- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.681
günaydın millet
bulantısız kokusuz zinde bi gün olsun..
komik bişi diyeyim size normalde ben tatlı delisi ayrıca limonu kabuğuyla yiyen biriydim acıyıda pek sevmem yiyemem
gebelik başından beri tatlı ve limon yiyemiyorum veya çok seyrek
peki dün gece ilk aşerdiğim şey neydi??? çiğköfte :)
su hazırlar etsiz diye gitti aldı kocam saat 10 u geçiyodu
ve sonra baktı kaldı çok acıydı nasıl yedin sen o kadar diye :)
yok valla pek bişey olmadı
sadece hamileliğin başından beri 8 den sonra hiiiç bişey yiyemiyodum
o yüzden biraz ağar geldi bide tüm gece susadım :)
hatta daha doymadım halaa yiyebiliri :9
Valla ayni seyleri yasioruz,esim napcani sasiriyor ,hic dokunmuor bile kizcam diye,sonra da ben kiziyorum sen neden bana uzaksin vs diye
maşallah canım acaba kızın mı olcak :) bende mide bulantılarım baslayana kadar çiğ kofte yedım durmadan canım cekıyodu oyleke aksam evde yıyordum yetmıyordu işte oğle arasında yıyordum bır hafta 3 oğun hıc bıkmadan yedım :)
benim aksamlari
tam 7 bucukta basliyor
yemegi hazirliyorum sorun yok esim geliyor masaya oturuyoruz, bir lokma yiyemiyorum hersey kokuyor bulantim basliyor ve gece yataga girene kadar, uyutmuyor da gece 1de falan hala oluyor.
senin de mi geceleri yoksa?
netten arastirdim normalmis bazi kadinlarin gece bulanirmis
maşallah canım acaba kızın mı olcak :) bende mide bulantılarım baslayana kadar çiğ kofte yedım durmadan canım cekıyodu oyleke aksam evde yıyordum yetmıyordu işte oğle arasında yıyordum bır hafta 3 oğun hıc bıkmadan yedım :)
Günaydın kızlar :)
Şu çiğköfte olayı bi tek bende var sanıyordumsanırım geçen hafta sonu televizyonda 'ben bilmem eşim bilir'i izliyorduk ve yarışma çiğköfte yeme yarışmasıydı :) canım nasıl istedi anlatamam,eşim sağolsun gecenin bi vakti gitti,en güzel yapan yerden aldı geldi sonra da önümden zor aldı :) nasıl güzel gitti ama yanına küçük acı turşu biberlerle
şu mide bulantılarım azalsaydı da artık yemeye başlasaydım çok mutlu olacaktım,herkese kolay gelsin
Günaydın kızlar :)
Şu çiğköfte olayı bi tek bende var sanıyordumsanırım geçen hafta sonu televizyonda 'ben bilmem eşim bilir'i izliyorduk ve yarışma çiğköfte yeme yarışmasıydı :) canım nasıl istedi anlatamam,eşim sağolsun gecenin bi vakti gitti,en güzel yapan yerden aldı geldi sonra da önümden zor aldı :) nasıl güzel gitti ama yanına küçük acı turşu biberlerle
şu mide bulantılarım azalsaydı da artık yemeye başlasaydım çok mutlu olacaktım,herkese kolay gelsin
Benimde bir arkadaşım var
Hamile olduğunu bilmiyordu
Hergün eşine çiğköfte sipariş ediyormuş
Eşide sen acı yiyemezsin hayırdır filan derken hamileliği öğrenmişler
Ve erkek oldu juniorr
Bende acaba erkek mi geliyor diyecektim kii
Sen kız demişsinn :44:
Rabbim sağlıklı sıhatli versin
bende -ben bilmem eşim bilir - de geçen hafta turşu suyu içiyorlar dı
öyle canım çekti ki, ağzımın suyu aktı resmen
eşimde gitti aldı geldi 2 bardak içtim lıkır lıkır
aaaaaaaaynen biz de olan şeyi anlatmışsın.. biz de onu izledik nasıl canım istedi.. ben göndermedim ama o gece almaya daha sonraki akşamlardan birinde her zaman aldığı porsiyon kadar aldı ama yazık adamcağız benim yüzümden aç kaldı çoğunu ben yedim..
kızlar bende biber yerken gördüm ağzım sulandı resmen ama eşim yanımda olmadığı için kimse bana almadı
Günaydın herkeseeee
Umarım hepinizin sağlığı ve keyfi yerindedir
yaa ama o program hiç hamileleri düşünmüyor di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?