2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
aaa canim cok gecmis olsun
salgin var sanirim herkes grip bu ara
tavuk suyune corba ic olur mu cok etkili
saol cnm bu sabah daha ıyıyım ama cok sıddetlı belım agrıyor yerımden kalkamıyorumev yıne battı
korktuğumuz başımıza geldi desene aman canım hıc bırsey yapma bol bol yat c vıtamını mandalına falan ye ınsallah ucundan yakalamıs olur
hemen bırakır gıder
sormaaaasuanda yok bırseyım aksam bayagı mandalına yedım o etkı ettı heralde
boktan bişey için eşinden tokat yemek .... çocugunun düşüşünü izlemek sanırım bugün ölüyorum....
cok gecmıs olsun cnm ..............................................
Gunaydin anneler ben dayanamadim bir gun daha bugun gidiyorum ikili teste
gunaydınnn hayırlı haberlerle gel ınsalllah
hosgeldın aramıza gozun aydın cnm...evet ıkılı test 10-14 haftalada yapılyro cnm

gunaydın hepınzıee...

bu nasıl bır bel agrısıdr allahımm yrımden kalkamıyorum ayıptır soylemeesı ruyamda kurabıye yıyordum sabah uyandıgımda resmen agzım sulandı sabahın körunde kalktım onu yaptım ama yıyemıyorum canım ıstemıyorum offfffbırde ugrastım belım agrıdı...

merhaba kızlar, ben de sata göre 7. haftanın içindeyim. Henüz doktora gidemedim, 19unda randevum var. 2. bebişim, 2 yaşında da bir oğlum var. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri. Oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirmiştim, ne bulantı ne başka bir şey. Ama bu biraz sıkıntılı geçecek gibi. Midemde bir gariplik var, şişkinlikle bulantı arası birşey, tam çözemedim sizde durumlar nasıl?

yaş 29
sat 24 ağustos
d.tarihi 31 mayıs
2. gebelik

merhaba canım,
ve merhaba arkadaşlar,
dün çok ilginç bişey oldu..başka bir hastaneye gittim yani daha iyi bir hastaneye..doktor ultrasonla baktı 10 gün önce 6 hafta görünen gebeliğim 9 hafta olarak görüldü..bebeğim 2cm olmuş yani 7buçuk hafta beklerken bebeğim 9 haftalık çıktı birden 1buçuk hafta ileriye gitmiş oldum..benim sat26 temmuzdu ve şimdiye kadar bebeğim olması gerektiğinden çok küçük görünüyordu ama kalp atışını bile görmüştük..şimdi ise birden bebeğin daha büyük olduğunu gördük ve çok şükür herşeyi normal görünüyor..dün inanılmaz mutlu oldum..önceki doktorum kesemde kan göründüğünü söyleyip ağrı olursa endol fitil, düşük için progestan fitil ve koyu sarı akıntı için neo-penotran fitil vermişti bunları hiç kullanmak istemediğimden çok düzensiz ve az kullanmıştım..yeni doktorum bunların hiçbirine gerek olmadığını söyledi ve rutin tahlillerimi verdi..birde diğer doktorum 10 günde bir çağırıyordu bu doktor 3 hafta sonra çağırdı..

Bebişinn büyüyorr annesiii
Bende yattığım zaman düz yatamıyorum sankii kraker gibii çıııtt diye kıralacak gibi :26:
Hmmm sıcak sıcakk kurabiyee :26: Tamam ben yine avucumu yalayııımm

inşallah olmaz kanamam cok yogundu dün bugün durdu (

Canımmm çokk geçmişş olsunn
Rabbim ikinizide koruyp kollasınn
Doktora gittin mii?

Günaydııınnn :)
Aynen benim de dün çok belim ağrıyordu,neden olduğunu anlamadım,oğlumu parka götürmüştüm önceki gün biraz yoruldum sanırım ondandı ama azıcık yürümeylede ağrır mı bilmem.Bugün ağrımıyor ama iyiyim şükür,sana da geçmiş olsun

slm kızlar gunaydın bende 7+5 hamileyım doğum tarihi 21 mayıs kısmet olursa allah hepimizin sağlık ile kucağına almayı nasip etsin sıhat ile buyutelim inşallah ..
bu arada kızlar ben ikili test diye bir eşy duymadım gerçi randevum pazartesi gıunu dr soyler belki ama nedir bu ikili test okuyunca merak ettim açıkcası bilgim yok çünkü..
bu arada benim de belim çok kotu agrıyor fakat d normal dedi belli sure sonra gecebilir veya dokuz ay çekebilirsin de dedi hayırlısı artık katlanacagız bebişler için :)

işte doktor ve hastane farkı,çok iyi araştırmak lazım gerçekten,insanlar boşa uğraşmıyorlar yani,hangi doktor hangi hastane diye

