2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Çok sevindim hadi biran önce yap testi haziran bebeği mi olacak. Benim içimden de erkek geçti tabi sağlıklı olsun öncelikle

Çok sevindim hadi biran önce yap testi haziran bebeği mi olacak. Benim içimden de erkek geçti tabi sağlıklı olsun öncelikle

dün kan testi yaptım. pozitif çıktı. doktor içinde randevu aldım. bi hafta sonraya. en azından biraz zaman geçsin daha net olur diye. allah sağlıklı sıhatli versin de kız erkek farketmez. haziran bebeği görünüyor bi aksilik olmazsa.

Hangi hastaneye gideceksin belki ben de İstanbul daddoğum yaparim

D duruismail dedigin gibi ikinci hamilelik çokhizli geciyor bir de sikintili bir donemimize denk geldi çocuğuhic dusunemedim benim stresimden etkilenip de huysuz bi çocuk olmaz inşallah.
Masallah doruk da kocaman olmuş ay ben hala hayal edemiyorum nasil olacak diye

Hayirli olsun canim saglikla kucaginiza alin insallah

Esyalarimizin cogunu toparladik yarin donuyorum istanbula artik bir daha gelmem buyuk olasilikla esim ev bitince istifa edip esyalari nakliyecilerle getiricek koltuk takimim yatak odam cocuklarin yatak dolaplarini goturmeyecegiz yeniden alinacak sadece hali ve beyaz esyalarim gidecek ve ivir zivir tasininca hali kalmaz zaten esyanin esimle zevkimize gore dosuyecegiz evlenirken kv orayada burnunu soktu istedigomiz gibi olmadi hayirlisi artik

Adalet bölümüne başladım canım, bu sefer stres olmadan rahat rahat okuyacağım dedim ama ilerlemeyince canım sıkılıyor. Muhtemelen ben de sınav zamanı gelince hızlanırım.
Sen daha çok ilgili olduğun için sana daha düşkündür tabi. Baba da zaman geçtikçe bakıp bakıp kıskanır artık

Ay maşallah büyümüş de yaramazlıklara başlamış Doruk bey. İnsanın evi gibisi yok gerçekten, çocuklar bile farkında bunun.

Ay Serap işin zor gerçekten. Benim kp var ama sözünü geçirdiği söylenemez, hatta bizimki ne yapıp edip adamı da bana karşı doldurmuştu zamanında. O yüzden kötülük yapmak isteyen insan her durumda yapıyor, kp olsa belki derdin fazla olacaktı. Oğluna nazı geçtiği için bırakmaz tabi peşini. Neyse artık seninle de iyi geçinmesi gerektiğini anlamıştır.

Hangi hastaneye gideceksin belki ben de İstanbul daddoğum yaparim

canım ben ilk doğumu avcılar hospital da yaptım. nil bilgen memnun kalmıştım. bi aksilik olmazsa şimdi yine aynı hastahane aynı doktora gitmeyi düşünüyorum. senin aklında bir yer var mı?

bende öyle tahmin ediuyorum ikinci hamilelik ilkinden hızlı geçer diye. sonuçta evde tüm vaktimi dolduran bi kuzum var.

Ne güzel bir mesleğin var daha sonra kurs açılır sen de eğitmen olursun, bence 1 kez açılsa sonrasında talep de olur.
Bizdekiler hastalığa takmış durumda. Aslında bir kişi takıntı yapmış, çocuğa sürekli kan testi yaptırıyor yok kuluçka dönemi yok bilmem ne diye ortalığı karıştırıyor. Bir de grup kalabalık olunca 2'ye ayrıldı, yok o grup iyi o öğretmen iyi diye diğer velileri de huzursuz ettiler. Bunlardan ilkokulda daha çok olacak, gözüm korktu ama tecrübe oluyor diye avutuyorum kendimi.

Gözünaydın canım. İnşallah güzel bir hamilelik geçirip sağ salim kucağına alırsın yavrunu.

canım ben ilk doğumu avcılar hospital da yaptım. nil bilgen memnun kalmıştım. bi aksilik olmazsa şimdi yine aynı hastahane aynı doktora gitmeyi düşünüyorum. senin aklında bir yer var mı?
Ben o zaman leventte oturuyorum kavacikta doğum yapmistim çok memnun kalmistim ama simdi annemde kalmayi düşünüyorum o da beylikduzunde malum. Medilife'tan randevu aldim annemlere çokyakin yarin randevum var bi bakacagim

Merhaba kizlar dondum istanbuldan evi esim ben gelince tamamen bosaltti artik ev bitince tasinmasi kaldi insaat hizli ilerliyo insallah cabuk biter biran once evime yerlesmek istiyorum cocuklarim o kadar mutlu ki burda simdi bahceye ispanak marul ekiyorlar bir gayret gorkem bizim evin bahcesi nerede olacak diyo biz yine apartmanda oturacagiz anneannenin evi gibi bahceli degil diyorum dudak bukuyo benim cocuklar sanki ciftci cocugu cok sviyorlar topragi yalniz buranin kisi ankara kisi gibi o tarafi biraz sert

çocukların adına çok sevindim. mutlu olmalarına. çocuklar böyle şeyleri çok sever zaten. kış istanbulda daha yumuşak ama inanki oradının kışı serttir belki ama istanbul kadar hasta etmez zannetmiyorum. trakyada da çok sert kış olur ama biz çok az hastalanırdık. istanbulda pis havadan bromşit astım alerji hiç bitmedi malesef.

Aynen oyle canim benim yuzum hep solgun dururdu simdi yanaklarimda guzel bir pembelik var dudaklarimda ruj varmis gibi duruyo temiz havada cilt tazeleniyo gercekten egzamamda azaldi baya 10 kilo verdim simdi pek veremiyorum ama almamaya calisiyorum iyi geldi burasi galiba bana

valla eşim bazen annemlerin oraya taşınmak istiyor. ilk başta yapamam gibi geliyordu ama şimdi inan ben daha çok istiyorum taşınmayı. sadece bizim orası küçük bir ilçe eşimin işi orda yok. o da ben er işi yaparım yeterki şu istanbulun stresini çekmeyeyim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…