2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim canim kisisel bir sorunumuz ilgisizlik siddet eve cocuklara bakmazligi kotu aliskanligi yok kesinlikle iyi bir es iyide babadir ama annesine tahammulum kesinlikle kalmadi sirf annesinden yildigim icin esimi gozden cikariyorum sanki esimle evlenirken onada evet demisim esimin tek sucu benimde bu karari vermemdeki sebep akil hastasi oldugunu bildigi annesini idare edememesi ayrilirsam esimi cok ozlerim pisman olurum o suphesiz ama bilmiyorum ben evimi satip bu kadina ev almayi teklif ettim yine yaranamadim bilmiyorum pamukcum ben nerde yanlis yaptim esim su an cok pisman beter olsun iyice dunyayi burnundan getiricem hemen kestirip atamam birbirimize hala asik olmasaydik isim daha kolaydi cok cay kahve ictim bu saatte baykus gibi oturuyorum artik yatayim iyi geceler

Ay canım ben barışacağınıza ve herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Bu süreçte eşini fazla yalnız bırakma ama, annesi bir taraftan doldurmaya devam edebilir. Sen de sürekli iletişim halinde ol ve şartlarını söyle. Bizim kocalar neden böyle bilmiyorum. Geçen gün bir arkadaşım kuzeninden bahsetti, resmen anne kuzusu adam evlendikten sonra annesiyle araya inanılmaz bir mesafe koymuş. Herhalde ortası yok bunun. İyi niyetli olup o annesiyse ben de karısıyım diye davranınca kvnin ayarı bozuksa olan geline oluyor.

selam kızlar ben bayram sonu izindeydim zeynepin kreşi değiştirdik. kreş görüşmesi sonra yeni kreşe alıştırma derken süreç yorucu geçti ama geçen seneden tecrubeliş olmak iyi oldu. ne istediğimi anladım bu sene. ve okul seçimine zeynepi de dahil ettik. yeni okulunu o seçti bir nevi. ( tabi beğendiğimiz okullara götürdük onu sadece) inşallah hayırlı bir karar vermişizdir kızım için. bu arada ben artık 2. çocuk için niyete girdim. geçen ay geçti bu ay bakalım görücez. yanlız doktor kontrolünde polikistik ovül var dedi o hamile kalmayı geciktirebilirmiş. birde benim var olan fazla kilolarım.

zaten çok kafaya takmıyorum hayırlı zamanda olsun inşallah.

P Pamukprensinannesi geçmiş olsun inşallah hepimiz için bu kış az hastalıkla atlatabileceğimiz bir kış olur. bende hastalıklardan korkmaya başladım.

turtix hakkınızda hayırlısı olsun zor günlerinizi en iyi şekilde atlatırsınız inşallah.

mehmet içinde geçmiş olsun allah damatlığınıda göstersin inşallah.

serap85 mesajını okuyunca şok oldum bi an. ilk önce eviniz için hayırlısı olsun allah ödeme kolaylığı versin.

evliğiliğin için birbirini seven iki eş orta noktada anlaşır diye düşünüyorum hep. sizde sonuçta eşinle birbirinizi seven iki insansınız. evet malesef anneler bazen çocukların evliliklerinin içine ediyorlar. aslında annesinde uzaklaşsanız hiçbir sorununuz kalmaz ama işte bunu eşinin anlaması gerekiyor. çocukları da düşünün tabi karar verirken çünkü bu süreçte en çok onlar etkilenirler. bende bir aralar eşimi bırakıp kızımla bi hayat kurma düşüncesi içine girdiğim olmuştur ama işte kızım beni bu süreçten döndürdü hep.

tabi sen eminim herşeyi düşünmüşündür ve en iyi kararı vermişindir. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah evliliğinizi bitirmeden eşin akıllanır ve eskisinden daha mutlu olursunuz.

erkekler malesef böyle ya anne kuzusu olurlar yada annelerle ipleri koparırlar. anlaması çok zor mu bilmiyorum ama dengeyi sağlamak neden bu kadar zor ,neden başaramıyorlar anlamıyorum.

bende senin gibi @serap85 in barışıp herşeyi yoluna koyacağına inanıyorum. allah herkesin yuvasına huzur versin , huzur bozan unsurlarıda hayatından çıkarsın inşallah.

Eshma, Zeynep'in yeni kreşi hayırlı olsun, çok mutlu olsun bu kreşte. Yeni bebek de inşallah en kısa sürede girer hayatınıza. Ben sanırım biraz daha bekleyeceğim. Güzel haberlerini bekliyoruz artık.

