- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.921
Tesekkur ederim canim kisisel bir sorunumuz ilgisizlik siddet eve cocuklara bakmazligi kotu aliskanligi yok kesinlikle iyi bir es iyide babadir ama annesine tahammulum kesinlikle kalmadi sirf annesinden yildigim icin esimi gozden cikariyorum sanki esimle evlenirken onada evet demisim esimin tek sucu benimde bu karari vermemdeki sebep akil hastasi oldugunu bildigi annesini idare edememesi ayrilirsam esimi cok ozlerim pisman olurum o suphesiz ama bilmiyorum ben evimi satip bu kadina ev almayi teklif ettim yine yaranamadim bilmiyorum pamukcum ben nerde yanlis yaptim esim su an cok pisman beter olsun iyice dunyayi burnundan getiricem hemen kestirip atamam birbirimize hala asik olmasaydik isim daha kolaydi cok cay kahve ictim bu saatte baykus gibi oturuyorum artik yatayim iyi gecelerCanım çok şaşırdım mesajına. Öncelikle yeni evin hayırlı olsun, zaten çocuklar memleketinde okusun istiyordun bunun gerçekleşmesine de çok sevindim.
Eş konusunda neler yaşadığını bilmiyorum ama sorun eşinin annesi kaynaklı ise ve düşündüğünde tartışmalarınız daha çok bunun üzerineyse boşanma konusunu bir kez daha düşün derim. Sen yıllarca aynı apartmanda kadını idare ettin şimdi tam istediğin olmuşken vazgeçme. Muhtemelen oğlunun başka şehre gitmesini istemiyordur, sorun yaratması bundandır. Sakin kafayla daha rahat düşündükten sonra eşinle konuşmaya çalış, gerçekten kırgınlıklar kalıyor ama insan bir süre sonra affedebiliyor. Ben artık nefret ediyorum, görmek istemiyorum dediğim bir noktadan döndüm ve yeniden başladık. İnanki artık annesi, ailesi ve benimle ilgili konularda çok daha dikkatli. İnşallah eşinle sorunlarınızı çözersiniz.
Ay canım ben barışacağınıza ve herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Bu süreçte eşini fazla yalnız bırakma ama, annesi bir taraftan doldurmaya devam edebilir. Sen de sürekli iletişim halinde ol ve şartlarını söyle. Bizim kocalar neden böyle bilmiyorum. Geçen gün bir arkadaşım kuzeninden bahsetti, resmen anne kuzusu adam evlendikten sonra annesiyle araya inanılmaz bir mesafe koymuş. Herhalde ortası yok bunun. İyi niyetli olup o annesiyse ben de karısıyım diye davranınca kvnin ayarı bozuksa olan geline oluyor.Tesekkur ederim canim kisisel bir sorunumuz ilgisizlik siddet eve cocuklara bakmazligi kotu aliskanligi yok kesinlikle iyi bir es iyide babadir ama annesine tahammulum kesinlikle kalmadi sirf annesinden yildigim icin esimi gozden cikariyorum sanki esimle evlenirken onada evet demisim esimin tek sucu benimde bu karari vermemdeki sebep akil hastasi oldugunu bildigi annesini idare edememesi ayrilirsam esimi cok ozlerim pisman olurum o suphesiz ama bilmiyorum ben evimi satip bu kadina ev almayi teklif ettim yine yaranamadim bilmiyorum pamukcum ben nerde yanlis yaptim esim su an cok pisman beter olsun iyice dunyayi burnundan getiricem hemen kestirip atamam birbirimize hala asik olmasaydik isim daha kolaydi cok cay kahve ictim bu saatte baykus gibi oturuyorum artik yatayim iyi geceler
Kızlarrrr, nerdesiniz ya kimse birşey yazmamış?
Serap taşındınız mı, Görkem okula başladı mı?
Turtix hamilelik nasıl gidiyor?
Eshma, Duruismail çocuklar nasıl?
