- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.421
Sinema bizede çoook uzak şu An.Zeynepi bıraksam benimde aklım hep evde kalır hiçbirşey anlamam.geçen eşime diyorum avm ye gelince hemen içeri girer bakardın hangi film oynuyor şuna gitsek mi falan diye.şimdi kafanı Bile çevirmiyorsun.eh napayım umudum yok diyor:)Ahh ahh sinema mi dedi biri...
nasil hasret kaldim bilseniz.
Pazar gunu sozde ELayi anneme birakip ikeaya gittik 40 yilda bi. Bizim kizla avm mumkun olmuyor ne zaman gitsek bagris kiyamet donuyoruz soz dinlemiyo basina buyruk dalip cikiyo heryere esim tovbe etti bidaha gitmem diye.
aklim beynim evde kaldi ne gezdigimi anladim ne bisey alabildim bir suru eksigim vardi. Keske sinemaya gitseymisiZ.
Benimde çok yakın 2 arkadaşım var kova. Kovaların çok güçlü bi yapıları var ve doğru bildiklerinden asla şaşmıyorlar.Oh iyi yapmissiniz biz cocuklar oldugundan beri artik ne yemek ne sinema alisveriside arkamizdan atli kovalar gibi alelacele yapiyoruz a oglaklar soguk degildir esimi herkes daha sicak kanli bulur benim soguk durdugumu soylerler yada kadinlarin genel durusumu boyle acaba benim oglusum balik bende akla beyne zarar bir kovayim oglaklar cok evcildir iyi anne iyi babadirlar eli acikdir cimri asla degildirler titiz temiz duzen seven insandir yani esimden gordugum kadariyla oyle
Merak etmeyin kizlar mehmet de cok bagimliydi ama bir gun bilemedin iki gunde bu is bitiyor. Siz belki zor atlatirsiniz ama cocuklar daha kolay adapte oluyorlar. Kararli olun ve bu gece bu gun sabredecegim bitecek diye dusunun. Ben sabaha karsi tukenmistim esime bi defa emzirsem mi acaba dedim izin vermedi iyiki de vermemis. Bu donemde yaninizda size destek olacak birini bulundurun muhakkakAh kaderdaşım bende senin hislerine ve kaygılarına sonuna kadar katılıyorum.keşke aynı döneme denk gelse ayırmamız.birbirimize destek oluruz bu süreçte
Biz de yilbasi haftasi cuma tatildi ya o gun gidecektik sozde mehmeti krese biraktik avmye gittik hic icim rahat gezemedim gozum hep etraftaki cocuklara gitti bir de o gun kimse gondermemis cocugunu krese ben goturdum diye vicdan azabi cektim sinemaya gitmeden gidip aldik cocuguSinema bizede çoook uzak şu An.Zeynepi bıraksam benimde aklım hep evde kalır hiçbirşey anlamam.geçen eşime diyorum avm ye gelince hemen içeri girer bakardın hangi film oynuyor şuna gitsek mi falan diye.şimdi kafanı Bile çevirmiyorsun.eh napayım umudum yok diyor:)
Kızım büyüsün çizgi film izlemeye gideceğiz
Masallahi var durunun hem elinde hem dilindeYaramazlikta kendini asti duru merdiven odada simdi masa da geldi daha da araniyor puzzldan da bikti 12 puzzli cozmeyi ogrendi cok komik elindeki sekle bakiyor puZila bakiyor takiyor evde cocuk olan komsulara gidelim diyor
Doğum günün kutlu olsun canım. Ellerinize sağlık ana kız. Benim de bu ay doğum günüm ama evde bir şeyler yapmayı düşünmüyorum, ay çok mu tembelim neKızlar bugün benim doğum günüm
İlk defa kendime pasta yaptım.aslında eşim akşam gelirken alırdı ama ben kendimi şımartmak istedim.nasıl olmuş.