hosgeldın aramıza gozun aydın...umarın bu gebelıgınde rahat gecer...benım tek sıkıntım bel agrısı bulantılarım hafıf hafıf yenı basladı
buyuyor galıba ama sımdıden sonra cektırecek gıbı napalım razıyım...yaa canınmı cektı kusura bakma
saol cnm benım heran agrıyor en ufak bır ıs yapayım aksama kadar yatıyorum..sancı gırıyor cok kotu yaa

sevindim senin asına gözün aydın gecen sayfa dan biliyordum sorununu başka dr a gitmek ile çok iyi yapmışsın sevindim gerilik var falan diye şüpheleniyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam bak ne güzel bir haber almışsın allah sağlık ile kucagımıza alı büyütmeyi nasip etsin:)

mrb cnm hosgeldın aramıza amimn hepımız saglıkla alalım kucagımıza ınsallah
.ıkılı test zeka testı cnm ıstege baglı yapılıyor ve 10 ıle 14.hafta arasında yapılıyor...ınsallah bel agrın cok olmaz ben dogum yapana kadar cekıcem sanırm

sağol canım benim evet çok sevindim..diğer doktorlar da iyiydi yani herkes iyi olduğunu söylüyorlardı ama benim içime sinmiyordu..bu doktorum çok içime sindi, sonunda aradığım doktoru buldum..ve bebeği hiç hissedemiyordum ya dün onu öyle yatarken görünce, minik kalbini falan görünce inanılmaz duygulandım, o kadar sevimli göründü ki gözüme.ilk defa 3 hafta sonra görecek olmak endişelendiriyor beni çünkü artık onu sık sık görmek istiyorum..

buyuyor galıba ama sımdıden sonra cektırecek gıbı napalım razıyım...yaa canınmı cektı kusura bakma

Annelik böyle bir şey sanırım onlar sağlıklı olsun da ben çekerim dedirtiyorr
Yok bee canım takılıyorumm, yoksa benim eşim pastaneciii bana böyghhkk geldi onlardan
Evlendiğimde 52 kiloydum, 2 senede 65 kilo oldum :26::26::26:

hoşbulduk canım tşk ederim zeka testi için erken değil mi ben testi daha ileriki zamanlarda olur sanıyordum ama yine de yaptrımakda yarar vardır diye düşünüyorum bel ağrım benim de doğuma akdar sürecek gibi bazen sürekli bazen bakıyorum ağrı sızı yok ama mutemadiyen az ve şiddetli de olsa bir bel ağrım var dune kadar bulantı ve kusma vardı bugun sadece sabah oldu sanırım yavas yavaş geciyor bulantılar ve kusmalar kontrol de pazartesi günü inşallah bir sorunum yoktur.birden azalan bir bulantı değil fakat yavaş yavaş da azalması normal sanırım ben de 36 yaşındayım ve ilk gebelik yaş dan dolayı olmaz diye düşünürken rabbim verdi allah hepimizinkini bağışlasın bizlere..

sevindim gerçek den senin adına benim de kontrol pazartesi gunu inşallah bir sorun yoktur çok yoğun bulantı ve kusma vardı bende son iki gundur azaldı biraz sanırım azalması normal artık dr gidince öğreneceğim ben sanırım diğer sayfa da ya sana ya da başka bir arkdaşa yazdığımı haırlıyorum dr a guvenmek en onemlisi içine sinecek dr bileceksin ki o dr un yanında güvendesin bu çok onemli ben dr a çok guveniyorum tabi önce allah a sonra dr mevlam ne eğlerse güzel eğler.. bu arada sürekli ultrosona girmek dogru değil bende çok istiorum ama kontroller dışına çıkmak da istemiyorum bazen aklıma gelmiyor değil bir hastaneye gideyim ultrosona gireyim göreyim diyorum ama sonra kendimi frenliyorum:)

tatlı banada ıtıcı gelıyor evde bır suru cıkolata var tarafına bakmıyorumda ne bılım sekerlı su yerıne
onlar yada meyve daha cekıcı kesınlıkle ama artık ne yapalım ne gerekıyorsa ıcıcez:)

boktan bişey için eşinden tokat yemek .... çocugunun düşüşünü izlemek sanırım bugün ölüyorum....

??? nasıl yanı esın sana vurdumu kanamanmı var bebeğine ne oldu ? ay ne olur bu bı saka olsun ...

Gunaydin anneler ben dayanamadim bir gun daha bugun gidiyorum ikili teste

hadı hayırlısı

cocugun büyükmü olcak ne yerını kocaman yapıyor anlasılan :)

hosgeldın aramıza

gecmıs olsun balım bende 3. gun once sutlu tatlı canım cektı 11 kasemı ne yaptım ee sonra böğğ yıyemedım
en sonuncusunu dun gece zorla esıme yedırdım :)
sende esıne yedır kurabıyelerı bak sabah senın ıcın kalktım yaptım dersın :)

hosgeldın aramıza
lıstemız masallah her gecen gun cogalıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…