- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #5.021
Evett bebişimm sıkışıyoorr resmen
Bende düğmeler açık açık geziyorum yoksa nefes alacak gibi değil
Tartıda kilo yok fakat şişiklik varr sanırım oda regli zamanım geçti vucut şişirdi kendini
Bende haftasonu GeBeye baktım biraz pahalı :26: İnternetten takip ediyorum şimdi modern birşey bulursam alacağım, dediğin gibi evde oturmuyorum
mrb cnm ekledım.......selam konuyla alakalı degıl ama bız bugun dr.a gıttık teyzelerı sata göre 8+0 olmamız gerekıyordu ama bebegım 6+6 mış yanı 14 agustos son adetımın ılk gunu ya 1 hafta adet olduktan sonra dollenmış bebegım o yuzden lıstede bızı en sona atarmısın yas 20 sat 14 agustos muhtemel doğum 30 05 2013
geçen gün sabaha karşı tuhaf birşey yaşadım, paylaşmak istedim. malum sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum hep, derin uyku uyuyamıyorum, her gece kötü rüyalar filan... bu kez pıt pıt birşeyler uyandırdı beni, bebeğin olduğunu düşündüğüm yerden dışarı doğru, yüzeye oldukça yakın bir noktadan, sanki bir insanı omzundan parmağınızla pıt pıt diye uyarırcasına birşeyler oldu. uykumdan uyandırdı beni, bekledim bekledim... düzenli aralıklarda da değildi. tekrarlar mı, bu neydi şimdi diye huzursuz oldum. ilk defa vücudumda böyle bir uyarı oldu, irkildim. damar mı attı ne olduysa...
ertesi gün annem kardeşimin de gebeliğinde böyle birşey yaşadığını, benim başıma daha erken geldiğini, seyirme gibi bir hissin olabileceğini söyledi. normalde bu haftalarda bebek hissedilmiyormuş, ancak bu seyirme normalmiş. aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
canım evet bebeğimi nokta gibi görüyordum bu kez ilk defa bebek olduğunu anladım ve çok duygulandım..10 gün önce kalp atışını göstermişti hızlıca dr. ama ben anlayamamıştım bile..hatta eşimide baksın diye çağırmıştım o da anlayamamıştı..ama bunda çok süper olmasada gayet anlaşılır bir şekilde görebildim..medicana hastanesine gittim canım çamlıcada..dr.umun adı hüseyin arık..nette bir websitesi var çok sevdim doktoru, aynı dili konuşuyoruz gibi geldi..inşallah hep böyle memnun kalmaya devam ederim ve bir sorun yaşamam..çünkü gerçekten bir doktor bulmak ve ona güvenmek zor..
evet canim
dun ve onceki gun bende de oldu
sag tarafta ayni anlatigin gibi seyirme atma oldu kisa sureli ama ardarda birkac kez
mrb cnm ekledım.......
mrb cnm ekledım.......
valla bu haftalarda belli olmaz densede
büyükler 3. Ayın içinde seyirmeler başlar der hep :)
benide ekleyin listeye lütfen ...
cnm 1.sayfadakı gıbı sırasyla bılgılerını paylasırsan ekleyeyım
Bir tek bendemi göbek yok =)) 3. cocuguma gebe kalmama ragmen gobek denen birşey yok bende :=))
merhaba güzel anne adayları, doktor bana bir sürü tahlil verdi bunların hepsini sağlık ocağında yaptırabilir miyim? yoksa devlet hastanesine mi gideyim? sizler nasıl yaptınızz..tahliller şunlar: tit, idrar kültürü, hemogram, hbsAg, Antihcv, Antihiv, toxoplazma Isg, Robella Isg, vdrl, caıv ısg, ıgnl (ı okuduklarım e de olabilir:))....doktorun el yazısından anladığım kadarıyla bunlarmuayene olduğum hastane bunların çok tutacağını söylediğinden başka bi yerde yaptırmak istiyorum..
Kizlar gittim geldim 5 tupte kan verdim,hersey normalndedi dr,yavrum ultrasonu tutunca karnima tekmelemeye basladi beni,sonra bir zipladi icimde gormeliydiniz sonrada elleriyle yuzunu kapatti mucizemoyle mutlu oldum ki anlatamam
kesınlıkle katılıyorum ne fazla 2 3 yıl ara verıp yapmak ıkısı bır arada buyusun hatta anlasalım yıne mayıs annesı olalımvalla benimkide belki delilik ama sırf buyüzdden arka arkaya yapayım gitsin diyorum
misal sağlığım yerinde olursa 2 yılı bulmasın işte
benimde göbüşüm şişti iyice gebe olduğum belli artık.. kaynanam şaşkın şaşkın sen niye hemen şiştin diyor.. diyorum olabilir bazıları hemen büyür yok illa sende anormallikl mi var diyoriş arkadaşım 19 haftalık oldu onda göbek falan yok.. o da bana imreniyor tabi
benimde göbüşüm şişti iyice gebe olduğum belli artık.. kaynanam şaşkın şaşkın sen niye hemen şiştin diyor.. diyorum olabilir bazıları hemen büyür yok illa sende anormallikl mi var diyoriş arkadaşım 19 haftalık oldu onda göbek falan yok.. o da bana imreniyor tabi
Bir tek bendemi göbek yok =)) 3. cocuguma gebe kalmama ragmen gobek denen birşey yok bende :=))
geçen gün sabaha karşı tuhaf birşey yaşadım, paylaşmak istedim. malum sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum hep, derin uyku uyuyamıyorum, her gece kötü rüyalar filan... bu kez pıt pıt birşeyler uyandırdı beni, bebeğin olduğunu düşündüğüm yerden dışarı doğru, yüzeye oldukça yakın bir noktadan, sanki bir insanı omzundan parmağınızla pıt pıt diye uyarırcasına birşeyler oldu. uykumdan uyandırdı beni, bekledim bekledim... düzenli aralıklarda da değildi. tekrarlar mı, bu neydi şimdi diye huzursuz oldum. ilk defa vücudumda böyle bir uyarı oldu, irkildim. damar mı attı ne olduysa...
ertesi gün annem kardeşimin de gebeliğinde böyle birşey yaşadığını, benim başıma daha erken geldiğini, seyirme gibi bir hissin olabileceğini söyledi. normalde bu haftalarda bebek hissedilmiyormuş, ancak bu seyirme normalmiş. aranızda böyle birşey yaşayan var mı?
snowflaken canim
sayfalar cok birikiyor senin gozunden kaciyordur
aslinda kizlar listeye eklenmek istediginizde ozel mesajda bilgileri atsaniz snowflakena daha iyi olur benceo zaman gozden kacan da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?