önceden olsa haftasonu evde durmazdık hele cumartesileri.. 2 haftadır evde pinekliyoruz.. bir yerden kalkıp başka bir yere yatıyrm ya..

bayanlar ben kaçar evime gideyim
şöyle 4 dönüm bostan bi yayılayım
ohh sefamız artsın
yatın kızlar bol bol yatın uyuyyun
nası olsa bu veletler doğunca tek ayak üzerinde durcaz
şimdiden yapalım keyifleri :)

cnm cok uzuldum allah sabır versın...
snowflakeN nerelerdesin dr haberlerini bekliyoruz

ben de sabirsizlikla ayrintilari bekliyorum

geldım kızlar hastaneden anneme gıttım gıremedım hakkınızı helal edın guzel haberlerım var yazıyorum hemen

anca evıme gelebıldım hemen yezıyorum bastan sona:)
sabah gıttık doktor amcamıza önce kabızlıgımı soyledım 13.haftadan once ılac verme taraftarı degılım ddı sabahları ıncır ye kayısı ye su iç dedi.hemoraıdım oldugunu soyledım ıste o kotu dedi...akıntımı soyledım normal hatta fazlası olacak kokulu olmadıgı surece sorun yok dedi.tansıyonum 10 a 6 cıktı sonraa uzandım masaya bı baktık bebeğim kocaman olmus hersey yolunda cok sukur hıcbır sorun yok dedi...bana gosterdı doktor burnunu kulaklarını agzını gordum dıyorum ama gormuyordum heyecandan yıne esım gormus ben pek goremedım
sonra bır suru tahlıl verdı 10 taneıkılı testımızı yaptırdık kalp atıslarını cok az dınledık 156 dedi kalp atısları ıcın ense kalıngı cok ıyı cok saglıklı bır bebegın var dedi tahlıl sonuclarım 1 hafta sonra cıkacak tekrardan bakar o zmn ınsallah cınsıyetını sordu eşim 1 ay sonra dedi...progestanı bıraktık folık plusda bıraktık suan sadece corasprıne devam dedi..bizden bu kadar hee buda resmımız teyzelerı

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...inin-ultrason-goruntuleri-6.html#post26780227

Son düzenleme:

canım ya ultrasona baktıkca ekrana yapışasım gelıyor masallah buyumuş yeğenimiz
doktorun soyledıklerı cok ıyı canım sağlıklı bır yavrun olur inşallah sımdı 1 ay geçmez dimi ciniyetini öğreniceksın ne guzel :)

ben anlamıyorum orda ya heyecandan aval aval doktorun yuzune tepkısıne mımıklerıne bakıyorum

evet hıc gecmıcek ama beklıcez hayırlısıyla buysun de melegım ben yeterkı bekleyeyım

yatmam lazım cnm gozumden uyku akıyor opuyorum seniiii

canım benim maşşallah subhanallah
rabbim en güzel şekildede kucağına almayı nasip etsin

yerim ben onu

herkese selam mide bulantısından cok muzdaribim ve nete giremiyorum iyi haberlerinizi görmek çok sevindirdi beni inşallah saglıkla hepimiz kucagımıza alırız Allaha emanet olun öpüyorum sizleri

masallah size guZel haberlerle gelin hep :)
senin bebisin abla veya abi olucak bize baya buyumus 3aylik olmaniza az kalmis
bu arada resimede baktim cok hos yaa orada bir bebek var buyumeye calisan ve onu sabirla bekleyen bir anne adayi Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

ohhh masallah cok sevindim canim, cok sukur saglikla buyuyor bebegin darisi basimiza insallah ben de su ikili test stresini bir guzel atlattip guzel haberlerle donmeyi diliyorum. herseyi cok net ultrason resminde saglikla kucagina almani dilerim canim.

