- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.481
benıde 3 aydan sonrası korkutuyor
ayran sut yumurta bunları tuketıyorumda doktor ısrarla
her hafta 1 kere balık ve et yıceksın dıyor
mercımek corbası kurtarıcım oldu ama hayvansal proteın lazım bıze
salatayıda bebegı kandırırsın ya mama yedırırken aynen oyle kandırıyorum kendımı ham yap ham yap dıye zorla yıyorum :)
yoğurt yemen ıyı canım ınsallah bu tıksıntı durumumuz bır anonce gecer
evet haslama hafif oluyorBende bulantim basladigindan beri corba iciyorum,bir balik ve kirmizi et yiyemiyorum tavukla aram iyi sukur ki.tavuk haslayip denedin mi hic belki o sekilde yersin,salataya katarsin.
Bende bulantim basladigindan beri corba iciyorum,bir balik ve kirmizi et yiyemiyorum tavukla aram iyi sukur ki.tavuk haslayip denedin mi hic belki o sekilde yersin,salataya katarsin.
arkadaşlar merhaba,dün doktoruma kontrole gittim,bebeişim çok şükür sağlıklıymış.9+3 günlük hamileyim bu arada.doktora cinsiyetini sordum daha erken biliyorum ama merak işte,kemik yapısından kıza benziyor dedi:)1 ay sonra daha net söylerim dedi.bakalım hayırlısı..
Merhba arkadaslar, buara giremedim foruma simdi hizlica goz attim herkes hepimiz buyumusuz neguzel :)
Benim sizlere bi sorum olacak, dun gece kinaya gittim biraz da uzakti eve geldim karnimin sag tarafinda acik yara varmis gbi bir agri olustu, sabah uyandim hala agrim vardi simdi az daha iyiyim ama sizde de olan var mi? Bi sikinti yoktur ins, umarim bebegin buyume gostergesidir ins
güzel düşünelim..Allah a tevekkül edelim..ben de bi de sarı koyu kıvamlı bi akıntı oluyor..
eşim dr..bu ağrıların normal olduğunu söylüyor ama yine de hamile arkadaşlardan duymak içimi ferahlatıyor..
canım pek bişi yemek istemiyor..tam olarak yoğun bi bulantım yok ama iştahım da yok..özellkle tatlı hiç bişey yemek istemiyorum..
tatlı bişey yerken çabuk kesiliyorum..karnım baya bi buyudu..gögüslerimde hassaslık var..bendeki durumlar boyle...sizde durumlar nasıl???
ıkımızde aynıyız :) karnım benım de buyudu bır de folıkasıt cok sısırdı benı tatlıdan nefret eder duruma geldımne zaman yesem cıkarıyorum
şükür ki mıde bulantım yok yemeklerden tıksınme durumum da yok :) sadece asırı yaglı salcalı şeyler rahatsız edıyo
inş sonuna kadar boyle gıderız tek sorunum cabuk yorulmam o da olsun o kadar:))
cnm bilemiyorum...inşallah her şey yolundadır..ben de 6 haftalık hamileyim..kasıklarımda ve karnımda adet ağrısı gibi
ara ara ağrım oluyor,sonra geçiyor..hamişlerr siz de durumlar nasıl????benim gibi ağrısı olanlar var mı???
Uzunca bir sure adetliymis gibi hissedersiniz
Benim 12hafta kadar surmustu
Gogusleer hassaslasir kasiklar agrir
Kasiklar zaten bebek buyudukce doguma kadar agriyacak ama bu ilk zamanlardaki regli agrisi gibi oluyor sonra bicak saplanmis gibi
Karniniz biraz belirginlesmeye baslayinca siki seyler giymeyin kesinlikle
Rahmin ucu su dolu ve baski daha da ck agri yapiyor
Ben 2tane hamile kotu almistim is yerinde cinnet gecirip kestim resmen
Ustu lastikli bile lsa bebek buyudukce asagi baski artiyor kotlarin kemer bolgesi skiyor
Ne guzel ya gecen sene ben de hamileydim
12.haftada elini ayagini zip zip zipladigini gormustuk bence 12.haftada tek kareye sigacak kadar kucuk oldugu doenmde doktorunuzdan video isteyin cunku buyuyunce tek kareye sigmiyorlar
benıde 3 aydan sonrası korkutuyor
ayran sut yumurta bunları tuketıyorumda doktor ısrarla
her hafta 1 kere balık ve et yıceksın dıyor
mercımek corbası kurtarıcım oldu ama hayvansal proteın lazım bıze
salatayıda bebegı kandırırsın ya mama yedırırken aynen oyle kandırıyorum kendımı ham yap ham yap dıye zorla yıyorum :)
yoğurt yemen ıyı canım ınsallah bu tıksıntı durumumuz bır anonce gecer
hayırlısı bakalım...daha hiç dr.a gitmedik..çok sinir oluyorum bu duruma ama yapacak bişi yok..eşimin kadın doğumcu ark.
son adet tarihinden 2 ay ay sonra dr.a gidin demiş...ozaman bebeğin kalp atışlarını duyabilrimişiz..alttan ultrason önermemiş..
pufffff...ben de bebeğimim iyi olduğuna dair bişiler duymaya o kadar ihtiyacım var ki..ondan bi iyi bi haber almak sitiyorum..
aklıma olumsuz bişi gelince hep Allahıma sığınıyorum..
sen gittin mi dr.a??
Merhba arkadaslar, buara giremedim foruma simdi hizlica goz attim herkes hepimiz buyumusuz neguzel :)
Benim sizlere bi sorum olacak, dun gece kinaya gittim biraz da uzakti eve geldim karnimin sag tarafinda acik yara varmis gbi bir agri olustu, sabah uyandim hala agrim vardi simdi az daha iyiyim ama sizde de olan var mi? Bi sikinti yoktur ins, umarim bebegin buyume gostergesidir ins
cok sagolun ıcım o kadar rahatladıkı aslında doktorun ultrasonunda bu kadar net degıl ıkılı test ıcın laboratuvar da tekrar ultrasınla bakıldı ve daha net gozukuyor doyamadım bakmaya hepınız hep cok guzel haberlele gelın ınsallah
cnm 2 gundur bende de bır bulantı gıdıyor cok rahatsız edıyor bendede aksamları oluyor ama cıkartamıyorum sadece bulanıyor...tuzlu bırseyler atıstırınca rahatlıyorum sende oyle yap cnm ınsallah daha fazla surmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?