2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bende bulantim basladigindan beri corba iciyorum,bir balik ve kirmizi et yiyemiyorum tavukla aram iyi sukur ki.tavuk haslayip denedin mi hic belki o sekilde yersin,salataya katarsin.

Bende bulantim basladigindan beri corba iciyorum,bir balik ve kirmizi et yiyemiyorum tavukla aram iyi sukur ki.tavuk haslayip denedin mi hic belki o sekilde yersin,salataya katarsin.
evet haslama hafif oluyor
tavuklu sehriye de guzel oluyor, limonlu, cok az maydonuzlu
o zaman kokmuyor
gerci bulantim baslayali denemedim ama bir ara guzel geliyordu

Son düzenleme:

tavuk canavarıyım ama haslaması olsada yıyemıyorum
bugun annemlere tavuk yemeği yapıcam belkı ucundan yerım bakalım

arkadaşlar merhaba,dün doktoruma kontrole gittim,bebeişim çok şükür sağlıklıymış.9+3 günlük hamileyim bu arada.doktora cinsiyetini sordum daha erken biliyorum ama merak işte,kemik yapısından kıza benziyor dedi:)1 ay sonra daha net söylerim dedi.bakalım hayırlısı..

oh maşallah canım yeğenımız sağlıkla annesının karnında büyüsün inşallah
bakalım doktorum tahmını dogru cıkıcakmı :)

Merhba arkadaslar, buara giremedim foruma simdi hizlica goz attim herkes hepimiz buyumusuz neguzel :)
Benim sizlere bi sorum olacak, dun gece kinaya gittim biraz da uzakti eve geldim karnimin sag tarafinda acik yara varmis gbi bir agri olustu, sabah uyandim hala agrim vardi simdi az daha iyiyim ama sizde de olan var mi? Bi sikinti yoktur ins, umarim bebegin buyume gostergesidir ins

cnm bilemiyorum...inşallah her şey yolundadır..ben de 6 haftalık hamileyim..kasıklarımda ve karnımda adet ağrısı gibi
ara ara ağrım oluyor,sonra geçiyor..hamişlerr siz de durumlar nasıl????benim gibi ağrısı olanlar var mı???

2 haftadır sureklı karnım agrıo bazen kasıklarıma vuruyor ıns bebegın buyudugune işarettır:) aksı durumu aklıma bıle getırmek ıstemıyorum

güzel düşünelim..Allah a tevekkül edelim..ben de bi de sarı koyu kıvamlı bi akıntı oluyor..
eşim dr..bu ağrıların normal olduğunu söylüyor ama yine de hamile arkadaşlardan duymak içimi ferahlatıyor..
canım pek bişi yemek istemiyor..tam olarak yoğun bi bulantım yok ama iştahım da yok..özellkle tatlı hiç bişey yemek istemiyorum..
tatlı bişey yerken çabuk kesiliyorum..karnım baya bi buyudu..gögüslerimde hassaslık var..bendeki durumlar boyle...sizde durumlar nasıl???

ıkımızde aynıyız :) karnım benım de buyudu bır de folıkasıt cok sısırdı benı tatlıdan nefret eder duruma geldım ne zaman yesem cıkarıyorum
şükür ki mıde bulantım yok yemeklerden tıksınme durumum da yok :) sadece asırı yaglı salcalı şeyler rahatsız edıyo
inş sonuna kadar boyle gıderız tek sorunum cabuk yorulmam o da olsun o kadar:))

hayırlısı bakalım...daha hiç dr.a gitmedik..çok sinir oluyorum bu duruma ama yapacak bişi yok..eşimin kadın doğumcu ark.
son adet tarihinden 2 ay ay sonra dr.a gidin demiş...ozaman bebeğin kalp atışlarını duyabilrimişiz..alttan ultrason önermemiş..
pufffff...ben de bebeğimim iyi olduğuna dair bişiler duymaya o kadar ihtiyacım var ki..ondan bi iyi bi haber almak sitiyorum..
aklıma olumsuz bişi gelince hep Allahıma sığınıyorum..
sen gittin mi dr.a??

