- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.941
merhaba canım,
ve merhaba arkadaşlar,
dün çok ilginç bişey oldu..başka bir hastaneye gittim yani daha iyi bir hastaneye..doktor ultrasonla baktı 10 gün önce 6 hafta görünen gebeliğim 9 hafta olarak görüldü..bebeğim 2cm olmuş yani 7buçuk hafta beklerken bebeğim 9 haftalıkçıktı birden 1buçuk hafta ileriye gitmiş oldum..benim sat26 temmuzdu ve şimdiye kadar bebeğim olması gerektiğinden çok küçük görünüyordu ama kalp atışını bile görmüştük..şimdi ise birden bebeğin daha büyük olduğunu gördük ve çok şükür herşeyi normal görünüyor..dün inanılmaz mutlu oldum..önceki doktorum kesemde kan göründüğünü söyleyip ağrı olursa endol fitil, düşük için progestan fitil ve koyu sarı akıntı için neo-penotran fitil vermişti bunları hiç kullanmak istemediğimden çok düzensiz ve az kullanmıştım..yeni doktorum bunların hiçbirine gerek olmadığını söyledi ve rutin tahlillerimi verdi..birde diğer doktorum 10 günde bir çağırıyordu bu doktor 3 hafta sonra çağırdı..
slm kızlar gunaydın bende 7+5 hamileyım doğum tarihi 21 mayıs kısmet olursa allah hepimizin sağlık ile kucağına almayı nasip etsin sıhat ile buyutelim inşallah ..
bu arada kızlar ben ikili test diye bir eşy duymadım gerçi randevum pazartesi gıunu dr soyler belki ama nedir bu ikili test okuyunca merak ettim açıkcası bilgim yok çünkü..
bu arada benim de belim çok kotu agrıyor fakat d normal dedi belli sure sonra gecebilir veya dokuz ay çekebilirsin de dedi hayırlısı artık katlanacagız bebişler için :)
bende mıx hepsı ara ara ugruyor sağolsunlar:)Günadın kızlar :) Bende bel ağrısı yok da bol bol mide ekşimesi ve yanması var.
evet yeterkı saglıklı olsunlar ben yatarımAnnelik böyle bir şey sanırım onlar sağlıklı olsun da ben çekerim dedirtiyorr
Yok bee canım takılıyorumm, yoksa benim eşim pastaneciiibana böyghhkk geldi onlardan
Evlendiğimde 52 kiloydum, 2 senede 65 kilo oldum :26::26::26:
yok cnm tam zamanı ben 10+6 da yaptırdım testımı...hoşbulduk canım tşk ederim zeka testi için erken değil mi ben testi daha ileriki zamanlarda olur sanıyordum ama yine de yaptrımakda yarar vardır diye düşünüyorum bel ağrım benim de doğuma akdar sürecek gibi bazen sürekli bazen bakıyorum ağrı sızı yok ama mutemadiyen az ve şiddetli de olsa bir bel ağrım var dune kadar bulantı ve kusma vardı bugun sadece sabah oldu sanırım yavas yavaş geciyor bulantılar ve kusmalar kontrol de pazartesi günü inşallah bir sorunum yoktur.birden azalan bir bulantı değil fakat yavaş yavaş da azalması normal sanırım ben de 36 yaşındayım ve ilk gebelik yaş dan dolayı olmaz diye düşünürken rabbim verdi allah hepimizinkini bağışlasın bizlere..
cocugun büyükmü olcak ne yerını kocaman yapıyor anlasılan :)
hosgeldın aramıza
gecmıs olsun balım bende 3. gun once sutlu tatlı canım cektı 11 kasemı ne yaptım ee sonra böğğ yıyemedım
en sonuncusunu dun gece zorla esıme yedırdım :)
sende esıne yedır kurabıyelerı bak sabah senın ıcın kalktım yaptım dersın :)
hosgeldın aramıza
lıstemız masallah her gecen gun cogalıyor :)
boktan bişey için eşinden tokat yemek .... çocugunun düşüşünü izlemek sanırım bugün ölüyorum....
