- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #47.401
Aynen oyle cocuk sapiklarina boyle muamele yapmazlar kesin herkes disinin kestigine saldiriyo bu memleketteCocuklari korumak icin yapiyorlar ama esas korumalari gerekenlerden koruyamiyorlar
Kuzum ya çok üzüldüm, inşallah iyileşir hemen. İdrar yolu enfeksiyonundan çok çekmiştim çocukken. Küçücük yavru nasıl dayanıyordur ağrısına.Kizlar ya soylemis miydim bilmiyorum mehmet'le ayni gun krese baslayan bi bebek vardi o bir yasindaydi o zaman gecenlerde annesi aradi kresten almislar surekli hasta oluyormus ve iyilesemiyormus artik. Az once bisey sormak icin aradi cocugu hastaneye yatirmislar idrar yollarindaki enfeksiyon bobreklere ulasmis kulakta da enfeksiyon varmis cok uzuldum dua edin lutfen yavrucak iyilessin bir an once
Allah allah çocuğu babasına da mı emanet edemiycez. Anne bakacak ne demek sanki anne tek başına çocuk sahibi oluyor. Neyse ki ucuz atlattınız canım, tekrar geçmiş olsun.Umutmustum aklima gelmisken yazayim son yasadigimiz olayda ogrendik 15 yasina kadar cocugun basina ne gelirse anne suclu sayiliyormus anne baktigi icin esime benden esinden sikayetciisim diye sordular esim o an cocuk benim sorumlulugumdaydi dedi ama anne bakacak dediler durunun herhangi birseyi olmadigi icin cok uzatmadilar birde hastaneden rapor gelecekmis
Benim oğluma da 2 kez oldu. Kirpik dipleri iltihaplanıyormuş. Çok bulaşıcı bir şey, oğlumla birlikte bende de oluyordu. Biz bir tane göz damlası kullanıyoruz, tobrex diye ama farklı markalar da varmış. 3 kez damlatınca geçiyor, bayağı etkili oluyor 1 günde geçiyor nerdeyse.Elanin gozu kanlandi hafif ve sarimsi beyazimsi bi akinti birikiyor capak gibi
daha oncede 2 3 defa olmustu niye oluyor bu surekli anlamadim cayla siliyorum ama ins ilerlemez daha fazla doktora gotursem evden cikacak gibi degil yollar buz hep.
Tebrikler canım. Biz de uyku eğitimine başladık. Aslında bizimkinin gece yatması ile ilgili bir sorunu yoktu. Babasıyla birlikte yatağa yatıp, biraz dönüp uyuyordu bazen de kendi yatağında yatıyordu. Yazın susadığı için gece uyanmaya alıştı, her uyanışta babası pışpışlayıp yatırdı. Sanırım bu alışkanlık yaptı, şimdi gece bir sıkıntısı olmasa da uyanıyor ve pışpışlandıktan sonra uykuya dalıyor. Ben de uyandıktan sonra kendi kendine uyuyabilsin diye başladım. Uykuya dalması nerdeyse 45 dk sürdü. Sürekli ayağa kalktı, sakinleştirip yatırdım. Bir ara o kadar çok ağladı ki tam pes edecekken uykuya daldı. Gece de huysuzlandı. Ne yazık ki elle temas olmadan uyumuyor. Bir kaç gün sonra hiç dokunmadan uyutmay çalışıcam. inşallah gece kesintisiz uyumaya başlar yeniden.Kizlar sagolun ins darisi size
ELa 14 aylikti emmeyi birakti
ondan sonrasinda bi sure kucagimda uykuya daliyordu.sonra sirtim bu iskenceye daha fazla dayanamayinca yanina yatarak uyutmaya basladim. Bizim yatagimizda yatiyorduk birlikte bana sarilip kolumu yanagimi kasiyip uyuyordu ama tabi uzun suruyordu surekli benimle ugrasiyor bi kalkiyor bi yatiyordu. Zamanla baktimki o evet uyuyor yanimda kendisi ama bende uyuyorum ☺ resmen uyuyakaliyordum karanlikta onunla birlikte butun gecem gidiyodu enerjim bitiyodu sonra bi anda karar verdim iste. En buyuk uyku arkadasi emzigiydi. Bunun yanina ayi bebek vs ekledim. Ilk gece onun besigine bende girdim park yatakta yatiyor bu arada. Yine yanimda ama yataginda uyudu. Sonraki gunler once girdim yattiik bisure sonra ben yataktan ciktim istemedi agladi tabi. Besiginin hemen karsisinda odadaki koltukta oturdum. burdayim