2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hadi gozun aydin darisi bizim basimiza ins

Cnm bn pazartesi test yaptim cikmadi cuma yaptim silik cikti tekrar pazartesi yaptim koyulasmisti
Ins bebektir ve gec dollenmedir
inşallah öyledir canım hayal kırıklığı olmasın diye de pek ihtimal vermiyorum güya ama içimdeki o umut da tükenmiyor işte..

evet canım catlama sorunum var maalesef çatlasa da neredeyse adete yakın oluyor diyebilirim.. birkeresinde sol yumurtalığım agrıyor diye doktora gittim adetime 3 gün vardı yumurtam zavallım çatlayamamış zorundanda içeriye doğru kanama yapmış o gün çatladı yumurtam doktor antibiyotik vermişti ve hemen regl oldum yumurtam da boşa gitti... işte böyle gecike gecike tutturamıyoruz heralde doktor da klomene başlatmıştı 3 ay sürsün dedi ama yok bu bana yetti valla daha da kullanmam... bu ay da regl olursam akışına bırakacağım belki senin gibi ummadığım anda gelir konar meleğim

Gunaydinnnn
erkendne burdayimmm
kizlar iyi mi yaptim bilmiyorum ama icimden bir ses bugun utrasona gir bir bakalim dedi doktorunu bekleme haftaya kalp atislair icin ona gidersin zaten dedi
randevu aldim bir yerden rastgele bilmiyorum doktor nasil
ama buyuk ihtimal vajinal utrason yapar burda oyle yapiyolar cunku
sabirsizlandim ve inanin pazartesiyi bekleyecek gucum kalmamisti cok heyecan yapiyordum
gormeden rahatlayamiycam gibi geldi
umarim iyi haberlerle gelirim ogleden sonra gidicem doktora

hayirli haberlerle gel insallah

Aa evet smdi hatirladim..
Doktoruna güveniyosan ne mutlu sana ins benim gidecek oldugumda iyidir..

Kiz benide heyecanlandirdin ha iIns güzel haberlerle gelirsin
Sen bu heyecanla 8 ayi nasil geçireceksin

cook sabırsızım bılmıyorum canım o 8 ay nasıl gececek

inşallah canım...çok ama çok farklı bı hıs tabıkı daha hamıle olduguma tam ınanamıyorum ama tuhaf yaa dusundugum an gercek olduguna kendımı ınandırmaya basladıgım an ki mutluluk huzur gıbısı yok cok sukur bu gunlerımıze

cnm bunun klomenden baska tedavısı elbet vardır bence ıyıbır unıv hastanesıne gıt....bana doktorum demıstkı klomen kullandıgım zamanalrda ben hastamın28.gun hamıle kaldıgını bılıyorum demıstı umıtsız olma demıstı...dusunsene belkı adet gunu

gunaydınnnnn ıyı yaptın bence cnm bu sekılde kendını daha cok strese skuyorsun cunkuu yuppiiiii sımdıde senın yerıne heyecanlandım ınsallah mujdelı guzel haberlerle gelırsın ben sımdı cıkıyorummm kalbım kut kut stres heyecan hepsı mevcut:26:

superrrrrrrr
ya benim daha saatler var ama kalbim benim de cikiyor resmen
guzel haberlerle gel canim
sonra da ben gzel haberlerle geleyim
sonra tum kizlarrrrrrr

cnm henuz erken ama ins guzel haberle gel

Kizlar agustos ayin 24-27-30 tarihlerinde yaptigim testler ovudan sonra 20. Gun 3. Test yeterince koyumu sizce????

bende mayıs annesiyim inşallah, sat 28 temmuz 27ağustosta dr gittim ama daha yeni olduğu için keseyi göremedik haftaya gelin dedi heyecanla bekliyorum,herkese hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar inşallah..

kesinlikle koyu .olmasi geektigi gibi bence.bende yapmistim iki defA hafif cizgi cikmisti simdi yapsam senin ki gibi cikar mi dersin?
cnm test yapip eklermisin

bende mayıs annesiyim inşallah, sat 28 temmuz 27ağustosta dr gittim ama daha yeni olduğu için keseyi göremedik haftaya gelin dedi heyecanla bekliyorum,herkese hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar inşallah..

Cnm hos geldin benim Icin test resmini eklermesin seninle satlarimiz ayni 29 bnmde

ben de ekliyim
benim ilk yaptiklardim adete 7 gun kalaydi
sonra adet gunu yaptim ve
en son yaptigim test ayni koyulukta bu pazartesiydi

gurbetguzeli hassasiyete gore degisir testler
kiyaslama yapmak zor olur
benim sat 27 temmuz

Son düzenleme:
keseyiii gördukkk o kadar guzel bır duygukı daha karnıma cıhazı degdırır degdırmez gozunuz aydın dedı doktor...allah herkeze yasatsın yasatsın ya super bırsey bu 10 gun sonra kalp atısları icıın cagırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…