2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ay eshma kontrolleri aksatma benim troid için gitmem gerekiyordu 2 yıldır ihmal ettim bugün ultrasonda ufak kistler çıktı yarın tekrar doktorla görüşmeye gideceğim. Dişlerim ağrıyor arada onlar için gitmeliyim, kadın doğuma da gitmedim 2 yıldır. Hiç kendime bakamadım valla. Çocuk planını bir aksilik olmazsa yaza erteledim ben.

Taşınma işi belli değil canım ya bakalım.
Söylenenler doğruymuş sonraki hamilelikler çok hızlı geçiyormuş. Mehmet'e hamileyken sürekli onu düşünürdüm nasıl, ne yapıyor Vs şimdi genellikle aklımda olmuyor hamile olduğum. Son gittiğimde sordum Dr.a görünüyor mu diye yok annesi küçücük daha dedi ama böyle akıllı duranlar kız oluyor genelde dedi. Ben de bir gün kız hissediyorum bir gün erkek zaten hislerime de güvenmiyorum. Hamileliliğimde de bir farklılık yok.
Çok geçmiş olsun ameliyata gerek görmedilerse sen de yetiş bana elini çabuk tut ikincileri de birlikte büyütelim.

Ben de hep sen büyüdün artık abi oldun diyorum çok hoşuna gidiyor. Kardeşin olsun mu diyoruz evet diyor ama erkek olacakmış adı da minnok bebek olacakmış.
Tuvalet işi eğlence oldu hem bize hem ona geçenlerde yolda şişeye yaptı kıkır kıkır güldü. Kaka yapınca da çok gururlanıyor herkesi çağırıp gösteriyor. Tabi biz de motive olsun diye iltifat ediyoruz filan. Geçen hafta tatildeydik annemlerin orada biz böyle yaptıkça babam Allah Allah ne işlere kaldık diye söyleniyordu.

Bizimki de herkese kız kardeşim olacak diyor, annem geçen gün arayıp sordu birşey mi var diye. Artık olunca kimse inanmaz bize.
Valla bunları motive etmek için yapmadığımız şey kalmıyor. Biz de kaka üzerine uzunnn konuşmalar yapıyoruz.

Merhaba,
Herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. Hadi yazmaya başlayalım artık, tatiller de bitti.
Efe yine orta kulak enfeksiyonu oldu, daha sonbaharın başında olması gözümü korkuttu biraz, inşallah hastalıksız bir kış geçiririz. Evde sabah sabah sinirlendirdi beni o yüzden yazacaklarımı da unuttum, neyse aklıma gelince yazarım artık.

Kızlarrrr, nerdesiniz ya kimse birşey yazmamış?
Serap taşındınız mı, Görkem okula başladı mı?
Turtix hamilelik nasıl gidiyor?
Eshma, Duruismail çocuklar nasıl?
Hadi ama Eylül geldi hala canlanmadı buralar.

Merhaba,
Bu aralar zor günler geçiriyoruz ailece dua edin sebebini sormayın.
Bayramdan önce Mehmet pipim acıyor demeye başladı tuvaletini yapmıyor son ana kadar tutuyordu kv sünnet ettirelim dedi onların oraya iyi bir cerrah gelmiş zaten bayram için gidecektik. Dr muayene etti yapışıklık var dedi iyi o zamat sünnet olsun dedik. Hemen aynı gün yapıldı hafif bir narkoz verdiler uyanınca çok ağladı tabii. 24 saat çiş yapmadı acıyacak diye sonra kaka da yapmadı kabız oluyordu neredeyse müdahale ettik. Kısacası çiş kaka dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Hamilelik iyi gidiyor 19 haftalık oldum yolu yarıladık. Göbeğim çok kocaman ama Mehmet'e göre daha az kilo aldım. Kızım çok sakin hareketlerini çok az hissediyorum.
Benden haberler böyle herkes iyidir umarım.

Gelmiş olsun canım Bu kışı hastalıksız geçirirsiniz umarım

Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız zor günleri.
Efe'nin de bir arkadaşı bu sebeple sünnet oldu, erken müdahale etmekle iyi yapmışsınız. Allah damatlığını da göstersin annesi.
Ay bayağı büyümüş maşallah, ismi belli mi, Mehmet isim belirledi mi kardeşi için?

Amin sağol
Mehmet'e göre adı minnok bebek olacakmış benim aklımda bir kaç isim var ama kadar veremedik. Nil ismini beğeniyorum Mehmet'e sordum kardeşinin adı Nil olsun mu diye ne diş mi dedi şimdi de aklına estikçe diş olsun diyip gülüyor

Ya bunlar büyüdü de bizimle dalga geçiyorlar
İsim konusu önemli tabi, biz o kadar konuşup konuşup aklımızda olmayan bir isim seçmiştik. İçine sinen, Mehmet'in de seveceği bir isim olur inşallah.

Merhaba canim telefonumda sorun var aldik evi gorkem ana sinifina gidiyor bu sene memleketimizde devam edecek gorkem seneye eve yerlesince ilkokula baslayacak zeynep anaokuluna istanbulu komple terk ettim esimide dahil aramizda uyusmazliklar basladi evi bekarken calisip biriktirdigim para ile aldim babamda yardimetti cocuklari gostermiyorum cok asiri kizginim herseyi rayina oturtunca bosanicam gayet guzel bir evliligim vardi ama ruh hastasi annesinin oyunlarina artik tahammul etmek istemiyorum hayirlisi artik turtix hayirli olsun kizin durununannesi tosyaya tasinmissin bize cok yakinsin onumuzdeki ay bizde tosyaya gezmeye gidicez evime tasininca yolun duserse buraya beklerim gorusuruz kizlar

Canım çok şaşırdım mesajına. Öncelikle yeni evin hayırlı olsun, zaten çocuklar memleketinde okusun istiyordun bunun gerçekleşmesine de çok sevindim.
Eş konusunda neler yaşadığını bilmiyorum ama sorun eşinin annesi kaynaklı ise ve düşündüğünde tartışmalarınız daha çok bunun üzerineyse boşanma konusunu bir kez daha düşün derim. Sen yıllarca aynı apartmanda kadını idare ettin şimdi tam istediğin olmuşken vazgeçme. Muhtemelen oğlunun başka şehre gitmesini istemiyordur, sorun yaratması bundandır. Sakin kafayla daha rahat düşündükten sonra eşinle konuşmaya çalış, gerçekten kırgınlıklar kalıyor ama insan bir süre sonra affedebiliyor. Ben artık nefret ediyorum, görmek istemiyorum dediğim bir noktadan döndüm ve yeniden başladık. İnanki artık annesi, ailesi ve benimle ilgili konularda çok daha dikkatli. İnşallah eşinle sorunlarınızı çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…