Uzunca bir sure adetliymis gibi hissedersiniz
Benim 12hafta kadar surmustu
Gogusleer hassaslasir kasiklar agrir
Kasiklar zaten bebek buyudukce doguma kadar agriyacak ama bu ilk zamanlardaki regli agrisi gibi oluyor sonra bicak saplanmis gibi

Karniniz biraz belirginlesmeye baslayinca siki seyler giymeyin kesinlikle
Rahmin ucu su dolu ve baski daha da ck agri yapiyor
Ben 2tane hamile kotu almistim is yerinde cinnet gecirip kestim resmen
Ustu lastikli bile lsa bebek buyudukce asagi baski artiyor kotlarin kemer bolgesi skiyor

Ne guzel ya gecen sene ben de hamileydim
12.haftada elini ayagini zip zip zipladigini gormustuk bence 12.haftada tek kareye sigacak kadar kucuk oldugu doenmde doktorunuzdan video isteyin cunku buyuyunce tek kareye sigmiyorlar

teşekkür ederim..zaman ayırıp yazdığınız için..
pozitif enerji verdiniz..bendeki ağrılar da gerçekten adetliymiş hissi veriyor..
hadi bakalım darısı bize..biz de Allahın izniyle 7,5 ay sonra alırız kucağımıza inşallah bebişleri..

off aynı dert bende de var ya ben de tavuk,balık aklıma gelınce bıle mıde alt ust oluyor.sut ıcemıyorum,yogurt az yıyorum.bebısım ıcın endıselenıyorum ama yıyemıyorum.ben kırmızı et zaten yemezdım,yenı baslkamıstım,sımdı onu da yıyemıyorum.doktor kan ılacı verdı depolar bos benım et konusundaıns gecer de beyaz et barı yerım cok uzuluyorum.

ben 2 hafta once gıttım karından ultrasonla gordum kesemı bu hafta tekrar gormeye gıdecegım hep yerınde duruyormudur dıye endıse edıyorum
bende alttan baktırma taraftarı degılım
doktorlar alakası yok dıyor ama 2 ay once dusuk yaptım 5,5 haftalıkken gıttım doktora alttan baktı ( annem de halbukı demıstı gıtme alttan bakar keseyı kaydırır yerınden dıye ) ve 2 gun içinde dustu bebegım ortada bırsey yokken
o yuzden tum gebelıgım boyunca alttan baktırmayı dusunmuyorum
şükür bir sıkıntım yok agrılarım var kıme sorsam normal dıyor şükür cok akıntım yok

Rica ederim her zaman...
Ben cok kurtluyumdur hamilelyim boyunca biberonundan battaniyesine herseyin kumasini malzemesini kullanisliligini arastirarak aldim
Cok sukur kiyafet disinda herseyimizi tepe tepe kullandik :)

Kiyafet konusunda nolur aceleci davranmayin
Bahar annesi olacaksiniz ihtiyac duydukca cikip alabilirsiniz
Uzunkollu citcitli badi kesinlikle almayin cunku onlari sonbahhar kis mevsiminde giyecekler ve 5ayda ne kadar buyuyeceklerini tahmin etmek zor
Ben 6aylik uzunkollularimin tamamini verdim neredeyse
1kere bile giydiremeden!
Ozenip begenip almisim ama oglum cok uzun oldugundan 1yas giydiriyorum

Zibin da ilk 2 3 hafta giyiliyor eger uzunsa
Omer 2.haftadan sonra giyemedi beli acildi

Hele o tulumlar hele o tulumlar!

Aman diim kizlar
Para kolay kazanilmiyor evlatlarimiza feda olsun ama giyim konusunda 1 2haftaki buyumesine gore alin bence

Daha hala cok taze annelersiniz ama 4 5aydan sonra proteini kesinlikle aksatmayin protein tum organlarinin yapitasi olacak ve sekerden sismis fos etli bir bebeginiz olmayacak

merhaba kızlar eşim rüyasında kızımız olcak görmüş ama ben erkek hissediyorum bakalım ne olcak cinsiyeti çok merak ediyorum

topuklu ayakkabı falan giydiysen o yapmuş olabilir yada yorulmuşsundur o da yapar fırsat buldukça dinlen inşallah önemli birşey yoktur canım

canım benimmm seni bu topikte görmekk ne güzellll :) sonunda bebiş geliyo demekki çok uzak kaldım hiç bişeyden haberim yoktu.
allah analı babalı büyütsün çok çok sevindim senin adınaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…