2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben de kurbağa şeklinde yatıyorum yüz üstü her iki yana dizlerimi kırıp yukarı çekiyorum bi acayip yatıyorum yani bende göğüs küçük olduğu için ve acımadığı için bi problem yok

merhaba güzel anne adayları :)
yorumlarınızın bir kısmını okuyorum ancak yazabilecek pek fazla vaktim olmuyor işin nedeniyle

Şikayetler çoğumuzda birbirine benzer şekilde devam ediyor ve inş. yavaş yavaş sıkıntılı dönemleri atlatıcaz inş.
Bn hamile yastığı alanların kullananların yorumlarını ve nerden aldıklarını merak ediyorum. Alanlar bilgi verebilirler mi acaba?

ben de iki gündür çok iyiyim. annemlerin yanına gitmiştim memlekete döndüğümden beri çok daha iyiyim. acaba psikolojik miydi o kadar ağır bulantılar bilemiyorum. ben de aynen senin yaşadığını yaşıyorum. tarif edilemez kokular. mesela çok iyi oluyorum bi yerden bi koku geliyor ki çoğunlukla yanımdaki o kokuyu farketmiyor bile ama ben kusma derecesine geliyorum. yada tam tersi bugün mayonez kokuyor sanki her yer ve benim canım mayonez yemek istiyor deli gibi. annelik çok garipmiş gerçekten:)

benimde bi türlü bulanmıyooor:84::84:

ay kusura bakma ama sana da belanı mı arıyon denir
tamam ne güzel rahat ve hoş bi hamilelik geçiriyorsun
herkesin bulanacak değilki
ve ölcü birimide değil bu

valla biraz rahat olun arkadaşalr
sakınan göze çöp batar
azcıkta hayatı boşverin allah bebklerimize ömür verdiyse onlar büyür gider zaten içimizde

ben de iki gündür çok iyiyim. annemlerin yanına gitmiştim memlekete döndüğümden beri çok daha iyiyim. acaba psikolojik miydi o kadar ağır bulantılar bilemiyorum. ben de aynen senin yaşadığını yaşıyorum. tarif edilemez kokular. mesela çok iyi oluyorum bi yerden bi koku geliyor ki çoğunlukla yanımdaki o kokuyu farketmiyor bile ama ben kusma derecesine geliyorum. yada tam tersi bugün mayonez kokuyor sanki her yer ve benim canım mayonez yemek istiyor deli gibi. annelik çok garipmiş gerçekten:)

benimde bi türlü bulanmıyooor:84::84:

ay kusura bakma ama sana da belanı mı arıyon denir
tamam ne güzel rahat ve hoş bi hamilelik geçiriyorsun
herkesin bulanacak değilki
ve ölcü birimide değil bu

valla biraz rahat olun arkadaşalr
sakınan göze çöp batar
azcıkta hayatı boşverin allah bebklerimize ömür verdiyse onlar büyür gider zaten içimizde

Slm demin benimde bulanmıyo cvb üzerine uzun yazı yazmıştım ama kilitlendi ekran
iyide oldu kimsenin alımasını istemem
arkadaşlar tamam hamileyiz gerginiz bu konuda cahil sayılırız ama
kimi zamanda sanki çok abartıyoruz
örn mide bulantısı hamilelik için bir ölçü birimi eğildir
kiminin bulanır kiminin bulanmaz kimi 3 günde geçer kimi 9 ay çeker
ltf hem bebklerinizi hem kendinizi çok kasıyorsunuz kimi zaman
bi rahat olun allah onlarada bize de ömür verdiyse zaten mayıs ayında hepimiz kucağımıza almış olucaz
hamilelikte ki en önemli şeylerden biride psikoloji ltf kendinize ve bebğinize en başta psikolojik olarak iyi davranın
öptüm hepinizi

BUARADA DİĞER YAZDIKLARIMDA GELMİŞ AMAN MELEK ALINMA SENDEN YAZDIM AMA SANA DEĞİL GENEL LAFIM..

Son düzenleme:

katılıyorum sana gökçe
bazı hamilelerin midesi hiç bulanmaz
bazısı hep enerjik olur herkeste aynı şey olacak diye bir kaide yok

ayrıca zaten yolunda gitmeyen bişeyler olursa (Allah korusun) vücudumuz gereken sinyalleri veriyormuş
ves vese yapmanın bir anlamı yok

kızlar çok hızlısınız,kızımdayken kk ocak annelerine takılıyordum,o zamanda çok hızlıydı yetişemiyordum,
beni de listeye ekleyebilirmisiniz,
sat 06.08.2012
33 yaşındayım
muhtemel doğum tarihim 13 mayıs 2013
2. bebeğim
1 kızım var

hamilelik belirtisi olarak günboyu bulantım oluyor,sabahları öğürme oluyor,çok şükür kusma yok,iştahım pek yok,canım hiçbirşey istemiyor,göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var,

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba

Bugün bizim kontrolümüz var.Bakalım büyümüşmüyüz?

Unutmazsam doktora soracağım sorularım var :)Mesela bebek kesenin sağında mı solunda mı diye soracağım.Sağındaysa erkek solundaysa kız oluyormuş sanırım.Diğer topikten bir arkadaşım tezinin doğruluğu için sormamı istemişti.

Hepimize güzel haberler almak nasip olsun İnşallah.

merhaba güzel anneler..ben de artık burdayım..biz de 11.haftamızdayız ve kısmetse mayıs 2013 annesi olucam..4 yaşında oğlum vardı,bu 2.bebeğim..mide bulantım yok da,,bu iştahsızlık çok fena..neredeyse 3 kilo verdim,ya tmm benim açımdan kötü değil,çünkü zaten 69 kilo ile hamile kaldım..ama bebek beslenemiyor diye çok korkuyorum

bbek beslenir merak etme iliğin kemiğin ne güne duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…