2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ılk gıttıgım doktorda bana sata göre tıbbı tarıhı dıyordu ama ımkansız dıyordum
kendı ozel doktorum sata gore olan tarıhten 1.5 hafta gerıdesın dedı kı dogrusuyda buydu
doktordan doktora cok fark var cok sukur kalbımın rahat ettıgı bır doktorum var refaransları super
aman kızlar doktor secımıne cok dıkkat bırazda sans işi gerçi ama secıcı olmakta fayda var 9 ay bızımle olcaklar ..

inşallah canım ıyı dıleklerın ıcın sağol ...
ıkılı test zeka testı netten bı arastır ıstersen ben yaptırmıcam
sonuclar kesın olamıyabılıyor garantı yok ve yanlıs bır sonuc anneyı cok uzuyor
hakkımızda hayırlısı ..

Günadın kızlar :) Bende bel ağrısı yok da bol bol mide ekşimesi ve yanması var.
bende mıx hepsı ara ara ugruyor sağolsunlar:)

ya sorcam dıyorum unutuyorum ıcımızden bırı hamıle yastıgı alcaktı aldımı?
bel ağrılarımız ıcın ıyı gelırmı alsakmı dıye cıddı cıddı dusunuyorum ..

evet yeterkı saglıklı olsunlar ben yatarım
pastanecimiiiioo ne guzel işte ye ye ye doyma
benım esım pastanecı fln degıl ama evlendıgımde 58 dım 4 yılda 80 lere cıktımneysekı bıra verdım kıloları da ole hamıle kaldım

yok cnm tam zamanı ben 10+6 da yaptırdım testımı...

walla belıme uzuluyordum oyle canım cektıkı yuzune bakmıyorum sımdı bel agrım yanıma kar kaldı

boktan bişey için eşinden tokat yemek .... çocugunun düşüşünü izlemek sanırım bugün ölüyorum....

ben anlayamadım eşin sana hamile iken vurdu mu ?? bebeğini mi düşürdün bu yuzden ? bu nasıl bir mantık ya eğer doğru ise ben çok üzülürüm aklım mantıgım bunu almaz nasıl bir durum anlayamadım ben (

bendede aynı durum söz konusu hele akşamları aman yarabbi çıktı çıkacak bebiş:)hamile pantolonu aldım ben suan için oda büyük geliyo ama böle dügme acık gezmektende donum düsecek bigün işyerinde rezil olacağım:). ya kızlar bikaç sorum var sizlere ikili test sağlık ocaklarında yapılıyor mu? bide ya ben songünlerde hep aklıma kötü seyler geliyor doktora gitmeme daha 10 gün akdar var acaba bebiş iyimi kalp atısı falan sağlıklımı die tereddütteyim hep haftaya yine seyahatte olacagım hep içimde bi kurt Allah korusun olumsuz bişiler olsa bi belirtisi olur değil mi?

arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz. yaş:30 ilk bebek ve SAT 25 temmuz 2012. miniğe kavuşacağımız tarih: 01.mayıs.2012
hosgeldın aramıza

cok evham cok dusunmek ıyı degıl canım
ben asırı programcı bırıyım ama bu konuda kendımı fırenlıyorum
Allaha tevekkul et olumlu dusun sağlıkla kucagımıza alıcaz ınsallah bebıslerımızı

ınsallah bel agrın cok olmaz ben dogum yapana kadar cekıcem sanırm
evets enin ilk gunden beri var sanirim
eskilerin dedigi birsey diyeyim dedim mi bilmiyorum bel agrisi erkek cocukta olur
bu arada bir ara benim de oldu ama nasil zor oluyor sonraki hafta gecti benim 1 hafta surdu sanirim uyuyamiyordum o ara
benim her hafta yeni moda birseyler cikiyor sonra yok oluyor baskasi geliyor

bugun daha iyi olmana sevindim canim
ben de ruyamda ayni sekilde tatli birsey gordum, annem yapayim dedi canin cekti dedi ruyamda. ben de yok anne ya isteiyrum dedim baya israr etti ama bunun haricinde ruyalarimda surekli sebze meyve sectip pazardan, koydum posete durmadan sebze meyve gordum

