- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.901
ya pasta cıkolata yesek olmuyormu oyle baksınlar seker durumuna:)
benden daha doktor ıstemedı bakalım ne zaman ıster sana gecmıs olsun darısı basımıza ..
kesınlıkle doktorumda aynısını dıyor nar eksısı maydanoz yasak dıyoruz ılk 3 ay
ama doktorum sevıyorsan azıcık yıyebılırsın dedı salatayı nar eksısız yıyeyem sımdı bır tatlı kasıgı kullanabılıyorum
herseyı akısına bırakmak lazım cok arastırmıyorum ne nedır dıye bu yuzden mesajına yuzde yuz katılıyorum ..
ah ah benımkı benı taklıt edıyor aılemın yanında karnını tutup ay bebek hareket ettı ay soyleyım boyleyım
gıcık ıste:) acısını cıkarırız onlardan bır kac ay sonra yusyuvarlak oldugumuzda mecbur bakıcaklar bıze:)
boktan bişey için eşinden tokat yemek .... çocugunun düşüşünü izlemek sanırım bugün ölüyorum....
boktan bişey için eşinden tokat yemek .... çocugunun düşüşünü izlemek sanırım bugün ölüyorum....
Ya arkadaşalr bi tek neredeyse 5 aylığa ulaşan göbek bendemi var
yok yani benimkide erken döllenmede benim mi haberim yok demeye başladım
kilom 2 kilo kadar oynadı ama kocaman göbeğim var :/
ne oluyo yaaa?!?!?!
günaydın kızlar..benide aranıza alırmısız ...bende inş. mayıs annesi olucam...25 yaşındayım..son adet tarihim 30 temmuz...beklenen tarih 7 mayıs..ilk olucak inş..yazılarınızı okuyorum ama ama yazma imkanım çok olmuyo..birde birşey sorucam ikili test zamanını kaçırmak istemiyorum.daha randevuma var.sizler ne zaman gidiceksiniz yada gittiniz..11 ve 14 haftalar arası diye okudum ama yardımcı olurmusunuz
Tek sende değil merak etme
Hamile pantolonu alacağım diyorum yokk daha erken diyorlarr ama sığdıramıyorum kii bu göbişii biyeree
Helee akşamlarııı, değil 5 aylık doğurcak kıvama geliyorum
günaydın kızlar..benide aranıza alırmısız ...bende inş. mayıs annesi olucam...25 yaşındayım..son adet tarihim 30 temmuz...beklenen tarih 7 mayıs..ilk olucak inş..yazılarınızı okuyorum ama ama yazma imkanım çok olmuyo..birde birşey sorucam ikili test zamanını kaçırmak istemiyorum.daha randevuma var.sizler ne zaman gidiceksiniz yada gittiniz..11 ve 14 haftalar arası diye okudum ama yardımcı olurmusunuz
ben aldım cnm erken merken
yoksa akşam üstü dayanamıyorum ağrıdan kıvranıyodum
ee evdede değilimki eşortman falan giyeyim
sanırım bebekten önce bağırsakalr rahat istiyo
ve inan çok rahatım tavsiye ederim
hatta hafta sonu düşük belli pantolonumun sadece üst düğmesini açık bırakarak giydim
iki günde zor normale döndüm bütün sistemelr altüst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?