2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

:))) keşke pasta çikolata deseler ama şöle bişey var ben benkiiii deli gibi tatlı düşkünü pasta çikolata gözüm doymadan bırakmam elimden ama şu mide bulantılarıyla gözüm hiç birini görmüyo yani o durumda onları verseler bile yiyemezdim şekerli sudaki amaç belli bir oran var onu yakalamak zorundalar suda sanırım hem faydalı hemde sıvı vücuda daha çabuk yayıldığı için yani etkileşimi bu sebepten veriliyo benim korkutucu oldu çünki hamileliğin erken dönemlerinde ve bulantıların en üst seviyesini yaşadığım zamana denk geldiği için normali 24. haftalarda o dönemde sanmıyorum bu kadar zor olucağını

Havalar iyice soğudu kızlar kendinize dikkat edin.öpüyorum hepinizi inş her gününüz bi öncekinden güzel geçer.

Bu arada bebekim büyümüş artık koca kafalı resimden bizde de çıkıyo çok mutlu oldum :)

Son düzenleme:
Ya arkadaşalr bi tek neredeyse 5 aylığa ulaşan göbek bendemi var
yok yani benimkide erken döllenmede benim mi haberim yok demeye başladım
kilom 2 kilo kadar oynadı ama kocaman göbeğim var :/
ne oluyo yaaa?!?!?!

yok yok abartmışım biraz şöyle bi baktımda
ama çıkık göbeğim işte
sanırım ıda gaz ve kabızlıkla alakalı

Son düzenleme:
günaydın kızlar..benide aranıza alırmısız ...bende inş. mayıs annesi olucam...25 yaşındayım..son adet tarihim 30 temmuz...beklenen tarih 7 mayıs..ilk olucak inş..yazılarınızı okuyorum ama ama yazma imkanım çok olmuyo..birde birşey sorucam ikili test zamanını kaçırmak istemiyorum.daha randevuma var.sizler ne zaman gidiceksiniz yada gittiniz..11 ve 14 haftalar arası diye okudum ama yardımcı olurmusunuz

Ya arkadaşalr bi tek neredeyse 5 aylığa ulaşan göbek bendemi var
yok yani benimkide erken döllenmede benim mi haberim yok demeye başladım
kilom 2 kilo kadar oynadı ama kocaman göbeğim var :/
ne oluyo yaaa?!?!?!

Tek sende değil merak etme
Hamile pantolonu alacağım diyorum yokk daha erken diyorlarr ama sığdıramıyorum kii bu göbişii biyeree
Helee akşamlarııı, değil 5 aylık doğurcak kıvama geliyorum

Evet 11-14 hafta içinde bakıyorlarmışş
Bende kontrole gittiğimde 10+3 olacağım kısmetsee ama doktorlar ona 11 haftalık diyorlarr
Bende merak ediyorum acaba yapar mı? yoksa 1-2 hafta sonra tekrar mı çağırır?

günaydın güzel hamişler hayırlı sabahlar dün dr gittim bebişim biraz daha büyümüş kalbide pıt pıt atıyo çok şükür allahıma

Tek sende değil merak etme
Hamile pantolonu alacağım diyorum yokk daha erken diyorlarr ama sığdıramıyorum kii bu göbişii biyeree
Helee akşamlarııı, değil 5 aylık doğurcak kıvama geliyorum

ben aldım cnm erken merken
yoksa akşam üstü dayanamıyorum ağrıdan kıvranıyodum
ee evdede değilimki eşortman falan giyeyim
sanırım bebekten önce bağırsakalr rahat istiyo
ve inan çok rahatım tavsiye ederim
hatta hafta sonu düşük belli pantolonumun sadece üst düğmesini açık bırakarak giydim
iki günde zor normale döndüm bütün sistemelr altüst oldu

canm ben daha gitmedim 9.haftanın içindeyim dün dr 20 gün sonra gel dedi heralde o zaman yani 11.haftaya geliyo

Evett bebişimm sıkışıyoorr resmen
Bende düğmeler açık açık geziyorum yoksa nefes alacak gibi değil
Tartıda kilo yok fakat şişiklik varr sanırım oda regli zamanım geçti vucut şişirdi kendini
Bende haftasonu GeBeye baktım biraz pahalı :26: İnternetten takip ediyorum şimdi modern birşey bulursam alacağım, dediğin gibi evde oturmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…