Son düzenleme:
umarım herkes iyidir eşimden bıktım artık:) uyuma şeklime bile karışıyo 7. haftadayız yüz üstü yatmayı çok severim izin vermiyo bebeği sıkıştırıyosun diyo işim var benim bu admla bu arada kalp atışalrı için son 6 gün

bebegi eziyorsun diye beni de esim uyariyor
ben hala yuzustu yatiyorum cunku baska turlu uyuyamiyorm
sanirim hamile yastigi alicam ben, cok iyiymis, dusununce bile nasil rahat olur yoksa kollari, omzu agriyor yan yatmaya calisirken insanin

ben geçen sene ameliyat olmuştum o zaman doktorum hamile yastığı aldırmıştı
rahat dönebilmem için ama şuan onunla rahat edemiyorum
2- 3 gece önce denemiştim ama bana ayaklarımı yüksek minderin üstüne koymak daha iyi geldi sanki
ilerleyen aylarda hamile yastığı faydalı olur diye düşünüyorum

bu arada kızlar, pazar gününden beri kasıklarım ağrıyor
gaz sancım var
bunun için sıkıştırılmış organik kömür var geçen sene ameliyattan sonra alıyordum doktora sordum alabilirmiyim onu diye
henüz cevap vermedi

bebegi eziyorsun diye beni de esim uyariyor
ben hala yuzustu yatiyorum cunku baska turlu uyuyamiyorm
sanirim hamile yastigi alicam ben, cok iyiymis, dusununce bile nasil rahat olur yoksa kollari, omzu agriyor yan yatmaya calisirken insanin

bende başka türlü yatamıyorumyatağa girince eşimin istediği gibi yatıyorum o uykuya dalıp horlamaya başlayınca hemen yüzüstü yatıyorum napim o beni mecbur etti kandırmaya

ilerleyen dönemde yatağa bi oyuk açar karnımı içine koyarım canım organik kömürü ben ilk defa duydum:26::26: ama benimde aferdersin tuvalate çıkınca sancım oluyo önce korkuyodum ama alıştım artık

Son düzenleme:

Eucarbon Tablet diye aratabilirsin canım
genelde ameliyatlardan sonra veriyorlar, galiba sezaryandan sonra da veriyorlar ama şimdi kullanabilirmiyiz şüphelerim var
eşim bi kullan diyo bi kullanma

Eucarbon Tablet diye aratabilirsin canım
genelde ameliyatlardan sonra veriyorlar, galiba sezaryandan sonra da veriyorlar ama şimdi kullanabilirmiyiz şüphelerim var
eşim bi kullan diyo bi kullanma

hımm anladım canım ama emin olmadan kullanma bence

bütün anne adaylarına selamlar.hepimiz mayıs ayında bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. her hafta doktora gidip onu görmek istiyorum. normalde kontrolüm ay sonundaydı dayanamadım dün gittim yine dinledim kalp atışlarını. bulantılarım çok kısa sürünce panikleyip gittim. sadece 3 hafta yoğun bir şekilde bulantım oldu ama şimdi azaldı.yani şimdi de var ama belli kokulara karşı. artık canım bişeyler istemeye başladı. 3 hafta çok kısa bir süremi sizce yoksa geçici bir durum mu? yine artar mı acaba bulantı?

canım o kişiden kişiye değişiyor,benim hiç bulantım olmadı yemek yemekte hiç zorlanmadım, sende kısa sürede bulantı dönemimi atlatmışsın ne güzel işte :)))

slm nasılsın artık bu sayfa da devam edecekmişiz :) valla benim de iki gündür azaldı bulantım sadece sabahları oluyor gunduz kusmalar azaldı akşamları olmaya başladı bazen de dışarıdan eve kendimi zor atıyorum dışarısı çok ağır kokuyor gibi ama kokuya isim de koyamıyorum her kez de boyle mı bilmiyorum benim de kontrol pazartesi günü bulantı ve kusmalar azaldı inşallah bir sorun yotur ve azalması normaldir diye umut ediyorum..

Gebelik kategorisi C'dir. Gebelerde ve süt veren annelerde, diğer laksatiflerde olduğu gibi, bir zorunluluk yoksa kullanılmamalıdır.'''''''''diyor uyarılar kısmında

bende başka türlü yatamıyorumyatağa girince eşimin istediği gibi yatıyorum o uykuya dalıp horlamaya başlayınca hemen yüzüstü yatıyorum napim o beni mecbur etti kandırmaya

ben oldum olası yüz üstü yatamam zaten :))) ama bende sadece sırt üstü yatabiliyorum artık bir dizimi de kırıyorum çok gerilmeyeyim diye :))) sağa sola dönünce göğüs ağrısından uyanıyorum.ağır geliyor valla taşıyamıyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…