2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya evet bu kadar yemek muhabbetinden de önemli kilo olayı var ya
sizler ne alemdesiniz sanki ben aşırı kilo aldım gibi geliyo ama bilmiyorum
tartıya çıkmaya korkuyorum :/
ama tipimden belli ben armut tipliyim ve şuan arka görüntü fenalaştı sanki

Ben hergün yumurta süt peynir yoğurt kısmını yiyorıum ama yemek pişirme kısmı hiçte bu yazılan gibi olmuyo, en kolay ne varsa onu pişiriyorum

cok guzel seyler
hem bebek de sgalikli olur
protein bl bol
tabi once istahimin acilmasi lazim benim

ben de kumunu ellemem annem halleder de
benimki de yas mama kuru maya yiyor ikisini de
ama disari cikmiyor
asilari hep yapildi
o testi ben cok isedim yaptirmak yapilan yer bulamadik benim pek icim rahat degil ama uzak da duramam boynumda uyutyorum ben onu
bakalim ben de onceden bu mikrobu almis olmayi cok isterdim ama ben de almamisim

slm kızlar bn 10 .haftamdayım 1 buçuk hafta sonra kontrolüm var ikili test için Bununn ne olduğunu bilen var mı.Bi de o zaman cnsyet belli olur mu

peki kızlar anormal acıkmanız oluyor mu... mesela akşamları.. ben akşamları kocamı zor bekliyorum sanki 10 gün bişey yememişim de midem bommboşmuş gibi.. sabah kalkıyorum aynı durum sanki uzun süredir açım yememişim midem bomboş.. gurul gurul olmuyo ama bomboşmuş gibi hissediyorum.. yemeğe başladığımda anormal yemiyorum ya her zamanki gibi ya da mide bulantısınıdan dolayı yarıda kalıyo ama yine de her öğün öncesinde midemde müthiş bi boşluk varmış gibi..

sizde durum nedir??

evet aslında bunlar çooook yaralı yiyecekler uyulması gereken şeyler ama her zaman da insan bu kurallara uyamıyor

bugun eksi 1 kg
ama yiyemiyorum ya bu ara ondan
ben ilk 4 ayi sifir kgla kapatmayi diliyorum
toplamda da annem gibi 9 kg almayi
umarim oyle olur

Ya ben anlamıyorum zaten nasıl bu hastalık için aşı geliştirmiyoöar, hatta diyodumki aşı yok madem , hamile kallmak isteyen kadınlara hamilelik planlanmadan önce bulaştırsınlar bilerek sonrasında rahat edelim ama demekki okadarda kolay gecen birşey değil 30 senede hiç kapmadığıma göre diyorum

slm kızlar bn 10 .haftamdayım 1 buçuk hafta sonra kontrolüm var ikili test için Bununn ne olduğunu bilen var mı.Bi de o zaman cnsyet belli olur mu

cinsiye icin bence acele etme
doktorlar yorum yapiyorlar ama bazen yaniltici olabiliyor erken ogrenince
ben 16. 17. haftaya kadar ogrenmeyi dusunmuyorum
cunku bir arkadasa once erkek sonra kiz denilmis
o da garip olur
ama az cok yorum yapiyorlarmis doktorlar gelisimden kemik yapisindan

test bebegin saglik durumuyla iligli
once ultrasonda ense kalinligina bakiliyor
sonra kan veriyorsun kanda serbest hcg ye bakiliyor
bir haftada sonuc cikiyormus kan testinin

annem de bana, kedi gordugunde duvara tirmaniyordun azcik sevseydin de bulassaydi sana diyor
annem de asiri titiz biridir hep yesillikleri uzun uzun yikamayi ogretti bize oyle de kapmadim
ama dedigin gibi kolay kapilmiyor da hamileyken durum cok farkli sanirim, hamileyken bagisiklik bambaska baska zamanda dokunmayan sey bile dokunabiliyor o yuzden dikkat ederiz biz, bebeklerimiz Allah'a emanet.

kızlar ilk üç ay beslenme o kadar önemli değilmiş bebek zaten kesenin içindeki sıvıyla besleniyormuş 3 aydan sonrası çok önemli bu 3 ayda fazla abartmamak lazım yoksa kilolarla baş edemeyiz

ay ne güzel :)
gerçi ben zaten bu yaşıma kadar gördüğüm en yüksek kiloda hamile kaldım
sonunda ne olacağım çook merak ediyorum :/

iste ben de oyle
hayatimda bu kiloda hic olmadim ve ben de hamile kaldigimda kilolu kaldim
ama sonrasinda veririz canim ya
ozgurce sporumuzu yapariz ben hamileyken yapamadim korkudan hem sinirlandirdim kendimi
ama sonra bebegimizin pesinde kostururken sut verirken bir sekidle veririz dikkat edip

Kızlar bende balık denilince çok kötü oluyor ve yiyemiyorum , eşime evde pişirme sakın dedim normalde severim ama, şimdi dayanamıyorum :)

ben 2 kilo verdim
önümüzdeki aydan sonra almaya başlarmışım
zaten tombalak biriyim inşallah sadece göbüşüm büyür

ben ilk bebeğimde 52 kiloyla hamile kaldım ve 72 kiloyla doğuma girdim ve bebiş 2.990 gr doğdu :) bu seferde 54 kiloyla hmaile kaldım ama kendime bi söz verdim '12 kg.dan fazla kilo almak yok Demet Hanım' :))

ben ilk bebeğimde 52 kiloyla hamile kaldım ve 72 kiloyla doğuma girdim ve bebiş 2.990 gr doğdu :) bu seferde 54 kiloyla hmaile kaldım ama kendime bi söz verdim '12 kg.dan fazla kilo almak yok Demet Hanım' :))

Hadi inş dediğin gibi olur

Benim arkadasım tam 30 kg almıştı 100 kg ile doguma gitmişti, 6 ayda aldığı tum kiloyu verdı sporla. Simdi ikinci bebegi dogacak 1 ay sonra 10 kilo aldı bu sefer

Buarada kızlar aranızda tsh degeri yüksek çıkan var mı??

Benim 3.5 çıktı da, hamilelikte 1.5-2 gibi olmaı gerekiyormuş olumsuz etkileri varmış korktum yarın doktora gideceğim

Slm arkadaşlar.. 3. kez anne oluyorumm..:))) karmaşık duygular içerisindeyim ...sat göre 9. haftada olmam gerekirken 7 deyim ??? bunu yaşayan var mı??

slm kızlar,ben de mayıs annesi olacam galiba,SAT 'ım 6 Ağustos, haftasonu dra gittim,kese göründü fakat kalp atışlarını duyamadık,geç döllenme sanırım,6-7 haftalık dedi dr,haftaya tekrar gelin dedi kalp atışlarını duymak için,hamilelik belirtisi olarak bulantılarım oluyor günboyu,kusma olmuyor ama sabahları öğürüyorum,bu arada 2. bebeğim,bir kızım var,2010 ocak doğumlu,aralarında yaklaşık 3,5 yaş olacak,şuan 2,5 yaşını geçti kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…