2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim sanırım bir dahaki kontrolümde yaptırıcam peki aç mı olmam gerekiyor?
hic bilmiyorum doktora sormayi unuttum

mide yanmasi ben 10 gun falan cektim bir ara ama sonra gecti hic yasamadim
belki senin de yakin zamanda gecer biliyorum cok kotu birsey

bende 2 liyi düşünüyorum sadece ama tekrar 4 lü test için bir sürü para vermeyi düşünmüyorum boş yere.. tabiki 2 lide inş allahın izniyle sorun çıkmazsa..
pazar gününü bulantım az olarak bitirdim ama dün gece mahvoldum yatarken.. bebişim sağolsun..
dr hafta içi gel kan testlerin var demişti hiç halimde gidesimde yok

benim kocişte işine geliyosa diyo bulantım için gülsemmi ağlasammı bilemiyorum

benim bulantim ozellikle aksam 7 bucuktan sonr abasliyor ondan sonra birsye yiyemiyorum o yuzden bugun tum yemem gerekneleri su ana kadar yedim durdum arka arkaya meyvesinden cerezinden salatasina zorlamadi da yiyebildim.aksam nasilsa yiyemiycem

bu arada sezaryen olduğum kısımda sızı var soğudu havalar ondanmı acaba yoksa o kısım büyüyüp genişlediği içinmi böyle??

bizide listeye eklermısınız satımız 14 agustos muhtemel dogum tarıhımız 22 mayıs ve ılk :)

Son düzenleme:

arkadaşlar ben şiddetle eldiven tavsiye ediyorum çok kolay ve daha acısız oluyo bence sadece bi markanınkini sırf bu iş için alıyorum bilmiyorum marka adı verebiliyomuyuz epilatör kesinlikle çoğaltır bide özellikle genital bölgeye ben hiç kullanmadım kullanmam kol altına fln kullanıyorumda...bildiğiniz beyaz eldiven

enterasan bir şekilde benimde canım sürekli acılı bişeyler istiyor , kızımda sürekli ekşi şeyler çekerdi , eskiler ye ekşiyi çıkar ayşeyi , ye tatlıyı çıkar hakkıyı dermişte
acının sonunda ne çıkacak bende merak ediyorum :)))

kızlar ben bugün travel sistem bebek arabalarına taktım
sabahtan beri yorumlarını okuyorum beğeniyorum sonra vaz geçiyorum

aramıza yeni katılan güzel annişler hepinizi tek tek tebrik ediyorum allahın izniyle alırız inş bebişlerimizi kucağımıza..

ben normaldede epilatörle yapıyorum aksıne azaltıyor ama bıraz acı ve zor oldugu ıcın gebelık donemı rısklı olur gıbı gelıyor bana
emla kremı ıle yapıyordum
eldıvenle nasıl olur hıc b ılmıyorum bı arastırıyım jılet kesınlıkle kullanmak ıstemıyorum ..

evet dörtlü testte var genelde çok risklerde
yada özel hastanelerde direkt veya 2 lide n sonra yapılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…