- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #50.041
Çok sevindim, gözün aydın. Allah analı, babalı, abili büyütsün inşallah. Maşallah boyu, kilosu da çok güzel doğmuş. Uykusuz geceler benim de gözümü korkutuyor ama hepsi geçiyor biliyorsun.Evet kızlar doğum yaptım bugün 11. gün. Ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da sezaryen oldu bu sefer spinal oldum açıkçası pek hoşuma gitmedi ve ilkine göre sonrasında daha çok ağrım oldu.
Kızım 4200 gr 54 cm doğdu. Biraz sarılık oldu.
Iki çocuklu hayat güzel ama emzirmek, uykusuz geceler zor geliyor tabi rahata alışmışım. oğlum kardeşine karşı çok hassas umarım böyle devam eder. Şimdilik haberler böyle
İnşallah senden de güzel haberi alırız en kısa zamanda. Ben yaz geçince istiyorum Allah nasip ederse. Biraz tadını çıkar bu günlerin, Ela madem istiyor kardeş sana da yardımcı olur gün geçtikçe büyüyorlar sonuçta.Cok sevindim canim gozunuz aydin saglikla buyusun insallah prenses
Kucik abi olmus baksana massallah hep oyle devam etsin.
Eshmacim darisi sana insallah az kalmis
Bizde calismalara devam bakalim ne zaman tutturucaz hayirlisiyla beklemedeyiz
Ela aybige okula devam ediyor bende kendi halimde takiliyorum bakalim herkes hayatindan memnun suan rahatada cok alistim bebe olunca nasil oluruz bilmem ama kizimda kardes istiyor artik soyluyoe bazen insallah gonlune gore olur kız kardes diyor bide cimcime
Evet kızlar doğum yaptım bugün 11. gün. Ilk doğumum sezaryen olduğu için bu da sezaryen oldu bu sefer spinal oldum açıkçası pek hoşuma gitmedi ve ilkine göre sonrasında daha çok ağrım oldu.
Kızım 4200 gr 54 cm doğdu. Biraz sarılık oldu.
Iki çocuklu hayat güzel ama emzirmek, uykusuz geceler zor geliyor tabi rahata alışmışım. oğlum kardeşine karşı çok hassas umarım böyle devam eder. Şimdilik haberler böyle
Cok sevindim canim gozunuz aydin saglikla buyusun insallah prenses
Kucik abi olmus baksana massallah hep oyle devam etsin.
Eshmacim darisi sana insallah az kalmis
Bizde calismalara devam bakalim ne zaman tutturucaz hayirlisiyla beklemedeyiz
Ela aybige okula devam ediyor bende kendi halimde takiliyorum bakalim herkes hayatindan memnun suan rahatada cok alistim bebe olunca nasil oluruz bilmem ama kizimda kardes istiyor artik soyluyoe bazen insallah gonlune gore olur kız kardes diyor bide cimcime
Ben de kızımın büyüyüp ağbisiyle oynayacağı günleri hayal edip motive ediyorum kendimi.Turtix çok sevindim analı babalı büyüsün bebeğin. Yorucu günler senin için allah güç versin. Emin ol zaman su gibi geçecek 2 bebekle doruk 13 aylık oldu ne zaman geçti anlamadım. Darısı eshma ya . Isteyenlerede Rabbim nasip etsin.
Ay yerim ben onu, bu bahane ile kimseye öpüp koklatmazsın boşver. Benim kardeşimde de isilik gibi olmuştu ama kısa zamanda geçti merak etme. Bizim bir tanıdığın bebeğinin göbeğinden de sıvı geliyordu detayını bilmiyorum ama yakma gibi birşey yapıldığı söylemişti, sonra sorun çözülmüş. İnşallah ilaçlar ile geçer bir işleme gerek kalmaz.Kızlar ya kızım çok çirkinleşti yüzü sivilce doldu bir de sarılığı tam olarak geçmedi. Anne sütü alan bebeklerin daha uzun sürüyormuş. Bir de göbeği düştü ama sıvı geliyor dra götürdüm hametan ve fucidin verdi alkollü solüsyonu kullanmaya devam et dedi korkuyorum enfeksiyon kapacak diye.
