2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selaammmlar kizlaaaarrr
Ayyy ben gelmeyeli neler olmus
Turtix eshmaa cok cok tebriklerrr ikinizidw saglikla dogurun insallaah
Duruismail buyutmussun doruguda masallah
Serap tasiniyosun sanirim hayirlisi nereye peki
Pamuk sen nslsin efe nasil umarim herkes iyidirrr
Uzun zamandir giripte okuyamadim bile aklim sizdeydi
Bize gelince Elayi okula verdim yarim gun gidiyor bende takiliyorum oyle iste
Sorun yok sukur halimize 2. cocuk icin sizi gorunce ozendim birden amaa cesaretim yok hala hayirlisi artik
Cok opuyorum hepinizi

gel gel canım hadi bi sen bi de P Pamukprensinannesi kaldı. sizde katılın aramıza.

Sağol canım eğer illaki ikinci çocuğu düşünüyorsan daha fazla bekleme bence yoksa rahata iyice alışırsın daha zor gelir

Esinde benim kafadanmis benim esimde artik cok bunalmisti istanbul trafiginden cocuklar olunca insan guvenli sakin yer ariyor esimin iside iyiydi ama o da heryerde calisir is dert degil insallah sizinde boyle radikal bir hayaliniz varsa gerceklesir

Nerdesin sen kac aydir tasindim canim henuz kendi evimde degilim annemlerde kaliyorum ev insaat halinde birkac aya biticek arada yaz ozledik senide

Esinde benim kafadanmis benim esimde artik cok bunalmisti istanbul trafiginden cocuklar olunca insan guvenli sakin yer ariyor esimin iside iyiydi ama o da heryerde calisir is dert degil insallah sizinde boyle radikal bir hayaliniz varsa gerceklesir

bende artık istiyorum. istanbul beni de çok yoruyor. eşim geç geliyor tüm yük benim üzerimde bazen bende çileden çıkıyorum

bende artık istiyorum. istanbul beni de çok yoruyor. eşim geç geliyor tüm yük benim üzerimde bazen bende çileden çıkıyorum
Ayni memlekettenseniz sorun olmaz pek biz oyleyiz o esma sende kacis yoluna girmissin trakyadan bir evde sen al arkasi gelir bak dusun sen bunu

Merhaba,
Yine girmeyeli uzun zaman olmuş. Efe'nin kreşinde çocuklar hastalandığı için bir süre Efe'yi göndermedim, sonra ailemin yanına gittik Efe'yle. İlk kez uzun otobüs yolculuğu yaptık. Döndük derken eşimin ailesi geldi. Eski düzenime dönmeye çalışıyorum. Bir de sınavlar yaklaştı ders çalışmam lazım

Biz iyiyiz canım. Seni burda gördüğüme çok sevindim. Ben bazen cesaretleniyorum çocuk için bazen daha bir çocukla kavga ediyorum ikinci benim neyime diyorum. Ama Allah nasip ederse bu yaz hamile kalmayı istiyorum. Yaştan dolayı daha fazla geciktiremem ben.

Nerdesin sen kac aydir tasindim canim henuz kendi evimde degilim annemlerde kaliyorum ev insaat halinde birkac aya biticek arada yaz ozledik senide
Ay serap ne güzel yeni bir düzen kuruyorsun. Sakin, huzurlu. Biz yine ev arayışına başladık, bu sefer aradığımız bölgeyi değiştirdik. Haftasonu biraz dolaşıp, uygun lokasyonu bulup ev bakmayı düşünüyoruz. Ya aslında çok şey istemiyorum ama şöyle site konseptli yaşam alanlı bir ev bulmak çok zor. Arsaya nasıl daha fazla ev sığdırırız mantığıyla yapılıyor, fiyatlar da uçmuş gitmiş.

Ay turtix maşallah kaç haftalık olmuş bebiş. Yarıyı geçmişsin bile. Mehmet evde mi yoksa kreşe başladı mı tekrar? Her etkinlikte gözlerim seni arıyor burda.
Evet geçtim artık tekmeleri bayağı Kuvvetlendi iyice kendini hissettiriyor.
Biz temmuzda kreşten almıştık Mehmet'i gideceğiz diye sonra ha bugün ha yarın gideriz diye göndermedik anneannesi, babaannesiyle idare ediyoruz zaten doğumdan sonra da izin alacağım.

Ayni memlekettenseniz sorun olmaz pek biz oyleyiz o esma sende kacis yoluna girmissin trakyadan bir evde sen al arkasi gelir bak dusun sen bunu

biz arsa aldık zaten ona ev yaptırmayı düşünüyoruz. bilmiyorum ne zaman gideriz ama eşim gidicez diyor. burdaki evi kiraya verelim ben orda 2000 tl lik bi iş bile bulsam birde senin maaaşın fazlasıyla geçiniriz diyor. ah o günleri dört gözle bekliyorum valla. şimdi 2. de gelecek inşallah. şu an anneme yakın olsaydım diye çok iç geçiriyorum.

bulantım çok mutfağa giremiyorum, temizlik bile yapamıyorum. ah anam ah deyip son noktayı koyuyurum.

Bende az ugrasmadim benimkiyle biliyosun olur insallah belki zamani gelmemistir pamuk ben senin cok gonlunden gecen bir ev alacagini hissediyorum ankarada uygun fiyata guzel genis modern evler var emlak sitelerinde goruyorum ha dagin basidir bilemem ankarayi bilmiyorum cunku evler cok pahali cocuklarimiz hazir kucukken almak lazim sonra masraflar artacak ben bir ev daha almayi dusunuyorum yatirim amacli bizim burasi kucuk bir ilce burasi bile istanbulla yarisacak nerdeyse fiyat konusunda

O ne guzel mustakil bir ev yapabilirsin o zaman bahceli falan sizin o taraflarda dogalgaz var mi bizim buraya gelmedi henuz kaloriferli burda evler sizde niyeti bozmussunuz hadi bakalim

Mehmet'e iyi gelmiştir, anneanne babaanne ile vakit geçirmek. Kreşte geçen gün ikinci çocuk 6.aya gelince sorunlar başlıyor diye konuşuluyordu. O zamanlar ikinciler hareketlenip evde de sofraya oturunca ilk çocuğun ayarı bozuluyormuş Hoş bunlar ayarı bozmak için bahane arıyor ama neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…