- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.881
meyveye aşerme değil de.. bol bol elma aldım ve katı meyve sıkacağı.. arada bir sıkıyorum.. yeşil elma çok güzel oluyor, tavsiye ederim. bu alete şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştım ama bundan sonra kullanacağım kesin.. hazır meyve sularını tüketmek istemiyorum, sevmiyorum da zaten. yakında portakal da sıkmaya başlarım.. ohhh miss.. bebiş doğunca da ilerleyen zamanlarda ona da yaparım taze taze içer minnoş..
yurtdısında yasıyanları unuttukcig kofte muhabbetini kapasak mi ne
tursuyu da ama
olan var olmayan var
yurt disinda cig kofteince bulgur da yok birseyler yapsam neyse idare edicez artik
benim bugun tersine dondu hersye kizlar ya
bir acildi istahim bu saat oldu bulanti da yok
dunyayi yedim bugun
nasil yedim bilmiyorum
umarim yolundadir hersey pat diye bulanti gitti de :44:
dun 4 porsıyon meyve yedım dahada yerdım kendımı fırenledım cesıt cesıt hepsını ıstıyorum :)
yok canim saka yapiyorum gidince yerim ben de turkiyede
bakalim yarin bulanicak mi aneiden gecince ben de sasirdim
Markete gittiğimde direk meyve reyonuna girip.. sundanda sundanda bundanda alıyım diyerekten sepeti dolduruvermısım :=)) İnanmazssınız ama dun aksam 1 kıloya yakın mandalina yedım .. :)))
kızlar kilo almamam lazım.çok korkuyorum bu yüzden yaaa( doktor dikkatli ol dedi..iştahım da inadına açıldı...
benim bugun tersine dondu hersye kizlar ya
bir acildi istahim bu saat oldu bulanti da yok
dunyayi yedim bugun
nasil yedim bilmiyorum
umarim yolundadir hersey pat diye bulanti gitti de :44:
Neden kılo almaman gerekıyo tuhaf geldı .. sonucta gebeyiz ve muhakakkı kılo alacagız... tabıkı kontrollu sekılde olmalı..... Ben cok fazla yemek yıyemedıgım ıcın kılo almaktan cok verdım ... ama zaten bu aylarda verılıyormus.. yengem şuan 5.5 aylık hamıle ve hamılelıgının ılk 4 ayında 8 kılo vermıs... ve suanda hiç kılo almamıs.. bebekte gayet saglıklı .....
evet doğru söylüyosun da, benim hiç bulantı,tiksinme olmadı. baştan beri iştaha devam ve doktor bunu öğrenince öyle dedi. bir de ben köyde öğretmenim.okulda tek başımayım. o yüzden öğle yemeği falan sıkıntılı. köyde yiyecek birşey bulamıyorum. simit gibi şeyler götürüyorum yanımda. o yüzden kilo almaktan korkuyorum. kontrollü olsun diye ne öneriyosun
hosgeldın aramıza gozun aydın ekledım cnm:)herkese günaydın, beni de listeye ekler misiniz..bilgilerim :
miyase1 / 29 / 26 temmuz / 23 mayıs / ?? / ilk
cnm zeka testı ben cumartesı gunu yaptırdım kan alıyorlar bırde detaylı ultrasında bakıyorlarslm kızlar bn 10 .haftamdayım 1 buçuk hafta sonra kontrolüm var ikili test için Bununn ne olduğunu bilen var mı.Bi de o zaman cnsyet belli olur mu
ben hıssedıyorum ya senın kızın olucakne guzel yaaaagonlune gore olsun canim
ya ben deeee hissetmek istiyorummmm
cnm bılgılerını yolla ben ekleyeyımyukarıdakı lısteye bır turlu adımızı eklemeyı beceremedık :))))
hosgeldın aramıza ekledım cnm yasını da yazabılırmısınbizide listeye eklermısınız satımız 14 agustos muhtemel dogum tarıhımız 22 mayıs ve ılk :)
ekldım cnmmmo listede bende yokum :)
YAŞ 29 SAT 01/08/2012 TAH.D 08/05/2013 İLK
Bu arada benide listeye ekleyebilirsiniz artık yas 26 sat 25 Temmuz ilk bebek :)) bugun doktordan geldim yüzde 60 tahmin yürüttü ama sayılmaz heralde ikili testide istemedim ense kalınlığına baktı normal gözüküyor dedi çok sukur bide burun kemiği oluşmuş oda önemli dedi neden bilmiyorum duymamıştım simdiye kadar,bulantilarim nerdeyse bitmek üzere ama yanma sorunum var benimde neyse hayırlısıyla hepimizde sag salim kucağımıza alırız insallah bebeklerimizi :))
hosgeldınız gozunuz aydın ekedım lısteyeyaş 32- sat 15 ağustos- tahmini doğum 22 mayıs 2013- ilk bebek
eniyihekim.com diye bir site var doktorunuzun adını yazıyorsunuz, hakkında yapılan yorumlar ve puanlama çıkıyor
Veya kendiniz direk doktorunuzu öneriyorsunuzz
Şu süreçtee en önemli olan doktorlarımızı tanımak cok önemli
Benim doktorum içiin iyi demişler
Bide hastane şikayetlerini okuyorum
Onuda şikayetvardan
Medicalpark ve central hakkındaki şikayetler şaşırttı benii :18:
ayyyy aramızda 2 gün var.hayırlısı olsun:))
iyi geceler hepınıze bugun aksama kadar evde yoktum gıremedım...
ben sanırım grıp oluyorum gozlerım şiş gıbı hıssedıyorum basım agrıyor ınsallah olmam cunku ılacsız serumsuz atlatamıyorum cok agır gecırıyorum ck dıkkat ettım ama eısmden gectısanırım
iyi geceler hepınıze bugun aksama kadar evde yoktum gıremedım...
ben sanırım grıp oluyorum gozlerım şiş gıbı hıssedıyorum basım agrıyor ınsallah olmam cunku ılacsız serumsuz atlatamıyorum cok agır gecırıyorum ck dıkkat ettım ama eısmden gectısanırım
öncelikle tebrik ederim.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah...bende 1 hafta geriden geliyorum ama doktor normal dedi..bizim yumurtalıklarımız geç yumurtlamış o yuzden canım kafana takma tekrardan hayırlı olsun
hosgeldın cnm aramıza gozunaydın
kullanıcı kontrol panelınde profılını duzenle den tahmını dogum tarıhı kısmına tahmını dogum tarıhını yaıp kaydedersenolacak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?