- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.821
canım aslında senin bebişin cinsiyetini söylerler 11 haftalıksın herhalde ben ilk bebeğimi 11 haftalık net bişekilde öğrendim:) mesela ilk 3 ayın rahatmı geçti çook bulantın oldumu göğüs uçların karardımı bide göbeğine çok kıllanma olanlarda erkek bebektir diye duydum
Arkadaşlar merhaba.ben çok üzgünüm dün doktora gittim.sat ım 15 ağustos yani tahminen 8 haftalık hamile olmam gerekiyor.ve kalp atışlarını duyma ümidiyle gitmiştim doktora.ama malesef bebegi göremedik.yani şöyle garip bir durum var kese rahmin içinde dış gebelik değil.yolk sac denilen kese de var o yüzden boş gebelik de diyemem dedi doktor.üç gün arayla takip edicez eğer böyle devam ederse malesef kürtaj olman gerekicek dedi.bu nasıl bişey arkadaşlar hcg 15000 üzerinde bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum rahimde kese var hatta yolk sac var ama emriyo görünmüyor.dr ya gec döllenme olmuştur ya da bebek gelişememiştir dedi.daha önce bu tip şeyler yaşayan var mı aranızda?lütfen paylaşın biraz olsun içim rahat etsin.perşembe tekrar gidicem dr.
drun sorusu çok ilginçmiş benim midemde bulanmadı hiç o zaman benim bebğimin kalp atışları yokmu yani :44:
kızlar ben de aynı şekilde 6. haftadan beri aç geziyorum.bütün yemekler iğrenç geliyor.eşim şunu alayım dese başlıyorum çocuk gibi tepinmeye diye..ben ki hayatım boyunca hiçbir yemeği ayırt ettiğimi hatırlamam şimdi evet bunu yerim dediğim tek bir yemek yok..sadece meyve, kuruyemiş, kraker,yoğurda doğranmış ekmek...hatta bazen açlıktan oturup ağlıyorum
bebeği ilk hissetmeler seyirmeyle olurmuş
erkenden başladı mı yoksa senin velet:)
MErhaba canım... az önce doktordan geldım ..bebegım 2 aylık olmasına ragmen sadece kese gorunuyor kalp atışı yok bebek cok küçük oldugundan kaynaklanıyor olabılır dedi... mide bulantın varmı dıye sordu..evet cevabı verdıkten sonra o zaman bebek yasıyor sorun yok dedı .... 2 hafta sonra tekrar gıdeceggım .. Rabbım hakkımızda hayırlı olanı kılsın....
kızlar bana bu gün şeker yüklemesi yapıldı berbat bişeydi hele bide midesi bulananlar için çok daha kötü(( benim erken yapıldı atlattım bakalım darısı sizlereee sonuçlar ne çıkacak bakalım bu gün benden istenilen testler şunlardı yani dr. eski eksik yapılması gereken testlere baktı onları yaptı
kan sayımı otomotize
tsh
FT4 serbest T4 serbest tiroksin
VDRL
TOKSOPLASMA lg m-RUBELLA bu ikisi bebek içinmiş
idrar tah.
kültür
glukoz
toksoplasma lg G
veeeeeeeeee bebeğim bu gün tam 2,5 cm ilk hareketlerini gördükmşlh ayakları ve kolları kıpır kıpır çok ama çok güzeldi yaaa o kadar kötü olmama rağmen hiç gözümü kırpmadan akşama kadar izliyebilirdim onu ulturasondan
anlıyorum ençok ben anlıyorummmm berbat bi duygu açım bu gün dr.randevumuz vardı şeker yüklemesi falan yapıldı düşün 6.haftadan beri doğru düzgün yemek hatta hiç yemek yiyemeyen birine ve 4 gündür gaz sancılarım var resmen bayılcam sanıyorum tuttuğunda dün gece bide onu yaşadım saat 6 da uyudum 12 saat açda kalmam lazımdı 8.30 da randevuya gittik koca bi rahat 2 büyük bardak vardı limonta gibi şekerli suyu içirdiler 10 tüp kan alındı ve bunu 1 saat arayla yapıyolar 3 kez( dayanmak zorundaydım kusarsam illaki başka gün mecbur tekrarlancaktı dayandım ama ölücem sandım dr. serum takviyesi verdi arada biraz kilo kaybım olmuş ve zofer 8mg ilaç devam istersen sor dr. sende kullan dr.ların dediği yapabileceğimiz başka hiç bişey yok azda olsa yiyceksiniz diolar benim 3 haftam kaldı tamamen geçmese bile azalıcak 12. haftadan sonra çünki progestron hormonu sabitlenicek bizde rahatlıycaz
Doktor bebeği kesede goremedıgı için mide bulantın varmı diye sordu canım...Sende bebeği gorduyse sorun yok demektır :)
İnşallah görebiliriz bebeklerimizi.bende perşembe gidicem kısmetse sonra pazartesi.üç günde bir gözlemliycez takip edicez dedi doktorum.aynı durumdayız şu an yani benimde kese var ama kalp atışı yok.inşallah rabbim yüzümüzü güldürür canım.
