2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bilmiyorum ben hiç cesaret edemediğim icin:)ama eldiveni dene mutlaka derim ben

Bu arada benide listeye ekleyebilirsiniz artık yas 26 sat 25 Temmuz ilk bebek :)) bugun doktordan geldim yüzde 60 tahmin yürüttü ama sayılmaz heralde ikili testide istemedim ense kalınlığına baktı normal gözüküyor dedi çok sukur bide burun kemiği oluşmuş oda önemli dedi neden bilmiyorum duymamıştım simdiye kadar,bulantilarim nerdeyse bitmek üzere ama yanma sorunum var benimde neyse hayırlısıyla hepimizde sag salim kucağımıza alırız insallah bebeklerimizi :))

gözün aydın canım, güzel haberlerle dönmüşsün şükürler olsun

darısı bize Inşallah

travel sistem dediğin şu anakucağı takılıp çıkarılabilenlermi

evet canım

kızlar bana da bi cinsiyet tahmininde bulunun veya koca karı lafı var mı bilmiyorum ama

benim canım yeşil mercimek çekiyor, sebze yemekleri istiyorum
baharatlı şeylere karşı çok duyarlı oldum pek yiyemiyorum tiksinme geliyor
bide canım ızgara et istiyor kekikli
kebap, köfte vs şeyler istemiyorum hiç

elma, portakal, ananas cacık bunlar en sevdiklerim

gözün aydın canım, güzel haberlerle dönmüşsün şükürler olsun

darısı bize Inşallah

evet canım

bence çok kullanışlı ben ilk kızımda kullandım çokta memnun kaldım şöyleki ben çıkarken bebeği ana kucağında uyutuyordum evden çıkarken ana kucağını al arabaya tak indiğin yerde çıkar, bebeği indir bindir hiç yapmıyordum ilk 6 ay o şekilde kullandım ama benim kullandığım modelde anakucağı takılırken normal oturma kısmını çıkarıyorsun arabanın sadece iskeleti vardı, dışarda normal koltuklu bebek arabasına ana kucağı takılan modellerde gördüm belki onlar ağırlığından dolayı kullanışlı olmayabilir

seninkide kız o zaman light şeyler istediğine göre sebzeymiş meyveymiş kesin kız :))

Arkadaşlar merhaba.ben çok üzgünüm dün doktora gittim.sat ım 15 ağustos yani tahminen 8 haftalık hamile olmam gerekiyor.ve kalp atışlarını duyma ümidiyle gitmiştim doktora.ama malesef bebegi göremedik.yani şöyle garip bir durum var kese rahmin içinde dış gebelik değil.yolk sac denilen kese de var o yüzden boş gebelik de diyemem dedi doktor.üç gün arayla takip edicez eğer böyle devam ederse malesef kürtaj olman gerekicek dedi.bu nasıl bişey arkadaşlar hcg 15000 üzerinde bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum rahimde kese var hatta yolk sac var ama emriyo görünmüyor.dr ya gec döllenme olmuştur ya da bebek gelişememiştir dedi.daha önce bu tip şeyler yaşayan var mı aranızda?lütfen paylaşın biraz olsun içim rahat etsin.perşembe tekrar gidicem dr.

eniyihekim.com diye bir site var doktorunuzun adını yazıyorsunuz, hakkında yapılan yorumlar ve puanlama çıkıyor
Veya kendiniz direk doktorunuzu öneriyorsunuzz
Şu süreçtee en önemli olan doktorlarımızı tanımak cok önemli
Benim doktorum içiin iyi demişler
Bide hastane şikayetlerini okuyorum
Onuda şikayetvardan
Medicalpark ve central hakkındaki şikayetler şaşırttı benii :18:

Son düzenleme:
seninkide kız o zaman light şeyler istediğine göre sebzeymiş meyveymiş kesin kız :))

Burda biri paylaşmıştı ordan hatırlıyorumm portakal aşeren kız diyordu
Bence takvim, aşerme filan hikayee
Önce Tabii Rabbim bilirr, sağlıkla versinndee
Bence annenin içine ufacıkta doğan neyse o doğruu

insan bebeği için herşeyin en güzelini istiyor rahat etsin bir yudum canıyla diye düşünüyor ama kaliteliler de çok pahalıymış
bitane gördüm, port bebeli, pustetli ve 9ay -5 yaş arası kullanabileceğin bi model
alman denetleme kurumu yüksek puan vermiş ama baya pahalı

gerçi gün doğmadan neler doğar, bebek kısmetiyle gelirmiş o yüzden fikir edinmesi benden finansmanı babadan

bana uyan bi koca karı sözü yok galiba

orası öyle tabii Allah bilir , bizimki işin eğlencesi , annenin içine de nedense hep istediği cinsiyet doğuyor , ben kız isediğim için kız hissediyorum ama rüyamda da erkek gördüm :)
şaka bi yana sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil

geç döllenme olabilir canım, büyük ihtimalle de öyledir

fakat o hamilelik belirtilerine fazla takılma lütfen, insanın psikolojisi çok fena kötü oyunlar oynayabiliyor insana
öyle sandırabiliyor
ben bebek için çalışırken birebir yaşadım o durumları

sen şimdi içini ferah tut, bol bol dua et Rabbime sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…