- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi snowflakeN
-
merhaba kizlar
ne var ne yok
ben de kasik batmalari kramplar var bol bol
bendede bolca mide bulantısı ve hafif bel ağrıları var ...armut yemekten mahfolucam sadece armuttan midem bulanmıyorarmut iyidir ama amniyos sıvısını arttırır aklınızda bulunsun kızlar....
ya bu arada ben unutup unutup ağır ağır şeyler kaldırıyorum :26:benim oğlanında maşallahı var zaten belim muhtemelen bu sebepten arıyo ......
Kizlar keseyi gorduk bugun..minicikti :)
anca gelebıldım ordan arkadasa kahvaltıya gıttım
idrar tahlılım ıyı cıkmıs kan sonucunu cuma alıcam bızım doktor ızındeymıs baska doktor baktı pek sevmedım sadece karnımın arada agrıdıgını soyledım baktı gaz sancısı o dedı bu donemlerde cok normal dedı..baska da bırsey demedı pek ılgılenmedı....
yarin güzel haberlerini bekliyorummmmm haber varmi diye girdim baktim ama çok güzel bi doktora rastlamissin okduguma göreGünaydınn hepınzeeeeeeeeeeeeenasılsınızzz bu sabahhh
Doktorumu aradım bıraz once yarın 30 agustos belkı calısmıyordur dıye asıstanı yarın calısıyor dedı yoksa bugun gıdıcektım
çok gazım var saancı gırıyor karnıma artık
Ay haydi hayirlisikızlaaarrr ben hala regl olmadımmm her dakka gıdıp bakıorm ama yok bugun 4.gun belım agrıyr ve kasıklarımda cok agrı var karnımda cok hashas ve akıntım var ..cok korkuyrm persembeye kadr sure verdım kendıme persembe gıdıcem bakalm ...
çok sevindimmmmmmmmmmmmmevet kan degerim 3400 civarindaymis dr cok iyi demis(esimden aliyorum haberleri) 22.gun degerleri.bebisime bakicaz cuma gunu gorebilirz demis dr.cok sabirsizim gel cuma gel
merhaba kizlar
ne var ne yok
ben de kasik batmalari kramplar var bol bol
yarin güzel haberlerini bekliyorummmmm haber varmi diye girdim baktim ama çok güzel bi doktora rastlamissin okduguma göre
Ay haydi hayirlisisanki nikini biyrden hatirliyo gibiyim ya :44:
çok sevindimmmmmmmmmmmmmgözün aydin
merb kızlar 3 gündür yazmıyordum ben hala regl olmadım biliyormusunuz..5 gün geçti arada sırada olacak gibi bir ağrı vurup geçiyor yarın sabah tekrar test yapacağım. iki gün önce de yapmıştım yoktu bişey.. hamile oldugumu sanmıyorum da klomen kullandıgım için bu ayda sarkma olmuş olabilir en çok da kist oluşmasından korkuyorum klomen kullananlarda yumurtlama olmayınca kist oluşuyormuş bende hiç bişey yoktu dertsiz başıma dert almamışımdır umarım.. :18::18::18: yumurtlama derdiyle uğraşırken bir de kistle uğraştırmaz inşallah YÜCE RABBİM
cnm umutsuz olma belkıde melegın senınle hakkındahayırlısı olsun...kıst olsa bıle o kıstler regl ıle atılıyor dıye bılıyorum
merb kızlar 3 gündür yazmıyordum ben hala regl olmadım biliyormusunuz..5 gün geçti arada sırada olacak gibi bir ağrı vurup geçiyor yarın sabah tekrar test yapacağım. iki gün önce de yapmıştım yoktu bişey.. hamile oldugumu sanmıyorum da klomen kullandıgım için bu ayda sarkma olmuş olabilir en çok da kist oluşmasından korkuyorum klomen kullananlarda yumurtlama olmayınca kist oluşuyormuş bende hiç bişey yoktu dertsiz başıma dert almamışımdır umarım.. :18::18::18: yumurtlama derdiyle uğraşırken bir de kistle uğraştırmaz inşallah YÜCE RABBİM