Hadi ama Eylül geldi hala canlanmadı buralar.
Merhaba,
Bu aralar zor günler geçiriyoruz ailece dua edin sebebini sormayın.
Bayramdan önce Mehmet pipim acıyor demeye başladı tuvaletini yapmıyor son ana kadar tutuyordu kv sünnet ettirelim dedi onların oraya iyi bir cerrah gelmiş zaten bayram için gidecektik. Dr muayene etti yapışıklık var dedi iyi o zamat sünnet olsun dedik. Hemen aynı gün yapıldı hafif bir narkoz verdiler uyanınca çok ağladı tabii. 24 saat çiş yapmadı acıyacak diye sonra kaka da yapmadı kabız oluyordu neredeyse müdahale ettik. Kısacası çiş kaka dışında bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Hamilelik iyi gidiyor 19 haftalık oldum yolu yarıladık. Göbeğim çok kocaman ama Mehmet'e göre daha az kilo aldım. Kızım çok sakin hareketlerini çok az hissediyorum.
Benden haberler böyle herkes iyidir umarım.
Merhaba canim telefonumda sorun var aldik evi gorkem ana sinifina gidiyor bu sene memleketimizde devam edecek gorkem seneye eve yerlesince ilkokula baslayacak zeynep anaokuluna istanbulu komple terk ettim esimide dahil aramizda uyusmazliklar basladi evi bekarken calisip biriktirdigim para ile aldim babamda yardimetti cocuklari gostermiyorum cok asiri kizginim herseyi rayina oturtunca bosanicam gayet guzel bir evliligim vardi ama ruh hastasi annesinin oyunlarina artik tahammul etmek istemiyorum hayirlisi artik turtix hayirli olsun kizin durununannesi tosyaya tasinmissin bize cok yakinsin onumuzdeki ay bizde tosyaya gezmeye gidicez evime tasininca yolun duserse buraya beklerim gorusuruz kizlar
Ay canım ben barışacağınıza ve herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Bu süreçte eşini fazla yalnız bırakma ama, annesi bir taraftan doldurmaya devam edebilir. Sen de sürekli iletişim halinde ol ve şartlarını söyle. Bizim kocalar neden böyle bilmiyorum. Geçen gün bir arkadaşım kuzeninden bahsetti, resmen anne kuzusu adam evlendikten sonra annesiyle araya inanılmaz bir mesafe koymuş. Herhalde ortası yok bunun. İyi niyetli olup o annesiyse ben de karısıyım diye davranınca kvnin ayarı bozuksa olan geline oluyor.
Merhaba kizlar yazan yok artik hayirdir mevzuyu biliyorsunuz esime ayrilacagimi soyledim nevri dondu ozurler aglama sizlamalar izin alip yanima geldi sen ne istersen oyle olacak ben sen ne istersen onu yaparim falan modunda ikna etti beni esyalarimizi toplamaya istanbula geldim kvyi gorunce dayanamadim kavga ettik benim evime gelme dedim gelicem diyo esim annesinin burda kalmasini istiyo ama pacamizi kurtaramayacagiz iki ev aldik ya tekine konacak akli sira esim kira alacagini tapununda kiraninda benim olacagini soyledi annesi benim kiracim olacak allah sonumuzu hayreylesin gorkemle geldim h.sonu gidicem esim full itina havasinda ben hic boyle bir sey dememistim tehtit amacli bile sok oldu iyide oldu butun gun oturuyorum o topluyo evi eziyet etmenin dayanilmaz hafifligi cok kizdim ciddi ciddi ayrilmayi istedim ama onun bana sevgisini biliyorum bende onu cok seviyorum nasil ayrilirim birde benim kocam cok yakisikli ayrilsam cakallar kapardi omur boyu aci cekerdim neler dusunuyorum bakin benim devreler yandi
Tesekkur ederim canim cok sukur hersey yolunda giderken yoluma tas koyma cabalari beni delirtti herkese agzinin payini verdim simdi rahatim uzaktan uzaga icimde patliyordu sinirim estim gurledim simdi kv arkamdan enkazini toplasin kimseye boyun egmeyin es kv vb.onemli olan cocuklarimizin ve sahsimizin mutlulugu mutlu anne mutlu cocuk yetistirir gerisi teferruathayırlısı olsun hakkınızda. ben ayrılmayacağınızı düşünmüştüm zaten çünkü aranızda var olan bi sevgi var allah bozmasın.en azından eşin annesinin size zarar verdiğini görmüştür.
