- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.961
Selaammmlar kizlaaaarrr
Ayyy ben gelmeyeli neler olmus
Turtix eshmaa cok cok tebriklerrr ikinizidw saglikla dogurun insallaah
Duruismail buyutmussun doruguda masallah
Serap tasiniyosun sanirim hayirlisi nereye peki
Pamuk sen nslsin efe nasil umarim herkes iyidirrr
Uzun zamandir giripte okuyamadim bile aklim sizdeydi
Bize gelince Elayi okula verdim yarim gun gidiyor bende takiliyorum oyle iste
Sorun yok sukur halimize 2. cocuk icin sizi gorunce ozendim birden amaa cesaretim yok hala hayirlisi artik
Cok opuyorum hepinizi
Iyi canım ben istanbuldayım hala. Bugün de detaylı ultrasonum var.
Sağol canım eğer illaki ikinci çocuğu düşünüyorsan daha fazla bekleme bence yoksa rahata iyice alışırsın daha zor gelirSelaammmlar kizlaaaarrr
Sorun yok sukur halimize 2. cocuk icin sizi gorunce ozendim birden amaa cesaretim yok hala hayirlisi artik
Cok opuyorum hepinizi
Iyi canım ben istanbuldayım hala. Bugün de detaylı ultrasonum var.
Senden naber kese göründü mü?
Esinde benim kafadanmis benim esimde artik cok bunalmisti istanbul trafiginden cocuklar olunca insan guvenli sakin yer ariyor esimin iside iyiydi ama o da heryerde calisir is dert degil insallah sizinde boyle radikal bir hayaliniz varsa gerceklesirvalla eşim bazen annemlerin oraya taşınmak istiyor. ilk başta yapamam gibi geliyordu ama şimdi inan ben daha çok istiyorum taşınmayı. sadece bizim orası küçük bir ilçe eşimin işi orda yok. o da ben er işi yaparım yeterki şu istanbulun stresini çekmeyeyim diyor.
Nerdesin sen kac aydir tasindim canim henuz kendi evimde degilim annemlerde kaliyorum ev insaat halinde birkac aya biticek arada yaz ozledik senideSelaammmlar kizlaaaarrr
Cok opuyorum hepinizi
Esinde benim kafadanmis benim esimde artik cok bunalmisti istanbul trafiginden cocuklar olunca insan guvenli sakin yer ariyor esimin iside iyiydi ama o da heryerde calisir is dert degil insallah sizinde boyle radikal bir hayaliniz varsa gerceklesir
Maşallah evet o ilk zamanlar sıkıcı oluyor beklemekkese e görüntü kalp atışlarını da gördük çok şükür. şimdi bir ay beklemek gerekiyor tekrar görebilmek için.
Ayni memlekettenseniz sorun olmaz pek biz oyleyiz o esma sende kacis yoluna girmissin trakyadan bir evde sen al arkasi gelir bak dusun sen bunubende artık istiyorum. istanbul beni de çok yoruyor. eşim geç geliyor tüm yük benim üzerimde bazen bende çileden çıkıyorum
Merhaba,
Biz iyiyiz canım. Seni burda gördüğüme çok sevindim. Ben bazen cesaretleniyorum çocuk için bazen daha bir çocukla kavga ediyorum ikinci benim neyime diyorum. Ama Allah nasip ederse bu yaz hamile kalmayı istiyorum. Yaştan dolayı daha fazla geciktiremem ben.Selaammmlar kizlaaaarrr
Cok opuyorum hepinizi
Ay turtix maşallah kaç haftalık olmuş bebiş. Yarıyı geçmişsin bile. Mehmet evde mi yoksa kreşe başladı mı tekrar? Her etkinlikte gözlerim seni arıyor burda.Sağol canım eğer illaki ikinci çocuğu düşünüyorsan daha fazla bekleme bence yoksa rahata iyice alışırsın daha zor gelir
Ay serap ne güzel yeni bir düzen kuruyorsun. Sakin, huzurlu. Biz yine ev arayışına başladık, bu sefer aradığımız bölgeyi değiştirdik. Haftasonu biraz dolaşıp, uygun lokasyonu bulup ev bakmayı düşünüyoruz. Ya aslında çok şey istemiyorum ama şöyle site konseptli yaşam alanlı bir ev bulmak çok zor. Arsaya nasıl daha fazla ev sığdırırız mantığıyla yapılıyor, fiyatlar da uçmuş gitmiş.Nerdesin sen kac aydir tasindim canim henuz kendi evimde degilim annemlerde kaliyorum ev insaat halinde birkac aya biticek arada yaz ozledik senide
Evet geçtim artık tekmeleri bayağı Kuvvetlendi iyice kendini hissettiriyor.Ay turtix maşallah kaç haftalık olmuş bebiş. Yarıyı geçmişsin bile. Mehmet evde mi yoksa kreşe başladı mı tekrar? Her etkinlikte gözlerim seni arıyor burda.
