- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.841
al bendende okadar ne sinir bi bulantı bi ara ver de bizde bi oh diyelim dimi?
Slm arkadaşlar.. 3. kez anne oluyorumm..:))) karmaşık duygular içerisindeyim ...sat göre 9. haftada olmam gerekirken 7 deyim ??? bunu yaşayan var mı??
Zeynepp34 arkadaşım daha 2 aylık olmamışsın fakat 8.haftanın içindesin en azından kese görünmeliydi diye düşünüyorum. Geç döllenme de olabilir.
2 hafta sonra iyi haberlerle gel inş.
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla...''
yapma gökçe 10 haftada hala devam ediyomu bulantın
burda okuduğum şeylere şaşıyorum ben:26:
Allah herkese sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve bebeklerini kucaklarına almaları nasip olsun Inşallah
Ne fazla ümitlenmek ne de ümitsizliğe kapılmak gerekir
merhaba canım, benim de sat ım 26 temmuz ama bebeğim 7buçuk haftalık beni de doktorlar çok endişelendirdiler hiç ümit vermediler ama çok şükür geç döllenme olmuş ve minik embriyom yaşıyor. Zaten reglim çok düzensizdir o yüzden ben tahmin ediyordum böyle birşey olacağını..inşallah senin ki de hayırlısıyla gec döllenmedir ve sen de bebişini görürsün yakında.
hemde nasıl ama benim zaten hızlanması 8 haftayla başladı
HATTA YARIN 11 HAFTA YA GİRİYORUM
sanirim ayniyiz
benim de yeni yeni
gec basladi
umarim 12. haftada son bulur
merhaba arkadaşlar,
umarım tüm anne ve bebişleri iyidirler.
dün kalp atışlarını duymak için doktora gittim,gitmeden bir kaç saat önce de kahverengi akıntım başlamıştı.doktor karnımdan usg ile baktı.kesede bebeği göremiyorum dedi.sonra vajinalden baktı.yine kesenin içinde bebeği göremiyorum dedi.beni rahatlatmak için sanırım;çok minik bir şey görür gibi oldum sanki falan dedi.lekelenmem için progesteran iğne verdi.zaten baştan beri de progesteran hap kullanıyordum."kesen sağlam ama haftaya tekrar gel kalp atışına bakarız,eğer kesede bir canlanma görmezsek o zaman kötü "dedi.
forumları dolaşıncada öyle panik yaptım ki,okuduğum kadarı ile normalde kesenin içinde bebeğimi görmem gerekiyormuş.az da olsa lekelenmelerim de tuz biber oluyor moral bozukluğunun üzerine.yatamıyorum da gün boyunca çalışıyorum mecburen.
internet hesabına göre gebelik haftam 7+1(sat:20 ağustos)
böyle bir olayla karşılaşan arkadaşlar yardım etsin lütfen .bebeğimi kaybetmek istemiyorum
canım merhaba,
öncelikle kendini lütfen çok fazla üzme. Rabbim onu sana emanet etmişse sende kalacaktır. Kötü şeyler düşünme. Güzel düşün. Rabbine sığın,kalbini ferah tut. ben bunun faydasını gördüm.Dr. 6. haftada keseyi göremedi. 7. haftada gördü.kalp atışlarını da 8. haftada dinleyebildim çok şükür. ama hamileliğim esnasında 2li test denilen film çekildiğinde çocuğunda down sendromu çok yüksek dediler vs. ama içim rahattı.neyseki 22 mayıs 2012 salı günü sağ salim kızımı kucağıma aldım.En başı rahat olmak. dua et,akışına bırak ve kendine çok iyi bak.
Herkes de bebişini sağ salim kucağına alsın inşallah.bu duyguyu herkes tatsın.Kendinize çok iyi bakın üzülmeyin ki bebişler de iyi olsun.kutlarım hepinizi.öpüyorum.
merhaba arkadaşlar,
umarım tüm anne ve bebişleri iyidirler.
dün kalp atışlarını duymak için doktora gittim,gitmeden bir kaç saat önce de kahverengi akıntım başlamıştı.doktor karnımdan usg ile baktı.kesede bebeği göremiyorum dedi.sonra vajinalden baktı.yine kesenin içinde bebeği göremiyorum dedi.beni rahatlatmak için sanırım;çok minik bir şey görür gibi oldum sanki falan dedi.lekelenmem için progesteran iğne verdi.zaten baştan beri de progesteran hap kullanıyordum."kesen sağlam ama haftaya tekrar gel kalp atışına bakarız,eğer kesede bir canlanma görmezsek o zaman kötü "dedi.
forumları dolaşıncada öyle panik yaptım ki,okuduğum kadarı ile normalde kesenin içinde bebeğimi görmem gerekiyormuş.az da olsa lekelenmelerim de tuz biber oluyor moral bozukluğunun üzerine.yatamıyorum da gün boyunca çalışıyorum mecburen.
internet hesabına göre gebelik haftam 7+1(sat:20 ağustos)
böyle bir olayla karşılaşan arkadaşlar yardım etsin lütfen .bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Bilirim 10 tüp kan vermeyiii
İnsanın içi çekiliyorr
Bende şeker yüklemesi yaptırdım, babamda olduğu için erken istedi benden
2. saat yüksek çıktı ama yineleme mi istedii
Çünkü ogün akşamda boğazım ağrıyor diye ballı su içmiştim
Oda balların hepsi şeker katkılı oyüzden bir daha yükleme yap dedii
Şekerim yoksada çıkacak artık yaa böygghhkkk zatenn tadıı
Bana 75 gr şeker yüklemesi yaptı
Senin ki kaçtı canım ?
Şeker yüklemesi için erken değil mi ?kaçıncı haftada istedi doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?