valla aklımdasın senden hep güzel haberler duymayı bekliyordum. inşallah herşey gönlüne göre olur canım. arada gir haber ver bizede.
Hamile misin hadi hayirlisi pamukprensinannesi bir sen kaldin kulagimiz havada seni bekliyoruzturtix , P Pamukprensinannesi , D duruismail kızlar nasılsınız?
ben yakında size güzel haber verebilirim. beklemede kalın
Ay Serap çok sevindim barıştığınıza, eşin ne güzel bazı şeylerin farkına varmış. Kv niye İstanbul'u bırakıyor anlamadım, kocası başka çocukları yok muydu?Merhaba kizlar yazan yok artik hayirdir mevzuyu biliyorsunuz esime ayrilacagimi soyledim nevri dondu ozurler aglama sizlamalar izin alip yanima geldi sen ne istersen oyle olacak ben sen ne istersen onu yaparim falan modunda ikna etti beni esyalarimizi toplamaya istanbula geldim kvyi gorunce dayanamadim kavga ettik benim evime gelme dedim gelicem diyo esim annesinin burda kalmasini istiyo ama pacamizi kurtaramayacagiz iki ev aldik ya tekine konacak akli sira esim kira alacagini tapununda kiraninda benim olacagini soyledi annesi benim kiracim olacak allah sonumuzu hayreylesin gorkemle geldim h.sonu gidicem esim full itina havasinda ben hic boyle bir sey dememistim tehtit amacli bile sok oldu iyide oldu butun gun oturuyorum o topluyo evi eziyet etmenin dayanilmaz hafifligi cok kizdim ciddi ciddi ayrilmayi istedim ama onun bana sevgisini biliyorum bende onu cok seviyorum nasil ayrilirim birde benim kocam cok yakisikli ayrilsam cakallar kapardi omur boyu aci cekerdim neler dusunuyorum bakin benim devreler yandi
Ay eshma hadi hayırlısı bekliyoruz o zaman güzel haberlerini.turtix , P Pamukprensinannesi , D duruismail kızlar nasılsınız?
ben yakında size güzel haber verebilirim. beklemede kalın
Benim de bu aralar çok sık aklıma geliyor Serap, inşallah atanabilirim de yaz sonu gibi hamile kalırım. Zaman geçiyor hissine kapılıyorum artık.Hamile misin hadi hayirlisi pamukprensinannesi bir sen kaldin kulagimiz havada seni bekliyoruz
Esma senin oglun olacak gibi hissediyorum pamugunda insallah kizi olur
Ay kızlar kısaca haberleri vereyim. Bu sene açıköğretim de 2 yıllık bir bölüm okumaya karar verdim, kaydımı yaptırdım ama pek çalışamıyorum. Sürekli bir engel çıkıyor ya da benim canım istemiyor.
Efe'nin kreşiyle uğraşıyorum bir kaç haftadır. Aslında bizi rahatsız eden önemli bir sorun yok ama istedikleri yapılmayınca diğer velileri dolduruşa getirmeye çalışanlar canımı sıktı biraz. Zaten artık kreşten veliler ile görüşmeme kararı aldım sorun yapılmayacak konuları büyüten, duyduklarını değiştirip anlatan insanlar ile uğraşmak istemiyorum. Bunu okulda da söyledim, Allahtan bir kaç gündür arayan soran yok rahatım. Valla gözüm çok korktu okula başlayınca bu tip insanlar kesin olur, bir taraftan tecrübe oluyor diyorum bir taraftan bunlarla uğraşacak sabrım yok benim diyorum. İnşallah iyi bir işim olur da bu kadar kafa yormak zorunda kalmam.
