2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

maşallah canım acaba kızın mı olcak :) bende mide bulantılarım baslayana kadar çiğ kofte yedım durmadan canım cekıyodu oyleke aksam evde yıyordum yetmıyordu işte oğle arasında yıyordum bır hafta 3 oğun hıc bıkmadan yedım :)

yok valla pek bişey olmadı
sadece hamileliğin başından beri 8 den sonra hiiiç bişey yiyemiyodum
o yüzden biraz ağar geldi bide tüm gece susadım :)

hatta daha doymadım halaa yiyebiliri :9

afiyet olsun canım, Allah'tan etsiz'i çıkmış da nevsimizi köreltebiliyoruz

benimde canım dünden beri yeşil mercimek çekiyor, dün eşime söylemiştim ben gelene kadar kaynat diye
ocağa koyduktan sonra gitmiş b.sayarın başına unutmuş dibi tutmuş
peynir ekmek yedik mecbur

bakalım kısmet, sağlıklı sıhhatli olsunda
ama komikti ya ilk aşermem :) ama sanırım senin gibi olcam suan hala acayip istiyo cnm
biraz daha geçsede sipariş etsem :)

Allah'ım keşke benim de canım bir şey çekse ama şöyle karın doyurucu bir şey..Geçen pazar eşimle dışardaydık keşke iğde olsa dedim.sonra kalktık yürüyoruz..eşim şunlar iğde ağacı değil mi dedi:)) iki avuç yedim ama iğde karın doyurmuyor maalesef

Günaydın kızlar :)
Şu çiğköfte olayı bi tek bende var sanıyordum sanırım geçen hafta sonu televizyonda 'ben bilmem eşim bilir'i izliyorduk ve yarışma çiğköfte yeme yarışmasıydı :) canım nasıl istedi anlatamam,eşim sağolsun gecenin bi vakti gitti,en güzel yapan yerden aldı geldi sonra da önümden zor aldı :) nasıl güzel gitti ama yanına küçük acı turşu biberlerle
şu mide bulantılarım azalsaydı da artık yemeye başlasaydım çok mutlu olacaktım,herkese kolay gelsin

evet ya benim de akşamları yemek yemeğe başladığımda özellikle ve sonra aynen devam ediyor bulantım.. ama çok şükür birçoğunuzda olduğu gibi koku hassasiyetim oluşmadı.. geceki bulantılarım dışında gün içinde çok rahatım.. ama inanın bu rahatlık bile batıyor insana çünkü bu sefer de acaba herşey normal mi herkes sıkıntı çekiyo ben neden böyleyim bebek iyi mi diye düşünmeye başlıyor insan

Benimde bir arkadaşım var
Hamile olduğunu bilmiyordu
Hergün eşine çiğköfte sipariş ediyormuş
Eşide sen acı yiyemezsin hayırdır filan derken hamileliği öğrenmişler
Ve erkek oldu juniorr
Bende acaba erkek mi geliyor diyecektim kii
Sen kız demişsinn :44:
Rabbim sağlıklı sıhatli versin

aaaaaaaaynen biz de olan şeyi anlatmışsın.. biz de onu izledik nasıl canım istedi.. ben göndermedim ama o gece almaya daha sonraki akşamlardan birinde her zaman aldığı porsiyon kadar aldı ama yazık adamcağız benim yüzümden aç kaldı çoğunu ben yedim..

bende -ben bilmem eşim bilir - de geçen hafta turşu suyu içiyorlar dı
öyle canım çekti ki, ağzımın suyu aktı resmen

eşimde gitti aldı geldi 2 bardak içtim lıkır lıkır

onunki "ye acıyı çıkar hacıyı" olmuş :)
bunuda nette geçenlerde görmüştüm
hayırlısı tabi en önemlisi sağlık sıhhat

bende -ben bilmem eşim bilir - de geçen hafta turşu suyu içiyorlar dı
öyle canım çekti ki, ağzımın suyu aktı resmen

eşimde gitti aldı geldi 2 bardak içtim lıkır lıkır

kızlar bende biber yerken gördüm ağzım sulandı resmen ama eşim yanımda olmadığı için kimse bana almadı

yaa ama o program hiç hamileleri düşünmüyor di mi

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…