Guzel dilegin icin sagol canim bu ay düzgün bir sekilde regl olayim da bundan sonra klomen falan yok gözümü korkuttu valla hem kilo yapti hem de geciktirerek bosuna umut veriyor insana.. Artik bitkisel yöntemlerle yumurtamin catlamasi icin ugrasacagim.. Hayit tohumu duydum birde bögürtlen kökü onlari deneyecegim
Hadi gozun aydin darisi bizim basimiza insKizlar keseyi gorduk bugun..minicikti :)
Cnm bn pazartesi test yaptim cikmadi cuma yaptim silik cikti tekrar pazartesi yaptim koyulasmistimerb kızlar 3 gündür yazmıyordum ben hala regl olmadım biliyormusunuz..5 gün geçti arada sırada olacak gibi bir ağrı vurup geçiyor yarın sabah tekrar test yapacağım. iki gün önce de yapmıştım yoktu bişey.. hamile oldugumu sanmıyorum da klomen kullandıgım için bu ayda sarkma olmuş olabilir en çok da kist oluşmasından korkuyorum klomen kullananlarda yumurtlama olmayınca kist oluşuyormuş bende hiç bişey yoktu dertsiz başıma dert almamışımdır umarım.. :18::18::18: yumurtlama derdiyle uğraşırken bir de kistle uğraştırmaz inşallah YÜCE RABBİM
gözün aydın canım .....darısı başımıza diyelim
pozitif düşünmeye çalış canm sıkma canını...... bi iş arkadaşımın
böyle olmuştu reglsi geçikti 3 gün test yaptı yok bekledik 7. gün bidaha yine yok 11.gün çok hafif silik bir çizgi belirdi oda sadece ışığa doğru hareket ettirince görülüyordu yazık kuzum oda çift çizgi görecem umuduyla baya bi test parası harcadı sonunda gördü ama kaçıncı gündü hatırlayamıyorum.....benim ilk gebeliğimdede ilk yaptığım testte inanılmaz silikti ertesi gün yine silikti hala saklıyorum o testleri...:)
sonuç olarak bu testler idrara karışan hormonla ölçüm yapıyor kimin erken geçiyor kiminin geç tabi birde geç döllenme durumları var o durumdada geç belli eder kendini....
gözün aydın canım .....darısı başımıza diyelim
pozitif düşünmeye çalış canm sıkma canını...... bi iş arkadaşımın
böyle olmuştu reglsi geçikti 3 gün test yaptı yok bekledik 7. gün bidaha yine yok 11.gün çok hafif silik bir çizgi belirdi oda sadece ışığa doğru hareket ettirince görülüyordu yazık kuzum oda çift çizgi görecem umuduyla baya bi test parası harcadı sonunda gördü ama kaçıncı gündü hatırlayamıyorum.....benim ilk gebeliğimdede ilk yaptığım testte inanılmaz silikti ertesi gün yine silikti hala saklıyorum o testleri...:)
sonuç olarak bu testler idrara karışan hormonla ölçüm yapıyor kimin erken geçiyor kiminin geç tabi birde geç döllenme durumları var o durumdada geç belli eder kendini....
Aa evetçok sukur canım gercekten doktorum cok ıyı cok anlayıslı ona cok guvenıyorum en onemlısı bu zaten
tatlım qsule bızım vj topıgınden
kızlar hepınıze ıyı geceler artık bıran once sabah olsun bugun hıc bıtmedı sankııı hemen uykuya dalıp gıdecegım satte uyanmak ıstıyorummmm....inşallah mutlu haberle gelırım ıcım ıcıme sıgmıyor
Ah tatlim ne guzel konusuyorsun.. Tamam pozitif düsünmeye calisacagim.. Yarini iple cekiyorum sabah tekrar test yapacagim.. Belki silik cizgi haberiyle topige kesin dönüs yaparim kim bilir?
kızlar hepınıze ıyı geceler artık bıran once sabah olsun bugun hıc bıtmedı sankııı hemen uykuya dalıp gıdecegım satte uyanmak ıstıyorummmm....inşallah mutlu haberle gelırım ıcım ıcıme sıgmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?