Bunlar haricinde Efe'yle bazen iyi bazen kötüyüz. Büyüdükçe zorlaşıyor ama çok da keyifli oluyor. Bana laf yetiştirmesine, darılıp bir süre konuşmamasına sonra şaka yaptım diye gelip sarılmasına, arada babasını kovup annem gelsin demesine bayılıyorum. Artık erkekler için anneye, kızlar için babaya düşkünlük dönemi başlamış. Her çocukta olmayabilirmiş ama Efe ara ara bana daha çok ilgi gösteriyor. Hoşuma gitmiyor değil tabi bu durum
Tesekkur ederim canim dogru soyluyorsun benim mutlu olmam bazi insanlari mutsuz ediyo kp vefat etmis 15 sene oluyo gorumcem var bir tane onunla cok bir sicakliklari yok benim kocamin etinden sutunden yununden faydalaniyo niye biraksin pesini kvnin dulu hic daha cekilmiyo kocasi olsaydi en azindan kocasindan cekinirdi dili bu kadar uzayamazdiAy Serap çok sevindim barıştığınıza, eşin ne güzel bazı şeylerin farkına varmış. Kv niye İstanbul'u bırakıyor anlamadım, kocası başka çocukları yok muydu?
Sen yine eşinle çocuklarınla mutlu mesut yaşa, kötü niyetli insanlara en büyük kapak o olur bence yoksa laf söylesen muhattap oluyor benimle, ciddiye alıyor beni diye sevinirler.
Iyi yapmissin benimde aklimdan geciyor bazen kayit yaptirsam mi diye ama cocuklardan zor zaman ayiririm bu sene egitmenlik icin bizim ilcede basvuru yaptim mudur kurs acmak icin ekipmanlarinin olmadigini soyledi basvurumu kabul etti ama beklemedeyim ahsap boyama gibi tiriskadan kurs acan zihniyet benim bransimi onemsemiyor demek ki canlari sagolsun bende ev hanimliginda master yaparimAy kızlar kısaca haberleri vereyim. Bu sene açıköğretim de 2 yıllık bir bölüm okumaya karar verdim, kaydımı yaptırdım ama pek çalışamıyorum. Sürekli bir engel çıkıyor ya da benim canım istemiyor.
Efe'nin kreşiyle uğraşıyorum bir kaç haftadır. Aslında bizi rahatsız eden önemli bir sorun yok ama istedikleri yapılmayınca diğer velileri dolduruşa getirmeye çalışanlar canımı sıktı biraz. Zaten artık kreşten veliler ile görüşmeme kararı aldım sorun yapılmayacak konuları büyüten, duyduklarını değiştirip anlatan insanlar ile uğraşmak istemiyorum. Bunu okulda da söyledim, Allahtan bir kaç gündür arayan soran yok rahatım. Valla gözüm çok korktu okula başlayınca bu tip insanlar kesin olur, bir taraftan tecrübe oluyor diyorum bir taraftan bunlarla uğraşacak sabrım yok benim diyorum. İnşallah iyi bir işim olur da bu kadar kafa yormak zorunda kalmam.
Bunlar haricinde Efe'yle bazen iyi bazen kötüyüz. Büyüdükçe zorlaşıyor ama çok da keyifli oluyor. Bana laf yetiştirmesine, darılıp bir süre konuşmamasına sonra şaka yaptım diye gelip sarılmasına, arada babasını kovup annem gelsin demesine bayılıyorum. Artık erkekler için anneye, kızlar için babaya düşkünlük dönemi başlamış. Her çocukta olmayabilirmiş ama Efe ara ara bana daha çok ilgi gösteriyor. Hoşuma gitmiyor değil tabi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?