2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim,minicik umut.aslında haklısın,sağlıklı değilse ben ne yaparsam yapayım kar etmiyor.dediklerini ben de ilk düşüğümde aynen yaşamıştım.insanlar hiç düşünmeden sadece konuşmuştu.umarım her şey daha iyi olur gelecek günlerde

Canım bende aynı durumdayım.bende dün dr gittim kese var ama bebeği göremedi.sat ım 15 ağustos.üç günde bir gel kontrol edicez dedi.inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.

canım benim ya.belki de geç döllenme falandır bizimki.inşallah bir an önce görürüz bebşilerimizi.sen de kahverengi akıntı da var mı canım.beni bir de bu kaygılandırıyor.güzel haberlerini bekliyorum inşallah

ben de ben de çok severim çiğ köfteyi. hamilelikten önce de şimdi de.. Allah'tan çok yakın kafamıza estiği zaman gidip hemen alıyrz ya da kocişi yolluyorum..

Ben de pek aşerme ya da tiksinme olmadı şu zamana kadar.. bakalım bundan sonra nasıl olacak.. haa sadece bulaşık makinesi kokuyor bana..

veeee sayfalarınıza söyle bir göz attım.kendi yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.herşeyin bir nedeni var.bol şükretmek,dayanmak ve her defasında "Allahım hayırlı bir evlat nasip eyle"diye dua ettim.kafaya takmayın.tadını çıkarın.ona buna üzülmeyin.yiyin,için,gezin,kendinizi eve kapatmayın.otobüslerde dikkatli olun yer vermezlerse bile yer isteyin.kaygan ayakkabılar giymeyin.dikkatli ve relax.ay Allah'ım bebişeriniz şuanda minicik.nasıl da büyüyecekler şaşıp kalacaksınız.500 gr. olduğunda "aaa içimde yarım kilo kıyma var" demiştim eşime:)))9

esracık aynısı yaşadım normalde 2 hafta geç döllenme olmuş bende kürtaj dediler ooooo gittiğimde bebeğimin kalp ayışı da vardı kendi de vardı sakın bunları düşünerek bebeğini strese sokma.. normlade 8 haftalık olmam gerekırken 5+3 çıkmıstım.. o yüzden dediler yok bebek hatta kesemin bozulduğunu söylemıstıler ama dedim kanamam yok kese bozulunca kanama olurmus ve bebek düşermiş ama benım yoktu 2 gün sonra gel dedi gitmedim 1 hafta sonra gittim herşey yolundaydı... ve bebeğim suan 1 hafa önden gidiyor neredeyse alınacaktı büyüdü gelişti ve yaşıtlarını geçti:) gecen hafta dr gittiğimde tahmini doğum 23 nisan dedi ve fıngır fıngırdı ...

Canım daha önceki sayfalarda ki yazılarımı okudunmu bilmiyorum.dr iki ihtimal söyledi ya geç döllenme olmuş bebişi sonra görücez ya da malesef kürtaj dedi.ama inşallah perşembe gittiğimde görücem bebişimi rabbimin izniyle.şimdilik akıntım yok ama ne olur bilemem.detaylı paylaşalım yinede her an yaşadıklarımızı.inşallah bizim durumumuzda olan herkes bebeğini kese içinde görür inşallah allahım aminnnn.....

süpersiniz vallaha.tavsiyelerinize aynen uyacağım.ve pozitif düşmeye başlayıp diyorum ki"haftaya pıtpıtları duyunca yine buraya yazacağım inşallah"

Herzaman şükrediyorum allahıma ve kendimi olumlu düşünmeye sevkediyorum.benimde şu an 8 haftalık hamile olmam gerekiyordu ama bebek görünmediğine göre muhtemelen daha erken bir gebelik haftası içindeyim.böyle olmasını istiyorum rabbimden ve bol bol dua ediyorum...

aranıza yeni katıldım anneler :) ilk bebeğimi bekliyorum ve umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi :)

merhabaaa guzell anneler
nasılsınız bakalımmmm karnı cıkan varmıı
sankı yandan bakılınca azcık varmı gıbıbenımkı 52 kıloyla başladsım kılom aynı
ama esım aş erıoo kızlarrr..kakolu keke sarelle surup yıyıooo her aksammm:))))))