Ayni memlekettenseniz sorun olmaz pek biz oyleyiz o esma sende kacis yoluna girmissin trakyadan bir evde sen al arkasi gelir bak dusun sen bunu
Bende az ugrasmadim benimkiyle biliyosun olur insallah belki zamani gelmemistir pamuk ben senin cok gonlunden gecen bir ev alacagini hissediyorum ankarada uygun fiyata guzel genis modern evler var emlak sitelerinde goruyorum ha dagin basidir bilemem ankarayi bilmiyorum cunku evler cok pahali cocuklarimiz hazir kucukken almak lazim sonra masraflar artacak ben bir ev daha almayi dusunuyorum yatirim amacli bizim burasi kucuk bir ilce burasi bile istanbulla yarisacak nerdeyse fiyat konusundaAy serap ne güzel yeni bir düzen kuruyorsun. Sakin, huzurlu. Biz yine ev hissediyorumşladık, bu sefer aradığımız bölgeyi değiştirdik. Haftasonu biraz dolaşıp, uygun lokasyonu bulup ev bakmayı düşünüyoruz. Ya aslında çok şey istemiyorum ama şöyle site konseptli yaşam alanlı bir ev bulmak çok zor. Arsaya nasıl daha fazla ev sığdırırız mantığıyla yapılıyor, fiyatlar da uçmuş gitmiş.
O ne guzel mustakil bir ev yapabilirsin o zaman bahceli falan sizin o taraflarda dogalgaz var mi bizim buraya gelmedi henuz kaloriferli burda evler sizde niyeti bozmussunuz hadi bakalimbiz arsa aldık zaten ona ev yaptırmayı düşünüyoruz. bilmiyorum ne zaman giderkaloriferli gidicez diyor. burdaki evi kiraya verelim ben orda 2000 tl lik bi iş bile bulsam birde senin maaaşın fazlasıyla geçiniriz diyor. ah o günleri dört gözle bekliyorum valla. şimdi 2. de gelecek inşallah. şu an anneme yakın olsaydım diye çok iç geçiriyorum.
bulantım çok mutfağa giremiyorum, temizlik bile yapamıyorum. ah anam ah deyip son noktayı koyuyurum.
Mehmet'e iyi gelmiştir, anneanne babaanne ile vakit geçirmek. Kreşte geçen gün ikinci çocuk 6.aya gelince sorunlar başlıyor diye konuşuluyordu. O zamanlar ikinciler hareketlenip evde de sofraya oturunca ilk çocuğun ayarı bozuluyormuşEvet geçtim artık tekmeleri bayağı Kuvvetlendi iyice kendini hissettiriyor.
Biz temmuzda kreşten almıştık Mehmet'i gideceğiz diye sonra ha bugün ha yarın gideriz diye göndermedik anneannesi, babaannesiyle idare ediyoruz zaten doğumdan sonra da izin alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?