- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #4.981
merhabalar.gıremıyorum çunku maalesef bekledıgım bulantılarım geldı ama nasıl gelme.maalesef hiç bışey yıyemıyorum.su dahi içemıyorum.gunde yarım bardak su içıyodum.2 kılo verdım.takatım yoktu.dun hastaneye yattım ve serum aldım.o bıraz ıyı ettı bışeyler yedım şukur bu arada bızde kalp atışlarını duyduk.10 gun sonra tekrar cagırdı.kan verdık o arada.tekrar kotu bulanırsam hep boyle ara ara serum verılecek.2 tane yavrum var.ayakta olmam gerek.yatma luksum yok maalesef 2 hamılelıgımdende agır gececk sanırım allah yardımcım olsun.ınşallh hepımız en kısa surede toparlar guzel guzel mıdemızı doldururuz.bulanmayan arkadaşlarda ne kadar şasnlı bunun kıymetını bılın valla.ahh bende olmasaydım keşke... allaha emanet olun arada kendımı ıyı hıssettıgımde gelırım.
merhabalar.gıremıyorum çunku maalesef bekledıgım bulantılarım geldı ama nasıl gelme.maalesef hiç bışey yıyemıyorum.su dahi içemıyorum.gunde yarım bardak su içıyodum.2 kılo verdım.takatım yoktu.dun hastaneye yattım ve serum aldım.o bıraz ıyı ettı bışeyler yedım şukur bu arada bızde kalp atışlarını duyduk.10 gun sonra tekrar cagırdı.kan verdık o arada.tekrar kotu bulanırsam hep boyle ara ara serum verılecek.2 tane yavrum var.ayakta olmam gerek.yatma luksum yok maalesef 2 hamılelıgımdende agır gececk sanırım allah yardımcım olsun.ınşallh hepımız en kısa surede toparlar guzel guzel mıdemızı doldururuz.bulanmayan arkadaşlarda ne kadar şasnlı bunun kıymetını bılın valla.ahh bende olmasaydım keşke... Allaha emanet olun arada kendımı ıyı hıssettıgımde gelırım.
çok çok geçmiş olsun canım çok zordur eminim hele ki çocuklar varken yine de fazla efor sarf etmemeye çalış sonuçta bulantıdan beslenemiyormuşsun tüketme kendini.
allah yardımcın olsun gerçektende çok zor
kardındakinimi düşüncen yanındakilerimi evlat işte böyle birşey
en kısa zamanda toparlanmanı dilerim
Benim de iki gündür geçmeyen bir baş ağrım var, hamilelik öncesi de olan bir durumdu aslında majezik içerdim geçerdi, tabii şimdi ilaçta kullanmak istemiyorum çekiyorum artık...
merhabalar.gıremıyorum çunku maalesef bekledıgım bulantılarım geldı ama nasıl gelme.maalesef hiç bışey yıyemıyorum.su dahi içemıyorum.gunde yarım bardak su içıyodum.2 kılo verdım.takatım yoktu.dun hastaneye yattım ve serum aldım.o bıraz ıyı ettı bışeyler yedım şukur bu arada bızde kalp atışlarını duyduk.10 gun sonra tekrar cagırdı.kan verdık o arada.tekrar kotu bulanırsam hep boyle ara ara serum verılecek.2 tane yavrum var.ayakta olmam gerek.yatma luksum yok maalesef 2 hamılelıgımdende agır gececk sanırım allah yardımcım olsun.ınşallh hepımız en kısa surede toparlar guzel guzel mıdemızı doldururuz.bulanmayan arkadaşlarda ne kadar şasnlı bunun kıymetını bılın valla.ahh bende olmasaydım keşke... allaha emanet olun arada kendımı ıyı hıssettıgımde gelırım.
merhaba güzel anne adayları, doktor bana bir sürü tahlil verdi bunların hepsini sağlık ocağında yaptırabilir miyim? yoksa devlet hastanesine mi gideyim? sizler nasıl yaptınızz..tahliller şunlar: tit, idrar kültürü, hemogram, hbsAg, Antihcv, Antihiv, toxoplazma Isg, Robella Isg, vdrl, caıv ısg, ıgnl (ı okuduklarım e de olabilir:))....doktorun el yazısından anladığım kadarıyla bunlarmuayene olduğum hastane bunların çok tutacağını söylediğinden başka bi yerde yaptırmak istiyorum..
Kizlar gittim geldim 5 tupte kan verdim,hersey normalndedi dr,yavrum ultrasonu tutunca karnima tekmeleye basladi beni,sonra bir zipladi icimde gormeliydiniz sonrada elleriyle yuzunu kapatti mucizemoyle mutlu oldum ki anlatamam
Maaşallah darısı başımıza, gerçekten de mucize...ikili test için mi o kadar kan aldılar?
evde olup dinlenebilen hamilelere çok özeniyorum
ne kadar zor geçerse geçsin insan evinde uzanır uyur ne bilim istediği şeyi yer
ama işe gidenler için gerçekten çok zor,
sabahın köründe kalk, sandalye tepesinde otur, sıkışırsın işin olduğu için wc ye gidemezsin
ağrın olur izin alamazsın
eve gidip yemek derdi
Allah herkesin yardımcısı olsun
Kizlar gittim geldim 5 tupte kan verdim,hersey normalndedi dr,yavrum ultrasonu tutunca karnima tekmelemeye basladi beni,sonra bir zipladi icimde gormeliydiniz sonrada elleriyle yuzunu kapatti mucizemoyle mutlu oldum ki anlatamam
sabahın köründe kalk, sandalye tepesinde otur, sıkışırsın işin olduğu için wc ye gidemezsin
eve gidip yemek derdi
eve gidip yemek derdi
oy masallah bebisineinanilmaz guzel bir duygu
okuyunca cok hosuma gitti
darisi bizlere insallah
eve gidip yemek derdi
aynen katılıyorum..karbonhidrat zehirlenmesi yaşayacağım yakında.çünkü iş yerinde yemekhaneye giremiyorum.simit ve kraker tüm gün..akşam eve gidince de mutfağa giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?