2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Herkese iyi geceler inşallah bu gece bizde uyuruz

Bagimliligin her turlusu kotuymus onu anladim.
Esim de hep ben nasil susturayim bu cocugu emzirememki diye bahane buluyordu simdi bahanesi kalmadi mecbur daha fazla ilgileniyor.
Su an hasta olmama ragmen yuzume renk gelmis oyle diyor esim son zamanlarda cok yorulmustun insanliktan cikmistin diyor

Bende ikea çocuk ürünlerini çok seviyorum yakın olsak sürekli gider gezerim ikea da.hiç sıkılmam.keşke beylikdüzüne de açılsa.var burda potansiyel.ikea duy sesimi:)
Bizde ikeanin oyuncaklari var oldukca saglamlar masaustu bilgisayarin masasi vardi hem bilgisayari hem masayi dehledim tablet telefon varken gerek yok yer kapliyo evi satma isi yatinca bizde yeniden dekorasyon isine giricez a dan z ye mutfak banyo wc salon simdilik dusunduklerimiz simdi firma ariyoruz bu islerbitince cocuklarimin odasini yeniden duzenliycem insallah tadilat isleride en korktugum sey

Bende ikea çocuk ürünlerini çok seviyorum yakın olsak sürekli gider gezerim ikea da.hiç sıkılmam.keşke beylikdüzüne de açılsa.var burda potansiyel.ikea duy sesimi:)
Lazim b.duzune bi o yok zaten. Bizim burada evimize yakin ikea
sen zeynep'e cocuk odasi almamis miydin yatagi yoktu da onu mu alacaksin

Kitaplarini hic okumadim da gulben ergen'in programinda bir de iyi fikir'de gormustum aklimda olsun

Bizim de cocuk odasi yapmayi dusundugum odada esimin yemek masasi buyuklugunde bir calisma masasi var onu atacagim bir de kurutma makinem var onu ne yaparim bilemiyorum.
Hayalimde ikeadaki esyalardan ve halilardan almak var mehmet oyuncaklarla oynamayi cok sever yaninda da bizi pek aramaz. Sikilinca gitsin orada oyuncaklariyla oynasin oyuncaklari da ulasabilecegi yerlerde olsun oynasin tekrar yerine koysun arkadaslari gelince orada takilsinlar filan.

Banyonda yer yok mu oraya koysan benim kurutma yok simdi hem yikayan hem kurutan c.makinalari ciktiya onlar cok guzel ya benim cocuk odam ivir zivir odasi orayi duzelticem gorkemin karyolasi ozel yapim buyuk ve agir zeynonun ki klasik ahsap isteyince sallanan karyola onlari bir sure daha kullansinlar genc odasi tarzi bisey dusunuyorum

Lazim b.duzune bi o yok zaten. Bizim burada evimize yakin ikea
sen zeynep'e cocuk odasi almamis miydin yatagi yoktu da onu mu alacaksin
Zeynepe doğmadan dolap yaptırmıştık bide park yatağı var odasında.şu An odası bebek odası yatak ve masa alırsam o zaman çocuk odasına dönecek inşallah

Bi onceki evimde c.makinesinin uzerine monte ettirmistik ama burada tam makinenin uzerinde petek var o yuzden olmadi baska da yer yok banyoda

Kizlar ya soylemis miydim bilmiyorum mehmet'le ayni gun krese baslayan bi bebek vardi o bir yasindaydi o zaman gecenlerde annesi aradi kresten almislar surekli hasta oluyormus ve iyilesemiyormus artik. Az once bisey sormak icin aradi cocugu hastaneye yatirmislar idrar yollarindaki enfeksiyon bobreklere ulasmis kulakta da enfeksiyon varmis cok uzuldum dua edin lutfen yavrucak iyilessin bir an once

Bu hafta sessizlil olmamis ne guzel. Turtix gecmis olsun. Duru da duzeldi artmadan atlattik ama cok soguk havalar ya. Duru da cok memeci ama gece emer uyur hasta degilse eger cok acikincada yiyor ama durunun yememesi memeyle ilgili degil bence istahi yok

Umutmustum aklima gelmisken yazayim son yasadigimiz olayda ogrendik 15 yasina kadar cocugun basina ne gelirse anne suclu sayiliyormus anne baktigi icin esime benden esinden sikayetciisim diye sordular esim o an cocuk benim sorumlulugumdaydi dedi ama anne bakacak dediler durunun herhangi birseyi olmadigi icin cok uzatmadilar birde hastaneden rapor gelecekmis

Ederiz tabiki bu kres hastaliklari benim gozumu fena korkutuyor gorkemi dusunuyordum ama caymak uzereyim nerdeyse bu zamana kadar bir iki hafif hastalik disinda sorunumuz olmadi gonderince hasta olursa birde devamli diye acayip endiseliyim hayirlisi artik gorkemden uc gun sonra dogan akrabamizin kizi doga kolejinin kresine gidiyor onlarda hastaliktan baslarini alamiyorlar

Bir tanidigin basina gelmisti cocuk ilaclarla oynuyormus anneside hap yuttumu acaba diye s.ocagina goturuyor eve geldikten on dk.sonra polisler gelip ifade almislar hatta esinle mi tartistinda cocuga ilac icirip oldurmeyemi kalktin demisler kiz aglamis siz ne diyorsunuz diye baya ugrasmislar rapor mahkeme falan cok cetrefilli isler allah korusun ilk ondan duymustum boyle bir uygulamayi cok ilginc gelmisti bana

Benim de kafam o kadar karisik ki bilemiyorum biz mecburiyetten gonderiyiruz krese ama mecbur olmasam ne yapardim bilmiyorum. Esimin is arkadasi 9 aylikken vermis krese o yil hep hasta olmus ama simdi 4 yasinda hic hasta olmuyormus bile. Mehmet'in yemek problemi oldugu icin bunyesi zayiftir diye korkuyorum yoksa yemegini yese kilosu normal olsa cok endiselenmem sanirim

Cocuklari korumak icin yapiyorlar ama esas korumalari gerekenlerden koruyamiyorlar

Sen calistigin icin mecbur gonderiyorsun zamanla bagisiklik kazanacak tabi oglun ama sizin icin biraz yipratici olacak galiba bu surec kiloyu dert etme alir mutlaka zeynepte masallah istahli ama oyle aman aman bir kilosu yok poposu iki dk. Yer gormuyo ki kipir kipir ama ben memnunum obez bebek hic sevmem allah korusun bazen goruyorum dort bes yasinda erkek cocugu resmen gogusleri cikmis gobek kocaman oyle olacagina zapzayif ama saglikli olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…