2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

göğüs uçlarım pek kararmadı
mide bulantılarım da ilk haftalarda olmadı son 2 haftadır iki günde bir yokluyor

benim doktorum beni teeee bayramdan sonraya çağırdı bir dahaki kontrole

o zaman herşeyi çok net görürüz,
zaten kan tahillerinden Allah'ın izni ile bebekte bir anormali olmayacağı belli dedi

göbekteki kıllanma konusunda da yan masamda çalışan arkadaşımın kızı olacak ve göbeği aşırı kıllanmıştı en başten itibaren
az önce yine açtırdım karnını simsiyah

canım mrb oncelıkle hamılelıgın hayırlı olsun.. ıcını ferah tut benım de gec dollenme ben bebegımı 7 haftalıkken gordum ve kalp atıslarını da o zaman duydum bazen gec gelısebılıyorlar.. ne kendını cok kaptır ne de umıtsızlıge kapıl.. bu gıbı durumlar olabılıyor.. 10 haftaya kadar beklıyor doktorlar bebegı gormek ıcın.. ınsallah evladın senınledır..bu arada ben 5. haftamda ne kesemı gordum ne de bebege daır bısey bana da dedıler bos gebelık dıye ama ben bekledım..

kızlar bana bu gün şeker yüklemesi yapıldı berbat bişeydi hele bide midesi bulananlar için çok daha kötü (( benim erken yapıldı atlattım bakalım darısı sizlereee sonuçlar ne çıkacak bakalım bu gün benden istenilen testler şunlardı yani dr. eski eksik yapılması gereken testlere baktı onları yaptı
kan sayımı otomotize
tsh
FT4 serbest T4 serbest tiroksin
VDRL
TOKSOPLASMA lg m-RUBELLA bu ikisi bebek içinmiş
idrar tah.
kültür
glukoz
toksoplasma lg G
veeeeeeeeee bebeğim bu gün tam 2,5 cm ilk hareketlerini gördük mşlh ayakları ve kolları kıpır kıpır çok ama çok güzeldi yaaa o kadar kötü olmama rağmen hiç gözümü kırpmadan akşama kadar izliyebilirdim onu ulturasondan

anlıyorum ençok ben anlıyorummmm berbat bi duygu açım bu gün dr.randevumuz vardı şeker yüklemesi falan yapıldı düşün 6.haftadan beri doğru düzgün yemek hatta hiç yemek yiyemeyen birine ve 4 gündür gaz sancılarım var resmen bayılcam sanıyorum tuttuğunda dün gece bide onu yaşadım saat 6 da uyudum 12 saat açda kalmam lazımdı 8.30 da randevuya gittik koca bi rahat 2 büyük bardak vardı limonta gibi şekerli suyu içirdiler 10 tüp kan alındı ve bunu 1 saat arayla yapıyolar 3 kez ( dayanmak zorundaydım kusarsam illaki başka gün mecbur tekrarlancaktı dayandım ama ölücem sandım dr. serum takviyesi verdi arada biraz kilo kaybım olmuş ve zofer 8mg ilaç devam istersen sor dr. sende kullan dr.ların dediği yapabileceğimiz başka hiç bişey yok azda olsa yiyceksiniz diolar benim 3 haftam kaldı tamamen geçmese bile azalıcak 12. haftadan sonra çünki progestron hormonu sabitlenicek bizde rahatlıycaz

İnşallah görebiliriz bebeklerimizi.bende perşembe gidicem kısmetse sonra pazartesi.üç günde bir gözlemliycez takip edicez dedi doktorum.aynı durumdayız şu an yani benimde kese var ama kalp atışı yok.inşallah rabbim yüzümüzü güldürür canım.

Şeker yüklemesi için erken değil mi ?kaçıncı haftada istedi doktor ?

