2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok duygulandım ve mutlu oldum canım paylaştığın için sağol..

burda okuduğum şeylere şaşıyorum ben:26:

Allah herkese sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve bebeklerini kucaklarına almaları nasip olsun Inşallah

Ne fazla ümitlenmek ne de ümitsizliğe kapılmak gerekir

sana katılıyorum hem birçok şey ögreniyorum,hep korkuyorum , hem seviniyorum

rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Benimde sat ım 15 ağustos inşallah geç döllenme olmuştur ve senin gibi bende miniğimi görebilirim.ne kadar çok benzer durum yaşayan anneler var.nelerle karşılaşacağımızı bilemiyoruz ne yazık ki.paylaşımın için teşekkürler canım içim dahada ferahladı...

Bana paylaşımlarıyla ve benzer durumları yaşayıp olumlu sonuçlarını anlatan anne adaylarına çom teşekkür ediyorum.içimi çok rahatlattınız.herşey insanlar için ve başınıza her an ne gelicek bilemiyorsunuz.ve bunları yaşadıkça olgunlaşıp tecrübe sahibi oluyoruz.rabbim herkesin bebeğini ve kendisini tüm kötülüklerden korusun inşallah...

merhaba arkadaşlar,
umarım tüm anne ve bebişleri iyidirler.
dün kalp atışlarını duymak için doktora gittim,gitmeden bir kaç saat önce de kahverengi akıntım başlamıştı.doktor karnımdan usg ile baktı.kesede bebeği göremiyorum dedi.sonra vajinalden baktı.yine kesenin içinde bebeği göremiyorum dedi.beni rahatlatmak için sanırım;çok minik bir şey görür gibi oldum sanki falan dedi.lekelenmem için progesteran iğne verdi.zaten baştan beri de progesteran hap kullanıyordum."kesen sağlam ama haftaya tekrar gel kalp atışına bakarız,eğer kesede bir canlanma görmezsek o zaman kötü "dedi.
forumları dolaşıncada öyle panik yaptım ki,okuduğum kadarı ile normalde kesenin içinde bebeğimi görmem gerekiyormuş.az da olsa lekelenmelerim de tuz biber oluyor moral bozukluğunun üzerine.yatamıyorum da gün boyunca çalışıyorum mecburen.
internet hesabına göre gebelik haftam 7+1(sat:20 ağustos)

böyle bir olayla karşılaşan arkadaşlar yardım etsin lütfen .bebeğimi kaybetmek istemiyorum

canım merhaba,

öncelikle kendini lütfen çok fazla üzme. Rabbim onu sana emanet etmişse sende kalacaktır. Kötü şeyler düşünme. Güzel düşün. Rabbine sığın,kalbini ferah tut. ben bunun faydasını gördüm.Dr. 6. haftada keseyi göremedi. 7. haftada gördü.kalp atışlarını da 8. haftada dinleyebildim çok şükür. ama hamileliğim esnasında 2li test denilen film çekildiğinde çocuğunda down sendromu çok yüksek dediler vs. ama içim rahattı.neyseki 22 mayıs 2012 salı günü sağ salim kızımı kucağıma aldım.En başı rahat olmak. dua et,akışına bırak ve kendine çok iyi bak.

Herkes de bebişini sağ salim kucağına alsın inşallah.bu duyguyu herkes tatsın.Kendinize çok iyi bakın üzülmeyin ki bebişler de iyi olsun.kutlarım hepinizi.öpüyorum.

çok teşekkürler canım.inan çok etkilendim.ne kadar zor bir süreç geçirmişsin.Rabbim ne yazdıysa o olur.daha rahat olmaya çalışacağım ama işte bundan önce de bir düşüğüm vardı.ondan çok etkilenmiştim.şimdi bu da hep öyle olacakmış gibi geliyor.iyi düşünmem gerekiyor,rahatlamam lazım.
senin yazdıklarınla bi nebze rahatladım.ve sana imrendim,umarım ben de senin gbi güçlü ve olumlu düşünebilirim.

Canım bende aynı durumdayım.bende dün dr gittim kese var ama bebeği göremedi.sat ım 15 ağustos.üç günde bir gel kontrol edicez dedi.inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.

O sorulara her süreçte maruz kalabiliyor insan.Mesela benim ikinci gebeliğim bu.İlkinde kalp atışı olmadığı için 8 haftalıkken önce düşük yaptım sonrada kalan parçaların temizlenmesi için kürtaj oldum.

Çevreden o kadar abes şeyler duydum ki..Şimdi çok sevdiğim insanlar dışında demiyorum kimseye.Biz o olaydan sonra bir süre bebek istemedik eşimle.Yazın eşimin memleketinde bir akrabaları kadın bana''Senin düşükten sonra bidaha çocuğun olmadı herhalde''dedi.Hayır biz şimdilik düşünmüyoruz diye cevapladım.Şimdiki aklım olsa biz yapamıyoruz yardımcı olsana derdimİnsanlar sizi zorla kendilerine bezetmeye çabalıyor sanki..

Kaçıncı çocuk olursa olsun her düşüğün ve kürtajın bir travma olduğuna inanıyorum.Ve kimsenin canını acıtmak itemediğimden sormam bile.Ki çocuğum olmayabilirde bundan kime ne?Veren Allah alan Allah.Neyse bu tatsız muhabbetleri kapatayım sıkmayım sizlerinde canını.

Benimde bu sıra duymaktan en nefret ettiğim cümle''Şunuda yemeyi unutma,bebeğe iyi geliyormuş''Ya iyide biliyorlar ki ben hemşireyim ve sürekli araştıran bir insanım.Birde iştahım zaten yok.Neyin zorlaması ki bu?Benim hormonlarmı beni bu hale sokuyor onuda anlamış değilim

Ruhurevan;Sana diyebileceklerim sadece şunlar..Benim ablamda 6 haftalık gebeyken düşük tehlikesi geçirdi.Ve doktorunun söylediği biz ne yaparsak yapalım bu bebek düşecekse düşecek engelleyemeyeceğiz.Biz sadece elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz dedi.10 günlük istirahat süresinin ardından kanama odakları yok oldu ve şu anda 2,5 aylık dünyalar tatlısı bir yeğenim varSen elinden geleni yap ve dua et.İnşallah hakkında hayırlısı olur..

Şeker yüklemesi için erken değil mi ?kaçıncı haftada istedi doktor ?

arkadaşlar benim 9. haftam bu gün bitti beni geçen hafta sağlık ocağından çağırmışlardı kan vermiştim glukoz 110 çıkmıştı bunu dr.la görüş dediler bu günde randevum vardı kendi dr. 110 olunca şeker yüklemesini erken yaptırdı o yüzden erken oldu normalde 24. haftalarda yapılıyodu sanırım
ben şeker yüklemesi haricinde başka testlerde yapıldı onları yazdım zaten şeker yüklemesi için ilk önce açken kendi dijital makinasıyla bakıldı 100 çıktı uygun diyip hemşire damar yolu açtı ilkini 9.30 da verdim 4 tüp hemen arkasından kaç ml bilmiyorum ama 2 büyük bardak eş değerinde yükleme bir kere yapıldı sonra 10.30 da 2 tüp daha alındı sonra 11.30 da 2 tüp daha 3 kez tekrarlandı sanırım herkesin farklı oluyo 50 olanıda duydum 150 olanıda ama yavaş yavaş verildiğini benimki ilk başta verildi başka verilmedi bide hareket fazla etme yorma kendini beklerken dediler oda şekeri yükseltiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…