Merhaba kizlar yazan yok artik hayirdir mevzuyu biliyorsunuz esime ayrilacagimi soyledim nevri dondu ozurler aglama sizlamalar izin alip yanima geldi sen ne istersen oyle olacak ben sen ne istersen onu yaparim falan modunda ikna etti beni esyalarimizi toplamaya istanbula geldim kvyi gorunce dayanamadim kavga ettik benim evime gelme dedim gelicem diyo esim annesinin burda kalmasini istiyo ama pacamizi kurtaramayacagiz iki ev aldik ya tekine konacak akli sira esim kira alacagini tapununda kiraninda benim olacagini soyledi annesi benim kiracim olacak allah sonumuzu hayreylesin gorkemle geldim h.sonu gidicem esim full itina havasinda ben hic boyle bir sey dememistim tehtit amacli bile sok oldu iyide oldu butun gun oturuyorum o topluyo evi eziyet etmenin dayanilmaz hafifligi cok kizdim ciddi ciddi ayrilmayi istedim ama onun bana sevgisini biliyorum bende onu cok seviyorum nasil ayrilirim birde benim kocam cok yakisikli ayrilsam cakallar kapardi omur boyu aci cekerdim neler dusunuyorum bakin benim devreler yandi

hayırlısı olsun hakkınızda. ben ayrılmayacağınızı düşünmüştüm zaten çünkü aranızda var olan bi sevgi var allah bozmasın.en azından eşin annesinin size zarar verdiğini görmüştür.

valla aklımdasın senden hep güzel haberler duymayı bekliyordum. inşallah herşey gönlüne göre olur canım. arada gir haber ver bizede.

L
Tesekkur ederim canim cok sukur hersey yolunda giderken yoluma tas koyma cabalari beni delirtti herkese agzinin payini verdim simdi rahatim uzaktan uzaga icimde patliyordu sinirim estim gurledim simdi kv arkamdan enkazini toplasin kimseye boyun egmeyin es kv vb.onemli olan cocuklarimizin ve sahsimizin mutlulugu mutlu anne mutlu cocuk yetistirir gerisi teferruat

Ay Serap çok sevindim barıştığınıza, eşin ne güzel bazı şeylerin farkına varmış. Kv niye İstanbul'u bırakıyor anlamadım, kocası başka çocukları yok muydu?
Sen yine eşinle çocuklarınla mutlu mesut yaşa, kötü niyetli insanlara en büyük kapak o olur bence yoksa laf söylesen muhattap oluyor benimle, ciddiye alıyor beni diye sevinirler.

Hamile misin hadi hayirlisi pamukprensinannesi bir sen kaldin kulagimiz havada seni bekliyoruz
Esma senin oglun olacak gibi hissediyorum pamugunda insallah kizi olur
Benim de bu aralar çok sık aklıma geliyor Serap, inşallah atanabilirim de yaz sonu gibi hamile kalırım. Zaman geçiyor hissine kapılıyorum artık.

Ay kızlar kısaca haberleri vereyim. Bu sene açıköğretim de 2 yıllık bir bölüm okumaya karar verdim, kaydımı yaptırdım ama pek çalışamıyorum. Sürekli bir engel çıkıyor ya da benim canım istemiyor.
Efe'nin kreşiyle uğraşıyorum bir kaç haftadır. Aslında bizi rahatsız eden önemli bir sorun yok ama istedikleri yapılmayınca diğer velileri dolduruşa getirmeye çalışanlar canımı sıktı biraz. Zaten artık kreşten veliler ile görüşmeme kararı aldım sorun yapılmayacak konuları büyüten, duyduklarını değiştirip anlatan insanlar ile uğraşmak istemiyorum. Bunu okulda da söyledim, Allahtan bir kaç gündür arayan soran yok rahatım. Valla gözüm çok korktu okula başlayınca bu tip insanlar kesin olur, bir taraftan tecrübe oluyor diyorum bir taraftan bunlarla uğraşacak sabrım yok benim diyorum. İnşallah iyi bir işim olur da bu kadar kafa yormak zorunda kalmam.
Bunlar haricinde Efe'yle bazen iyi bazen kötüyüz. Büyüdükçe zorlaşıyor ama çok da keyifli oluyor. Bana laf yetiştirmesine, darılıp bir süre konuşmamasına sonra şaka yaptım diye gelip sarılmasına, arada babasını kovup annem gelsin demesine bayılıyorum. Artık erkekler için anneye, kızlar için babaya düşkünlük dönemi başlamış. Her çocukta olmayabilirmiş ama Efe ara ara bana daha çok ilgi gösteriyor. Hoşuma gitmiyor değil tabi bu durum