Doktor bebeği kesede goremedıgı için mide bulantın varmı diye sordu canım...Sende bebeği gorduyse sorun yok demektır :)

biz 5 haftalıkken gittik keseyi gördük sorun yok dedi 17 ekimde kalp atışları için gitcez mide bulantım olmadı şu ana kadar sende öyle deyince korktum biran

Ben çok rahatım bu konuda.. Sende içini ferah tut ve dua et inşallah bir sorun cıkmayacak...

ama benzer atmalar ilk haftalarimda da oluyordu
bu farkli mi tam bilemiyorum
zaten hissetsek anlar miyiz ki
cunku ilk olacak ve bebek hareketini algilamak zor olur mu acaba

bilmiyorum ki benimde akşam aklıma geldi farkedermiyim diye
herhalde illaa kendimizi devamlı dinlememiz gerekmiyordur
bilemedim ama seyirme diyo herkes tanı olarak tam olarak seyirme gibiymiş

biz 5 haftalıkken gittik keseyi gördük sorun yok dedi 17 ekimde kalp atışları için gitcez mide bulantım olmadı şu ana kadar sende öyle deyince korktum biran

Benım 8 haftalık canım .. bebek çok küçük oldugu için gorememiş.. belkı ısrarlı sorularım dogrultusunda mide bulanmasını sordu doktor ..:) içimde hep çift kese gorecegım dıye gecıyordu ama cok sukur ki tek miş. =))

ilk hamileliğinizse eğer 18 haftalıkken hissedersiniz.. 11. haftadakıler bebek hareketlerı degıl kızlar :)
bende boyle damdan duser gıbı cevaplara atlıyorum ama :9 k bakmayın

dünde rüyamda bebğimin kalp atışları olmadığını söylüyodu drum ben tabi ağlıyodum uyandığımda hala gözlerim ıslaktı kalp atışlarını duysamda rahatlasam artık

Son düzenleme:

Kızlar şu an ki yaşadıgınız hisler tamamıyle psıkolojık.. bugun bende içimde bir kıpırdama hissettım.. lakın daha kesede bebek gorunmezken herhangı bi oynama yaşanamaz degılmı =)) 3.5 ay öncesıne kadar bu dusuncelere kapılmayın derım :)

Sağol canım.. içimi rahatlatıyor benzer olayları yaşayıp da olumlu sonuçlar alan anneler.inşallah bende olumlu sonuç alırım.zaten bende doktorumda bir süre daha beklemeyi düşünüyoruz geç döllenme ihtimalinden dolayı.başka birşey aklıma dahi getirmek istemiyorum.malesef ki mayıs ayında bir düşüğüm var bu gebeliğmde olumlu sonuçlanmazsa tetkiklere başlarız dedi doktorum.allahım ne olur hayırlısıyla bebeğimi sağlıklı sıhhatli görebiliyim aminnn....

Bilirim 10 tüp kan vermeyiii
İnsanın içi çekiliyorr
Bende şeker yüklemesi yaptırdım, babamda olduğu için erken istedi benden
2. saat yüksek çıktı ama yineleme mi istedii
Çünkü ogün akşamda boğazım ağrıyor diye ballı su içmiştim
Oda balların hepsi şeker katkılı oyüzden bir daha yükleme yap dedii
Şekerim yoksada çıkacak artık yaa böygghhkkk zatenn tadıı
Bana 75 gr şeker yüklemesi yaptı
Senin ki kaçtı canım ?

Zeynepp34 arkadaşım daha 2 aylık olmamışsın fakat 8.haftanın içindesin en azından kese görünmeliydi diye düşünüyorum. Geç döllenme de olabilir.
2 hafta sonra iyi haberlerle gel inş.

ilk hamileliğinizse eğer 18 haftalıkken hissedersiniz.. 11. haftadakıler bebek hareketlerı degıl kızlar :)
bende boyle damdan duser gıbı cevaplara atlıyorum ama :9 k bakmayın

Evet gaz hareketi derler.. Fakat ben ilk hamileliğimde 13.haftadayken kıpırdama hissettim ve bu durum dışardan da görüldü kayınvalidem şahidimdir Allahtan..

merhaba canım, benim de sat ım 26 temmuz ama bebeğim 7buçuk haftalık beni de doktorlar çok endişelendirdiler hiç ümit vermediler ama çok şükür geç döllenme olmuş ve minik embriyom yaşıyor. Zaten reglim çok düzensizdir o yüzden ben tahmin ediyordum böyle birşey olacağını..inşallah senin ki de hayırlısıyla gec döllenmedir ve sen de bebişini görürsün yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…