Benim cikti ust taraf gaz diyorum ben alt taraf hafif bombeli,bende 54kiloyla kaldim bazen bir bucuk kilo fazlam oluyor bugun yine 54 tum,bende asermeye basladim bugun ,burda tursu tursu dediler gittim aldim o da hafif sekerli cikmaz mi turk usulu tursuyu evde kendim kurayim bari olmaycak boyle

ya pasta cıkolata yesek olmuyormu oyle baksınlar seker durumuna:)
benden daha doktor ıstemedı bakalım ne zaman ıster sana gecmıs olsun darısı basımıza ..

kesınlıkle doktorumda aynısını dıyor nar eksısı maydanoz yasak dıyoruz ılk 3 ay
ama doktorum sevıyorsan azıcık yıyebılırsın dedı salatayı nar eksısız yıyeyem sımdı bır tatlı kasıgı kullanabılıyorum
herseyı akısına bırakmak lazım cok arastırmıyorum ne nedır dıye bu yuzden mesajına yuzde yuz katılıyorum ..

ah ah benımkı benı taklıt edıyor aılemın yanında karnını tutup ay bebek hareket ettı ay soyleyım boyleyım
gıcık ıste:) acısını cıkarırız onlardan bır kac ay sonra yusyuvarlak oldugumuzda mecbur bakıcaklar bıze:)

dun aksam kıl tüğ derken ruyamda gobegımın ustu komple kıllı gordum
uyanınca cok sukur dedım ruyaymıs:)
cıg kofteyıde konustuk aldım yedım yerken bıraz mıdem zorlandı ama kac gundur katı yıyemedıgım ıcın ham yaptım :)

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım bir arkadaşımın tavsiyesiyle, ben de çoğunuz gibi ilk bebeğime hamileyim. Gebeliğin 10. haftasındayım. 30 yaşındayım. Birçok kişinin aksine ben hamileliğe pek hazır değildim, bebek sahibi olmaya daha yeni karar verip doğum kontrol hapını bırakmıştım ki aynı ay içinde hamile kalmışım. Bu yüzden çok garip duygular içindeyim. Bazen yüzümde aptal bi gülümseme ile bebeğimle geçireceğim zamanları düşünüyorum, bazen de gaz problemini bahane ederek saatlerce ağlıyorum. Bu gelgitler normal mi? Bu arada gaz problemim bir ara gerçekten çıldırtıcı boyuta ulaşmıştı, şimdi biraz daha rahatım.Ama sıkıntılar hiç bitmiyor. Tüm gün süren bulantılar, kış egzaması yüzünden saç diplerinde ve yüzümdeki yaralar. Annelik gerçekten zormuş, daha şimdiden anneciğimin kıymetini anladım. Hepinizi öpüyorum.

bnm de kocam öyle bu aletler nerde satılıyo eve koyalım diyo :)

Bu arada mesajları okurken dikkatimi çekti GOKCHE, ben de çiğ köfte aşeriyorum. Hamileliğimi öğrendiğimden beri gördüğüm her yiyecekten tiksinen ben deli gibi çiğ köfte istiyorum, bir tek ondan tiksinmiyorum. Çok ilginç.

bnm de kocam öyle bu aletler nerde satılıyo eve koyalım diyo :)

Bu arada mesajları okurken dikkatimi çekti GOKCHE, ben de çiğ köfte aşeriyorum. Hamileliğimi öğrendiğimden beri gördüğüm her yiyecekten tiksinen ben deli gibi çiğ köfte istiyorum, bir tek ondan tiksinmiyorum. Çok ilginç.

Yapmayın şöyle yaaaaaaaaa.... burada ne okursam canım çekıyor tatlı haricinde =))... Arkadaslar yeşil mercımek diye yazmıslardı markete gıdıp yeşil mercımek aldım sımdıye dek yapmamama ragmen =)) Bu aralar aşırı şekilde meyveye dadandım ... içinizde meyveye aşeren varmı..? :)

meyveye aşerme değil de.. bol bol elma aldım ve katı meyve sıkacağı.. arada bir sıkıyorum.. yeşil elma çok güzel oluyor, tavsiye ederim. bu alete şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştım ama bundan sonra kullanacağım kesin.. hazır meyve sularını tüketmek istemiyorum, sevmiyorum da zaten. yakında portakal da sıkmaya başlarım.. ohhh miss.. bebiş doğunca da ilerleyen zamanlarda ona da yaparım taze taze içer minnoş..

dun 4 porsıyon meyve yedım dahada yerdım kendımı fırenledım cesıt cesıt hepsını ıstıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…