2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım çok sevindim bebeğin iyice büyümüş yani içinde süper....aslında bende yarın ki kontrolden sonra başka bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum.ultrason cihazlarının kalitesinden veya farklı özelliklerinden de kaynaklanabiliyormuş bu.senin adına çok mutlu oldum.istanbuldamısın canım sen?en son hangi hastaneye gittin sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

vallahi çalışmak gerçekten zor. ben öğretmenim ders anlatmak tahtaya kalkmak şimdiden zor gelmeye başladı. dersin ortasında tuvalete gitmek isteyen öğrencilere kızardım şimdi kendim gitmek zorunda kalıyorum :) ama çok şükür ki bulantım kusmam yok sadece sürekli bir uyku hali ve gaz sancıları yaşıyorum. gaz da şu aralar azalmaya başladı. allah herkese kolaylık ve sağlık versin

Haklisin gercekten çok zor olmalı ben çalışmıyorum ama 1aydir doru dürüst ev ısı bile yapamıyorum aklım almıyor gercekten nası yetişiyorsunuz Allah yardımcınız olsun kolaylık versin,sabahtan beri azcik mecburi isleri yapıyorum die ne kadar yoruldum nefes nefese kaldım

bende 2013 mayıs annesi adayıyım ama daha önce bakınmamışım buraya nedense.... hepimizde sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah...

off,nasıl da anlattın halimizi..5 de işten çıkarım,5 buçukta evdeyim,uzanmaya vakit mi var,yemek seni bekler..yemeği yap(tabi kokusu da cabası) ,iş yerinde de halin perişan,yemek istediğin gibi gelmez,tuvalete gidemezsin çoğu kez,of of..bide oğluşum var,o da ilgi bekler..artık onun en iyi arkadaşı değilim,çünkü akşam oyun oynamıyoruz artık

merhabalar :) benim sat 29 temmuz. 9hafta 6günlükken doktora gittiğimde bebişim 10 hafta 3günlük çıktı. iki hafta sonra gelip ikili test yaptırmamı söylemişti. günlerimiz yakın haftaya yada sonraki haftanın başında doktora git istersen

aynen katılıyorum..karbonhidrat zehirlenmesi yaşayacağım yakında.çünkü iş yerinde yemekhaneye giremiyorum.simit ve kraker tüm gün..akşam eve gidince de mutfağa giremiyorum.

bende her öğlen aynı sorunu yaşıyorum
arkadaşlar hadi az bişey ye diye ikna ediyorlar
azıcık alıyorum midemin içi kaynamaya başlıyor
ne yağı kullanıyorlar o nasıl bir baharat kullanma dır anlamadım gitti
yoğurt yiyorum, kraker arada bir grissini

evde olsam çorbamı yapardım mutlaka sebzemi yerdim

Rabbime çok şükür doktor randevumuz güzel geçti. 18mm olmuş bile meleğim. fotoğrafıyla uyudum desem yeridir. her şey normal dedi doktorumuz. kilomdaki düşüşe bile sevindi. folik asite yarım yarım devam dedi başka bi takviyeye gerek yok dedi. hadi bakalım hayırlısı 4 hafta sonra görüşeceğiz tekrar..

arkadaşlar listeye beni de ekler misiniz. yaş:30 ilk bebek ve SAT 25 temmuz 2012. miniğe kavuşacağımız tarih: 01.mayıs.2012

kızlar ben de listeye eklenmek istiyorum yaş 36 ilk gebelik sat 14 agustos doğum tarıhım kısmet ise 21 mayıs :)
hosgeldınız aramıza gozunuz aydın
anaammm bel agrısının da mı nedenıerkekmıs tum kapılar oglusuma acılıyor desenebızde aksam esımle bebegımıze aldıklarımıza baktık hep mavi kız olursa erkek gıbı kız olucak heralde
Offff offff mideeemm fenaa bulanıyooorr :26: :84:
meyve ye cnm ıyı gelıyor bana ınsallah sanada ıyı gelır