Maşallah Doruk paşaya, zaman ne çabuk geçiyor bizim kız da salı günü bir aylık olacak. Göbeği kurudu çok şükür, yüzünde hala sarılık var ve sivilceler de duruyor ben annenin hormonlarından etkileniyor diye duymuştum az önce bi yerde okudum karbonatlı su geçiriyormuş onu deneyeceğim.Doruk yürüyor teysesi yaşında yürüdü. Ama çooook yaramaz tencere tava vitrin sürekli karıştıracak yer arıyor doğalgaz vanalarini kapatmış ne arada yaptıysa duru insan arardi yanına doruk yaramazlık peşinde . Hurafe olabilir bilmiyorum ama bebegini adetli biri optuyse oda yapmış olabilir sıcak sa ev oda yapabilir duru sıcaktan olmuştu ama ne yapmıştık unuttum valla .
Şu adetli birisinin öpme olayını ben de biliyorumDoruk yürüyor teysesi yaşında yürüdü. Ama çooook yaramaz tencere tava vitrin sürekli karıştıracak yer arıyor doğalgaz vanalarini kapatmış ne arada yaptıysa duru insan arardi yanına doruk yaramazlık peşinde . Hurafe olabilir bilmiyorum ama bebegini adetli biri optuyse oda yapmış olabilir sıcak sa ev oda yapabilir duru sıcaktan olmuştu ama ne yapmıştık unuttum valla .
Ay maşallah zaman ne çabuk geçiyor inşallah sivilceler de hemen geçer. Mehmet'e de geçmiş olsun, bu aralar bizde de hastalık var aile boyu hepimiz de bir sorun var ama bebek olduğu için işin daha zor tabi senin, inşallah sütün korur hiçbirşey olmaz miniğe.Maşallah Doruk paşaya, zaman ne çabuk geçiyor bizim kız da salı günü bir aylık olacak. Göbeği kurudu çok şükür, yüzünde hala sarılık var ve sivilceler de duruyor ben annenin hormonlarından etkileniyor diye duymuştum az önce bi yerde okudum karbonatlı su geçiriyormuş onu deneyeceğim.
Önceki gece Mehmet ateşlendi, burnu tıkalı gibi korkuyorum kardeşine geçirecek diye
MaşallahMerhaba hanımlar,
Çok boş kalmış buralar, neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?
Biz iyiyiz kızım 2 buçuk aylık olacak neredeyse
Iki çocuklu hayat yorucu tabii birini emzirirken öbürü annee kaka yaptım diye bağırıyor. Tam kızı uyutuyorum ağbisi gürültü yapıp uyandırıyor ama günler çabucak geçiyor ben de ikisinin birlikte oyun oynayacağı günleri hayal edip teselli oluyorum.Maşallahturtix kızın buyumus.sen nasılsın sana sormalı.Abi nasıl alisti mı kardeşine.bende 32 haftalık oldum.artk zorlaşıyor hamilelik.cok yoruluyorum
Ay evet sıra bizde bazen stres oluyorum ben ya hemen olmazsa diye ama nasip kısmet, inşallah fazla beklemeden hayırlısıyla gelirler bebişler. Efe bazen çok istiyor geçen gün arkadaşım geldi onun da bebeği var bizimkine sordu kardeş ister misin diye ilk önce evet dedi, sonra istemem diye sarıldı banaMerhabaaaa
Nasilsiniz kizlar bayadir bende girmemistim yazilan olmayinca iyiyiz sukur bi yaramazlik yok
Turtix masallah ne ara dogdu buyudu cimcime yaa allah yardimcin olsun zordur tabi ikisi bir arada..
eshmacim senide allah kurtarsin kolayca ins kavus bebisine nasil gidiyor hazirliklar zeynep ne alemde heyecanlimi kardesi icin
Pamukcugum senle bende sira sanirim artikk bende daha tik yok bu gidisle sana yetisirim :)
Duruismail sen baya buyuttun canim kuzulari masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?