- Konu Sahibi snowflakeN
-
kızlar hepinize slm bende inş. pazertesi sizinle birlikte olurumadetim 2 gün geçti :18: yarın kan vercem acilde cumarteside dr. gideceğim rabbım inş. sağlıklı sıhatli nasip eder daha önce 8 haftalık düşük yaptım ocak topiğinin sahibiydim sonra gurbetgüzelinin topiğindeydim onunla ve sizinle beraber umarım sonuna kadar hayırlısıyla bu yolda gideriz
kızlar hepinize slm bende inş. pazertesi sizinle birlikte olurumadetim 2 gün geçti :18: yarın kan vercem acilde cumarteside dr. gideceğim rabbım inş. sağlıklı sıhatli nasip eder daha önce 8 haftalık düşük yaptım ocak topiğinin sahibiydim sonra gurbetgüzelinin topiğindeydim onunla ve sizinle beraber umarım sonuna kadar hayırlısıyla bu yolda gideriz
evet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel
birde şu bulantılar olmasaoğluma çorba yaptım ama kokusu midemi bulandırıyo
hadi insallah aramiza gelirsin
bekliyoruz mujdeni
tamam canım teşekkürlergüzel haberlerini bekliyoruz canm.....
ne kadar cabuk basliyormus senin ya gercekten
bende hic oyle bir durum yok
ama kramp cok oluyor :44:
everycim ates topiğinden hatırlıorum senii
hayırlı olsun beebişin,kontrole gıttınmı keseyı gordunmu cnm
Gozunaydin olsun bitanem nasil duyguland yaevet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel
Ah yavrum bnm ya nasil sevindim bilemessin ya cok cok optum guzelimkızlar hepinize slm bende inş. pazertesi sizinle birlikte olurumadetim 2 gün geçti :18: yarın kan vercem acilde cumarteside dr. gideceğim rabbım inş. sağlıklı sıhatli nasip eder daha önce 8 haftalık düşük yaptım ocak topiğinin sahibiydim sonra gurbetgüzelinin topiğindeydim onunla ve sizinle beraber umarım sonuna kadar hayırlısıyla bu yolda gideriz
Ikizlerin simdiden hayirli oldum bacim hosgeldinnnnnmayıss anlelrii merhabaaaaa
bende mayıs anensı aday adayıyım
cuma gunu ıkı bebısım koncak göbusume trasnferım olcak
dularınızı beklıorumm kıslarrr
tıckerımı sımdıden yaptımm.)))))))))
mayıss anlelrii merhabaaaaa
ne kadar cabuk basliyormus senin ya gercekten
bende hic oyle bir durum yok
ama kramp cok oluyor :44:
evet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel
birde şu bulantılar olmasaoğluma çorba yaptım ama kokusu midemi bulandırıyo
mayıss anlelrii merhabaaaaa
niloşummmmm, ben de geldim ..beni de ekle canım olur mu??öpüyorum..
merhaba kizlar
ne var ne yok
ben de kasik batmalari kramplar var bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?