2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kuzum ya çok üzüldüm, inşallah iyileşir hemen. İdrar yolu enfeksiyonundan çok çekmiştim çocukken. Küçücük yavru nasıl dayanıyordur ağrısına.

Allah allah çocuğu babasına da mı emanet edemiycez. Anne bakacak ne demek sanki anne tek başına çocuk sahibi oluyor. Neyse ki ucuz atlattınız canım, tekrar geçmiş olsun.

Elanin gozu kanlandi hafif ve sarimsi beyazimsi bi akinti birikiyor capak gibi
daha oncede 2 3 defa olmustu niye oluyor bu surekli anlamadim cayla siliyorum ama ins ilerlemez daha fazla doktora gotursem evden cikacak gibi degil yollar buz hep.
Benim oğluma da 2 kez oldu. Kirpik dipleri iltihaplanıyormuş. Çok bulaşıcı bir şey, oğlumla birlikte bende de oluyordu. Biz bir tane göz damlası kullanıyoruz, tobrex diye ama farklı markalar da varmış. 3 kez damlatınca geçiyor, bayağı etkili oluyor 1 günde geçiyor nerdeyse.

Tebrikler canım. Biz de uyku eğitimine başladık. Aslında bizimkinin gece yatması ile ilgili bir sorunu yoktu. Babasıyla birlikte yatağa yatıp, biraz dönüp uyuyordu bazen de kendi yatağında yatıyordu. Yazın susadığı için gece uyanmaya alıştı, her uyanışta babası pışpışlayıp yatırdı. Sanırım bu alışkanlık yaptı, şimdi gece bir sıkıntısı olmasa da uyanıyor ve pışpışlandıktan sonra uykuya dalıyor. Ben de uyandıktan sonra kendi kendine uyuyabilsin diye başladım. Uykuya dalması nerdeyse 45 dk sürdü. Sürekli ayağa kalktı, sakinleştirip yatırdım. Bir ara o kadar çok ağladı ki tam pes edecekken uykuya daldı. Gece de huysuzlandı. Ne yazık ki elle temas olmadan uyumuyor. Bir kaç gün sonra hiç dokunmadan uyutmay çalışıcam. inşallah gece kesintisiz uyumaya başlar yeniden.

Hadi bakalım kolay gelsin darısı başımıza

Kızlar bugün benim doğum günüm
İlk defa kendime pasta yaptım.aslında eşim akşam gelirken alırdı ama ben kendimi şımartmak istedim.nasıl olmuş.
Kızımda yardım etti bana :)

Eklentiler

• DSC_0055.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 58
İlk defa kendime pasta yaptım.aslında eşim akşam gelirken alırdı ama ben kendimi şımartmak istedim.nasıl olmuş.
Iyi ki dogdun eshma
Mutlu yillar sana
pastan da cok guzel olmus eline saglik

Iyiki dogdun nice yaslara ESMAcim sen bu pastacilikta baya ilerledin ha benim dogum gunumde subatta sen oglaksin o zaman benim esimde oglak ailenle mutlu saglikli nice yaslar dilerim sana canim

Iyi ki dogdun eshma
Mutlu yillar sana
pastan da cok guzel olmus eline saglik

Iyiki dogdun nice yaslara ESMAcim sen bu pastacilikta baya ilerledin ha benim dogum gunumde subatta sen oglaksin o zaman benim esimde oglak ailenle mutlu saglikli nice yaslar dilerim sana canim
Çok sağolun kızlar. Bu akşam yemeğe gittik ailece.ama bu durumdan en çok mutlu olan zeynep oldu.sürekli etrafa gülücük dağıttı.
Serapçım evet oğlak burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyan bi oğlağım.çok realist ve planlıyım birde çok disiplinliyimdir.bunlar oğlak burcunun en güçlü özellikleri. Birde çok soğuk biri durduğumu söylerler buda burçla alakalı olabilir:)
Eşimde balık bir o kadar hayalci.Bizim evi düşünün artık.o hayal ediyor ve hayalleri yıkıyorum

Oh iyi yapmissiniz biz cocuklar oldugundan beri artik ne yemek ne sinema alisveriside arkamizdan atli kovalar gibi alelacele yapiyoruz a oglaklar soguk degildir esimi herkes daha sicak kanli bulur benim soguk durdugumu soylerler yada kadinlarin genel durusumu boyle acaba benim oglusum balik bende akla beyne zarar bir kovayim oglaklar cok evcildir iyi anne iyi babadirlar eli acikdir cimri asla degildirler titiz temiz duzen seven insandir yani esimden gordugum kadariyla oyle

Ya cidden cok uyuz birsey
ben baktim damlalari atmisim
Dr demisti cayla sildim 2 3 defa gecti neyseki ertesi gun.

Insallah canim kolay gelsin simdiden
ama anlattigina gore sende pek zorlanmayacaksin zaten kendisi uyuyabilen bi cocukmus. Ela da temas etmek istiyordu hep, simdi o istegini ayisinin kulagindan bebeginin kolundan bacagindan karsiliyor ☺

Hepiiiide börtdeyyy tuuu yuuu ☺
Esmacim iyiki dogdun mutlu seneler hayirli saglikli yaslar olsun insallah. Pastanda harika nasilda ugrasmissin valla bravo. Ben herkes icin ugrasirimda kendim icin kolumu kaldirmam ne kotu bir huy bu ya insan once kendini onemseyecek iste..sonra bide karsidan bekliyoruZ
7 ocakta benim dogum gunumdu. Bir oglakta burda varrr ahh bu keci inadini napicaz... biz bide kari koca oglagiz ters bi durumda evde bildigin boynuz carpismasi soz konusu ☺☺☺

Ahh ahh sinema mi dedi biri...
nasil hasret kaldim bilseniz.
Pazar gunu sozde ELayi anneme birakip ikeaya gittik 40 yilda bi. Bizim kizla avm mumkun olmuyor ne zaman gitsek bagris kiyamet donuyoruz soz dinlemiyo basina buyruk dalip cikiyo heryere esim tovbe etti bidaha gitmem diye.
aklim beynim evde kaldi ne gezdigimi anladim ne bisey alabildim bir suru eksigim vardi. Keske sinemaya gitseymisiZ.

Yaramazlikta kendini asti duru merdiven odada simdi masa da geldi daha da araniyor puzzldan da bikti 12 puzzli cozmeyi ogrendi cok komik elindeki sekle bakiyor puZila bakiyor takiyor evde cocuk olan komsulara gidelim diyor

Seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Sizin evde durumlar bayağı vahim.iki inatçı keçi karşılaşması:)
Ama dişi oğlak baskın gelir eminim:)

Ay su uyku egitimimim darisi bize ben duruyu memeden nasil ayiririm onu dusunuyorum kara kara
Ah kaderdaşım bende senin hislerine ve kaygılarına sonuna kadar katılıyorum.keşke aynı döneme denk gelse ayırmamız.birbirimize destek oluruz bu süreçte

Yaramazlikta kendini asti duru merdiven odada simdi masa da geldi daha da araniyor puzzldan da bikti 12 puzzli cozmeyi ogrendi cok komik elindeki sekle bakiyor puZila bakiyor takiyor evde cocuk olan komsulara gidelim diyor
Küçük cimcime sıkılmıştà Gezmeye gitmek istiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…