Ya arkadaşalr bi tek neredeyse 5 aylığa ulaşan göbek bendemi var
yok yani benimkide erken döllenmede benim mi haberim yok demeye başladım
kilom 2 kilo kadar oynadı ama kocaman göbeğim var :/
ne oluyo yaaa?!?!?!
yok yok abartmışım biraz şöyle bi baktımda
ama çıkık göbeğim işte
sanırım ıda gaz ve kabızlıkla alakalı
hosgeldın aramızaarkadaşlar listeye beni de ekler misiniz. yaş:30 ilk bebek ve SAT 25 temmuz 2012. miniğe kavuşacağımız tarih: 01.mayıs.2012
bendede aynı durum söz konusu hele akşamları aman yarabbi çıktı çıkacak bebiş:)hamile pantolonu aldım ben suan için oda büyük geliyo ama böle dügme acık gezmektende donum düsecek bigün işyerinde rezil olacağım:). ya kızlar bikaç sorum var sizlere ikili test sağlık ocaklarında yapılıyor mu? bide ya ben songünlerde hep aklıma kötü seyler geliyor doktora gitmeme daha 10 gün akdar var acaba bebiş iyimi kalp atısı falan sağlıklımı die tereddütteyim hep haftaya yine seyahatte olacagım hep içimde bi kurt Allah korusun olumsuz bişiler olsa bi belirtisi olur değil mi?
arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz. yaş:30 ilk bebek ve SAT 25 temmuz 2012. miniğe kavuşacağımız tarih: 01.mayıs.2012
evets enin ilk gunden beri var sanirimınsallah bel agrın cok olmaz ben dogum yapana kadar cekıcem sanırm
gunaydın hepınzıee...
bu nasıl bır bel agrısıdr allahımm yrımden kalkamıyorum ayıptır soylemeesı ruyamda kurabıye yıyordum sabah uyandıgımda resmen agzım sulandı sabahın körunde kalktım onu yaptım ama yıyemıyorum canım ıstemıyorum offfffbırde ugrastım belım agrıdı...
umarım herkes iyidireşimden bıktım artık:) uyuma şeklime bile karışıyo 7. haftadayız yüz üstü yatmayı çok severim izin vermiyo bebeği sıkıştırıyosun diyo işim var benim bu admla bu arada kalp atışalrı için son 6 gün
bebegi eziyorsun diye beni de esim uyariyor
ben hala yuzustu yatiyorum cunku baska turlu uyuyamiyorm
sanirim hamile yastigi alicam ben, cok iyiymis, dusununce bile nasil rahat olur yoksa kollari, omzu agriyor yan yatmaya calisirken insanin
ben geçen sene ameliyat olmuştum o zaman doktorum hamile yastığı aldırmıştı
rahat dönebilmem için ama şuan onunla rahat edemiyorum
2- 3 gece önce denemiştim ama bana ayaklarımı yüksek minderin üstüne koymak daha iyi geldi sanki
ilerleyen aylarda hamile yastığı faydalı olur diye düşünüyorum
bu arada kızlar, pazar gününden beri kasıklarım ağrıyor
gaz sancım var
bunun için sıkıştırılmış organik kömür var geçen sene ameliyattan sonra alıyordum doktora sordum alabilirmiyim onu diye
henüz cevap vermedi
ilerleyen dönemde yatağa bi oyuk açar karnımı içine koyarımcanım organik kömürü ben ilk defa duydum:26::26: ama benimde aferdersin tuvalate çıkınca sancım oluyo önce korkuyodum ama alıştım artık
Eucarbon Tablet diye aratabilirsin canım
genelde ameliyatlardan sonra veriyorlar, galiba sezaryandan sonra da veriyorlar ama şimdi kullanabilirmiyiz şüphelerim var
eşim bi kullan diyo bi kullanma
bütün anne adaylarına selamlar.hepimiz mayıs ayında bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. her hafta doktora gidip onu görmek istiyorum. normalde kontrolüm ay sonundaydı dayanamadım dün gittim yine dinledim kalp atışlarını. bulantılarım çok kısa sürünce panikleyip gittim. sadece 3 hafta yoğun bir şekilde bulantım oldu ama şimdi azaldı.yani şimdi de var ama belli kokulara karşı. artık canım bişeyler istemeye başladı. 3 hafta çok kısa bir süremi sizce yoksa geçici bir durum mu? yine artar mı acaba bulantı?
bütün anne adaylarına selamlar.hepimiz mayıs ayında bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. her hafta doktora gidip onu görmek istiyorum. normalde kontrolüm ay sonundaydı dayanamadım dün gittim yine dinledim kalp atışlarını. bulantılarım çok kısa sürünce panikleyip gittim. sadece 3 hafta yoğun bir şekilde bulantım oldu ama şimdi azaldı.yani şimdi de var ama belli kokulara karşı. artık canım bişeyler istemeye başladı. 3 hafta çok kısa bir süremi sizce yoksa geçici bir durum mu? yine artar mı acaba bulantı?
bende başka türlü yatamıyorumyatağa girince eşimin istediği gibi yatıyorum o uykuya dalıp horlamaya başlayınca hemen yüzüstü yatıyorum napim o beni mecbur etti kandırmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?