2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bir tek bendemi göbek yok =)) 3. cocuguma gebe kalmama ragmen gobek denen birşey yok bende :=))

geçen gün sabaha karşı tuhaf birşey yaşadım, paylaşmak istedim. malum sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum hep, derin uyku uyuyamıyorum, her gece kötü rüyalar filan... bu kez pıt pıt birşeyler uyandırdı beni, bebeğin olduğunu düşündüğüm yerden dışarı doğru, yüzeye oldukça yakın bir noktadan, sanki bir insanı omzundan parmağınızla pıt pıt diye uyarırcasına birşeyler oldu. uykumdan uyandırdı beni, bekledim bekledim... düzenli aralıklarda da değildi. tekrarlar mı, bu neydi şimdi diye huzursuz oldum. ilk defa vücudumda böyle bir uyarı oldu, irkildim. damar mı attı ne olduysa...

ertesi gün annem kardeşimin de gebeliğinde böyle birşey yaşadığını, benim başıma daha erken geldiğini, seyirme gibi bir hissin olabileceğini söyledi. normalde bu haftalarda bebek hissedilmiyormuş, ancak bu seyirme normalmiş. aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

mrb cnm ekledım.......

evet canim
dun ve onceki gun bende de oldu
sag tarafta ayni anlatigin gibi seyirme atma oldu kisa sureli ama ardarda birkac kez

İnşallah canım bundan sonra sorunsuz rahat bir gebelik geçirirsin ve doktorunla hep aynı dili konuşursunuz:))verdiğin dr ve hastane bilgin için teşekkürler ama ben avrupa yakasındayım bana uzak yani.ama araştırmalara devam tabi...

Bir tek bendemi göbek yok =)) 3. cocuguma gebe kalmama ragmen gobek denen birşey yok bende :=))

Nee güzel
Sen şanslı taraftasın iştee
Bende hem daha öncesinden, anneden de genetik
Hemde gebelikle oluşan gazdan kocaman oldu göbişimm
Ama ben şikayetçi değilim
Seviyorum ben göbişimiiii ve bebişiimiiii

snowflaken canim
sayfalar cok birikiyor senin gozunden kaciyordur
aslinda kizlar listeye eklenmek istediginizde ozel mesajda bilgileri atsaniz snowflakena daha iyi olur bence o zaman gozden kacan da olmaz

benimde göbüşüm şişti iyice gebe olduğum belli artık.. kaynanam şaşkın şaşkın sen niye hemen şiştin diyor.. diyorum olabilir bazıları hemen büyür yok illa sende anormallikl mi var diyor iş arkadaşım 19 haftalık oldu onda göbek falan yok.. o da bana imreniyor tabi

devlet hastaesı ve aıle hekımı doktoruna bı danıs canım benım tahlıllerı aıle hekımınde yaptırmıstım

Kizlar gittim geldim 5 tupte kan verdim,hersey normalndedi dr,yavrum ultrasonu tutunca karnima tekmelemeye basladi beni,sonra bir zipladi icimde gormeliydiniz sonrada elleriyle yuzunu kapatti mucizemoyle mutlu oldum ki anlatamam

ay oyle acık acık hareketlerı gorulebılıyormu ben sımdı nasıl beklerım doktorla randevumu ya ne guzel :) masallah dıyım canım :)

valla benimkide belki delilik ama sırf buyüzdden arka arkaya yapayım gitsin diyorum
misal sağlığım yerinde olursa 2 yılı bulmasın işte
kesınlıkle katılıyorum ne fazla 2 3 yıl ara verıp yapmak ıkısı bır arada buyusun hatta anlasalım yıne mayıs annesı olalım

bazilarinin 5. aya kadar birsey belli olmuyor
amann eskiden gobek var diye icime cekerdim
simdi salina salina yuruyorum :)

Bünyeden bünyeye değişiyor demek kiii
Bende daha sonrasında çıkmasını isterdim ama böylede sevimliyimm önde çıkıkk bir göbekk
Bakalım diğer aylarda nasıl olacağızz:18:

ne guzel ıste bendede suan yok hep boyle olsa ıc gobek olsun dıstan bellı olmasın ıstıyorum

canım bende bır kac zamandır ıcımde bır seğirtme gıbı bırsey hıssedıyorum ama bukadar cabuk onları hıssedebılırmıyız bılemıyorum

snowflaken canim
sayfalar cok birikiyor senin gozunden kaciyordur
aslinda kizlar listeye eklenmek istediginizde ozel mesajda bilgileri atsaniz snowflakena daha iyi olur bence o zaman gozden kacan da olmaz

kesınlıkle katılıyorum ılk sayfa ılk mesaja nılaycım ozelden bılgılerını ulastırmasını yazarsan yenı gelenlerın
arada kaynamaz ve sende zorlanmazsın balım

buarada yenı gelenlere hosgeldın dıyorum
gokhce arkadasımızın dedıklerınede aynen katılıyorum mıdem bulanıyor kı ben eskı bulanmıyan donemımı mumla arıyorum
cok herseyı ıvdelemek bu ne su ne yerıne tevekkul etmek enıyısı
yoksa bu 9 ay hıc gecmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…