annecim bak dedim beni gordu o sekilde uyudu. Sonraki bikac gun yatagina onu birakip yine koltukta oturdum bi sure. Sonra odadan ciktim yatirip bu sekilde olunca ilk bikac gun agladi arkamdan yanina gitsemde almadim fazla konusmadan yatirdim sadece uyku vakti annecim dedim. Miziklasada biraz uzunda surse 40 dk gibi bi surede uyudu. Bu sure hergun kisaldi. Artik aglasada yataktan alinmayacagini anladiginda daha sakin yatagina gitti ve uykuya hazirlandi. Simdi elimi tutuyor kendisi giriyor yatagina fermuari kapa kapa diyor. Oyuncak aliyor yanina 2 3 tane arada bahane olsun die oteki ayi oteki bebek diye surekli biseyler istiyo beni cagirip. yatakta ona yer kalmayana kadar dolduruyoruz bazen. Sonra belki bi sure onlarla oynuyor belkide sarilip bidi bidi konusuyor biraz yarim saat gibi bi surede uyumus oluyor. Emzik suan buyuk kurtaricimiz. Onu birakirken ne yapariz bilmiyorum cunku uykusu geldigi vakit ilk aklina gelen sey o oluyor.
hani cok teknik bisey yaptim denemez sadece yavas yavas uzaklastim ondan bi seferde degil. bu isler birazda cocuguna gore her yontem her bebege elbette sokmuyor. Ama kararli olmak lazim bu kesin.
Hadi bakalım kolay gelsin darısı başımızaTebrikler canım. Biz de uyku eğitimine başladık. Aslında bizimkinin gece yatması ile ilgili bir sorunu yoktu. Babasıyla birlikte yatağa yatıp, biraz dönüp uyuyordu bazen de kendi yatağında yatıyordu. Yazın susadığı için gece uyanmaya alıştı, her uyanışta babası pışpışlayıp yatırdı. Sanırım bu alışkanlık yaptı, şimdi gece bir sıkıntısı olmasa da uyanıyor ve pışpışlandıktan sonra uykuya dalıyor. Ben de uyandıktan sonra kendi kendine uyuyabilsin diye başladım. Uykuya dalması nerdeyse 45 dk sürdü. Sürekli ayağa kalktı, sakinleştirip yatırdım. Bir ara o kadar çok ağladı ki tam pes edecekken uykuya daldı. Gece de huysuzlandı. Ne yazık ki elle temas olmadan uyumuyor. Bir kaç gün sonra hiç dokunmadan uyutmay çalışıcam. inşallah gece kesintisiz uyumaya başlar yeniden.
Kızlar bugün benim doğum günüm
İlk defa kendime pasta yaptım.aslında eşim akşam gelirken alırdı ama ben kendimi şımartmak istedim.nasıl olmuş.
Kızımda yardım etti bana :)
İlk defa kendime pasta yaptım.aslında eşim akşam gelirken alırdı ama ben kendimi şımartmak istedim.nasıl olmuş.
Iyiki dogdun nice yaslara ESMAcim sen bu pastacilikta baya ilerledin ha benim dogum gunumde subatta sen oglaksin o zaman benim esimde oglak ailenle mutlu saglikli nice yaslar dilerim sana canimKızlar bugün benim doğum günüm
Iyi ki dogdun eshma
Mutlu yillar sana
pastan da cok guzel olmus eline saglik
Çok sağolun kızlar. Bu akşam yemeğe gittik ailece.ama bu durumdan en çok mutlu olan zeynep oldu.sürekli etrafa gülücük dağıttı.Iyiki dogdun nice yaslara ESMAcim sen bu pastacilikta baya ilerledin ha benim dogum gunumde subatta sen oglaksin o zaman benim esimde oglak ailenle mutlu saglikli nice yaslar dilerim sana canim
Oh iyi yapmissiniz biz cocuklar oldugundan beri artik ne yemek ne sinema alisveriside arkamizdan atli kovalar gibi alelacele yapiyoruz a oglaklar soguk degildir esimi herkes daha sicak kanli bulur benim soguk durdugumu soylerler yada kadinlarin genel durusumu boyle acaba benim oglusum balik bende akla beyne zarar bir kovayim oglaklar cok evcildir iyi anne iyi babadirlar eli acikdir cimri asla degildirler titiz temiz duzen seven insandir yani esimden gordugum kadariyla oyleÇok sağolun kızlar. Bu akşam yemeğe gittik ailece.ama bu durumdan en çok mutlu olan zeynep oldu.sürekli etrafa gülücük dağıttı.
