2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize slm bende inş. pazertesi sizinle birlikte olurum adetim 2 gün geçti :18: yarın kan vercem acilde cumarteside dr. gideceğim rabbım inş. sağlıklı sıhatli nasip eder daha önce 8 haftalık düşük yaptım ocak topiğinin sahibiydim sonra gurbetgüzelinin topiğindeydim onunla ve sizinle beraber umarım sonuna kadar hayırlısıyla bu yolda gideriz

hadi insallah aramiza gelirsin
bekliyoruz mujdeni

güzel haberlerini bekliyoruz canm.....

evet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel

gözünaydın canm çok sevindim ...... bende yarın gidip kana baktırayım yaa daha önce bir dış gebeliğim var benimde ne olur ne olmaz ...oğluşumu takarım kucama birlikte gideriz ana oğul....

mayıss anlelrii merhabaaaaa
bende mayıs anensı aday adayıyım
cuma gunu ıkı bebısım koncak göbusume trasnferım olcak
dularınızı beklıorumm kıslarrr
tıckerımı sımdıden yaptımm.)))))))))

evet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel
Gozunaydin olsun bitanem nasil duyguland ya
Valla kiymetini bilin bizim burada ole imkanlar yok malesef
26 eylulu bekliyom ben
Ah yavrum bnm ya nasil sevindim bilemessin ya cok cok optum guzelim

Ikizlerin simdiden hayirli oldum bacim hosgeldinnnnn

dualarımız seninle canm ....

ne kadar cabuk basliyormus senin ya gercekten
bende hic oyle bir durum yok
ama kramp cok oluyor :44:

benim geçen hafta başladı canım bulantılar tatildeydik ve zehir oldu tatil bulantılar yüzünden artık yutkunamaz hale geldim yaa helede bugün çok şiddetli bu gidişle ben yine ilk 3 ay kilo veririm ilkindede böle oldu zaten bu sefer kilolu hamile kaldım bir taraftanda ona takıyorum çok fazlam var

maşallahh canımm degerın cokk guzellll........

cumaya ne kaldıkı ben koca 1 haftayı yedım

hosgeldın cnmm kısmen tanıyorum nıck teninşallah guzel haberle gelırısn

inşallah cnm guzel haberlerını beklıyoruzz

niloşummmmm, ben de geldim ..beni de ekle canım olur mu??öpüyorum..

eklemememmiii bıtanemmmmmm senın kadar mutluyummm suandaaa o kan sonucunu bekledgın 3 saat senınle beraber kafayı yedım resmen sana bu topıgı dıcektımmm dedım tatıl donusu soylerımmmm dıye dusunmustum ıyı bulmussunn canımmmmmm...

çookkkkk sukurr bu gınlerı beraber atlatıcaz senınleee

merhaba kizlar
ne var ne yok
ben de kasik batmalari kramplar var bol bol

bendede bolca mide bulantısı ve hafif bel ağrıları var ...armut yemekten mahfolucam sadece armuttan midem bulanmıyor armut iyidir ama amniyos sıvısını arttırır aklınızda bulunsun kızlar....
ya bu arada ben unutup unutup ağır ağır şeyler kaldırıyorum :26:benim oğlanında maşallahı var zaten belim muhtemelen bu sebepten arıyo ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…