- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.961
ben oldum olası yüz üstü yatamam zaten :))) ama bende sadece sırt üstü yatabiliyorum artık bir dizimi de kırıyorum çok gerilmeyeyim diye :))) sağa sola dönünce göğüs ağrısından uyanıyorum.ağır geliyor valla taşıyamıyorum :))))
Offff offff mideeemm fenaa bulanıyooorr :26: :84:
slm nasılsın artık bu sayfa da devam edecekmişiz :) valla benim de iki gündür azaldı bulantım sadece sabahları oluyor gunduz kusmalar azaldı akşamları olmaya başladı bazen de dışarıdan eve kendimi zor atıyorum dışarısı çok ağır kokuyor gibi ama kokuya isim de koyamıyorum her kez de boyle mı bilmiyorum benim de kontrol pazartesi günü bulantı ve kusmalar azaldı inşallah bir sorun yotur ve azalması normaldir diye umut ediyorum..
benimde bi türlü bulanmıyooor:84::84:
slm nasılsın artık bu sayfa da devam edecekmişiz :) valla benim de iki gündür azaldı bulantım sadece sabahları oluyor gunduz kusmalar azaldı akşamları olmaya başladı bazen de dışarıdan eve kendimi zor atıyorum dışarısı çok ağır kokuyor gibi ama kokuya isim de koyamıyorum her kez de boyle mı bilmiyorum benim de kontrol pazartesi günü bulantı ve kusmalar azaldı inşallah bir sorun yotur ve azalması normaldir diye umut ediyorum..
benimde bi türlü bulanmıyooor:84::84:
Gebelik kategorisi C'dir. Gebelerde ve süt veren annelerde, diğer laksatiflerde olduğu gibi, bir zorunluluk yoksa kullanılmamalıdır.'''''''''diyor uyarılar kısmında
ay kusura bakma ama sana da belanı mı arıyon denir
tamam ne güzel rahat ve hoş bi hamilelik geçiriyorsun
herkesin bulanacak değilki
ve ölcü birimide değil bu
valla biraz rahat olun arkadaşalr
sakınan göze çöp batar
azcıkta hayatı boşverin allah bebklerimize ömür verdiyse onlar büyür gider zaten içimizde
merhaba güzel anneler..ben de artık burdayım..biz de 11.haftamızdayız ve kısmetse mayıs 2013 annesi olucam..4 yaşında oğlum vardı,bu 2.bebeğim..mide bulantım yok da,,bu iştahsızlık çok fena..neredeyse 3 kilo verdim,ya tmm benim açımdan kötü değil,çünkü zaten 69 kilo ile hamile kaldım..ama bebek beslenemiyor diye çok korkuyorum
yok canım ben yanlış anlamam rahat ol sen :)
ay hani bide duygusalız ya :) korktum :)
bbek beslenir merak etme iliğin kemiğin ne güne duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?