2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
çdk sağol cnm bendeki meriak erkek hissdyom dao yüzdn

ayyy nasıl duygulandım yaa iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlıyacam yani...çok mutlu oldum...

Kızlar bu arada turşu çiğ köfte filan ne çok bahsetmişsiniz öldürdünüz beni burda...ağzımın sulanmasından helak oldum çok fenasınız yaaaa

Slm arkadaşlar.. 3. kez anne oluyorumm..:))) karmaşık duygular içerisindeyim ...sat göre 9. haftada olmam gerekirken 7 deyim ??? bunu yaşayan var mı??

öncelikle tebrik ederim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah...bende 1 hafta geriden geliyorum ama doktor normal dedi..bizim yumurtalıklarımız geç yumurtlamış o yuzden canım kafana takma tekrardan hayırlı olsun

buarada kızlar aranızda tsh degeri yüksek çıkan var mı??

Benim 3.5 çıktı da, hamilelikte 1.5-2 gibi olmaı gerekiyormuş olumsuz etkileri varmış korktum yarın doktora gideceğim

korkma cnm hamilelikte haraketlenmesi normal
dr una git o ilaç verecek hmn normale dönecek
geçmiş olsun

herkese günaydın, beni de listeye ekler misiniz..bilgilerim :

miyase1 / 29 / 26 temmuz / 23 mayıs / ?? / ilk

hosgeldın aramıza

ay bende usuyorum ıkı gun oncekı sıcaklardabıle hırka battanıye modundaydım ablam kısa kol halıme guluyorlardı :)

ay bende o yarısmayı ızlerken fecı canım cektı ılkdefa esımden bırsey ıstedım aldı yedım valla
etsız severım zatı bak yıne canım cektı :)

bunu daha once okudugumda hungur hungur ağladım Rabbımın annelere merhameti ...

slmlar..
benim drum ilk hamileliğimde bebeğin gelişimi normal demişti 2 li test değil sadece 4 lü test yaptırmıştık..

onu hic duymadim ben
oyle birsey de mi var:44:

normalde ikili test uclu teste gore daha duyarliymis ve bunu yaptirmak daha onemliymis

aslinda bunlari hic bilmemek isterdim gereksiz yere strese sokuyor insani
rahatca detayli ultrasona girsek ciksak ve hic bilmesek cok daha iyi insallah saglikli bebeklerimizi dogururz

bugun eksi 1 kg
ama yiyemiyorum ya bu ara ondan
ben ilk 4 ayi sifir kgla kapatmayi diliyorum
toplamda da annem gibi 9 kg almayi
umarim oyle olur

ah bende aynı plan ıcerısındeyım 6. aydan sonra ıstemesekte kg alınıyor o vakıte kadar ne kadar az alırsak kar:)

ben 2 kilo verdim
önümüzdeki aydan sonra almaya başlarmışım
zaten tombalak biriyim inşallah sadece göbüşüm büyür

bılerek 3 kg verdım yarım kg kaldı onu verıp sabıtlıyebıldıgım kadar kgmu sabıtlıcem ınsallah
kımın gobegı bellı olmuyor gecen bı bayan gordum 6 7 aylık ama karnı yok sastım bu bebek nerde dıye:)
ıc karnı genıs olanlarda bellı olmuyormus bende oyle olmak ıstıyorum

Slm arkadaşlar.. 3. kez anne oluyorumm..:))) karmaşık duygular içerisindeyim ...sat göre 9. haftada olmam gerekirken 7 deyim ??? bunu yaşayan var mı??

canım bende 2 hafta gerıdeyım kı bu normal cunku hamıle kalmam muhtemel tarıhle regl tarıhım arasında 15 gun var
suan 9. hafta gorunuyorum ama 7.haftamdayım doktorumda boyle soyledı ..

hayırlısı canım ınsallah haftaya kalp atısını duyarsın bebişinin
3. cocuk masallah canım 2.cıyı yaparsam bana rekor gelıyor:)

bbilgi sahibi olanlara 2 sorum var

1,,kızlar bu günlerde en sık tükettiğim canımın istediği ş.ey tavuk dürüm acaba bi zararı varmıdır

2,,tedavilerden dolayı ve pko olduğum için yüzümde tüylenmem var sarartıcı maske yaptırıyodum onu yaptırsam bi zararı olurmu hamileliğimi öğrendiğimden beri yapmadım ama bayram yaklaşıyo napsam bilemedim

Buarada kızlar aranızda tsh degeri yüksek çıkan var mı??

Benim 3.5 çıktı da, hamilelikte 1.5-2 gibi olmaı gerekiyormuş olumsuz etkileri varmış korktum yarın doktora gideceğim

canım senin gayet normal hamilelikte 4 üst sınırmış ben fakültede tedavi görüyorum bu konuda 9 yakın bi değer çıkmıştı ilaç kullanıyorum sıkıntı yapılacak bı durum yok

Buarada kızlar aranızda tsh degeri yüksek çıkan var mı??

canım senin gayet normal hamilelikte 4 üst sınırmış ben fakültede tedavi görüyorum bu konuda 9 yakın bi değer çıkmıştı ilaç kullanıyorum sıkıntı yapılacak bı durum yok

ikili yada üçlü testi yaptırmıcam kızlar
hem sonuc garantı değil bu yüzden sorun yasıyan arkadaşlarım oldu
özürlü olması muhtemel dedıklerı cocuklar sapasağlam dogdu ama olan anneye oldu hamılelıgı hep stresle gectı
kalbı atan bı canıda almak hele kesın olmuyan bır sonuc ıcın dınımızcede dogru değil
Allaha tevekkul edıp sadece ense ölçümü ve ılerdede ıdrar tahlılı gıbı tahlıller yaptırıcam inşallah ..

bu arada gece cok ama cok kotu oldum saat bası uyandım mıde yanmasından
yurudum yattım fayda etmedı berbat bır gece gecırdım bu yanmalar ne zaman gecer acaba

bende sana katılıyorum canım allah korusun bişey çıkarsa bile bebğime kıymayacağıma göre sadece hamileliğim zehir olur ben de şahsen yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…