- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.801
Burda biri paylaşmıştı ordan hatırlıyorumm portakal aşeren kız diyordu
Bence takvim, aşerme filan hikayee
Önce Tabii Rabbim bilirr, sağlıkla versinndee
Bence annenin içine ufacıkta doğan neyse o doğruu
benim içim ayran gönüllü ya
bi kız doğuyor içime bir erkek
bir erkek istiyorum bi kız istiyorum
karar veremedim ben henüz
benim içim ayran gönüllü ya
bi kız doğuyor içime bir erkek
bir erkek istiyorum bi kız istiyorum
karar veremedim ben henüz
insan bebeği için herşeyin en güzelini istiyor rahat etsin bir yudum canıyla diye düşünüyor ama kaliteliler de çok pahalıymış
bitane gördüm, port bebeli, pustetli ve 9ay -5 yaş arası kullanabileceğin bi model
alman denetleme kurumu yüksek puan vermiş ama baya pahalı
gerçi gün doğmadan neler doğar, bebek kısmetiyle gelirmiş o yüzden fikir edinmesi benden finansmanı babadan
bana uyan bi koca karı sözü yok galiba
geç döllenme olabilir canım, büyük ihtimalle de öyledir
fakat o hamilelik belirtilerine fazla takılma lütfen, insanın psikolojisi çok fena kötü oyunlar oynayabiliyor insana
öyle sandırabiliyor
ben bebek için çalışırken birebir yaşadım o durumları
sen şimdi içini ferah tut, bol bol dua et Rabbime sığın
Benimde öylee
Hatta çoğu şeylerde de öyle
Benim içime şuan erkekmiş gibi doğuyorr
Birazda sezgime güvenirimm
Bakalımm
Rabbimm sağlıklaa versin
aynenkiz da guzel erkek de guzel
ben de bazen erkek mi diyorum sonra yok kiz mi diyorum o yuzden hissedemiyorum hicesim kiz diyor
amin, allah sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin
benimki cinsiyet konusunda en ufak bir yorum yapmıyor
sonra çocuğun gücüne gidermiş
amin, Allah sağlıklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin
benimki cinsiyet konusunda en ufak bir yorum yapmıyor
sonra çocuğun gücüne gidermiş
o kadar çok çeşit ve model varki ama bazı modellerde çok pahallı gerçekten araba fiyatına nerdeyse bence normal bir arabada ihtiyaç görebilir , eğer araban varsa sürekli bagajında duracaksa travel sistem tarzı bişey rahat oluyor ama yoksa sürekli eve indirip çıkarman gerekiyorsa o zaman biraz daha hafif modeller kolaylık oluyor arkası tam yatan baston tarzı pusetler var onları kullananlarda memnun
kızlar bana da bi cinsiyet tahmininde bulununveya koca karı lafı var mı bilmiyorum ama
benim canım yeşil mercimek çekiyor, sebze yemekleri istiyorum
baharatlı şeylere karşı çok duyarlı oldum pek yiyemiyorum tiksinme geliyor
bide canım ızgara et istiyor kekikli
kebap, köfte vs şeyler istemiyorum hiç
elma, portakal, ananas cacık bunlar en sevdiklerim[/QUOT
canım aslında senin bebişin cinsiyetini söylerler 11 haftalıksın herhalde ben ilk bebeğimi 11 haftalık net bişekilde öğrendim:) mesela ilk 3 ayın rahatmı geçti çook bulantın oldumu göğüs uçların karardımı bide göbeğine çok kıllanma olanlarda erkek bebektir diye duydum
Arkadaşlar merhaba.ben çok üzgünüm dün doktora gittim.sat ım 15 ağustos yani tahminen 8 haftalık hamile olmam gerekiyor.ve kalp atışlarını duyma ümidiyle gitmiştim doktora.ama malesef bebegi göremedik.yani şöyle garip bir durum var kese rahmin içinde dış gebelik değil.yolk sac denilen kese de var o yüzden boş gebelik de diyemem dedi doktor.üç gün arayla takip edicez eğer böyle devam ederse malesef kürtaj olman gerekicek dedi.bu nasıl bişey arkadaşlar hcg 15000 üzerinde bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum rahimde kese var hatta yolk sac var ama emriyo görünmüyor.dr ya gec döllenme olmuştur ya da bebek gelişememiştir dedi.daha önce bu tip şeyler yaşayan var mı aranızda?lütfen paylaşın biraz olsun içim rahat etsin.perşembe tekrar gidicem dr.
canım aslında senin bebişin cinsiyetini söylerler 11 haftalıksın herhalde ben ilk bebeğimi 11 haftalık net bişekilde öğrendim:) mesela ilk 3 ayın rahatmı geçti çook bulantın oldumu göğüs uçların karardımı bide göbeğine çok kıllanma olanlarda erkek bebektir diye duydum
kızlar bana da bi cinsiyet tahmininde bulununveya koca karı lafı var mı bilmiyorum ama
benim canım yeşil mercimek çekiyor, sebze yemekleri istiyorum
baharatlı şeylere karşı çok duyarlı oldum pek yiyemiyorum tiksinme geliyor
bide canım ızgara et istiyor kekikli
kebap, köfte vs şeyler istemiyorum hiç
elma, portakal, ananas cacık bunlar en sevdiklerim[/QUOT
Boyle seylere ıtıbar etmeyın derım 2 cocuk annesı olarak ..:) 2 oglumdada hiç mide bulantısı yasamadım ... şuan 8 haftalık gebeyım ve aşırı sekılde mide bulantısı yasıyorum ..
Buarada kızlar aranızda tsh degeri yüksek çıkan var mı??
Benim 3.5 çıktı da, hamilelikte 1.5-2 gibi olmaı gerekiyormuş olumsuz etkileri varmış korktum yarın doktora gideceğim
MErhaba canım... az önce doktordan geldım ..bebegım 2 aylık olmasına ragmen sadece kese gorunuyor kalp atışı yok bebek cok küçük oldugundan kaynaklanıyor olabılır dedi... mide bulantın varmı dıye sordu..evet cevabı verdıkten sonra o zaman bebek yasıyor sorun yok dedı .... 2 hafta sonra tekrar gıdeceggım .. Rabbım hakkımızda hayırlı olanı kılsın....
beni iki gundur sag taraftan birsye yokluyor
sag kasikta atma oluyor bir sureligine 30 saniye falan sanirim sonra geciyor
ama baya sık olmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?