2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ahhh kıyamam gel bende çok biber ama yiyemıyorm hamile kaldığımdan beri...

allah razı olsun canm kız valla yakın olsaydın gelirdim yiyince biraz rahatsız ediyor ama yine de çok seviyorum hamile kalmadan öncede öylydim

çok şükür canm bu gün bebişimi görmeye gidicem nasipse inş sağlıklı olduğunu görürüm

Ayyy ne güzelll inşallah keyfi sağlığı yerindedir miniğin, her doktor günü ayrı heyecan

Walla çiğ köfte,turşu suyu,limon,nar ekşili yeşil salata tek geçerim

Ben yeşil salata yemiyorum hamile kaldığımdan beri toksoplazma korkusundan

Gözlerimmm dolduuuu
Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.. Bu çoook iyiii

tüylerim diken diken oldu
annem geldi aklıma, Inşallah bende onun gibi bir anne olabilirim
fedakar, anaç, özverili, sabırlı anlayışlı sımsıcak

çok teşekkürler paylaşım için,öyle mutlu oluyorum ki bunları okuyunca :) Allah (c.c.) hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin :)

Ayyy ne güzelll inşallah keyfi sağlığı yerindedir miniğin, her doktor günü ayrı heyecan

güzelce yıkarsa hiçbişey olmaz canım,
kedilerden, az pişmiş dana etinden, şarküteri ürünlerinden uzak durun
salatayı da iyi yıkayıp tüketin dedi doktorum
çiğ sebze olduğu için salata'dan vaz geçme

mevsim meyve ve sebzesi yememi istedi

kendin evde yapsan canım,şöyle sirkeli sularda bekleterek falan,yeşil salatadan vazgeçemem ben heralde,yeşillikte çok faydalı biliyorsun

Ya orası öyle yemek lazım, benim evde kedim de var doktor aşılı olduğu ve dışarı çıkmadığı için problem yok dedi

ama işte bu salata pişmemiş olduğu için bi tedirginlik oluyo çoban salata yiyorum bende

bende salatıyı çok sevrek yerim yeşillik çok severim balık yerim ama kırmızı et kimi diyo ye kimi diyo yeme anlamadım

Aslında tüm gıdalardan az miktarda da olsa tüketmek lazım,sadece dikkat edilmesi gereken hususlar var,mesela et çok iyi pişmiş olacak ve şarküteriden uzak durulacak sucuk,salam,sosis gibi..

bu güzel nimeti bize nasib eden Allah'a ne kadar şükretsek az kalır... Allah'a sonsuz şükür bizlere nasib etti bu güzelliği... sana da çok teşekkürler arkadaşım bizlere bu şekilde hatırlattığın için...

sirkeli su tum mikroplar olduruyor canim
eline eldiven takip guzlce yikarsan hicbir sey olmaz
cig et dograrken falan da eline eldiven takarsan ellemesen birsey olmaz
yesillikler cok faydali
toksoplazman negatif mi senin? benim negatif ve ben de kediyle birlikte yasiycam ilerleyen aylarimda, ama asili ve disari cikmadigini dusunup rahatlamaya calisiyorum umarim hicbir zarari olmaz. aslinda bu durumda kedide toksplazma var mi diye analiz yapiliyorms onun da negatif cikarsa bir sorun olmuyor ama yaptirmadik biz daha, yapilan yer bulamadik aslinda

bende salatıyı çok sevrek yerim yeşillik çok severim balık yerim ama kırmızı et kimi diyo ye kimi diyo yeme anlamadım

ben bir karadenizli olarak balığa bayılırdım ama şimdi aklıma gelince bile midem kötü oluyor burnuma kokusu geliyor sanki

doktorum şöyle dedi;
haftada bir gün balık
1 gün kırmızı et
1 gün beyaz et (tavuk veya hindi)
2 gün baklagiller
2 gün sebze

böyle ne gereksiz kilo alırsın ne de bebeğe zarar verirsin dedi
günde 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1-2 kase karışık mevsim salatası, beyaz peynir / lor peyniri / 1 yumurta
pekmez dedi ama o konuda pek dinlemiyorum onu

Evet negatif çıktıı halbuki çocukluğumdan beri aşılı aşısız bi sürü kediyle içli dışlı oldum kesin pozitiftir diyodum

Bende duydum o dediğin testi ama sonra amann boşver dedim, sonuçta iç parazit aşısı varsa dışarı çıkmıyorsa ve sadece kuru mama yiyorsa problem yok, benim kedim konusunda içim rahat sende aşısını daha sık yaptırırsın

Hee bi de kumunu hamilelik süresince eşim temizleyecek doktor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…