ama benzer atmalar ilk haftalarimda da oluyordu
bu farkli mi tam bilemiyorum
zaten hissetsek anlar miyiz ki
cunku ilk olacak ve bebek hareketini algilamak zor olur mu acaba
biz 5 haftalıkken gittik keseyi gördük sorun yok dedi17 ekimde kalp atışları için gitcez mide bulantım olmadı şu ana kadar sende öyle deyince korktum biran
bilmiyorum ki benimde akşam aklıma geldi farkedermiyim diye
herhalde illaa kendimizi devamlı dinlememiz gerekmiyordur
bilemedim ama seyirme diyo herkes tanı olarak tam olarak seyirme gibiymiş
bilmiyorum ki benimde akşam aklıma geldi farkedermiyim diye
herhalde illaa kendimizi devamlı dinlememiz gerekmiyordur
bilemedim ama seyirme diyo herkes tanı olarak tam olarak seyirme gibiymiş
canım mrb oncelıkle hamılelıgın hayırlı olsun.. ıcını ferah tut benım de gec dollenme ben bebegımı 7 haftalıkken gordum ve kalp atıslarını da o zaman duydum bazen gec gelısebılıyorlar.. ne kendını cok kaptır ne de umıtsızlıge kapıl.. bu gıbı durumlar olabılıyor.. 10 haftaya kadar beklıyor doktorlar bebegı gormek ıcın.. ınsallah evladın senınledır..bu arada ben 5. haftamda ne kesemı gordum ne de bebege daır bısey bana da dedıler bos gebelık dıye ama ben bekledım..
kızlar bana bu gün şeker yüklemesi yapıldı berbat bişeydi hele bide midesi bulananlar için çok daha kötü(( benim erken yapıldı atlattım bakalım darısı sizlereee sonuçlar ne çıkacak bakalım bu gün benden istenilen testler şunlardı yani dr. eski eksik yapılması gereken testlere baktı onları yaptı
kan sayımı otomotize
tsh
FT4 serbest T4 serbest tiroksin
VDRL
TOKSOPLASMA lg m-RUBELLA bu ikisi bebek içinmiş
idrar tah.
kültür
glukoz
toksoplasma lg G
veeeeeeeeee bebeğim bu gün tam 2,5 cm ilk hareketlerini gördükmşlh ayakları ve kolları kıpır kıpır çok ama çok güzeldi yaaa o kadar kötü olmama rağmen hiç gözümü kırpmadan akşama kadar izliyebilirdim onu ulturasondan
anlıyorum ençok ben anlıyorummmm berbat bi duygu açım bu gün dr.randevumuz vardı şeker yüklemesi falan yapıldı düşün 6.haftadan beri doğru düzgün yemek hatta hiç yemek yiyemeyen birine ve 4 gündür gaz sancılarım var resmen bayılcam sanıyorum tuttuğunda dün gece bide onu yaşadım saat 6 da uyudum 12 saat açda kalmam lazımdı 8.30 da randevuya gittik koca bi rahat 2 büyük bardak vardı limonta gibi şekerli suyu içirdiler 10 tüp kan alındı ve bunu 1 saat arayla yapıyolar 3 kez( dayanmak zorundaydım kusarsam illaki başka gün mecbur tekrarlancaktı dayandım ama ölücem sandım dr. serum takviyesi verdi arada biraz kilo kaybım olmuş ve zofer 8mg ilaç devam istersen sor dr. sende kullan dr.ların dediği yapabileceğimiz başka hiç bişey yok azda olsa yiyceksiniz diolar benim 3 haftam kaldı tamamen geçmese bile azalıcak 12. haftadan sonra çünki progestron hormonu sabitlenicek bizde rahatlıycaz
Ben çok rahatım bu konuda.. Sende içini ferah tut ve dua et inşallah bir sorun cıkmayacak...
ilk hamileliğinizse eğer 18 haftalıkken hissedersiniz.. 11. haftadakıler bebek hareketlerı degıl kızlar :)
bende boyle damdan duser gıbı cevaplara atlıyorum ama :9 k bakmayın
Teşekkür ederim olumlu düşüncelerin için.rabbimin izniyle inşallah görebilirim bebeğimi.belirtiler derken aşerme bulantı vs kastetmiyorum ama canım.hcg yüksek göğüslerim feci şiş ve acıyo ama hayırlısı artık.daha öncede bir düşük yaşadığım için çok endişeliyim.namazlarımda hep dua ediyorum kuran okuyorum olumlu düşünüyorum.ben ve eşim elimizden gelen herşeyi yaptık.gerisini mevlam bilir.benim için dua ederseniz çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?