Kızımda yardım etti bana :)
Teşekkür ederim. Dün gece 10 dk sürdü uyuması, biraz mızırdandı tabi ama yine de ilk gece ile kıyaslanamaz. Gece çok uyandı ama şu gece uyanmaları bitse çok rahatlıycam. Bizimkinin tavşanı var, uyurken hep o yanında olmalı hatta bazen yatağında bulamıyor sırf onun için uyanıyor. İnşallah bunlardan ayırmak için uğraşmayız bir deInsallah canim kolay gelsin simdiden
ama anlattigina gore sende pek zorlanmayacaksin zaten kendisi uyuyabilen bi cocukmus. Ela da temas etmek istiyordu hep, simdi o istegini ayisinin kulagindan bebeginin kolundan bacagindan karsiliyor ☺
Ayyy çok bilmiş duru hanım. Maşallah onaYaramazlikta kendini asti duru merdiven odada simdi masa da geldi daha da araniyor puzzldan da bikti 12 puzzli cozmeyi ogrendi cok komik elindeki sekle bakiyor puZila bakiyor takiyor evde cocuk olan komsulara gidelim diyor
Biz de bir iki kez eşimle dışarı çıktık ama sürekli aklımız oğlumdaydı. Hatta sinemaya gidelim bir ara diyoruz ama bakalım nasıl olacak? Ben en çok tiyatroya gitmeyi özledim. Sanırım akşamları ve haftasonu bırakabileceğimiz birileri olmadığı için böyle hissediyorum.Biz de yilbasi haftasi cuma tatildi ya o gun gidecektik sozde mehmeti krese biraktik avmye gittik hic icim rahat gezemedim gozum hep etraftaki cocuklara gitti bir de o gun kimse gondermemis cocugunu krese ben goturdum diye vicdan azabi cektim sinemaya gitmeden gidip aldik cocugu
ben de buyusun de birlikte sinemaya gidelim diye dort gozle bekliyorum
Ne kadar cok oglak ve kova varmis bu topikteDoğum günün kutlu olsun canım. Ellerinize sağlık ana kız. Benim de bu ay doğum günüm ama evde bir şeyler yapmayı düşünmüyorum, ay çok mu tembelim ne
Yakin otursaydik cocuklari birbirimize birakip gezerdikBiz de bir iki kez eşimle dışarı çıktık ama sürekli aklımız oğlumdaydı. Hatta sinemaya gidelim bir ara diyoruz ama bakalım nasıl olacak? Ben en çok tiyatroya gitmeyi özledim. Sanırım akşamları ve haftasonu bırakabileceğimiz birileri olmadığı için böyle hissediyorum.
Iyi iste daha iyi anlarsin oglunu ne guzel benim yukselenim boga zeynoyla tikinmayi cok seviyoruz garanticiyiz birde dedigimiz dedik caldigimiz dudukNe kadar cok oglak ve kova varmis bu topikte
ben bizim bebeler gibi bogayim
Ne guzel olurdu benimkiler zaten cocuk hastasi zeynep zaten bebek bebek diyo cocuk bebek gorse gorkemde cok seviyo yakin olsaydik ben memnuniyetle kabul ederdim cocuklarla beraber bonibonlu kurabiye yapardik yer icer oynardikYakin otursaydik cocuklari birbirimize birakip gezerdik
Ahh ahh sinema mi dedi biri...
Pazar gunu sozde ELayi anneme birakip ikeaya gittik 40 yilda bi. Bizim kizla avm mumkun olmuyor ne zaman gitsek bagris kiyamet donuyoruz soz dinlemiyo basina buyruk dalip cikiyo heryere esim tovbe etti bidaha gitmem diye.
aklim beynim evde kaldi ne gezdigimi anladim ne bisey alabildim bir suru eksigim vardi. Keske sinemaya gitseymisiZ.
Galiba birazda biz tembellestik yeni evliyken ben calisiyordum sabah kahvalti temizlik halledip sinemaya ardindan yemegimizi yiyip D&R dan film cdleri alir eve donerdik simdi bos bos geciriyoruz gunleri aman cok kiziyorum hem kendime hem ev kusu esimeAhh ahh sinema mi dedi biri...
O ev kuşundan bendede var.ben istemeden hiçbir yere götürmez.arkadaşları çağırsa koşar o ayrı tâbi.Galiba birazda biz tembellestik yeni evliyken ben calisiyordum sabah kahvalti temizlik halledip sinemaya ardindan yemegimizi yiyip D&R dan film cdleri alir eve donerdik simdi bos bos geciriyoruz gunleri aman cok kiziyorum hem kendime hem ev kusu esime
Bende bakardım kız ne güzel olurdu zeynepte çok eğlenirdi.kuzum arkadaş için deliriyor zaten.Ne guzel olurdu benimkiler zaten cocuk hastasi zeynep zaten bebek bebek diyo cocuk bebek gorse gorkemde cok seviyo yakin olsaydik ben memnuniyetle kabul ederdim cocuklarla beraber bonibonlu kurabiye yapardik yer icer oynardik
Yok benim ki arkadasa falan da kosmaz gorkemle gezmek kolayda zeyneple zulüm esimin isi hareketli trafikte sikintiyla geciyo hergunu o yuzden de ona pek keyif vermiyo gezmek bu ara zaten o gezelim dese ben gezmem istanbulun sagina soluna bomba koyuyorlar canli bombalar cirit atiyo kalabalik yerlerde istanbul degil teksas zaten burasiO ev kuşundan bzeynep var.ben istemeden hiçbir yere götürmez.arkadaşları çağırsa koşar o ayrı tâbi.
Allahtan şimdi zeynep adına konuşuyorum çok sıkıldı bunaldı diye asıl sıkılıp bunalan benim.:)))
Ay evet ne kadar güzel olurdu. Hatta çocuklar birbirini tanır, yakın arkadaş olurlardı belki. Çocuklu bir arkadaşımın olmayışının eksikliğini çok duyuyorum burda.Yakin otursaydik cocuklari birbirimize birakip gezerdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?