2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sinema bizede çoook uzak şu An.Zeynepi bıraksam benimde aklım hep evde kalır hiçbirşey anlamam.geçen eşime diyorum avm ye gelince hemen içeri girer bakardın hangi film oynuyor şuna gitsek mi falan diye.şimdi kafanı Bile çevirmiyorsun.eh napayım umudum yok diyor:)
Kızım büyüsün çizgi film izlemeye gideceğiz

Benimde çok yakın 2 arkadaşım var kova. Kovaların çok güçlü bi yapıları var ve doğru bildiklerinden asla şaşmıyorlar.

Ah kaderdaşım bende senin hislerine ve kaygılarına sonuna kadar katılıyorum.keşke aynı döneme denk gelse ayırmamız.birbirimize destek oluruz bu süreçte
Merak etmeyin kizlar mehmet de cok bagimliydi ama bir gun bilemedin iki gunde bu is bitiyor. Siz belki zor atlatirsiniz ama cocuklar daha kolay adapte oluyorlar. Kararli olun ve bu gece bu gun sabredecegim bitecek diye dusunun. Ben sabaha karsi tukenmistim esime bi defa emzirsem mi acaba dedim izin vermedi iyiki de vermemis. Bu donemde yaninizda size destek olacak birini bulundurun muhakkak

Biz de yilbasi haftasi cuma tatildi ya o gun gidecektik sozde mehmeti krese biraktik avmye gittik hic icim rahat gezemedim gozum hep etraftaki cocuklara gitti bir de o gun kimse gondermemis cocugunu krese ben goturdum diye vicdan azabi cektim sinemaya gitmeden gidip aldik cocugu
ben de buyusun de birlikte sinemaya gidelim diye dort gozle bekliyorum

Yaramazlikta kendini asti duru merdiven odada simdi masa da geldi daha da araniyor puzzldan da bikti 12 puzzli cozmeyi ogrendi cok komik elindeki sekle bakiyor puZila bakiyor takiyor evde cocuk olan komsulara gidelim diyor
Masallahi var durunun hem elinde hem dilinde

Kızlar bugün benim doğum günüm
İlk defa kendime pasta yaptım.aslında eşim akşam gelirken alırdı ama ben kendimi şımartmak istedim.nasıl olmuş.
Kızımda yardım etti bana :)
Doğum günün kutlu olsun canım. Ellerinize sağlık ana kız. Benim de bu ay doğum günüm ama evde bir şeyler yapmayı düşünmüyorum, ay çok mu tembelim ne

Insallah canim kolay gelsin simdiden
ama anlattigina gore sende pek zorlanmayacaksin zaten kendisi uyuyabilen bi cocukmus. Ela da temas etmek istiyordu hep, simdi o istegini ayisinin kulagindan bebeginin kolundan bacagindan karsiliyor ☺
Teşekkür ederim. Dün gece 10 dk sürdü uyuması, biraz mızırdandı tabi ama yine de ilk gece ile kıyaslanamaz. Gece çok uyandı ama şu gece uyanmaları bitse çok rahatlıycam. Bizimkinin tavşanı var, uyurken hep o yanında olmalı hatta bazen yatağında bulamıyor sırf onun için uyanıyor. İnşallah bunlardan ayırmak için uğraşmayız bir de

Biz de bir iki kez eşimle dışarı çıktık ama sürekli aklımız oğlumdaydı. Hatta sinemaya gidelim bir ara diyoruz ama bakalım nasıl olacak? Ben en çok tiyatroya gitmeyi özledim. Sanırım akşamları ve haftasonu bırakabileceğimiz birileri olmadığı için böyle hissediyorum.

Yakin otursaydik cocuklari birbirimize birakip gezerdik

Ne kadar cok oglak ve kova varmis bu topikte
ben bizim bebeler gibi bogayim
Iyi iste daha iyi anlarsin oglunu ne guzel benim yukselenim boga zeynoyla tikinmayi cok seviyoruz garanticiyiz birde dedigimiz dedik caldigimiz dudukevet topikte butun kova oglaklar toplanmisiz gercekten biz 80lerin kış bebeleriyiz annelerimize diyelim onlarda bizim icin topik acsinlar

Yakin otursaydik cocuklari birbirimize birakip gezerdik
Ne guzel olurdu benimkiler zaten cocuk hastasi zeynep zaten bebek bebek diyo cocuk bebek gorse gorkemde cok seviyo yakin olsaydik ben memnuniyetle kabul ederdim cocuklarla beraber bonibonlu kurabiye yapardik yer icer oynardik

Galiba birazda biz tembellestik yeni evliyken ben calisiyordum sabah kahvalti temizlik halledip sinemaya ardindan yemegimizi yiyip D&R dan film cdleri alir eve donerdik simdi bos bos geciriyoruz gunleri aman cok kiziyorum hem kendime hem ev kusu esime

O ev kuşundan bendede var.ben istemeden hiçbir yere götürmez.arkadaşları çağırsa koşar o ayrı tâbi.
Allahtan şimdi zeynep adına konuşuyorum çok sıkıldı bunaldı diye asıl sıkılıp bunalan benim.:)))

Ne guzel olurdu benimkiler zaten cocuk hastasi zeynep zaten bebek bebek diyo cocuk bebek gorse gorkemde cok seviyo yakin olsaydik ben memnuniyetle kabul ederdim cocuklarla beraber bonibonlu kurabiye yapardik yer icer oynardik
Bende bakardım kız ne güzel olurdu zeynepte çok eğlenirdi.kuzum arkadaş için deliriyor zaten.

Yok benim ki arkadasa falan da kosmaz gorkemle gezmek kolayda zeyneple zulüm esimin isi hareketli trafikte sikintiyla geciyo hergunu o yuzden de ona pek keyif vermiyo gezmek bu ara zaten o gezelim dese ben gezmem istanbulun sagina soluna bomba koyuyorlar canli bombalar cirit atiyo kalabalik yerlerde istanbul degil teksas zaten burasi

Dün akşam oğlum anne ee dedi elimden tutup odasına götürdü. Ay oldu bu iş diye çok sevindim. Uyuması 20 dk sürdü. Hiç ağlamadı ama yatakta döndü, ayaklarıyla oynadı, oturdu, ayağa kalktı. En sonunda uyudu. Gece yine sürekli uyandı. Bu seferkilerde çok ağladı. Sabah en son uyandığında artık dayanamayıp yanıma yatırdım. Güzel başlayan gecemiz kötü bitti yani. İnşallah çok ağlarsam yanına alıyor mesajı vermemişimdir.
Niye bu kadar çok yanıyor anlamadım. Doktoru kesintisiz uyumalı, kreşte az uyusun dedi ama hala konuşamadım kreştekilerle. Haftasonu evde gündüz pek uyumuyor ama geceleri yine uyanıyor. Üşüyor mu acaba diye 2 tane battaniye örtüyoruz ama üstünü açıyor. Sıkıntısı ne anlamadım

Oğlum dün ilk kez altı bağlıyken çişini yaptığını anladı. Yüzü o kadar komikti ki ne olduğunu anlayamadık. Şaşkın şaşkın bakarken elimi bezine götürdü. Bezinde sıcaklık hissettim. Güldü, bir şeyler söyledi çok hoşuma gitti bir şeylerin farkına vardığını görmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…