- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.861
O sorulara her süreçte maruz kalabiliyor insan.Mesela benim ikinci gebeliğim bu.İlkinde kalp atışı olmadığı için 8 haftalıkken önce düşük yaptım sonrada kalan parçaların temizlenmesi için kürtaj oldum.
Ruhurevan;Sana diyebileceklerim sadece şunlar..Benim ablamda 6 haftalık gebeyken düşük tehlikesi geçirdi.Ve doktorunun söylediği biz ne yaparsak yapalım bu bebek düşecekse düşecek engelleyemeyeceğiz.Biz sadece elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz dedi.10 günlük istirahat süresinin ardından kanama odakları yok oldu ve şu anda 2,5 aylık dünyalar tatlısı bir yeğenim varSen elinden geleni yap ve dua et.İnşallah hakkında hayırlısı olur..
Canım bende aynı durumdayım.bende dün dr gittim kese var ama bebeği göremedi.sat ım 15 ağustos.üç günde bir gel kontrol edicez dedi.inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.
günaydın millet
bulantısız kokusuz zinde bi gün olsun..
komik bişi diyeyim size normalde ben tatlı delisi ayrıca limonu kabuğuyla yiyen biriydim acıyıda pek sevmem yiyemem
gebelik başından beri tatlı ve limon yiyemiyorum veya çok seyrek
peki dün gece ilk aşerdiğim şey neydi??? çiğköfte :)
su hazırlar etsiz diye gitti aldı kocam saat 10 u geçiyodu
ve sonra baktı kaldı çok acıydı nasıl yedin sen o kadar diye :)
çok teşekkürler canım.inan çok etkilendim.ne kadar zor bir süreç geçirmişsin.Rabbim ne yazdıysa o olur.daha rahat olmaya çalışacağım ama işte bundan önce de bir düşüğüm vardı.ondan çok etkilenmiştim.şimdi bu da hep öyle olacakmış gibi geliyor.iyi düşünmem gerekiyor,rahatlamam lazım.
senin yazdıklarınla bi nebze rahatladım.ve sana imrendim,umarım ben de senin gbi güçlü ve olumlu düşünebilirim.
Arkadaşlar merhaba.ben çok üzgünüm dün doktora gittim.sat ım 15 ağustos yani tahminen 8 haftalık hamile olmam gerekiyor.ve kalp atışlarını duyma ümidiyle gitmiştim doktora.ama malesef bebegi göremedik.yani şöyle garip bir durum var kese rahmin içinde dış gebelik değil.yolk sac denilen kese de var o yüzden boş gebelik de diyemem dedi doktor.üç gün arayla takip edicez eğer böyle devam ederse malesef kürtaj olman gerekicek dedi.bu nasıl bişey arkadaşlar hcg 15000 üzerinde bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum rahimde kese var hatta yolk sac var ama emriyo görünmüyor.dr ya gec döllenme olmuştur ya da bebek gelişememiştir dedi.daha önce bu tip şeyler yaşayan var mı aranızda?lütfen paylaşın biraz olsun içim rahat etsin.perşembe tekrar gidicem dr.
canım benim ya.belki de geç döllenme falandır bizimki.inşallah bir an önce görürüz bebşilerimizi.sen de kahverengi akıntı da var mı canım.beni bir de bu kaygılandırıyor.güzel haberlerini bekliyorum inşallah
veeee sayfalarınıza söyle bir göz attım.kendi yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.herşeyin bir nedeni var.bol şükretmek,dayanmak ve her defasında "Allahım hayırlı bir evlat nasip eyle"diye dua ettim.kafaya takmayın.tadını çıkarın.ona buna üzülmeyin.yiyin,için,gezin,kendinizi eve kapatmayın.otobüslerde dikkatli olun yer vermezlerse bile yer isteyin.kaygan ayakkabılar giymeyin.dikkatli ve relax.ay Allah'ım bebişeriniz şuanda minicik.nasıl da büyüyecekler şaşıp kalacaksınız.500 gr. olduğunda "aaa içimde yarım kilo kıyma var" demiştim eşime:)))9
esracık aynısı yaşadım normalde 2 hafta geç döllenme olmuş bende kürtaj dediler ooooo gittiğimde bebeğimin kalp ayışı da vardı kendi de vardı sakın bunları düşünerek bebeğini strese sokma.. normlade 8 haftalık olmam gerekırken 5+3 çıkmıstım.. o yüzden dediler yok bebek hatta kesemin bozulduğunu söylemıstıler ama dedim kanamam yok kese bozulunca kanama olurmus ve bebek düşermiş ama benım yoktu 2 gün sonra gel dedi gitmedim 1 hafta sonra gittim herşey yolundaydı... ve bebeğim suan 1 hafa önden gidiyor neredeyse alınacaktı büyüdü gelişti ve yaşıtlarını geçti:) gecen hafta dr gittiğimde tahmini doğum 23 nisan dedi ve fıngır fıngırdı ...