Serapçım evet oğlak burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyan bi oğlağım.çok realist ve planlıyım birde çok disiplinliyimdir.bunlar oğlak burcunun en güçlü özellikleri. Birde çok soğuk biri durduğumu söylerler buda burçla alakalı olabilir:)
Eşimde balık bir o kadar hayalci.Bizim evi düşünün artık.o hayal ediyor ve hayalleri yıkıyorum
Benim oğluma da 2 kez oldu. Kirpik dipleri iltihaplanıyormuş. Çok bulaşıcı bir şey, oğlumla birlikte bende de oluyordu. Biz bir tane göz damlası kullanıyoruz, tobrex diye ama farklı markalar da varmış. 3 kez damlatınca geçiyor, bayağı etkili oluyor 1 günde geçiyor nerdeyse.
Tebrikler canım. Biz de uyku eğitimine başladık. Aslında bizimkinin gece yatması ile ilgili bir sorunu yoktu. Babasıyla birlikte yatağa yatıp, biraz dönüp uyuyordu bazen de kendi yatağında yatıyordu. Yazın susadığı için gece uyanmaya alıştı, her uyanışta babası pışpışlayıp yatırdı. Sanırım bu alışkanlık yaptı, şimdi gece bir sıkıntısı olmasa da uyanıyor ve pışpışlandıktan sonra uykuya dalıyor. Ben de uyandıktan sonra kendi kendine uyuyabilsin diye başladım. Uykuya dalması nerdeyse 45 dk sürdü. Sürekli ayağa kalktı, sakinleştirip yatırdım. Bir ara o kadar çok ağladı ki tam pes edecekken uykuya daldı. Gece de huysuzlandı. Ne yazık ki elle temas olmadan uyumuyor. Bir kaç gün sonra hiç dokunmadan uyutmay çalışıcam. inşallah gece kesintisiz uyumaya başlar yeniden.
Oh iyi yapmissiniz biz cocuklar oldugundan beri artik ne yemek ne sinema alisveriside arkamizdan atli kovalar gibi alelacele yapiyoruz a oglaklar soguk degildir esimi herkes daha sicak kanli bulur benim soguk durdugumu soylerler yada kadinlarin genel durusumu boyle acaba benim oglusum balik bende akla beyne zarar bir kovayim oglaklar cok evcildir iyi anne iyi babadirlar eli acikdir cimri asla degildirler titiz temiz duzen seven insandir yani esimden gordugum kadariyla oyle
Seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun canımYa cidden cok uyuz birsey
ben baktim damlalari atmisim
Dr demisti cayla sildim 2 3 defa gecti neyseki ertesi gun.
Insallah canim kolay gelsin simdiden
ama anlattigina gore sende pek zorlanmayacaksin zaten kendisi uyuyabilen bi cocukmus. Ela da temas etmek istiyordu hep, simdi o istegini ayisinin kulagindan bebeginin kolundan bacagindan karsiliyor ☺
Hepiiiide börtdeyyy tuuu yuuu ☺
Esmacim iyiki dogdun mutlu seneler hayirli saglikli yaslar olsun insallah. Pastanda harika nasilda ugrasmissin valla bravo. Ben herkes icin ugrasirimda kendim icin kolumu kaldirmam ne kotu bir huy bu ya insan once kendini onemseyecek iste..sonra bide karsidan bekliyoruZ
7 ocakta benim dogum gunumdu. Bir oglakta burda varrr ahh bu keci inadini napicaz... biz bide kari koca oglagiz ters bi durumda evde bildigin boynuz carpismasi soz konusu ☺☺☺
Ah kaderdaşım bende senin hislerine ve kaygılarına sonuna kadar katılıyorum.keşke aynı döneme denk gelse ayırmamız.birbirimize destek oluruz bu süreçteAy su uyku egitimimim darisi bize ben duruyu memeden nasil ayiririm onu dusunuyorum kara kara
Küçük cimcime sıkılmıştà Gezmeye gitmek istiyormuşYaramazlikta kendini asti duru merdiven odada simdi masa da geldi daha da araniyor puzzldan da bikti 12 puzzli cozmeyi ogrendi cok komik elindeki sekle bakiyor puZila bakiyor takiyor evde cocuk olan komsulara gidelim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?