Gunaydin kizlar

Ben hic uyuyamadim bugun 5 saat maksimum sonra yatakta dondum durdum. Simdi de uyumaya niyetim yok birseyler atistirmaya calisicam.
Bu arada bende bir terslik var diyordum benim bulantilar aksam uzeri bir basliyor yataga girdigimde gece 11, 12 civari cok fazla oluyor uyutmuyor resmen. bazi kadinlar gunboyu cekerken bazi kadinlar sadece gece bulantilari ceker diyor, yani terslik bende degilmis

Gunaydin !oncelikle snowflaken tebrikler masallah ne kadar da buyumus bebeginallahim bize de nasip etsin insallah

cok sagolun ıcım o kadar rahatladıkı aslında doktorun ultrasonunda bu kadar net degıl ıkılı test ıcın laboratuvar da tekrar ultrasınla bakıldı ve daha net gozukuyor doyamadım bakmaya hepınız hep cok guzel haberlele gelın ınsallah
cnm 2 gundur bende de bır bulantı gıdıyor cok rahatsız edıyor bendede aksamları oluyor ama cıkartamıyorum sadece bulanıyor...tuzlu bırseyler atıstırınca rahatlıyorum sende oyle yap cnm ınsallah daha fazla surmez:)

benim de doktorumun ultrasonunda vajinal olursa net ama karindan hic net degil
son gittigimde gorduk ellerini ayaklarini ama fotoda cikmadi dogru durust belli belirsiz
ama ikili tes icin ben de ayrintili ultrason olan ozellikle bununla ilgilen bir yere yonlendirildim bakalim benim de cumartesi bu hafta bana zor gecer
benim ikili test vajinal olacakmis nedense doktorum onceden soyledi esimin gelmesini istiyorum bebek insallah buyumus olacak ve net gorucez ama vajinalde gelsin istemiyorum,zor olacak durum bakalim.
benim hic istahim yok nilaycim ben nerdeyse hicbir sey yiyemiyorum kac gundur, herseyden bir anda tiksindim. yogurt, salatalik, ekmek birkac sey harici cok zor
yemek hic yapamiyorum mutfak cok kokuyor

bulaşık makinesini boşaltırken aklıma geldi yarıda bıraktım bi bakıyım bizim kız naptı doktorda diye.çok sevndm herşeyin yolunda gitmesine,Allah'ım nazarlardan saklasınaz kalsın cinsiyetini öğrencekmişsiniz

merhaba yeni bir güne uyanan hamile güzeller
dün gündüz ilk defa enerjı doluydum evı bıraz temızlıyım dedım ama aksama acısı cıktı kasık agrısı sancı
bugunde annemlerı davet edıcem yorulmadan yavas yavas iş bası yapayım :)
sutlu tatlı cok seven bırıyım esımde fıstıklı cıkolata almıs ne tatlıyı yıyebılıyorum ne cıkolatayı canım hıc cekmıyor
ama meyve dıyınce kendımden gecıyorum :)
et urunlerı kesınlıkle yıyemıyorum kızlar tavugu cok severdım malesef
3 gundur corba salata inşallah gıdasız kalmaz bebeğim ama yıyemıyorum işte

ben de yiyemiyorum canim
merak etme ilk 3 ay sorun degilmis
corba ve salata da cok iyi
ben onlari da yiyemiyorum eti dusunemiyorum bile
sabah yogurdun icine biraz elma dogradim o iyi geldi

ben de yiyemiyorum canim
merak etme ilk 3 ay sorun degilmis
corba ve salata da cok iyi
ben onlari da yiyemiyorum eti dusunemiyorum bile
sabah yogurdun icine biraz elma dogradim o iyi geldi

benıde 3 aydan sonrası korkutuyor
ayran sut yumurta bunları tuketıyorumda doktor ısrarla
her hafta 1 kere balık ve et yıceksın dıyor
mercımek corbası kurtarıcım oldu ama hayvansal proteın lazım bıze
salatayıda bebegı kandırırsın ya mama yedırırken aynen oyle kandırıyorum kendımı ham yap ham yap dıye zorla yıyorum :)
yoğurt yemen ıyı canım ınsallah bu tıksıntı durumumuz bır anonce gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…