merhabaaa guzell anneler
nasılsınız bakalımmmm karnı cıkan varmıı
sankı yandan bakılınca azcık varmı gıbıbenımkı 52 kıloyla başladsım kılom aynı
ama esım aş erıoo kızlarrr..kakolu keke sarelle surup yıyıooo her aksammm:))))))
kızlar bana bu gün şeker yüklemesi yapıldı berbat bişeydi hele bide midesi bulananlar için çok daha kötü(( benim erken yapıldı atlattım bakalım darısı sizlereee sonuçlar ne çıkacak bakalım bu gün benden istenilen testler şunlardı yani dr. eski eksik yapılması gereken testlere baktı onları yaptı
kan sayımı otomotize
tsh
FT4 serbest T4 serbest tiroksin
VDRL
TOKSOPLASMA lg m-RUBELLA bu ikisi bebek içinmiş
idrar tah.
kültür
glukoz
toksoplasma lg G
veeeeeeeeee bebeğim bu gün tam 2,5 cm ilk hareketlerini gördükmşlh ayakları ve kolları kıpır kıpır çok ama çok güzeldi yaaa o kadar kötü olmama rağmen hiç gözümü kırpmadan akşama kadar izliyebilirdim onu ulturasondan
anlıyorum ençok ben anlıyorummmm berbat bi duygu açım bu gün dr.randevumuz vardı şeker yüklemesi falan yapıldı düşün 6.haftadan beri doğru düzgün yemek hatta hiç yemek yiyemeyen birine ve 4 gündür gaz sancılarım var resmen bayılcam sanıyorum tuttuğunda dün gece bide onu yaşadım saat 6 da uyudum 12 saat açda kalmam lazımdı 8.30 da randevuya gittik koca bi rahat 2 büyük bardak vardı limonta gibi şekerli suyu içirdiler 10 tüp kan alındı ve bunu 1 saat arayla yapıyolar 3 kez( dayanmak zorundaydım kusarsam illaki başka gün mecbur tekrarlancaktı dayandım ama ölücem sandım dr. serum takviyesi verdi arada biraz kilo kaybım olmuş ve zofer 8mg ilaç devam istersen sor dr. sende kullan dr.ların dediği yapabileceğimiz başka hiç bişey yok azda olsa yiyceksiniz diolar benim 3 haftam kaldı tamamen geçmese bile azalıcak 12. haftadan sonra çünki progestron hormonu sabitlenicek bizde rahatlıycaz
veeee sayfalarınıza söyle bir göz attım.kendi yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti.herşeyin bir nedeni var.bol şükretmek,dayanmak ve her defasında "Allahım hayırlı bir evlat nasip eyle"diye dua ettim.kafaya takmayın.tadını çıkarın.ona buna üzülmeyin.yiyin,için,gezin,kendinizi eve kapatmayın.otobüslerde dikkatli olun yer vermezlerse bile yer isteyin.kaygan ayakkabılar giymeyin.dikkatli ve relax.ay Allah'ım bebişeriniz şuanda minicik.nasıl da büyüyecekler şaşıp kalacaksınız.500 gr. olduğunda "aaa içimde yarım kilo kıyma var" demiştim eşime:)))9
merhabaaa guzell anneler
nasılsınız bakalımmmm karnı cıkan varmıı
sankı yandan bakılınca azcık varmı gıbıbenımkı 52 kıloyla başladsım kılom aynı
ama esım aş erıoo kızlarrr..kakolu keke sarelle surup yıyıooo her aksammm:))))))
bnm de kocam öyle bu aletler nerde satılıyo eve koyalım diyo :)
bnm de kocam öyle bu aletler nerde satılıyo eve koyalım diyo :)
ben de ben de çok severim çiğ köfteyi. hamilelikten önce de şimdi de.. Allah'tan çok yakın kafamıza estiği zaman gidip hemen alıyrz ya da kocişi yolluyorum..
Ben de pek aşerme ya da tiksinme olmadı şu zamana kadar.. bakalım bundan sonra nasıl olacak.. haa sadece bulaşık makinesi kokuyor bana..
Yapmayın şöyle yaaaaaaaaa.... burada ne okursam canım çekıyor tatlı haricinde =))... Arkadaslar yeşil mercımek diye yazmıslardı markete gıdıp yeşil mercımek aldım sımdıye dek yapmamama ragmen =)) Bu aralar aşırı şekilde meyveye dadandım ... içinizde meyveye aşeren varmı..? :)
Yapmayın şöyle yaaaaaaaaa.... burada ne okursam canım çekıyor tatlı haricinde =))... Arkadaslar yeşil mercımek diye yazmıslardı markete gıdıp yeşil mercımek aldım sımdıye dek yapmamama ragmen =)) Bu aralar aşırı şekilde meyveye dadandım ... içinizde meyveye aşeren varmı..? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?