hosgeldıniz aramıza gozunüz aydın
çok gecmıs olsun cnm ınsallah cok yakın zamanda gecer hepsı
cnm aynılarını banada verdi saglık ocagı 1-2 tanesını yapıyor ben onları yaptırmıstım tekrar ıstemdı onları...benım ıkılı test de ıcınde 300 tl tuttu cnm
Kizlar gittim geldim 5 tupte kan verdim,hersey normalndedi dr,yavrum ultrasonu tutunca karnima tekmelemeye basladi beni,sonra bir zipladi icimde gormeliydiniz sonrada elleriyle yuzunu kapatti mucizemoyle mutlu oldum ki anlatamam
oyyss masalalh sıze gozun aydın cnm ben bebegımın hareket ettıgını goremedım yaaacumartesı sonucları almaya gıttıgımde srucam doktora

yemekhane herkesin ortak sorunu heralde. ben de öğlenleri yemek yemiyorum bu yüzden. akşamları perişan dönüyorum eve. sıvı fazla tüketemiyorum diye limonata yaptım ben kendime. akşamüstü eve geldiğimde 1 bardak içiyorum süper oluyor. hem ekşi, hem kan şekerimi düzenliyor hem de sıvı almış oluyorum tavsiye ederim.

bu zor dönemi atlatınca Inşallah tekrar oğlunun en iyi arkadaşı olursun canım
insan vicdan azabı çeker iki cocuğa karşı da

sizleri okuyunca halime şükrettim gerçekten....
9. haftamızı bugün bitirdik ve sorunsuz geçti ..
hiç mide bulantım olmadı..
ve yemek yeme problemimde yok çok şükür... inşallah bundan sonra da olmaz
Allah yardımcınız olsun

biz kadınların işi çok zor yahu. ilki neyse bir şekilde idare edilir de 2.,3. gebelikler çok çok daha zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

canım evet bebeğimi nokta gibi görüyordum bu kez ilk defa bebek olduğunu anladım ve çok duygulandım..10 gün önce kalp atışını göstermişti hızlıca dr. ama ben anlayamamıştım bile..hatta eşimide baksın diye çağırmıştım o da anlayamamıştı..ama bunda çok süper olmasada gayet anlaşılır bir şekilde görebildim..medicana hastanesine gittim canım çamlıcada..dr.umun adı hüseyin arık..nette bir websitesi var çok sevdim doktoru, aynı dili konuşuyoruz gibi geldi..inşallah hep böyle memnun kalmaya devam ederim ve bir sorun yaşamam..çünkü gerçekten bir doktor bulmak ve ona güvenmek zor..

gerçekten bende evdeki hamilelere imrenmiyorum değil yani. benim için çalışmanın tek avantajı işte vaktin nasıl geçtiğini anlamamam.
ama akşam 7 de eve gelip birde yemekle uğraşınca sinirlenmemek çok zor. evde sürekli dağılıyor malesef hele birde misafir olayına girince küçücük ev gözünce büyüdükçe büyüyor

biz kadınların işi çok zor yahu. ilki neyse bir şekilde idare edilir de 2.,3. gebelikler çok çok daha zor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

valla benimkide belki delilik ama sırf buyüzdden arka arkaya yapayım gitsin diyorum
misal sağlığım yerinde olursa 2 yılı bulmasın işte

valla benimkide belki delilik ama sırf buyüzdden arka arkaya yapayım gitsin diyorum

2 gebelilk arasında en az 2 yıl olmalı ki annenin tüm depoları yeniden tamamlansın.. 2 yıldan kısa aralıklarla gebe kalınması hem anne hem bebek hayatı için risk demektir.. bir ebe olarak kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum..

selam konuyla alakalı degıl ama bız bugun dr.a gıttık teyzelerı sata göre 8+0 olmamız gerekıyordu ama bebegım 6+6 mış yanı 14 agustos son adetımın ılk gunu ya 1 hafta adet olduktan sonra dollenmış bebegım o yuzden lıstede bızı en sona atarmısın yas 20 sat 14 agustos muhtemel doğum 30 05 2013

İlk çocugumu 2004 te 2.sini kaza sonucunda 2006 da dunyaya getırdım ... ilk 2 yıl cok zor gecmıs olsada suan çok rahatım.. çocuklar acısındanda cok ıyı oluyor.. bırbırleriyle arkadas olup oyunlar oynuyorlar.... tavsiye edebılecegım bı durum :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…