- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #50.001
Her gün farklı bir kelime öğretin diyorlar ama ben çok öğretme amaçlı ilerlemek istemiyorum. Efe ona birşey öğretmeye çalıştığımı anladığı anda hemen tepki gösteriyor. Turtix'in yazdığı sitede sınıf aktiviteleri var dün onlara bayıldı mesela, büyükler için olan aktiviteler hiç ilgisini çekmedi ama.zeynepler de bu sene ingilizce dersi görüyorlar. bayagı kelime öğrendi. en son evin bölümlerini öğrenmişler. anne ben bathrooma gidiyorum diyor. çok hosuma gidiyor. birde gerçekten bu yastta öğrenmeleri güzel söylenişlerini çok güzel öğreniyorlar. ben internetten video çok açmıyorum. ama supriz yumurtalar var. onları çok seviyor zeynep ordan birçok kelime öğrendi.
Eshmacığım 13 haftalık olmuşsun dr cinsiyet tahmininde bulundu mu?
Allah gönlüne göre versin. Evet benim de az kaldı bir de sezeryan olacağı için 40 haftayı beklemeyeceğiz. İki ay kaldı. Ben yine bayağı kilo aldım göbeğim de kocaman görenler akşam sabah Doğum yapacağımı zannediyorlaryok canım nerde daha küçük görünmuyor dedi. artık bir ay sonra gidicez o zaman belli olur her halde. aslında hem bebek hemde hamilelik zeynepin aynısı. ya zeynep gibi bi cadı daha geliyor yada zeynepin tarzından bir erkek.
beklemedeyiz bakalım.
turtix maşallah sende 30 lu haftalara gelmişin allah tüm hamilelere bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim ilk belirtilerim aynıydı adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı. Ama Mehmet'te tatlıya düşkündüm bunda acıya tuzluya. Göbeğim ilkinde top gibiydi şimdi yayvan. Bir de o zaman göbeğimden aşağıya koyu renk çizgi oluşmuştu şimdi oluşmadı. Bebeği de daha aşağıda hissediyorum. Ama bu saydığım şeyler zaten ileriki haftalarda ortaya çıkıyor o zamana kadar da cinsiyeti öğrenmiş oluyorsun.Ayy massallah size yaa buyuttunuz bile gobusleri
Hadi darisi bize bu ay basladik bizde
Ilk gebelik ile 2. gebelik belirtileriniz farkli oldumu kizlar yaa bi soylesenize
4 gun kaldi adetime ister istemez kendimi dinlemeye basladim sanirim :)))
Ayy massallah size yaa buyuttunuz bile gobusleri
Ilk gebelik ile 2. gebelik belirtileriniz farkli oldumu kizlar yaa bi soylesenize
Allah gönlüne göre versin. Evet benim de az kaldı bir de sezeryan olacağı için 40 haftayı beklemeyeceğiz. İki ay kaldı. Ben yine bayağı kilo aldım göbeğim de kocaman görenler akşam sabah Doğum yapacağımı zannediyorlar
Tam karar veremedim ama bu sefer son güne kadar çalışmayacağım. Zaten evde bir çocuk var önce ayrılıp rahat rahat hazırlık yaparım oğlumla ilgilenirimay kiloyu hiç sormaturtix ben şimdiden 2 kilo aldım ki bulantılı dönemimde. sürekli hamurişi şeyler yemek zorunda kalıyorum o da doğal olarak kilo yapıyor. bende bide hamilelik şekeri vardı bunda da kesin olacak o sebeple diyet yaparım artık 4. aydan sonra o zaman belki kilo alımım yavaşlar.
günler çabuk geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar doğum zamanı gelir. sağlıkla gelsinlerde en önemlisi o. izne ne zaman ayrılıyorsun. son ana kadar çalışacak mısın?
Ay yokh hadi hayırlısı yazmamışsın ama inşallah güzel haberleri verirsin en kısa sürede.Ayy massallah size yaa buyuttunuz bile gobusleri
Merhaba kızlar, kaç gündür yoğunluktan girip yazamadım. Efe'ye tekrar kulak tüpü takıldı, orta kulak sıvı biriktirdiği ve işitmesi etkilendiği için. Her ne kadar süreci bilsem de yine çok stres oldum, Allah tüm hasta çocuklara şifa ailelerine de güç versin.
Dün de ösym branş sıralamasını değiştirmiş, zaten alım az, mülakat filan derken ona da canım sıkıldı, inşallah emeklerim boşa gitmez. Bir taraftan işler beni bekler, bir taraftan ders çalışmam lazım kafam bir dünya oldu yine.
Merhaba kızlar, kaç gündür yoğunluktan girip yazamadım. Efe'ye tekrar kulak tüpü takıldı, orta kulak sıvı biriktirdiği ve işitmesi etkilendiği için. Her ne kadar süreci bilsem de yine çok stres oldum, Allah tüm hasta çocuklara şifa ailelerine de güç versin.
Dün de ösym branş sıralamasını değiştirmiş, zaten alım az, mülakat filan derken ona da canım sıkıldı, inşallah emeklerim boşa gitmez. Bir taraftan işler beni bekler, bir taraftan ders çalışmam lazım kafam bir dünya oldu yine.
Geçmiş olsun canım sen de inşallah gönlüne göre bir işe girersinMerhaba kızlar, kaç gündür yoğunluktan girip yazamadım. Efe'ye tekrar kulak tüpü takıldı, orta kulak sıvı biriktirdiği ve işitmesi etkilendiği için. Her ne kadar süreci bilsem de yine çok stres oldum, Allah tüm hasta çocuklara şifa ailelerine de güç versin.
çok geçmiş olsun canım efe ye. allah acil şifalar versin.
Cok gecmis olsun canim. Insallah tekrarlamaz.
Beklemedeyim canim gelmedi henuz ama hic umudum yok hicbi belirtimde yok cunku adet gelecek gibi gecikmeli de olsa
Hayirlisi ilk aydan mucize olurdu zaten
Teşekkürler kızlar. Şu an için bir sorunu yok efenin daha iyi duymaya başladığı için 'bu ses ne' gibi sorular soruyor. İnşallah tüp hemen düşmez de tekrar operasyon geçirmek zorunda kalmaz.Geçmiş olsun canım sen de inşallah gönlüne göre bir işe girersin
Maşallah doruk paşaya 1 yaşına girecek neredeyse.Pamuk Cum geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Turtix sayılı haftalar kaldı sanırım doğuma ben kV de de kaldım eşim izin aldı duruyla ilgilendi izin bitince duruyla ne yapacağım dedim panik olma zamanla geçecek merak etme duru şimdi kardeşim i çok seviyorum diye sarılıyor tabi kiskanclik oluyor illaki zaman su gibi akıyor dorukta ablası ne yapıyorsa onu yapmaya çalışıyor dikiliyor artık 6 ocak doğum günü. Doktoruna sezaryen eski dikiş yerinden mi yoksa az alttan mi alacak diye sor istersen aynı yer biraz gec iyileşiyor benim aynı yerdi Biraz daha geç iyilesti . Ama ilk günden itibaren herseyin ben yaptım Hareket en iyi ilaç gözün korkmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?