2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende gecen yıl aldım arada eksı elma ıle sebzelerı karısıtırp sıkıyorum ıcıyorum suyunu
mıdem boyle devam ederse artık katı meyve sıkıcagı kurtarıcım olucak
ılerde cocuklarada cok ıse yarıcak kesınlıkle ..

cig kofte muhabbetini kapasak mi ne
tursuyu da ama
olan var olmayan var
yurt disinda cig kofte ince bulgur da yok birseyler yapsam neyse idare edicez artik

benim bugun tersine dondu hersye kizlar ya
bir acildi istahim bu saat oldu bulanti da yok
dunyayi yedim bugun
nasil yedim bilmiyorum
umarim yolundadir hersey pat diye bulanti gitti de :44:

cig kofte muhabbetini kapasak mi ne
tursuyu da ama
olan var olmayan var
yurt disinda cig kofte ince bulgur da yok birseyler yapsam neyse idare edicez artik
yurtdısında yasıyanları unuttuk hakkını helal et canım ..

benim bugun tersine dondu hersye kizlar ya
bir acildi istahim bu saat oldu bulanti da yok
dunyayi yedim bugun
nasil yedim bilmiyorum
umarim yolundadir hersey pat diye bulanti gitti de :44:

ne guzel bulantın gıtmıs gelmez ınsallah bıdaha ama aman dıyım ıstahın gelmısken asırıya kacmasına ızın verme:)

dun 4 porsıyon meyve yedım dahada yerdım kendımı fırenledım cesıt cesıt hepsını ıstıyorum :)

Markete gittiğimde direk meyve reyonuna girip.. sundanda sundanda bundanda alıyım diyerekten sepeti dolduruvermısım :=)) İnanmazssınız ama dun aksam 1 kıloya yakın mandalina yedım .. :)))

yok canim saka yapiyorum gidince yerim ben de turkiyede

bakalim yarin bulanicak mi aneiden gecince ben de sasirdim

içimi rahatlattın :)

Markete gittiğimde direk meyve reyonuna girip.. sundanda sundanda bundanda alıyım diyerekten sepeti dolduruvermısım :=)) İnanmazssınız ama dun aksam 1 kıloya yakın mandalina yedım .. :)))

ınanırım canım bende uzum ve armut seftalı fecı ıstıyorum seftalı mevsımı gectı artık
uzume hurraa :) mandalına bıraz daha tatlansın bol bol hem suyunu sıkar hem ıcerım
abur cubur yıcegımıze mıs gıbı meyve yıyoruz gercı ondada seker var ama napalım :)
yemek yerıne yıyorum sayesınde tokum

kızlar kilo almamam lazım.çok korkuyorum bu yüzden yaaa ( doktor dikkatli ol dedi..iştahım da inadına açıldı...

Neden kılo almaman gerekıyo tuhaf geldı .. sonucta gebeyiz ve muhakakkı kılo alacagız... tabıkı kontrollu sekılde olmalı..... Ben cok fazla yemek yıyemedıgım ıcın kılo almaktan cok verdım ... ama zaten bu aylarda verılıyormus.. yengem şuan 5.5 aylık hamıle ve hamılelıgının ılk 4 ayında 8 kılo vermıs... ve suanda hiç kılo almamıs.. bebekte gayet saglıklı .....

evet doğru söylüyosun da, benim hiç bulantı,tiksinme olmadı. baştan beri iştaha devam ve doktor bunu öğrenince öyle dedi. bir de ben köyde öğretmenim.okulda tek başımayım. o yüzden öğle yemeği falan sıkıntılı. köyde yiyecek birşey bulamıyorum. simit gibi şeyler götürüyorum yanımda. o yüzden kilo almaktan korkuyorum. kontrollü olsun diye ne öneriyosun

Canım benım kontrollu kılo almakla ılgılı ozellıkle yaptıgım bır sey yok.... Lakin nette buna benzer uzmanların önerileri olabılır... ama yınede kendı doktoruna sorupta onun yoneltıgı şekılde yaparsan daha saglıklı olur dıye dusunuyorum ....

herkese günaydın, beni de listeye ekler misiniz..bilgilerim :

miyase1 / 29 / 26 temmuz / 23 mayıs / ?? / ilk
hosgeldın aramıza gozun aydın ekledım cnm:)
slm kızlar bn 10 .haftamdayım 1 buçuk hafta sonra kontrolüm var ikili test için Bununn ne olduğunu bilen var mı.Bi de o zaman cnsyet belli olur mu
cnm zeka testı ben cumartesı gunu yaptırdım kan alıyorlar bırde detaylı ultrasında bakıyorlar
ne guzel yaaaa gonlune gore olsun canim

ya ben deeee hissetmek istiyorummmm
ben hıssedıyorum ya senın kızın olucak
yukarıdakı lısteye bır turlu adımızı eklemeyı beceremedık :))))
cnm bılgılerını yolla ben ekleyeyım
bizide listeye eklermısınız satımız 14 agustos muhtemel dogum tarıhımız 22 mayıs ve ılk :)
hosgeldın aramıza ekledım cnm yasını da yazabılırmısın
o listede bende yokum :)

YAŞ 29 SAT 01/08/2012 TAH.D 08/05/2013 İLK
ekldım cnmmm

yaş 32- sat 15 ağustos- tahmini doğum 22 mayıs 2013- ilk bebek
hosgeldınız gozunuz aydın ekedım lısteye

aa hıc duymadım ben cok guvenıyorum doktoruma ama bakalım neler varmıs

iyi geceler hepınıze bugun aksama kadar evde yoktum gıremedım...

ben sanırım grıp oluyorum gozlerım şiş gıbı hıssedıyorum basım agrıyor ınsallah olmam cunku ılacsız serumsuz atlatamıyorum cok agır gecırıyorum ck dıkkat ettım ama eısmden gectı sanırım

aaa canim cok gecmis olsun
salgin var sanirim herkes grip bu ara
tavuk suyune corba ic olur mu cok etkili

korktuğumuz başımıza geldi desene aman canım hıc bırsey yapma bol bol yat c vıtamını mandalına falan ye ınsallah ucundan yakalamıs olur
hemen bırakır gıder

çok sağol canım...çok güzel dualar etmişsin bende senin için aynı dileklerde bulunuyorumm... Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…