2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Burda biri paylaşmıştı ordan hatırlıyorumm portakal aşeren kız diyordu
Bence takvim, aşerme filan hikayee
Önce Tabii Rabbim bilirr, sağlıkla versinndee
Bence annenin içine ufacıkta doğan neyse o doğruu

benim içim ayran gönüllü ya
bi kız doğuyor içime bir erkek
bir erkek istiyorum bi kız istiyorum
karar veremedim ben henüz

benim içim ayran gönüllü ya
bi kız doğuyor içime bir erkek
bir erkek istiyorum bi kız istiyorum
karar veremedim ben henüz

Benimde öylee
Hatta çoğu şeylerde de öyle
Benim içime şuan erkekmiş gibi doğuyorr
Birazda sezgime güvenirimm
Bakalımm
Rabbimm sağlıklaa versin

o kadar çok çeşit ve model varki ama bazı modellerde çok pahallı gerçekten araba fiyatına nerdeyse bence normal bir arabada ihtiyaç görebilir , eğer araban varsa sürekli bagajında duracaksa travel sistem tarzı bişey rahat oluyor ama yoksa sürekli eve indirip çıkarman gerekiyorsa o zaman biraz daha hafif modeller kolaylık oluyor arkası tam yatan baston tarzı pusetler var onları kullananlarda memnun

Teşekkür ederim olumlu düşüncelerin için.rabbimin izniyle inşallah görebilirim bebeğimi.belirtiler derken aşerme bulantı vs kastetmiyorum ama canım.hcg yüksek göğüslerim feci şiş ve acıyo ama hayırlısı artık.daha öncede bir düşük yaşadığım için çok endişeliyim.namazlarımda hep dua ediyorum kuran okuyorum olumlu düşünüyorum.ben ve eşim elimizden gelen herşeyi yaptık.gerisini mevlam bilir.benim için dua ederseniz çok sevinirim.

Benimde öylee
Hatta çoğu şeylerde de öyle
Benim içime şuan erkekmiş gibi doğuyorr
Birazda sezgime güvenirimm
Bakalımm
Rabbimm sağlıklaa versin

amin, Allah sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin

aynen kiz da guzel erkek de guzel
ben de bazen erkek mi diyorum sonra yok kiz mi diyorum o yuzden hissedemiyorum hic esim kiz diyor

benimki cinsiyet konusunda en ufak bir yorum yapmıyor
sonra çocuğun gücüne gidermiş

amin, allah sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin

valla bnm içime direkt doğmuştu erkek diye
artık benden mi etkilendi bilmem eşimde öyle diyo
ama insan düşününce kız mı acaba oluyorum tabi :)

amin, Allah sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin

iste benim fikrim de o
ben de o yuzden bastan beri hissedemiyorum
bebegime haksizlik olur dusuncesi var bende
erkek hissediyorum dersem ya kizsa kizimin gucune gider gibi

Güneş gözlüğü takınca yakışıklı olduğunu sanmaktır

TV yayının arkasından el sallayıp aynı anda cep telefonu ile yakınlarını arayıp haber vermektir... ( Komik milletiz ne diyelim )

Şampuan bitmek üzereyken içine su doldurmaktır

Cihazların uzaktan kumandalarını naylonla kaplamaktır

Telefon çalınca yanına gidip bir kez daha çalmasını beklemektir... ( hele bir deçalmazsa kimdi o acaba diye de düşünürler saatlerce... Açaydın o zaman? )

Çay bardağı altlığını küllük olarak kullanabilmektir

Her programda "70 milyon bizi izliyor "diyebilmektir

Her aklına geldiğinde "Google" da kendi ismini aratmaktır

Misafirliğe gidip saatlerce oturduktan sonra,giderken kapı önünde tekrar muhabbet etmektir... ( Bayıltıyor beni bu muhabbet. Allah düşmanıma vermesin...)

Markete 1 ekmek almak için gidip en az 15 ekmeğe dokunmak,mıncıklamak fakat en sonunda ilk

mıncıklanan ekmeği almaktır ...

Kaldırım varken yoldan gitmektir...

Düğünlerde saçı topuz yapıp, yandan iki bukle bırakıp, bir de saç üstüne sim döktürmektir..

Asansör beklerken tuşa ne kadar fazla basılırsa asansörün o kadar çabuk geleceğine inanmaktır... .

Kale kilit anahtarıyla kulağını kaşımaktır... (Tığla da kaşıyanlar var...)

Bulmacadaki ünlülere kadın erkek farketmeden sakal, bıyık, kaş çizmektir...

Yemeğin tadına bakmadan tuz atmaktır

Herşeyi bilmese de bilmektir...

Sarı ışıkta korna çalmaktır
bunlardan 2 ,,3 tanesini mutlaka yapanlar vardır mesela ben

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/486553-bebek-arabasi-arastirmalarim.html

MErhaba canım... az önce doktordan geldım ..bebegım 2 aylık olmasına ragmen sadece kese gorunuyor kalp atışı yok bebek cok küçük oldugundan kaynaklanıyor olabılır dedi... mide bulantın varmı dıye sordu..evet cevabı verdıkten sonra o zaman bebek yasıyor sorun yok dedı .... 2 hafta sonra tekrar gıdeceggım .. Rabbım hakkımızda hayırlı olanı kılsın....

merhabe güzel anneler.allah herkesin gönlüne göre versin kız isteyene kız erkek isteyene erkek.bende çok kız istiyorum içime erkek doğuyo annem erkek kardeşime hamileyken 2 aylıkken eli kolu herseyi belliydi ulturasonda arı gibiydi diyo çok erken hissettim diyo bide kız kardeşim var sizi geç hissettim geçte şekillendiniz diyo erkek bebekleri çok erken şekilleniyomuş eğer bebişler erkekse bidahaki ay öğreniriz eltimde 2 aylıkken doktor erkeğe benziyo dedi erkek oldu hayırlısı olsun tabi ama benimki hayırlı kız olsun:) kızlar bide benim midem bulanmıyo ama hiç iştahım yok canım bişey yemek istemiyo hamileliği ilk öğrendiğimde iştahım çok açıldıydı şimdi bişey istemiyo canım

Son düzenleme:

bulantim olmadi bu haftalara kadar
gogus ucum karardi her zamankine gore koyulasti
ve gobegimde 1 tel kil yokken killar cikti 6. haftadan itibaren
bakalim erkek mi

Son düzenleme:

beni iki gundur sag taraftan birsye yokluyor
sag kasikta atma oluyor bir sureligine 30 saniye falan sanirim sonra geciyor
ama baya sIk olmaya basladi

Buarada kızlar aranızda tsh degeri yüksek çıkan var mı??

Benim 3.5 çıktı da, hamilelikte 1.5-2 gibi olmaı gerekiyormuş olumsuz etkileri varmış korktum yarın doktora gideceğim

Canım benim 7,62 çıktı , doktror az yüksek dedi :) ilaç verdi düşermiş. seninki bayadüşük benden endişe etmeye değmezmiş.
yüksek bulursa ilaçla düşürüyorlar.geçmiş olsun

drun sorusu çok ilginçmiş benim midemde bulanmadı hiç o zaman benim bebğimin kalp atışları yokmu yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…