şu an kesin birşey yok tabi.ama gecikme durumu var. testte çoook silik çıkıyor. yarın kan tesit yaptırmak istiyorum. eğer kanda hamile derlerse o zaman doktora randevu alıcam 7. hafta için. tabi herşey kader kısmet. allah sağlıklı sıhatli versin de en başı o.aslında benim gönlümden hep kız geçiyor kızımın hiç halası teyzesi falan yok en azından ona can yoldaşı olacak bir kız kardeşi olsun isterim. ama erkek çocuğunda tadı bir başkadır eminim.

P Pamukprensinannesi inşallah atanırsın da senden de hem iş hemde bebiş için güzel haberler duyarız.

hayırlısı olsun canım açıköğretimde hangi bölüm bilmiyorum ama genelde son zamanda çalışıyor herkes . artık yaş ilerledikçe insanın canı hiç ders çalışmak istemiyor. anlıyorum seni. bende velilerle çok görüşmüyorum. çünkü dedğin gibi insanın kafası karışıyor sürekli.

valla benim zeynepte baba düşkünlüğü değilde daha çok anne düşkünlüğü var. hem kavga eder hem barışırız, hem bağırışır hem öpüp koklaşırız. şimdilik böyle bir ilişki içindeyiz. baba işyoğunluğundan dolayı pek bize katılamıyor malesef.

Eshma inşallah hayırlı haberini alırız canım ya. 2 hamilelik daha rahat ve hızlı geçiyor. Turtix yolu yarilamissin allah tamamına erdirsin . Pamuk hayırlı olsun insan yaş aldıkca derslerden de soguyor. Serap esinle baristigina çok sevindim bir daha yasanmasin mutluluğun daim olsun

Bizde yıllık izindeydik 1 aydır memleketteydim istanbula gittik deniz sezonu kapandığı için çocukla yorgunluk ama değişiklik oldu. Duru izinde çok değişti evi arıyor kalabalık bir yere kadar hoşuna gidiyor sonra yanlız olmak istiyor bizimle annem zaten 75 yaşında kafası çekmiyor kv de beni bunaltti bende onu tabi gördük i ogluda ben ne dersem orda daha da gıcık oldu yinede kötünün iyisidir diyim durumu çok simartiyormusuz falan filan Evimi çok özlemişim valla duru da eve gelince sakinledi ama duru zaten hareketli bir çocuk . Bu senede evde kres var bir tane ama ben evde daha çok ilgiliyimdir ordakilerden memnun değil veliler . Doruk da durumda babacı doruk emekliyor ama çok karıştırıyor bulasik makinesini açık gördüğü anda içine girmeye çalışıyor

Tesekkur ederim canim dogru soyluyorsun benim mutlu olmam bazi insanlari mutsuz ediyo kp vefat etmis 15 sene oluyo gorumcem var bir tane onunla cok bir sicakliklari yok benim kocamin etinden sutunden yununden faydalaniyo niye biraksin pesini kvnin dulu hic daha cekilmiyo kocasi olsaydi en azindan kocasindan cekinirdi dili bu kadar uzayamazdi

Iyi yapmissin benimde aklimdan geciyor bazen kayit yaptirsam mi diye ama cocuklardan zor zaman ayiririm bu sene egitmenlik icin bizim ilcede basvuru yaptim mudur kurs acmak icin ekipmanlarinin olmadigini soyledi basvurumu kabul etti ama beklemedeyim ahsap boyama gibi tiriskadan kurs acan zihniyet benim bransimi onemsemiyor demek ki canlari sagolsun bende ev hanimliginda master yaparim
Ya bende senin gibi velileri anlayamiyorum okul acildi toplanti yapildi velilerin tek derdi cocugum yemegini yedimi sadece bunu konustular sanki cocuklari yemek icin yolluyorlar ya acindan bayilmayacak kadar yese kafi benim icin ben zaten ne yedireceksen gunun kalaninda yediririm uyumu nasil ders planiniz nasil sosyal etkinlikler neler evde nasil calismaliyiz diye soran sadece bendim bu kadar sığ olunmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…